Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΙΩΣΗ 50% ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Recommended Posts

Πέρασε μήνας απο την κατάθεση που έκανα.

πότε ενοχλούμε?πόσο περιμένουμε?

Με ποιό τρόπο μας ειδοποιούν?με περιστέρι?

Αντε καλε saxpa που βιαζεσαι κιολας...Δεν βλεπεις κριση εχουμε,που να τα βρουν τα λεφτα οι ανθρωποι (τους εχεις ξετιναξει κιολας)...:P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 440
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τα πήγα 19/3. Μου είπαν ότι σε δύο περίπου εβδομάδες, θα μου σταλεί στη διεύθυνση που δήλωσα η απόφαση. Με την απόφαση και την ταυτότητά μου, στο ταμείο του ΙΚΑ για να πάρω τα λεφτά. Εννοείται ότι δεν έχουν έρθει ακόμη. Σκέφτομαι την επόμενη εβδομάδα, μήπως πάω μία βόλτα και με τον αριθμό πρωτοκόλλου που μου έδωσαν, να τους ρωτήσω.

Ελπίζω ωστόσο ότι δεν θα χρειαστεί και θα έρθουν μέχρι τότε... Αν τα πάρεις εντωμεταξύ, γράψε ένα post να δούμε τελικά πόσο χρόνο θέλουν!

ετσι ε?σας δώσανε και απο αυτό??μπράβο μπράβο εμας τίποτα απλά φύγε απο μπροστά μου και θα σας ειδοποιήσουμε...ετσι απλά..και μετά απο 50 χρόνια όταν θα βγούμε στην σύνταξη μπορούμε να τα πάρουμε..8):cool:

και φυσικά θα γράψω οοοοοοοοοοοοοοΟΟΟΟΟΟΟΟΟταν θα τα πάρω ομως νταξ??????????

Αντε καλε saxpa που βιαζεσαι κιολας...Δεν βλεπεις κριση εχουμε,που να τα βρουν τα λεφτα οι ανθρωποι (τους εχεις ξετιναξει κιολας)...:P:p:p:p:p:p

τι να κάνω μάνα μου τα μωρά μου κλαίνε θέλουνε παπούτσια geox..:lol::lol::lol:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Κορίτσια καλημέρα!

Μπορεί κάποια απο σας που κατέθεσε χαρτιά στο ΙΚΑ να γράψει αναλυτικά τι πρέπει να γράφει η βεβαίωση από τον εργοδότη μου ?

Τις ημερομηνίες που έλειπα με άδεια κυοφορίας-λοχείας? Πότε πήρα το εξάμηνο? Τι ακριβώς???

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Στο χαρτί που έδωσαν σε μένα, έγραφε

"Η ...ταδε... έλειψε από την εργασίας από ... μέχρι .... με άδεια εγκυμοσύνης-λοχείας. Έκανε χρήση του εξαμήνου του ΟΑΕΔ από ... μέχρι ...

Επίσης έκανε χρήση κανονικής άδειας από ... μέχρι ...."

Αυτό που θέλουν να δουν στο ΙΚΑ είναι το πότε έληξε η άδεια λοχείας και αν έκανες χρήση του 6μήνου.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

ΟΚ, κορίτσια, έκανα λίγη ώρα, αλλά είδα ΟΛΑ τα ποστ, οπότε ενημερώθηκα.

Ευχαριστώ που ήσασταν τόσο αναλυτικές!

Άντε, θα πάω να τα κάνω κι εγώ, να δούμε ΤΙ θα πάρω. Αλλά όσα κι αν είναι (και 50? που λένε) ΓΙΑΤΙ να τα χαρίσουμε; :D

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Στο χαρτί που έδωσαν σε μένα, έγραφε

"Η ...ταδε... έλειψε από την εργασίας από ... μέχρι .... με άδεια εγκυμοσύνης-λοχείας. Έκανε χρήση του εξαμήνου του ΟΑΕΔ από ... μέχρι ...

Επίσης έκανε χρήση κανονικής άδειας από ... μέχρι ...."

Αυτό που θέλουν να δουν στο ΙΚΑ είναι το πότε έληξε η άδεια λοχείας και αν έκανες χρήση του 6μήνου.

Ευχαριστώ xazomama!

Την επόμενη εβδομάδα έχω 3 μέρες άδεια και θα πάω να τα καταθέσω κι εγώ και θα σας πω!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Πήγα σήμερα να καταθέσω τα χαρτιά και μου ζήτησαν και την απόφαση μητρότητας και φωτοτυπία την ανανέωση βιβλιαρίου ασθενείας και φωτοτυπία ταυτότητας.Τίποτα από αυτά δεν αναγράφεται στην εγκύκλιο.Αμάν πια!!

url]

url]

Διαφημίσεις

καλα...για το εξάμηνο δεν το συζητώ...ουτε εγω το πηρα γιατι η αποζημείωση του οαέδ θα ήταν μικρότερη του ήδη μικρου μισθου μου ως ωρομίσθια... και δεν θα επαιρνα τα μορια προυπηρεσίας μου ειχαν πει...ε και για αυτο δεν το κυνήγησα

Την boubis ρωτάω ΠΟΙΑ απόφαση μητρότητας της ζητήσανε! Του 6μήνου εννοείς;

Οχι,την απόφαση για την κύηση και τη λοχεία.Οταν της είπα ότι αυτά τα αναγράφει μέσα το βιβλιάριο ασθενείας,μου είπε ότι εκεί τα γράφουν γενικά και ότι θέλουν το μηχανογραφημένο έντυπο του ΙΚΑ!:roll:Βγάλε άκρη!

url]

url]

Οχι,την απόφαση για την κύηση και τη λοχεία.Οταν της είπα ότι αυτά τα αναγράφει μέσα το βιβλιάριο ασθενείας,μου είπε ότι εκεί τα γράφουν γενικά και ότι θέλουν το μηχανογραφημένο έντυπο του ΙΚΑ!:roll:Βγάλε άκρη!

Κι εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου σήμερα!!!

Όντως χρειάζονται το μηχανογραφημένο χαρτί του ΙΚΑ.

Το είχαμε όμως καταθέσει στην εταιρεία που εργαζόμαστε ούτως ή άλλως - οπότε τώρα που το χρειάστηκα μου έδωσε μία φωτοτυπία η εταιρεία μου.

Ζήτα το κι εσύ.

Δεν μπορεί, θα το έχουν....

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Κι εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου σήμερα!!!

Όντως χρειάζονται το μηχανογραφημένο χαρτί του ΙΚΑ.

Το είχαμε όμως καταθέσει στην εταιρεία που εργαζόμαστε ούτως ή άλλως - οπότε τώρα που το χρειάστηκα μου έδωσε μία φωτοτυπία η εταιρεία μου.

Ζήτα το κι εσύ.

Δεν μπορεί, θα το έχουν....

Ναι το έχουν,μου το είπε η λογίστρια.Στην εγκύκλιο όμως γιατί δεν τα γράφει αναλυτικά;

url]

url]

Στα ίδια είμαστε.

Κατάλαβα, εγώ για 150? θα τρέχω!

Ουφ, όσα κι αν είναι, ΔΕΝ θα μας τα κρατήσουνε! :D

εγω μαλλον πάω για πιο λίγα αλλα δεν με νοιαζει και 10 ευρω να ειναι θα τα φαω σουβλακια χαχαχχαχαχαχχα

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...