Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΙΩΣΗ 50% ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Recommended Posts

Δεν μας ειπες το κυριοτερο....Ποσα σου έδωσαν τελικα?

εσενα το μυαλλο σου στο χρημα κυραδασκαλα

χαχαχαχχαχαχχαχαχαχχα

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 440
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αδεια λοχειας μου εληξε στις 2 σεπτεμβριου 2009. Μπορω να κανω τα χαρτια μου μετα την 2 Σεπ. 2010 και να τα παρω μαζεμενα?

ναι καλε εμενα εληξε η λοχεια μου το σεπτεμβρη του 2007 :)))))

ο νομος ξεκιναει απο 1/4/2008 και με πιανει για 3 μηνες περιπου δηληδη για ενα χρονο μετα την ληξη της λοχειας

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Έλα ντε;;; Να δω ΠΟΥ είναι τώρα αυτά!

Ευχαριστώ boubis :D.

Αν επιτρέπεται, σε ποιο ΙΚΑ πήγες;

Στη διάθεσή σας!Στο ΙΚΑ Λαγκαδά(πόλη) όπου ανήκει η επιχείρηση που εργάζομαι.

url]

url]

ΛΟΙΠΟΝ να σας πω και εγω την εμπειρια μηπως υπαρχουν και άλλες στο συγκεκριμενο ικα

Ργω κατεθεσα τα χαρτια μου στης 26/02/2010 στο Ικα αγιασ παρασκευης ολα καλα τα ειχα ολα τα χαρτια μου δωσαν αρ.πρωτοκολλου και μου ειπανα να παρω σε κανα μηνα περνω σε ενα μηνα μου ειπαν οτι θα περιμενω ακομα για να ερθει λεει διευκρινιστικη ξαναπαρτε σε ενα μηνα........ξαναπερνω προχτες και μου λενε οτι εχετε πεσει στην περιπτωση γιατι 9-05/2010 γινονται εγκαινια στο ικα κηφισιασ και θα πανε λεει τα χαρτια σας εκει αι θα περιμενετε .....τι να πω οταν ειναι να παρουμε παντα αργουν οταν ειναι να δωσουμε παντα γινονται ολα γρηγορα σημειωτεον οτι πηγα στο ικα αμαρουσιου γιατι ανηκει η επιχειρηση εκει .υπαρχει καμια μανουλα που να εχει καταθεσει τα χαρτια στο ικα αμαρουσιου/??

ff033a3307.png

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΙΚΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΗΣΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ . ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Βοηθεια !! Εγω γεννησα 9/8/2008 και πηρα απλα την αδεια εγκυμοσυνης (δηλ.δεν πήρα το 6μηνο μετα). Μηπως ξερετε αν δικαιουμε τιποτα?:confused::confused:

ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΣΟΥΣΑΙ!!!!ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 12ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑΣ..

ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΣΟΥΣΑΙ!!!!ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 12ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑΣ..

Εμείς που πήραμε το 6μηνο του ΟΑΕΔ πόσους μήνες δηλαδή δικαιούμαστε 6;

Διαφημίσεις

Και εγώ στο ΙΚΑ Αμαρουσίου έκανα την αίτηση. Την έστειλε το ΙΚΑ της περιοχής μου στις 26/3/2010 και τους πήρα τηλ. την προηγούμενη βδομάδα και δεν είχαν βγάλει τίποτα ακόμα...μου είπανε και εμένα ότι θα μου σταλεί με ταχυδρομείο η απόφαση...

Πάντως όταν το ΙΚΑ της περιοχής μου έστειλε τα χαρτιά μου στο Μαρούσι μου ήρθε από το ταχυδρομείο χαρτί που με ενημέρωνε... οπότε τοίδιο ελπίζω να γίνει και τώρα! Το πότε όμως είναι άγνωστο!

Εμείς που πήραμε το 6μηνο του ΟΑΕΔ πόσους μήνες δηλαδή δικαιούμαστε 6;

η εκπτωση ισχυει για το διαστημα μετά το τέλος της άδειας λογείας. που σημαίνει οτι αν έκανες 6 μήνες άδεια οαεδ και επέστρεψες στην δουλειά για το διάστημα του υπολοιπου των 6 μηνών δικαιούσαι την επιστροφή απο το ικα. δεν ξερω ποτε επεστρεψες στην εργασια σου για να σε βοληθήσω παραπάνω...

oses girisoun stin doulia meta tis 1/4/2010 ua tous ginonte ligoteres kratisis apo ton ergodoti...

Δηλαδή εγώ που γύρισα 30/03/10 μετά το 6μηνο δεν θα πάρω τίποτα....Ο εργοδότης μου θα γλυτώσει λεφτά από το ΙΚΑ....

Αυτό το λέω γιατί δεν πληρωνόμαστε σύμφωνα με τις μισθοδοτικές καταστάσεις, μας δίνουν παραπάνω χρήματα....

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!!ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ !!!

Διαφημίσεις

:mad::mad:Εγώ τι να πώ γέννησα 04/01/2008 γύρισα στην δουλεία 11/03/208 γιατί δεν με έπιανε το εξάμηνο και δεν μπορώ να πάρω τίποτα γιατί ούτε το ΙΚΑ έχουν πληρώσει ούτε καν σε ρύθμιση είναι οι εργοδότες μου.:mad::mad:

Καλησπερα, να ρωτήσω κάτι και εγω γιατι δεν το ειχα παρει χαμπαρι, τώρα ειδα το θεματακι εδω.

Γεννησα 28/09/2007 και γύρισα στην δουλεια Ιανουαριο 2008. Δικαιουμαι και εγω αυτή την επιστροφή που λέτε? απο πότε ισχύει?

Δηλαδή εγώ που γύρισα 30/03/10 μετά το 6μηνο δεν θα πάρω τίποτα....Ο εργοδότης μου θα γλυτώσει λεφτά από το ΙΚΑ....

Αυτό το λέω γιατί δεν πληρωνόμαστε σύμφωνα με τις μισθοδοτικές καταστάσεις, μας δίνουν παραπάνω χρήματα....

Αφροδιτάκι , άσχετα με το αν παίρνεις αυτά που γράφονται , η διαφορά των χρημάτων αφορά τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ εισφορές στο ΙΚΑ , αυτές παίρνεις πίσω , υπολόγισε τες και ζήτα τες από τον εργοδότη σου...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Καλησπερα, να ρωτήσω κάτι και εγω γιατι δεν το ειχα παρει χαμπαρι, τώρα ειδα το θεματακι εδω.

Γεννησα 28/09/2007 και γύρισα στην δουλεια Ιανουαριο 2008. Δικαιουμαι και εγω αυτή την επιστροφή που λέτε? απο πότε ισχύει?

Τόνια , σε πιάνει και σένα. Από 3/4/2008 μέχρι ένα χρόνο μετά τη γέννα σου δηλ. 28/9/2008 . Διάβασε το θέμα και θα το δεις, κάπου υπάρχει και η εγκύκλιος , διάβασε την και θα καταλάβεις.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΙΚΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΗΣΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ . ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

po-po! egw tin aitisi tin ekana prin 2 mines kai akoma tipota! Kai pira 5 tylefona prin ena mina kai mou ipane na perimenw. By the way-einai to IKA Glyfadas!:roll:

FMXWp3.png

Ve25p3.png

καλημερα και απο μενα.γεννησα 16/9/08.πηρα το 6μηνο τους 3,5 μηνες μειωμενου ωραριου.δικαιουμαι τιποτα? τι χαρτια πρεπει να καταθεσω στο ικα.την αιτηση την παιρνω απο το ικα ?ευχαριστω και συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις μου

καλημερα και απο μενα.γεννησα 16/9/08.πηρα το 6μηνο τους 3,5 μηνες μειωμενου ωραριου.δικαιουμαι τιποτα? τι χαρτια πρεπει να καταθεσω στο ικα.την αιτηση την παιρνω απο το ικα ?ευχαριστω και συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις μου

Δικαιούσαι. Τα χαρτιά που πρέπει να καταθέσεις είναι :

1. Αίτηση την οποια μπορείς να κατεβάσεις μαζί με την εγκύκλιο από το

sight του ΙΚΑ

2. Την απόφαση του ΟΑΕΔ για το εξάμηνο που πήρες

3. Βεβαίωση εργοδότη που να γράφει πότε σταμάτησες να εργάζεσαι και

πότε επέστρεψες

4. Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού

5. Βιβλιάριο υγείας δικό σου

Τώρα δεν ξέρω για πόσους μήνες θα πάρουμε επιστροφή χρημάτων όσες πήραμε το 6μηνο του ΟΑΕΔ, αλλά αν κατάλαβα καλά μάλλον για 4.

Επίσης αν δεν μπορείς εσύ μπορεί να καταθέσει κάποιος δικός σου τα χαρτιά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...