Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θα έκανες αν.... ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

παίρνω ό,τι έχω προλάβει και γυρίζω τρέεεχοντας σπίτι

Τι θα έκανες αν το παιδί σου ζητούσε να πάτε βόλτα οπωσδήποτε κι εσύ ήσουν κουρασμένη?

θα έπινα έναν δυνατό καφέ να στανιάρω και μετά οπου ήθελε θα πηγαίναμε.

τι θα εκανες αν ο αντρας σου γκρίνιαζε συννέχεια.

a63700a23b.png 87032dd023.png

Θα κουβέντιαζα μαζί του γιατί το κάνει αυτό κι αν εξακολουθούσε να γκρινιάζει θα έβαζα ωτοασπίδες και θα τον άφηνα να συνεχίζει

Τι θα έκανες αν έμπαινες να κάνεις μπάνιο και είχες ξεχάσει να φέρεις καθαρές πετσέτες?

πώς το κατάλαβες;

Δε ταίριαζε η ερώτησή σου (τι καφέ πίνω) με το τι θα έκανες αν ...

Μάλλον το τι καφέ πίνω ήθελες να το ρωτήσεις στο παιχνίδι ερωτώ-απαντώ ...

Θα κουβέντιαζα μαζί του γιατί το κάνει αυτό κι αν εξακολουθούσε να γκρινιάζει θα έβαζα ωτοασπίδες και θα τον άφηνα να συνεχίζει

Τι θα έκανες αν έμπαινες να κάνεις μπάνιο και είχες ξεχάσει να φέρεις καθαρές πετσέτες?

Για να έπαιρνα από τα ''άπλυτα''με τίποτα, θα κουνιόμουν για να στεγνώσω.

Εχεις αφήσει αναμένη κουζίνα με φαγητό και πήγες για ψώνια όταν γυρνάς τι κάνεις;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Πολύ γέλασα με την απάντησή σου

Αν δεν κάηκε το φαί μέχρι να γυρίσω, πετάω τα ψώνια και τρέχω να κλείσω το μάτι, στη χειρότερη περίπτωση που δεν πρόλαβα, φωνάζω την πυροσβεστική.

Τι θα έκανες αν πήγαινες ταξίδι και ξεχνούσες το πορτοφόλι σου στο σπίτι?

(σε άρεσε καλο δεν ήταν;)

Καταρχήν θα προσπαθούσα έστω για μέρα να βρω δουλειά να πάρω κάποιον δικό μου για να μου στείλει.

Ανεβαίνεις στο πλοίο και ξεχνάς στο ταξί μία από τις πολλές βαλίτσε που πήρες και μετά;;;;;;

Επειδή είναι πολύ δύσκολο να κατέβω και να βρω το ταξί που με πήγε στο λιμάνι, σαλπάρω κανονικά επιστρέφοντας ανανεώνω τα πράγματά μου

Τι θα έκανες αν την ημέρα που παντρευόσουν κάποιος σου έσκιζε το νυφικό σου πριν προλάβεις να το φορέσεις?

Διαφημίσεις

[Λοιπόν κοίτα να δεις όταν μου το έστειλαν ήταν ήδη σκισμένο από το μαγαζί ακριβώς στην μέση από πολύ ακουστό μαγαζι θεσ/νικης και ξαναέφυγε από εκει που ήρθε,και δεν είμαι καθόλου προληπτική, βέβαι είχα αρκετο περιθώριο και βρήκα πολύ πιο ωραίο]

Στο θέμα μας τωρα θα έτρωγε το ξύλο της χρονιάς του και ας ήταν ακι συγγενεις.

Στις διακοπές που είσαι κάτω από το παράθυρό σου είναι ένας μεθυσμένος και τραγουδάει τι τον κάνεις;;;;;;;;

Εννοειται πως θα του ριξω ενα κουβα νερο(και δυο....μη σου πω....μεχρι να σταματησει!!!)

Ακους εκει να ξυπνησει το παιδι μου? Γκρρρρρ!!

Τι θα εκανες αν ξυπνουσες και ησουνα γεματη σπυρακια?

Θα πήγαινα νοσοκομείο.

Τι θα έκανες αν ήσουν μακρυά απ το σπίτι χωρίς λεφτά κ το παιδί σου έκανε εμετό πάνω του;(σας έφτιαξα πρωί πρωί)

Θα έπαιρνα ένα ταξί αμέσως και θα πήγαινα σπίτι ή στον πιο κοντινό συγγενή μου για να το αλλάξω. Όσο για τον ταξιτζή, θα τον πλήρωνα όταν ανέβαινα πάνω να πάρω το πορτοφόλι.

Τι θα έκανες αν αν ήσουν έξω (βόλτα πχ) με τον άντρα σου και έβλεπες κάποια να τον γλυκοκοιτάει έντονα ?

Αν είχα δώσει μικρή προκαταβολή τότε σίγουρα θα τα μάζευα και θα έψαχνα άλλο ξεν/χειο. Αν είχα πληρώσει για όλη τη διαμονή, τότε αναγκαστικά θα πήγαινα αλλού για μπάνιο.

Τι θα έκανες αν είχες παραγγείλει τούρτα γεννεθλίων για το παιδί σου και όταν πήγαινες σπίτι και την άνοιγες έβλεπες ότι σου έδωσαν "λάθος" τούρτα?

αρχικα θα γελαγα...αλλα μετα θα επαιρνα τηλεφωνο και θα απαιτουσα να μου φερουν την σωστη τουρτα οι ιδιοι...

Τι θα εκανες αν σου ελεγε ο καλος σου οτι πρεπει να μετακομισετε μονιμα σε ενα νησι λογω δουλειας;

Θα έπαυε να είναι καλή μου φίλη !!

Τι θα έκανες αν είχες αφήσει χρήματα για να σου πληρώσουν ένα λογαριασμό και ανακάλυπτες ότι τα ξόδεψαν αλλού ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...