Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΟΦΥΙΑ

athsar

Recommended Posts

Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να σε πονέσει αλλά όχι ακριβώς λόγω δοντιών: προτού ξεμυτίσουν τα δόντια από τα ούλα, μπορεί να προσπαθεί να τα τρίψει πάνω στο στήθος, για να ανακουφιστεί. Τότε έχεις πρόχειρο ένα μασητικό και του το δίνεις και μόλις ανακουφίσει τη μανία του, του δίνεις και γαλατάκι.

Συνήθως τα μωρά δαγκώνουν, όταν τελειώνει το γεύμα, οπότε αρχίζουν να παίζουν. Τότε μάλλον μπορείς να τερματίσεις το γεύμα χωρίς παρενέργειες.

Η δικιά μου τελευταία με "τσιμπάει" ως εξής: Έχει βγάλει τα 8 μπροστινά και τους προγόμφιους αλλά λείπουν οι κυνόδοντες. Στο κενό που σχηματίζεται, μπορεί να παγιδεύει το δέρμα μου με το ρούφηγμα και να μου κάνει ένα δυο τσιμπηματάκια αλλά μόλις την ακουμπώ με το δάχτυλο κοντά στο στόμα, αλλάζει τον τρόπο που ρουφάει και συνεχίζουμε.

Το πιο "βασανιστικό" είναι όταν θέλουν να παίζουν με το δεύτερο στήθος την ώρα που θηλάζουν στο πρώτο. Αυτό νομίζω κόβεται πιο δύσκολα .. αν κόβεται... πιο μικρή δεν το έκανε, τώρα το κάνει και έχει και πείσμα!

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το πιο "βασανιστικό" είναι όταν θέλουν να παίζουν με το δεύτερο στήθος την ώρα που θηλάζουν στο πρώτο. Αυτό νομίζω κόβεται πιο δύσκολα .. αν κόβεται... πιο μικρή δεν το έκανε, τώρα το κάνει και έχει και πείσμα!

εμένα το κάνει εδώ και λίγους μήνες :D βάζω το χέρι μου πάνω στη θηλή, την ώρα που ψαχουλεύει, και το προσπερνάει. Αν ξεχαστώ, θα τη βρει και θα προσπαθήσει να τη στρίψει σαν κουμπί, αν δε τη προλάβω :lol:

εμένα το κάνει εδώ και λίγους μήνες :D βάζω το χέρι μου πάνω στη θηλή, την ώρα που ψαχουλεύει, και το προσπερνάει. Αν ξεχαστώ, θα τη βρει και θα προσπαθήσει να τη στρίψει σαν κουμπί, αν δε τη προλάβω :lol:

τότε, να περιμένεις και συνέχεια ... :lol::lol:

Εγώ ευτυχώς κατάφερα και της το έκοψα αυτό. Μου είχε διαλύσει τα νεύρα. Τώρα όμως έχει άλλο κόλημα. Να πασπατεύει τα χειλη μου. :roll:

Στην αρχη δε με πείραζε, και σε συγκριση με το προηγούμενο, το προτιμούσα. Εχει αρχίσει όμως και μου δίνει στα νεύρα κι αυτό. Χτες έβαλα lansinoh πάνω. :lol: Μου τα έσκασε τα καημένα τα χειλάκια. Τι τραβάμε!!! :roll:

Διαφημίσεις

Η δικια μου τραβαει τα χειλη μου, την μυτη μου ... ... οτι φτανει με τα δαχτυλακια της :)

Εχει ομως και κατι νυχακια σαν μαχαιρακια ειναι και με εχει γεμισει γρατζουνιες.

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Εχει ομως και κατι νυχακια σαν μαχαιρακια ειναι και με εχει γεμισει γρατζουνιες.

Πως σε καταλαβαίνω, πως σε καταλαβαίνω... Και η δική μου ξύπναγε το πρωί και ήταν το πρόσωπο της λες και τσακωνόταν με γάτες όλη τη νύχτα.

Της τα κόβω κάθε εβδομάδα, μεγαλώνουν με ασύλληπτη ταχύτητα!

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Εμένα κάνει ότι γράφετε παραπάνω... ΟΛΑ ΜΑΖΙ!

Δηλαδή ξεκινάμε... το πρώτο πράγμα που θα κάνει αφού πιάσει στήθος είναι το χέρι-τανάλια στην θηλή, όπου αρχίζει και την τραβάει όοοοοοσο πάει. ΑΟΥΤΣ! Εγώ βάζω το χέρι μου, μου το σπρώχνει, το ξαναβάζω, το ξανασπρώχνει... αυτό για ένα 2λεπτο. Μετά αν απελπιστεί μπορεί να σταματήσει και να βάλει πλώρη για το πρόσωπο. Αρχίζει με τα χείλη, όπου τα τραβάει. Την διώχνω. Προχωράει στην μύτη. Άθελα μου βγάζω το χέρι από το 2ο στήθος για να ελευθερώσω την μύτη μου. ΧΑ! Αμέσως το χεράκι-τανάλια βρίσκει την θηλή. Την απομακρύνω. Γίνομαι τιραμόλας, το χέρι στην θηλή, το πρόσωπο μακριά,... καθεται για λίγο έτσι ώσπου να βαρεθεί. Και τότε; αρχίζει και με δαγκώνει! Τσαντίζομαι! Την απομακρύνω, η μαμά πονάει, δεν έχει γαλατάκι αν η μαμά πονάει κλπ Και αυτή; Βάζει τα γέλια και με μία κίνηση με το στόμα μου δαγκώνει την θηλή, με το ένα χέρι βάζει πλώρη για την μύτη και με το άλλο τραβάει την άλλη θηλή!!!! :roll:

WLn5p2.png

τα ιδια κι εδωωωω καλεεεεεεεεεεεε

Καθε φορά ο αντρας μου λέει μα καλά πως όλοι έχουμε την ήρεμη-μητρικη-στοργική εικόνα για οτν θηλασμό? Εσεις παίζετε ξύλο!!!!

:lol::lol::lol:

Μα αυτή η επιμονή το σπρώχνεις το χεράκι τσουπ ξαναεμφανίζεται....

Και τσαντιλα αν το κρατάω κατω...

Τεσπα δεν έχουμε πόλεμο και κάααααθε φορά....

eNeap2.pngNziDp2.png

Γιατι δεν κλεινετε το σουτιέν(θηλασμου) στην μερια που δεν θηλάζει;

Εγω το κουμπώνω και έχω βρει την υγεια μου.

Παει να πιασει μυτη, στομα κλπ.

Τον αφηνω, αλλα οταν το παρακανει (βλ. βαζει τα δαχτυλα του μεσα στα ρουθουνια μου :lol::lol: ) του τραβαω το χερι και παιζω με τα δαχτυλακια του για να το απασχολησω.

καπως σωζεται η κατασσταση ετσι! :wink:

Διαφημίσεις

Α καλά ! Νομιζα οτι τωρα έχω "προβλημα" πως να συμαζέψω τα χερακια αλλα τελικά ....θα κάνει και χειρότερα :lol:

Εχω το στηθος γεμάτο κόκκινα μικρά σημαδάκια ... το πιάνει με λατρεία και χώνει μέσα τα νυχάκια :lol::lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Παει να πιασει μυτη, στομα κλπ.

Τον αφηνω, αλλα οταν το παρακανει (βλ. βαζει τα δαχτυλα του μεσα στα ρουθουνια μου :lol::lol: ) του τραβαω το χερι και παιζω με τα δαχτυλακια του για να το απασχολησω.

καπως σωζεται η κατασσταση ετσι! :wink:

χε χε χε (σαρδόνιο!)

Είστε μικροί ακόμη και το σουτιέν είναι ΑΚΟΜΗ εμπόδιο. Σε λίγο καιρό δεν θα είναι!!!

Για τη felinidoc, δοκίμασε αντί να πιάνεις το στήθος σου, να την γαργαλάς στη μασχάλη του χεριού που σε πασπατεύει. Αν είστε ξαπλωμένες και θηλάζει από το "κάτω" στήθος, δοκίμασε να γέρνεις το άλλο στήθος προς το μάγουλο της. Η δικιά μου έτσι αφήνει το κάτω στήθος και πιάνει το πάνω. Είναι αρκετά κουραστικές οι εναλλαγές αλλά γλυτώνω το πασπάτεμα. Μια άλλη λύση είναι να έχεις πρόχειρο ένα ασυνήθιστο αντικείμενο, που δεν το πιάνει συχνά και να το δίνεις να το κρατάει στο χέρι. Μπορεί να αποπροσανατολιστεί. Πάντως, όταν είναι όρθια, συνήθως δεν πασπατεύει (αλλά γονατίζει και με τραβάει κάτω!!! σαν τα κεφάλια της λερναίας ύδρας ξεπηδούν τα κόλπα της! )

και καλυμμένο να είναι το άλλο στήθος από το σουτιέν, όταν είμαι ξαπλωμένη, βγαίνει όξω (νόμος της βαρύτητας λέγεται:P)

εγώ απλά βάζω τη μπλούζα πάνω του κι έτσι το ξεχνάει (για πόσο άραγε?:D )

χτες, ενώ έβαζα το σουτιέν καθιστή μετά από το μπάνιο, ήταν όρθια μπροστά μου, έβλεπε το στήθος και το μάτι της είχε γυαλίσει.. για ένα δευτερόλεπτο δεν την κοίταξα, άπλωσε το χέρι και μου γράπωσε τη θηλή! άουτς!!! από την φωνή μου τρόμαξε κι έβαλε τα κλάματα, το πιθηκάτσι μου..

Εμας ειχε 2 μηνες που οταν θηλαζε με το ενα του χερι με επαιρνε αγκαλιτσα κ το αλλο ηθελε να του το κραταω, ενω το ενα ποδι του το εχει παντα στην πλατη μου...... Τι καλαααα. Τωρα δεν θελει πολλες φορες να του κραταω το χερι γιατι ειτε θελει να μου χαιδευει τα μαγουλα, ειτε να πιανει την μυτη ειτε μου δινει το χερι και του το φιλαω. Και παντα μολις χορταινει χαμογελαει !!!

Εχουν υπαρξει βεβαια κ φορες που οταν τελειωνει το γαλατακι του με κοιταει με πονηρο υφακι κ τσουπ το δαγκωματακι .....

Αυτο που λετε να απασχολειτε με κατι ασυνηθειστο , εμας αν του δωσω κατι να ασχοληθει θα ασχοληθει με αυτο και θα σταματησει να τρωει. Οποτε ....

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

amaretto, αν την γαργαλήσω 1. θα τελειώσει το γεύμα 2. θα με δαγκώσει

θα το δοκιμάσω πάντως...

Ξαπλωμένη μια μου ζητάει το "κάτω" στήθος, και μια το "πάνω", όντως έτσι δεν πειράζει το άλλο αλλά με ενοχλεί η μέση μου περισσότερο...

Η μπλούζα εμποδίζει αλλά για λίγο μετά βρίσκει τον δρόμο :D

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

εμένα πιάνει το ακάλυπτο.... το στήθος που θηλάζει...τσιμπιάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

κανει μια επαναληπτικη κίνηση, σαν να σκαλίζει χώμα....και αυτά τα νυχάκια μια που τα κόβεις την επόμνη μέρα έχουν μεγαλώσει ξανα!

Και ξέχασα να αναφέρω το πόδι που το σηκώνει ψηλά σαν να κάνει σουηδική ή μπαλέτο ή συγχρονισμένη κολύμβηση μη σου πω!!!!

Πάντως για είματε και δίκαιοι, καποιες φορές είναι τόσο τρυφερή που ξεχνάω όλες τις υπόλοιπες μάχες....

:lol:

eNeap2.pngNziDp2.png

εμένα πιάνει το ακάλυπτο.... το στήθος που θηλάζει...τσιμπιάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

κανει μια επαναληπτικη κίνηση, σαν να σκαλίζει χώμα....και αυτά τα νυχάκια μια που τα κόβεις την επόμνη μέρα έχουν μεγαλώσει ξανα!

Και ξέχασα να αναφέρω το πόδι που το σηκώνει ψηλά σαν να κάνει σουηδική ή μπαλέτο ή συγχρονισμένη κολύμβηση μη σου πω!!!!

Πάντως για είματε και δίκαιοι, καποιες φορές είναι τόσο τρυφερή που ξεχνάω όλες τις υπόλοιπες μάχες....

:lol:

Ακριβώς τα ιδια !!!!!!!!!!!!!!!! :D:lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Το έχω αποχωριστεί προ πολλού! με εκνέυρισε τόοοοοοσους μήνες!

Εμένα ευτυχώς τις περισσότερες φορές όταν αρχίζει να τσιμπάει γρατζουνάει κλπ ακούει στο "μη η μαμά πονάει" και στο "κάνε καλό-καλό! χάιδεψε τη μαμά..." αλλά υπάρχουν φορές που θέλει να δει πόσο μπορούν να τεντώσουν τα χείλη μου... νομίζει πως η μύτη μου θέλει καθάρισμα :lol::lol::lol:

ψάχνει να δει μήπως έχω κρύψει κάτι μέσα στο αυτί μου...... :lol::lol::lol::lol: και όταν του κατεβάζω το χέρι... αρχίζει αυτό που λέτε "ρυθμική γυμναστική!" το πόδι το σηκώνει πάνω κρατώντας το από τα δάκτυλα!

όσες δε φορές τον έχω κοιτάξει νευρικά... τον πιάνει το πονηρό γέλιο, αλλά επείδή δεν αποχωρίζεται με τίποτε τη θηλή αν δεν τελειώσει το γάλα... καταλήγουμε να τη κρατά δαγκωμένη μέσα σε ένα πλατύ χαμόγελο!!! άουτς :lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

βρε κορίτσια...μα τα ίδια?!?!!??! όλα τα θηλάζοντα-ξαπλωμένα (είναι καινούριο είδος αυτό, όπως το καρέτα-καρέτα), είτε θα σκαλίζουν μύτες/αυτιά (ωρυλάδες), είτε θα ελέγχουν την οδοντοστοιχία (οδοντογιατροί), είτε θα σηκώνουν πόδια (γυμναστές), είτε θα πιάνουν τη θηλή με πάθος (ανάλογα τη λαβή, έχουμε να κάνουμε με φυσικούς-τη γυρνάνε γύρω γύρω να πετύχουν τη καλύτερη συχνότητα-, με μηχανικούς - λαβή τανάλια -, με εξερευνητές - α, τι είν'τούτο που εξέχει? για να το ακουμπήσω με το δαχτυλάκι - )...

δε μου κολλάει κανένα επάγγελμα που αντιστοιχεί στο δάγκωμα, για βοηθήστε:lol:

οι showman-παλαιστές που σέρνουν τρένα με τα δοντάκια????

ή κάτι σε Hobby... οι μαγκες-λεβέντες που χορεύουν ζεϊμπέκικο κρατώντας το τραπεζακι με τα δόντια????

:lol::lol::lol:

eNeap2.pngNziDp2.png

δε μου κολλάει κανένα επάγγελμα που αντιστοιχεί στο δάγκωμα, για βοηθήστε:lol:
επάγγελμα δε μου 'ρχεται αλλά μου κάνει το "καλοφαγάς" :arrow::arrow::arrow: δαγκώνω, μασάω, καταπίνω....

το "ερωτευμένος" :arrow::arrow::arrow: δαγκώνω τη λαμαρίνα... ενίοτε και τη ρόγα της μάνας μου που είμαι τόοοοοοοσο εξαρτημένος.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

επίσης βρε dooo με προβλημάτισες!!!

που συγκαταλέγοντε τα θηλάζοντα-ξαπλωμένα ( :lol::lol::lol::lol: έγραψε ο όρος!!!!!) που σκαλίζουν μύτες-αυτιά-δόντια-μάτια-μαγουλα..... είναι οι πολυτεχνίτες;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

άαααα.... όλα κι όλα! όχι μόνο εσείς!! κι εμείς!!!

αν κι τώρα που λέμε για σκάλισμα... μου ήρθαν επαγγέλματα! κηπουρός.... γλύπτης....οδοντοτεχνίτης... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...