Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

6 μήνες αποκλειστικού θηλασμού! Ο στόχος επετεύχθη!!!!

Σήμερα ο μπεμπούλης μου γίνεται 6 μηνών και έτσι συμπληρώσαμε 6 μήνες αποκλειστικού θηλασμού! Σήμερα θα φάμε την πρώτη μας φρουτόκρεμα!Είμαι πολύ συγκινημένη που κατάφερα να του δώσω για 6 μήνες το καλύτερο γάλα γι’αυτόν, το δικό μου!

Πριν ακόμη γεννήσω ήθελα τόσο πολύ να θηλάσω. Γι’αυτό και ξεκοκάλισα το φόρουμ!!!!Δεν χρειαζόμουν καμιά άλλη βοήθεια, στην θεωρία τα είχα μάθει όλα, έμενε τώρα να τα ζήσω και στην πράξη…

Στις 2/8/2008 γεννήθηκε ο γιος μας. Στο μαιευτήριο ήταν όλα εύκολα γιατί είχα τις μαίες όλη την ώρα από πάνω μου να με βοηθάνε. Στο σπίτι άρχισαν τα προβλήματα όμως… πληγωμένες θηλές και πόνος. Θυμάμαι τότε ότι όπως θήλαζα είχα απέναντί μου στη βιβλιοθήκη το βιβλίο της Πατσουρου: «θηλασμός : μια υπέροχη σχέση». Αναρωτιόμουν συνέχεια σε ποια υπεροχη σχεση αναφεροταν…για μενα ο θηλασμος ήταν ένα μαρτυριο.έλεγα ότι αν τα κατάφερνα να θηλάσω για 40 μέρες, θα ήταν μεγάλη επιτυχία.

Και όμως σήμερα κλείσαμε ένα 6αμηνο!

Πολλά ευχαριστώ αξίζουν στην Αγλαία, που με τις συμβουλές της βοήθησε και εμένα αλλά και πολλές άλλες κοπέλες, να ανακαλύψουν αυτήν την ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΣΗ….

Πολλά ευχαριστώ αξίζουν και στον άντρα μου, που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου και στήριζε την απόφαση μου να θηλάσω, χωρίς να με πιέζει όμως.(απλά ,μιας που είναι διαιτολόγος μου επεσήμανε τα οφέλη του θηλασμού συνεχώς!!!)

Επόμενος στόχος:ο 1 χρόνος…

και…συνεχίζουμε!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

Ο στόχος επετεύχθη με τη συνδρομή τη δική σου, αλλά και του μωρού σου!!

Συγχαρητήρια και στους δυό σας λοιπόν!! Μακάρι να φτάνετε πάντα στους στόχους σας!!

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια κουκλα μου, παντα τετοια!!!!

Ο μικρός μου γεννηθηκε μια μερα πριν τον δικό σου 1/8 και γω ειχα αυτη τη γλυκεια επετειο χθες! Αμα μου το λεγαν πιο πριν οτι θα καταφερνα να τον θηλασω μεχρι τους 6 μήνες, δε θα το ειχα πιστεψει. Κιομως εγινε.

Δεν νομίζω οτι θα τα ειχα καταφερει χωρις τις συμβουλές ολων των χρυσων μαμαδων εδω μεσα. Ευχαριστώ μεσα απο την καρδιά μου σε ολες!!!!

Παμε για χρόνο τωρα.... :D

as1cCyx0g411210MDAwOGQ0fDQ0MTUwZHxNeSBEZXJlayBpcw.gif

as1cv4H0g411210MDAyNzQ2ZHwzMTVkfE15IEdyZWdvcnkgaXM.gif

Συγχαρητηρια κουκλα μου, παντα τετοια!!!!

Ο μικρός μου γεννηθηκε μια μερα πριν τον δικό σου 1/8 και γω ειχα αυτη τη γλυκεια επετειο χθες! Αμα μου το λεγαν πιο πριν οτι θα καταφερνα να τον θηλασω μεχρι τους 6 μήνες, δε θα το ειχα πιστεψει. Κιομως εγινε.

Δεν νομίζω οτι θα τα ειχα καταφερει χωρις τις συμβουλές ολων των χρυσων μαμαδων εδω μεσα. Ευχαριστώ μεσα απο την καρδιά μου σε ολες!!!!

Παμε για χρόνο τωρα.... :D

Συγχαρητήρια και σε εσάς!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Πραγματικά αν δεν είχαμε την βοήθεια του φόρουμ, δεν ξέρω αν θα είχα καταφέρει να θηλάσω ως τώρα. Δεν είχα καμία άλλη βοήθεια λόγω του ότι μαμά και πεθερά δεν είχαν θηλάσει....

Στο φόρουμ βρήκα όλες τις απαντήσεις στα τόσα ερωτήματά μου!

και αυτό που συμβουλεύω όσες μέλουσες μανούλες ξέρω, είναι να ενημερωθούν για τον θηλασμό όσο καλύτερα μπορούν, πριν γεννήσουν...γιατί μετά δεν θα έχουν το χρόνο να το κάνουν!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Lola Bunny ΄συγχαρητηρία και καλή συνέχεια! Και εγώ καράφερα χάρη στη βοηθεία σας να θηλάζω 3 1/2 μήνες τώρα το μικρό μου, γιατί στην μεγάλη (16 1/2 μηνών) δεν τα κατάφερα λόγω άγνοιας.

Διαφημίσεις

Μπράβο σου!!!! σου ευχομαι να τα καταφέρεις το ίδιο καλά!!!

είμαι στην αρχική φάση που περιγράφεις, αυτη της ενημέρωσης και της επιθυμίας να θηλάσω όσο περισσότερο μπορώ (βάζω σαν στόχο τον ένα χρόνο, ελπίζω να μην κάνω εκπτώσεις στην πορεία!)

..συμφωνώ με αυτά που λες για την απίστευτη ενημέρωση από την Αγλαϊα και τις κοπέλες που το υποστηρίζουν πολύ (Χλόη, amaretto, pipi.....) και θέλω να τους πω ευχαριστώ ήδη από τώρα!

(αν και η μαμά μου έλεγε ότι με θήλασε αποκλειστικά για 7 μήνες, υποθέτω ότι δεν κατάλαβε τι σημαίνει αποκλειστικός θηλασμός...δεδομένου ότι και χαμομήλι μου έδινε, και νερό, και τράπεζα δεν έκανε όταν γύρισε στη δουλειά της στους 3 μήνες...έβγαζε το γάλα και το πετούσε, γιατί υπέφερε...οπότε με τι με τάιζαν; :? συμπέρασμα : χρειαζόμαστε στήριξη και ενημέρωση όσο περισσότερο γίνεται....οι μανούλες μας δυστυχώς δεν αρκούν..)

6 μήνες αποκλειστικού θηλασμού! Ο στόχος επετεύχθη!!!!

Σήμερα ο μπεμπούλης μου γίνεται 6 μηνών και έτσι συμπληρώσαμε 6 μήνες αποκλειστικού θηλασμού! Σήμερα θα φάμε την πρώτη μας φρουτόκρεμα!Είμαι πολύ συγκινημένη που κατάφερα να του δώσω για 6 μήνες το καλύτερο γάλα γιʼαυτόν, το δικό μου!

Πριν ακόμη γεννήσω ήθελα τόσο πολύ να θηλάσω. Γιʼαυτό και ξεκοκάλισα το φόρουμ!!!!Δεν χρειαζόμουν καμιά άλλη βοήθεια, στην θεωρία τα είχα μάθει όλα, έμενε τώρα να τα ζήσω και στην πράξη…

Στις 2/8/2008 γεννήθηκε ο γιος μας. Στο μαιευτήριο ήταν όλα εύκολα γιατί είχα τις μαίες όλη την ώρα από πάνω μου να με βοηθάνε. Στο σπίτι άρχισαν τα προβλήματα όμως… πληγωμένες θηλές και πόνος. Θυμάμαι τότε ότι όπως θήλαζα είχα απέναντί μου στη βιβλιοθήκη το βιβλίο της Πατσουρου: «θηλασμός : μια υπέροχη σχέση». Αναρωτιόμουν συνέχεια σε ποια υπεροχη σχεση αναφεροταν…για μενα ο θηλασμος ήταν ένα μαρτυριο.έλεγα ότι αν τα κατάφερνα να θηλάσω για 40 μέρες, θα ήταν μεγάλη επιτυχία.

Και όμως σήμερα κλείσαμε ένα 6αμηνο!

Πολλά ευχαριστώ αξίζουν στην Αγλαία, που με τις συμβουλές της βοήθησε και εμένα αλλά και πολλές άλλες κοπέλες, να ανακαλύψουν αυτήν την ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΣΗ….

Πολλά ευχαριστώ αξίζουν και στον άντρα μου, που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου και στήριζε την απόφαση μου να θηλάσω, χωρίς να με πιέζει όμως.(απλά ,μιας που είναι διαιτολόγος μου επεσήμανε τα οφέλη του θηλασμού συνεχώς!!!)

Επόμενος στόχος:ο 1 χρόνος…

και…συνεχίζουμε!

Καλησπέρα Lola Bunny

Συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου σου και ης ανώτερα.

Ακριβώς τον ίδιο στόχο είχα και εγώ, τους 6 μήνες και μάλιστα νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω με τόσο πόλεμο που είχα από ΟΛΟΥΣ και κυρίως από την μητέρα μου (μην παρεξηγηθώ είμαστε πολύ αγαπημένες αλλά έχει κάτι τρομεράααα κολλήματα).

Τώρα που το μπεμπόνι μου είναι 7½ μηνών το επόμενο μας σκαλοπάτι λοιπών είναι ο χρόνος αλλά ο στόχος η επιλογή του μωρού !!!!!

:D

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια Lola Bunny! Καλή συνέχεια!

Συγχαρητήρια!

Αχ ευχομαι να τα καταφερω κι εγω!!!

Tώρα που έβγαλες τα 1000 ζόρια από το τίκερ, ποιός σε πιάνει! :)

HXuSp2.pngaS46p2.png

Συγχαρητήρια κοριτσάκι και στους δυό σας!!!Με το καλό να καταφέρετε και το στόχο του 1 έτους!!!

Σκεφτόμουν να ανοίξω κι εγώ αντίστοιχο topic (αν και στους 5,5 μήνες ξεκινήσαμε και φαγητάκι), θηλάζω όμως μέχρι σήμερα χάρη στη βοήθεια πολλών από εσάς! Εμένα ο επόμενος στόχος δεν είναι τόσο μακρινός (πάντα βάζω πιο εύκολους στόχους και μετά προχωράω), οπότε έχω πει μέχρι να κλείσουμε τον 8ο! Για να δουμε! Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι μου πήρε σχεδόν ένα εξάμηνο για να πω ότι ευχαριστιέμαι το θηλασμό! Ήταν και οι πληγωμένες θηλές, η ΓΟΠ, η αλλεργία, τα δοντάκια...Αλλά από αυτά που διαβάζω εδώ κάθε κοπέλα έχει συναντήσει κάποιες δυσκολίες (υπερπαραγωγή, καντίαση κ.ο.κ.), το θέμα είναι πόσο θέληση έχει ο καθένας!

Αρκετά σας ζάλισα, και πάλι συγχαρητήρια και ένα θερμό ευχατιστώ σε όλες όσες βοήθησαν κι εμένα!

Συγχαρητήρια και από εμάς!Εγώ ξεκίνησα με στόχο τις 40 ημέρες, μετά το τρίμηνο και σε λίγο κοντεύουμε και μεις εξάμηνο, φυσικά με τη βοήθεια του φόρουμ. Χωρίς εσάς εδώ μέσα, παραπληροφόρηση και μαύρα μεσάνυχτα...Τί καλά!!Εύχομαι όλοι οι μελλοντικοί στόχοι σου-και όλων των μαμάδων!-να επιτευχθούν και οι προσπάθειες να στεφθολυν με επιτυχία! :D:D:wink::wink:

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Συγχαρητηρια κοριτσια!!! Τα δυσκολα περασαν και δεν θα καταλαβετε ποτε θα βγει ο χρονος!!!! Να δειτε οτι δεν θα σας κανει καρδια να το κοψετε ευκολα!!! :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

• 3 months later...

Αν και πλέον είμαστε στην κατηγορία 7-12, δεν πειράζει,θα το αναφέρω εδώ,μιας και υπάρχει ανοιγμένο θέμα.ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!Κι άλλος στόχος επετεύχθη,οι 9 μήνες!!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη και αποφασισμένη να προχωρήσουμε για χρόνο και για παραπάνω!!!Τί ωραίο αίσθημα...Ο Γολγοθάς των πρώτων ημερών μου φαίνεται πλέον παιχνιδάκι,μόνο ευχάριστες αναμνήσεις με γεμίζει αυτή η υπέροχη εμπειρία,του θηλασμού...:):):)Καλή συνέχεια σε όλες τις μανούλες...

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

συγχαρήτηρια!!!

άντε και στο χρόνο τώρα!

εμένα με έχει κουράσει που τα βράδυα είναι πολύ ξεσηκωμένος και δεν καθεται να πιει γάλα...πίνει μια γουλιά και όλο σηκώνεται και κοιτάει γύρω..βεβαια προσπάθησα να του δώσω και με μπιμπερό γάλα αντλημένο αλλά και πάλι πάνω από 80 ml δεν πίνει με τίποτα!

Γιάυτό και ξυπνάει στις 6, πεινασμένος....

το πρωί όμως που είναι ακόμη νυσταγμένος και κάθεται ήρεμος να θηλάσει...εκεί με ξετρελένει!