Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορδελλα και χαρτακι με τυπωμενο ονομα

Diana Dee

Recommended Posts

5 Ιουλιου ειναι η βαφτιση,εχω καιρο,αλλα σε 1 μηνα γυρναω στην δουλεια, οποτε, θελω να τα φροντισω απο τωρα...Για τα στεφανακια που λεγαμε, η Xrysalis εχει φτιαξει και εξηγουσε καπου πως,αμα δεν το βρω, θα την ρωτησουμε :)

Διαφημίσεις

Βρήκα την συζήτηση για τα στεφανάκια:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=18527&postdays=0&postorder=asc&highlight=%F3%F4%E5%F6%E1%ED%DC%EA%E9%E1&start=0

Θέλω πολύ να κάνω και εγώ και να τα κρεμάσω στο προάυλιο της εκκλησίας, στα δέντρα...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Εχεις επιλεξει εναν απο τους ωραιοτερους συνδιασμους χρωμάτων, που υπάρχουν...ΜΠΡΑΒΟ.....φτάνει πιά με το φουξια και το λιλά...

να ξερεις οτι η τυπωμεμη κορδελα...ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ....!!!!!!!!!!!

υπάρχουν πολλές ενελακτικες λσεις που μπορεις να χρησιμοποιησεις και να εχεις εξισου καλό και ιδιαιτερο αποτέλεσμα......

με το καλό!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Αντιθέτως με τα περισσότερα κορίτσια, εμένα μου αρέσει πολύ η άμαξα!!

Έχω βαρεθεί τα συνηθισμένα πουγκάκια, κουτάκια κλπ. Και στο κάτω-κάτω βάφτιση είναι, χρειάζεται κάτι παιχνιδιάρικο!

Ό,τι και να κάνεις, να ξέρεις ότι στους μισούς θα αρέσει, στους άλλους μισούς όχι. Δε γίνεται να τους ευχαριστήσεις όλους. Και δεν υπάρχει λόγος. Κάντο για σένα και για το παιδάκι σου.

Και όσο για τις πριγκήπισσες που μας έδειξες στην αρχή, τις είδα σε ένα μαγαζί. Είναι όντως πολύ χαριτωμένες και σκεφτόμουν κι εγώ να τις παραγγείλω, υπάρχει όμως ένα βασικό (για μένα) μειονέκτημα.

Τα σχέδια είναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία, δηλαδή 2 πριγκήπισσες και 2 .... πρίγκηπες! Δε μπορούσα να παραγγείλω μόνο τις πριγκήπισσες. Πάνε όλα μαζί. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε για τις μπομπονιέρες στο κάταστημα. Ίσως να ισχύει το ίδιο αν τα παραγγείλεις σκέτα. Ψάξτο.... αν σε ενοχλεί κι εσένα φυσικά.

Πάντως εγώ ψηφίζω άμαξα!!! :wink:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Αντιθέτως με τα περισσότερα κορίτσια, εμένα μου αρέσει πολύ η άμαξα!!

Έχω βαρεθεί τα συνηθισμένα πουγκάκια, κουτάκια κλπ. Και στο κάτω-κάτω βάφτιση είναι, χρειάζεται κάτι παιχνιδιάρικο!

Ό,τι και να κάνεις, να ξέρεις ότι στους μισούς θα αρέσει, στους άλλους μισούς όχι. Δε γίνεται να τους ευχαριστήσεις όλους. Και δεν υπάρχει λόγος. Κάντο για σένα και για το παιδάκι σου...

συμφωνω!!!!!!!!!!!

θα "ακουσεις .." το μακρυ και το κοντό ουτως η αλλως....!!!!!

ναι στην αμαξα!!!!!!!!!!!

Ναι ρε κοριτσια,δεν ξερετε ποσο πολυ το σκεφτομουν αυτο στο γαμο....Εκανα συνηθισμενο προσκλητηριο,απλες μπομπονιερες τουλι με διακριτικο διακοσμητικο,κλασικο φαγητο στο κεντρο...Και ολα αυτα για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

Ε ναι λοιπον!!! Τωρα θα βγαλω το αχτι μου!!! Μπομπονιερες αμαξα λοιπον!! :lol::lol: Εκλεισε!!! Θα τις παραγγειλω σημερα κιολας! :lol:

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ!!!!

Dreamcather,Aggeloudia,xazomama,Elisa

Η βοηθεια σας ηταν πολυτιμη!!!!

Επειδη θα κανω ολες κοινες για μικρους-μεγαλους θα κανω μαλλον κατι με ζαχαρωτα-γλυκακια για τα παιδια...Θα δουμε,θα το σκεφτω...

Διαφημίσεις

Ναι ρε κοριτσια,δεν ξερετε ποσο πολυ το σκεφτομουν αυτο στο γαμο....Εκανα συνηθισμενο προσκλητηριο,απλες μπομπονιερες τουλι με διακριτικο διακοσμητικο,κλασικο φαγητο στο κεντρο...Και ολα αυτα για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

Ε ναι λοιπον!!! Τωρα θα βγαλω το αχτι μου!!! Μπομπονιερες αμαξα λοιπον!! :lol::lol: Εκλεισε!!! Θα τις παραγγειλω σημερα κιολας! :lol:

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ!!!!

Dreamcather,Aggeloudia,xazomama,Elisa

Η βοηθεια σας ηταν πολυτιμη!!!!

Επειδη θα κανω ολες κοινες για μικρους-μεγαλους θα κανω μαλλον κατι με ζαχαρωτα-γλυκακια για τα παιδια...Θα δουμε,θα το σκεφτω...

ορμα...μαζι σο...!!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια...να το χαρεις...!!!!!!!!!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...
Και εκει που ετοιμαζομουν να κατεβω κεντρο να αγορασω τα υλικα για τις μπομπονιερες, επεσε το ματι μου σε ενα site και βρηκα αυτο εδω :

wedding_favor_box_summ.jpg

ειναι μικρη η εικονα,δεν με αφηνει να ανεβασω μεγαλυτερη,αλλα αμα θελετε το βλεπετε καλυτερα εδω

http://www.alibaba.com/product-gs/223525253/wedding_favor_box.html

Μου φανηκαν πολυ πρωτοτυπες και μου αρεσουν πολυ!!!

Ρωτησα αν στελνουν Ελλαδα και μου ειπαν ναι, σκεφτομαι να κανω αυτες για μικρους-μεγαλους, ειναι αρκετα "παιχνιδιαρικες" για τα παιδια αλλωστε.

Εσεις τι λετε?? Σας αρεσουν ή παραειναι σαν "κουτι"??? Δεν το εχω ξαναδει και παρολο που εγω το βρισκω τελειο, μιας και το θεμα μας θα ειναι πριγκηπισσα, φοβαμαι μηπως δεν αρεσει στους καλεσμενους...

Το καλο ειναι οτι γλυτωνω απο την πολλη δουλεια, καθως το μονο που μενει να κανω ειναι να τα "στησω" (γιατι τα στελνουν πλακε) και να βαλω μεσα τα κουφετα.

Επειδη τα βαφτισια θα γινουν επαρχια και θα ειναι ολοι καλεσμενοι στο τραπεζι, οι μπομπονιερες θα μπουν πανω στα πιατα στα τραπεζια.

Πολύ ωραίες!!!

as1cCDB0g410010Nzc3NTlvZHwwMTI1ZHxPIFNvdGlyYWtpcyBlaW5haQ.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...