Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΗΜΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΤΡΑ 30 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ¨¨ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΗΜΑ¨¨.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΩΣΗΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΗ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ 1)ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΩ. 2)ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜH ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ;

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ

Διαφημίσεις

εγώ που το διαβάζω έχω την εντύπωση ότι μιλάει για δημόσιο.

πάντως Νίκο, αυτό που συμβαίνει είναι το εξής.

Ο προυπολογισμός είναι φτιαγμένος για το μισό πληθυσμο παιδιών με το μισό αριθμό δραστηριοτήτων κτλ.

Με λίγα λόγια βρίσκεται προφανώς σε στάδια προιστορικά σε θέματα πραγματικών αναγκών υλικοτεχνικού εξοπλισμού των σχολείων παιδικών σταθμών.

Ναι αυτές οι δραστηριότητες είναι απαραίτητες - και καλά κάνουν και έστω προσπαθούν να τις κάνουν με την βοήθειά σας. Αλλά βέβαια το σύστημα μέσα απο αυτό δεν αλλάζει.

Χρειάζονται πολλά λεφτά για αυτό το πράγμα.

Μιας και όλοι οι γονείς δεν έχουν χρόνο, δεν έχουν ενέργεια να ασχολούναι με αυτά, αυτό το πράγμα δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλάαα χρόνια.

Οπότε κανείς δέν κάνει κάποια φασαρία, συλλογή υπογραφών έστω.

Εάν μπορείς ψήφισε στην ψηφοφορία όπου δηλώνουν οι γονείς πόσα χρήματα τους ζητήθηκαν απο το δημόσιο παιδικό σταθμό/σχολείο σαν συμπλήρωμα.

Έτσι και μόνο έτσι θα δημιουργηθεί μια εικόνα την οποία μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και να γίνει κάποιο κείμενο για συλλογή υπογραφών να παρουσιαστεί στο υπουργείο παιδείας.

Μόνο εάν δουν πολύ κόσμο, κανονικό κόσμο θα δουν την αναγκαιότητα της κατάστασης. Βεβαια δυστυχώς στην χώρα μας υπάρχουν πάρα πολλές αναγκαιότητες αυτη τη στιγμή, και σίγουρα δεν ξερουν ποια να πρωτο κοιτάξουν, αλλά έστω, μια ευαισθητοποίηση των ειδικών του κράτους αλλά και της υπόλοιπης κοινής γνώμης, είναι ΑΚΡΩΣ απαραίτητη και επείγουσα.

και ξέρετε, μόνο απο την ενημέρωση της κοινής γνώμης πρώτα, μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1379

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1380

είναι θέματα που έχουμε ανοίξει πρόσφατα.

ψήφισε και εσύ, είναι ανάγκη να υπάρξει μια εικόνα της πραγματικότητας - είναι εξαιρέσεις αυτές οι περιπτωσεις ή είναι ο κανόνας?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Θα τα εδινα. Αν και μου φαινονται πολλα για καθε μηνα χ ποσα παιδακια εχει το σχολειο. Λογικα ειναι για ολη την χρονια.

Υπαρχουν πραγματα τα οποια το δημοσιο αδιαφορει να πληρωσει και οι καθηγητες προσπαθουν να προσφερουν στα παιδια.

Ακουγεται καλο (αφου το κρατος δεν.......) αλλα θα ζητουσα καταγραφη εσοδων και εξοδων ωστε να ξερω οτι αυτα πανε πραγματι για τα παιδια.

Οριστε καποιον γονιο γι αυτο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Θα τα εδινα. Αν και μου φαινονται πολλα για καθε μηνα χ ποσα παιδακια εχει το σχολειο. Λογικα ειναι για ολη την χρονια.

Υπαρχουν πραγματα τα οποια το δημοσιο αδιαφορει να πληρωσει και οι καθηγητες προσπαθουν να προσφερουν στα παιδια.

Ακουγεται καλο (αφου το κρατος δεν.......) αλλα θα ζητουσα καταγραφη εσοδων και εξοδων ωστε να ξερω οτι αυτα πανε πραγματι για τα παιδια.

Οριστε καποιον γονιο γι αυτο.

Συμφωνώ και εγώ.

Αν είναι για κάθε μήνα είναι αρκετά χρήματα...δηλ πόσες κόλες, μαρκαδόρους, χαρτόνια κλπ χρειάζονται; 30 ευρώ επί 10 παιδιά είναι 300 ευρώ επιπλέον το μήνα...αρκετά δεν είναι;

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Νίκο φαντάζομαι ότι μιλάς για ιδιωτικό, αν ναι δυστυχώς αυτά θα τα πληρώνεις κάθε χρόνο και μάλιστα κάθε χρονο το ποσό θα είναι μεγαλύτερο.
δημοσιο νηπιαγωγειο

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ

Η μεγάλη κόρη μου πάει στο δημόσιο νηπιαγωγείο φέτος. Τις προηγούμενες δύο χρονιές πήγαινε σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό και εκεί μας έδιναν μια λίστα με χαρτόνια, κόλλες κ.λ.π. που έπρεπε να αγοράσουμε, η οποία κόστιζε γύρω στα 25 € (μια φορά για όλο το χρόνο).

Φέτος στο δημόσιο, μας ζήτησαν χρήματα (!) για τα ίδια πράγματα΄και μάλιστα 50 €!.

Συμπέρασμα? Εκτός βέβαια από τα δίδακτρα, το δημόσιο σχολείο είναι πιο ακριβό :lol: Στη διπλή τιμή :!:

Νίκο φαντάζομαι ότι μιλάς για ιδιωτικό, αν ναι δυστυχώς αυτά θα τα πληρώνεις κάθε χρόνο και μάλιστα κάθε χρονο το ποσό θα είναι μεγαλύτερο.
δημοσιο νηπιαγωγειο

Ας ρωτήσετε όλοι οι γονείς τι θέλουν για το κάθε παιδί για να πάει ο καθένας να τα πάρει μόνος του.

Άκου 30€ το μήνα!!!! Ή να ζητήσεις την απόδειξη για το τι αναλυτικά αγοράσανε για το παιδί σου και αν τα χρησιμοποιεί.