Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Η μικρή μου 2,5 ετών πέρασε μια αμυγδαλίτιδα πριν ένα μήνα πήρε αντιβίωση, και από τότε... έχει τρομερή ανορεξία. Δεν τρώει τίποτα σχεδόν όλη την ημέρα. ΕΥΤΥΧΩΣ πίνει το γάλα.

Το θέμα είναι ότι στα κιλά της είναι πολύ χαμηλά στο ελάχιστο και πιο κάτω για την ηλικία της και δεν έχει περιθώρια να χάνει. Αντίθετα πρέπει να δούμε πως θα πάρει κανένα γραμμάριο.

Δεν ξέρω τι να κάνω! Έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολη τρώει επιλεκτικά και μόνο ότι της αρέσει, αλλά τώρα ούτε αυτά. Προσπαθώ να μη δείχνω την ανησυχία μου, αλλά πόσο θα πάει! Είναι και η ζέστη....

Καμιά συμβούλη?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ναι, πες το στον παιδίατρο, γιατί σε κοριτσάκι φίλης που δεν έτρωγε τίποτα, της έδωσε ένα συμπλήρωμα δυναμωτικό (σε σκόνη νομίζω) να ρίχνει στο γάλα της, για να μην στερείται βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες. Κατά τα άλλα της είπε να μην ανησυχεί. Είναι περαστικό.

Link to comment
Share on other sites

μίλα με την παιδίατρο γιατί σε μας όταν δεν έτρωγε ο Στάυρος του έλειπε σίδηρος. Μήπως χρειαστεί να κάνεται κάποια εξέταση αίματος. Δεν είναι τίποτα σημαντικό..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πίνει το γάλα της το πρωϊ, στον παιδικό σταθμό τρώει μια δυο μπουκιές το μεσημέρι, και μετά πάλι το απόγευμα στις 6 τρώει 2-3 μπουκιές με το ζόρι και το βράδυ γάλα. Έε κάποιες μέρες μπορεί το απόγευμα να φάει λίγο παραπάνω. Αυτό το πράγμα από την αρχή του μήνα δεν είναι και φαγητό!!! Σε κάνει να ανησυχείς όπως και να 'χει, ειδικά όταν στο βάρος της είναι στα πολύ πολύ χαμηλά.

 

Μίλησα με τον παιδίατρο, της άρχισα σίδηρο και κάποιες βιταμίνες, εξετάσεις είχαμε κάνει και παλιά και πάλι χρειαζόταν σίδηρο. Αλλά σήμερα έγινε το θαύμα ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ κανονικά!

 

Άντε να δούμε τα ίδια έχω τραβήξει και με τη μεγάλη... σε ποιόν μοιάζουν δεν ξέρω και είναι τόσο λιτοδίαιτες!!!

Link to comment
Share on other sites

Εμενα ο παιδιατρος πριν καμια 10αρια μερες που συζητουσαμε για αιματος μου ειπε οτι και να δουμε αναιμια δεν κανει να παρει σιδηρο το καλοκαιρι. Οποτε το αφησαμε για Σεπτεμβριο. Γιατι δεν κανει και καλα καλοκαιρι να παρει σιδηρο ξερει καποιος? :?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...