Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

i xionati

elena_30

Recommended Posts

kalispera koritsia,vaftizo tin korimou ton ioylio kai exo pelagosei den ksero ti na protokoitakso,olamou fenontai vouno ola mou aresoun,skeftomai na exo 8ema tin xionati..gia stolismo eida kati oraious nanous pou mporo na valo mesa ena megalo keri..an 8elete na me voi8isete me ton stolismo 8a sas imoun eugnomon.

Διαφημίσεις

τι εχεις περιπου στο μυαλο σου βρε κοριτσακι? ας πουμε εγω μολισ διαβασα χιονατη στο μυαλο μου ηρθε κιτρινο... ο στολισμος λοιπον κατα την αποψη μου παντα πρεπει να εχει αυτο το χρωμα που ειναι το χρωμα της χιονατης... μπορεις να βαλεις μπαλονια... υφασματα ή λουλουδια στα σκαλια ... μπορεις επισης να στολισεις την κολυμπιθρα με κιτρινα λουλουδια γιατι τουλι κιτρινο.... δεν ξερω ... γουστα ειναι αυτα... αλλα πεσ τι περιπου σκεφτεσαι να μπορεσουμε να βοηθησουμε ... ας πουμε σ αρεσει το κιτρινο?

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

μπορεις να ρωτησεις για μπαλονοκατασκευη σε χιονατη. Να ρωτησεις για αυτό το πλαστικο "γκαζον" να παρεις ενα κομματι και να βαλεις εκει πανω τους νανους που βρηκες...

επισης , μην ξεχνας οτι παιζει και το μηλο στο θεμα χιονατη.....

θα μπορουσες να στολισεις τις μπομπο με μηλο

http://www.ares-online.com/catalog/pics/Apple_Style_Jewelry_Set.jpg

αυτα για την ωρα και ειναι και αργα....

(ααα... μπορεις να δωσεις και καραμελωμενα μηλα... ή μηπως το παρακανα???)

Διαφημίσεις

και εγώ μόλις είπεσ χιονάτη το μήλο μου ήρθε στο μυαλό !!!!

καλάθια με μήλα πάνω στα τραπέζια

επίσης κυκλοφορούν και μινιατούρες της ντίσνευ με τους εφτά νάνους

ΑΑΑΑΑΑα ιδεα !!!

να ονομάσεις τα τραπέζια με τα ονόματα των νάνων !!!

σαν χρώμα εγώ θα έπαιζα με τα χρώματα από το φόρεμα της χιονάτης του ντίσνευ

νομίζω μπλέ κόκκινο κίτρινο

ΙΔΕΑ : μπορείς να μοιράσεις στα παιδάκια το παραμυθάκι της χιονάτης που βγαίνει σε μικρά βιβλιαράκια και έχω δει σε βιβλιοπωλεία αλλά και μεγάλα σουπερ μαρκετ

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

Να και το μήλο

http://www.italianoptions.gr/data/media/10/milo.jpg

Συμφωνω κι'εγω για τα χρωματα κοκκινο-μπλε-κίτρινο, ειναι η κλασσική εικόνα που εχουμε για την Χιονάτη.

Και το παραμυθάκι θα εκτιμηθεί δεόντως και απο τις μαμαδες :).

Οσο για νανακια εχει απειρα στα jumbo, ιδιως αυτα που κρατάνε και ενα μικρό φαναράκι ειναι τελεια για στολισμό στα τραπέζια!!!

Μπράβο πολύ καλή ιδέα !!!

Επίσης μου ήρθα και κατι άλλο στο μυαλό , είναι κάτι αυθόρμητο δε το έχω επεξεργαστεί αλλά θα το ξεφουρνίσω :

για το τραπέζι ευχών

7 μικρά κρεβατάκια

7 μικρές καρεκλίτσες κ.ο.κ

από αυτά τις μινιατούρες που κυκλοφορούσαν καποια στιγμή στα περίπτερα ( που έφτιαχνες και καλά το δικό σου κουκλόσπιτο , ντε ! )

σε βοήθησα καθόλου ;;

Αμάν αμάν :idea: μου ήρθε κι άλλο :

από τα JUMBO αυτά τα καταπληκτικά κουζινικά μικρογραφιές σε ινοξ που έχω δει και πολύ ζηλεύω - κάποια στιγμή θα πάρω και για μένανε .

( καθότι η χιονάτη νοικοκυρά και χρυσοχέρα , κατάλαβες; τους ξεβρωμισε και τους νοικοκύρεψε τους νάνους :mrgreen: )

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

oraia i idea me to vivlio euxon na valo 7 krevatakia ktl,mouarese para polu:)

...vls autous tous nanous eida sto jumpo kai leo na valo autous me ena megalo keri 8a ginei vradu to mustirio 8 ora..san xromata 8a paikso me duo oxi me 3 mou fenontai polla 3 xrommata,fouksia prasino pos sas fenete??8elo kai voi8eia kai gia tin ekklisia einai pano stin 8allasa kai den exei tipota na stoliso.ti na kano koritsia den mou aresei na min kano kati

Διαφημίσεις

εγω νομιζω οτι δεν ταιριαζει το πρασινο και το φουξια με την χιονατη... κι αφου ειναι πανω στην θαλασσα γιατι δεν βαζεις την ariel την γοργονα αφου εισαι στην θαλασσα και ταιριαζουν και τα χρωματα που θελεις?

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

http://www.evendi.gr/B93C4182.el.aspx

ριξε μια ματια εδω ειναι οι ωραιοτερες γοργονες που εχω δει, δεν ειναι? κι εχει και στολισμο τραπεζιου.

υπαρχουν και θεματα για γοργονες ;)

οσο για τα τραπεζια θα βαλεις το κιτρινο που δεν ειναι μπαμ με πινελιες κοκκινου και μπλε αν τελικα καταληξεις στην χιονατη αυτη ειναι η αποψη μου

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

exei fovera pragmata alla pou tha ta vro edo kai poso 8a kostizoun...ego skeftomoun na stroso epano sto trapezi to prasino roman pos legete den ksero :) kai ekeipou 8a valo ton nano na valo fouksia polu polu na to kano etsi plousio..alla afou lete oles na kano kitrino me mple kai kokkino 8a to kano..na valo kokkino sto trapezi kai kato apo to nano i to kitrino i to mple??

να βαλεις ασπρο τραπεζομαντηλο και κιτρινη γαζα που ειναι και οικονομικηκαι το κιτρινο δεν ειναι και μπαμ οπως ειναι και στο evendi το τραπεζι στρωμμενο με το φουξια, και στην μεση να βαλεις τον νανο κι απο κατω πινελιες κοκκινου και μπλε... τωρα τι να ειναι το κοκκινο και το μπλε?... ισως φιογκοι με λεπτες κορδελες...ή και κατι αλλο ... ας πουμε λουλουδια κοκκινα και μπλε... ο στολισμος της εκκλησια τι θα ειναι? μπαλονια? αν ειναι μπαλονια μπορεις να τον βαλεις να κραταει μπαλονια σ αυτα τα χρωματα αν ειναι λουλουδια, να τον βαλεις λουλουδια... πως σου ακουγεται?

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

o nanos exei meros na mpei glastraki vasilikos i keri megalo kai 8a valo keri..pira tilefona kai rotisa gia tin gorgona den uparxoun mexri telos augoustou tis noikiazei i mpomponiera me tin gorgona epano kanei 4.80..ligo akrivei i ego eimai tsigouna?:)mporei na mou steilei tis mikres gorgones pou einai stis mpomponieres oxi tis megales den uparxoun kai mou tin xreonei tin mia 3 euro na valo apo kato votsala mou eipe pos me 5 euro perno mia sakoula votsala kai kano ena super stolismo..ti gnomi sas??

δεν θα πω άλλα γιατι νομιζω εχεις παρει τις αποφασεις σου αν κανεις την χιονατη.

οσο για τις γοργονες, για τις μπομπο ειναι οντως λιγο ακριβες αλλα πολυ ομορφες

βοτσαλα θα βρεις φτηνα ... και μαλλον θα χρειαστεις περισσοτερες απο μια γοργονες αν ειναι μικρες

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

-λοιπον στο τζαμπο εχει μια κουκλα χιονατη μεγαλη που μπορεις να παρεις και να βαλεις εκει που εχεις τις μπομπονιερες αντι μια υνθεση με μπαλονια,και γυρω γιρω μπορεις να βρεις να βαλεις 7 κεραμικους νανους.

-στο τραπεζι με το ευχολογιο μπορεις να βαλεις ενα ετ με την χιοντακη και τους νανους [που εχει το τζαμπο και να βρεις και ενα σπιτακι και να κανεις μια μακετουλα του παραμυθιουή να βαλεις σε καβαλετο μικρο ενα καδρο με καποια σκηνη απο το παραμυθι ή να παρεις και να φτιαξεις ενα παζλ και να το βαλεις εκει

-στο τραπεζι μπορεις να βαλεις κιτρινη γαζα και να βαλεις τα γλαστρακια που ειπες και που και που να βαλεις κουκλες χιονατη εχουν 5 ευρω και ειναι στο μεγεθος της μπαρμπι (τζαμπο παλι)μην εχεις μονο νανους.

-μπορεις τις πετσετες στα πιατα να τις δεσεις με κοκκινη-μπλε-κιτρινη κορδελα και να δεσεις ενα μικρο ευχαριστηριο σε σχημα μηλου ή νανου.

-α και τελος αν εχεις παιδακια και σε παιρνει οικονομικα αντι για κλοουν μια χιονατη

• 5 χρόνια μετά...
-λοιπον στο τζαμπο εχει μια κουκλα χιονατη μεγαλη που μπορεις να παρεις και να βαλεις εκει που εχεις τις μπομπονιερες αντι μια υνθεση με μπαλονια,και γυρω γιρω μπορεις να βρεις να βαλεις 7 κεραμικους νανους.

-στο τραπεζι με το ευχολογιο μπορεις να βαλεις ενα ετ με την χιοντακη και τους νανους [που εχει το τζαμπο και να βρεις και ενα σπιτακι και να κανεις μια μακετουλα του παραμυθιουή να βαλεις σε καβαλετο μικρο ενα καδρο με καποια σκηνη απο το παραμυθι ή να παρεις και να φτιαξεις ενα παζλ και να το βαλεις εκει

-στο τραπεζι μπορεις να βαλεις κιτρινη γαζα και να βαλεις τα γλαστρακια που ειπες και που και που να βαλεις κουκλες χιονατη εχουν 5 ευρω και ειναι στο μεγεθος της μπαρμπι (τζαμπο παλι)μην εχεις μονο νανους.

-μπορεις τις πετσετες στα πιατα να τις δεσεις με κοκκινη-μπλε-κιτρινη κορδελα και να δεσεις ενα μικρο ευχαριστηριο σε σχημα μηλου ή νανου.

-α και τελος αν εχεις παιδακια και σε παιρνει οικονομικα αντι για κλοουν μια χιονατη

Αυτή η μεγάλη χιονάτη έχει τελειώσει από τα jumbo, την έχετε κάπου αλλού τώρα πρόσφατα;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...