mataza

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  7
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

2 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Αν θέλετε πολύ να αποκτήσετε παιδί/παιδιά μη το πολυσκέφτεστε γιατί φτάνετε στα όρια της τρέλας. Όταν τα καταφέρετε θα δείτε πως δεν άξιζε στο ελάχιστο ο προβληματισμός, αφήστε που το παιδί/παιδιά, ειλικρινά, θα σας μοιάζουν και δεν θα το μετανιώσετε ούτε κλάσματα του δευτερολέπτου που κάνατε αυτή την επιλογή. Επίσης, είσαι τραγικά νέα και τα στατιστικά είναι υπέρ σας στην εξωσωματική με σπέρμα δότη, Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.
 2. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Με τα μωρά δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ύπνου, από 4 μηνών έχουν σταθερό πρόγραμμα ύπνου. Εκείνο που με προβλημάτισε είναι η αναφορά πως οι οθόνες κάνουν κακό στην ανάπτυξη του παιδιού. Ο παιδίατρος από την αρχή μου είπε πως μπορούν να παρακολουθούν τηλεόραση και υπολογιστή. Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό.

 3. Διαφημίσεις


 4. Σου εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσετε αυτή την τραγική κατάσταση και να προχωρήσετε. Η ηλικία δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας στην εποχή μας, σου μιλώ από προσωπική εμπειρία. Αφού έμεινες έγκυος, σίγουρα θα ξανασυμβεί. Αντιμετώπισα και εγώ ανάλογες δυσκολίες. Θεωρώ πως δεν υπάρχει δυσκολότερο πράγμα από το να αποφασίζεις για κάποιον άλλον με γνώμονα το τι θα είναι καλό γι΄ αυτόν. Κουράγιο και δύναμη σου εύχομαι. Είσαι στη σκέψη μου.
 5. Καλησπέρα. Είμαστε στην χορτόσουπα, (κοντά 7 μηνών) θέλω να σας ρωτήσω σε ποια μορφή σας βγαίνει; Εμένα με την πολτοποίηση προκύπτει ένας παχύρρευστος χυλός. Δεν ξέρω μήπως πρέπει να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα, γιατί το μπλέντερ, αλλιώς δεν το δουλεύει.
 6. Και εγώ είχα προβληματιστεί πολύ με το γάλα, αλλά ο παιδίατρος τον οποίο εμπιστεύομαι (μεγάλος σε ηλικία με πείρα και ενημερωμένος) μου είπε πως όλα τα γάλατα είναι ίδια, γιατί καμία αγελάδα δεν φέρνει στο μέτωπό της την φίρμα της εταιρείας και μου εξήγησε πως συλλέγεται το γάλα και από αυτό προμηθεύονται οι εταιρείες. Επίσης, γίνονται αυστηροί έλεγχοι, στον τομέα της βρεφικής διατροφής. Όσο για τη frezyderm, χωρίς να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο γάλα, αλλά άλλα προϊόντα της εταιρείας την εμπιστεύομαι. Αφού μια φορά έσκασε το σκάνδαλο δεν τη συμφέρει να ξαναακουστεί, γιατί είναι πολλά τα χρήματα που χάνονται. Σημασία για μένα έχει να το δέχεται καλά το μωρό.
 7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είναι δίδυμα και δεν προλαβαίνω με τις υφασμάτινες, θα δοκιμάσω και άλλες μάρκες και βλέπουμε. Άλλα όπως μου είπε και ο παιδίατρος, οι πάνες πλαστικό είναι, άρα δεν έχω και πολλά να περιμένω. Για τις οικολογικές θα τις δοκιμάσω. Πάντως είναι αδύνατο να προσέχεις τα πάντα, τουλάχιστον το προσπαθώ.
 8. Είμαι καινούργια στο φόρουμ, όπως και μαμά. Έχω προβληματιστεί πολύ με τις πάνες μιας χρήσης, γι' αυτό επανέρχομαι στο θέμα. Τα μωρά είναι 6 μηνών μέχρι τώρα έβαζα pampers premium care, πρόσφατα δοκίμασα τις pampers active dry, αλλά μου μύριζαν πετρέλαιο. Άλλες μάρκες δεν έχω δοκιμάσει, αλλά διερωτώμαι πόσο τα υλικά, που γίνονται οι πάνες είναι υγιεινά για τα μωρά και τι προβλήματα θα προκύψουν από την χρήση τους σε βάθος χρόνου. Διάβασα στο φόρουμ για κάποιες οικολογικές, αλλά είναι πολύ πιο ακριβές. Εσείς τις έχετε δοκιμάσει; Αξίζουν τα λεφτά τους