Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξάπλα στον 7ο μήνα

Recommended Posts

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ 7 !!!!! :lol: ανοιξα αυτο το θεμα για οσες ειμαστε σε αυτον τον μηνα. κοντα πλεον στο τελευτεο σταδιο!!!χτες καναμε την εξεταση αυτου του μηνα, ολα καλα ο μπεμπης απο υγεια..! το μονο προβλημα μας ειναι οτι ειναι χαμηλα πολυ! ο γιατρος ειπε να μην ζοριζομαι καθολου!!! γιατι το δωρακι μας θα ρθει πιο νορις!!! ο τραχηλος ειναι ετοιμος για προωρο τοκετο :shock: μονο ξαλπα.. :( ανχοθηκα να πω την αληθεια, δεν θελω να ερθει προωορα...καθε μερα τωρα θα φοβαμαι μην γεννησω??? κατα τα αλλα μεχρι σημερα ειχα πολυ καλη εγκυμοσυνη... εσεις πως τα πατε?

Διαφημίσεις

κάποιες δημοσιεύσεις μεταφέρθηκαν και αλλάχτηκε ο τίτλος σε

Ξάπλα στον 7ο μήνα - για εγκυμονούσες δηλαδή οι οποίες έχουν πάρει εντολή απο γιατρό να μείνουν ξαπλωμένες το υπολοιπο διάστημα της εγκυμοσύνης τους.

Xαλάρωσε κι απόλαυσε το! Μετά θα τρέχεις με το μωρό δεν θα κοιμάσαι τα βράδια και θα νοσταλγείς αυτές τις εποχές! Εμένα πάντως η μαία μου είπε ότι δεν θα γεννήσω πρίν την ΠΗΤ, αν και το μωρό έχει κατέβει μες τη λεκάνη (θέλει ακόμα 2 δάκτυλα :cool: ). Πάρε βιβλία, πάρε DVD και ρίξτο στη ξάπλα.

ssttaa

:shock: τι λες τωρα?ετσι σου ειπε οτι πας για προωρο? Αχ κι εγω το φοβαμαι αυτο αλλα δεν μου χει πει κατι ο γιατρος. Εσενα πως βρηκε τον τραχηλο "ετοιμο" το ειδε υπερηχογραφικα ή σε εξετασε κολπικα? Θελω να πω απο τον υπερηχο φαινεται αυτο? γιατι εμενα μονο υπερηχογραφικα με εξεταζει. Γενικα πολλες φορες εχω νιωσει το μωρο πολυ χαμηλα να με "σκαλιζει" μενοχλει πααααααρα πολυ και νιωθω οτι κλοτσαει τον τραχηλο! :cry:
iD56p3.pnglk6hp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας...!!! μου ειπε το οτι κλωτσαει χαμηλα δεν εχει να κανει με υπερηχο το ειδε... γενικα απο την αρχη του 6 μηνα το εχει δει και γιαυτο με εβγαλε σε αδεια απο την δουλεια.. μου φωναξε να φανταστεις!!! αυτος ο μηνας ειναι επικηνδυνος !!! τον ξεπερασαμε..δοξα το θεο!!! τωρα ομως μου λεει ξαπλα...αν ζοριστεις θα βγει.. δηλαδη τωρα πρεπει να ψωνισω πραγματα για το ιασω :shock: τι να κανω??? να παω???

Να κατσεις σταβγα σου!!! Βαλε τη μαμα σου να σου παρει οτι ειναι απαραιτητο κι εσυ ξαπλα να μπεις τουλαχιστον στον 8ο. Μια βαλιτσουλα να την ετοιμασεις καλου κακου :wink:

iD56p3.pnglk6hp3.png

Επειδή ειχα κι εγω περιπου τα ίδια όταν ήμουν στον ίδιο μήνα κι επειδή θέλω να είμαι πάντα προετοιμασμένη για τα πάντα ήμουν έτοιμη με όλα τα πραγματά μου και του μωρού από τον 6ο μήνα! Έτσι σταμάτησα να έχω άγχος για το τι θα γίνει και ποια πράγματα θα πάρω... Σε συμβουλεύω να κάνεις μια λίστα που να γράφει τα πράγματα που θες για το νοσοκομείο και μια αλλη λίστα με τα πράγματα που θες γενικά για το μωρό. Σημείωσε ότι θές και μια αλλαξιά για το μωρό στο νοσοκομείο...

Πάντος να θυμάσαι μετά τη γέννα σου θα αργίσει πάαααρα πολύ να ξαναέρθει η εποχή της ξάπλας και της ανεμελιάς... (αυτό μπορούν να σου το διαβεβαιώσουν όλες οι μητέρες και με μεγαλύτερα παιδιά από μένα) γιαυτό κάτσε και απόλαυσέ την!

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

Κάτσε φρόνιμα! Άσε τα ψώνια για αργότερα! Φρόντισε να είσαι καλά και ξεκουράσου! Και εγώ αυτό θα έκανα τώρα αν είχα την ευκαιρία, αλλά ... δυστυχώς. Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις