Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

advrctntr2.bll βοηθεια!!

mamyb

Recommended Posts

το λοιπον....

εχω ετοιμασει μια ταινια στο movie maker των Vista (ειναι αρχειο με ταινια και υποτιτλους...) μετα παω να το κανω dvd στο δημιουργεια dvd των windows και εκει που παω να ανοιξω και να χωσω το αρχειο για να γηνει ταινια και να την καψω μου λεει οτι δεν εχω το ρημαδι το advrctntr2.bll...

εγω δε...το βρηκα ...και το εβαλα στο system αλλα παραυτα ....δεν ....ναδα...τιποτα παλι το ιδιο μου λεει....

(εχω κανει restart για οποιον θελει να ρωτησει ΕΝΤΑΞΗ.... ??????)

ΑΝ κανενς ξερει τι παιζει ας με φωτησει εστω και με φθορείου .....!!!!

μερσι μπολικα...

Διαφημίσεις

συμφωνα με τον αντρα μου πρεπει να εγκαταστησεις καποιους drivers που λεγονταi codecs..

αυτους λεει του κατεβαζεις απο το νετ..πρεπει να σου βρουν καποιο url...

τωρα αμα σε βοηθησα σφυρα μου...

"This program requires the file advrctntr2.dll which was not found on this system. ...

κάτι τέτοιο σου βγάζει?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

συμφωνα με τον αντρα μου πρεπει να εγκαταστησεις καποιους drivers που λεγονταi codecs..

αυτους λεει του κατεβαζεις απο το νετ..πρεπει να σου βρουν καποιο url...

ποιοι να μου βρουν ?

βρειτε μου ντε .... :lol: (με βοηθησες)

"This program requires the file advrctntr2.dll which was not found on this system. ...

κάτι τέτοιο σου βγάζει?

ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.... στο μυνημα κολλας μανα μου ???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ναι καλο μου αυτο μου βγανει .... κι εχει κι ενα ακαταλληλο δια αναληκους πανω αριστερα.... ΝΑ με το συμπαθιο....

Κατεβασε το Nero και "καψτο" ξανα.

αχχχχχχχ...το εχω το ΝΕΡΟ και αφου για δυο ωρες δεν τα καταφερα .... το εβγαλα κιολας..... απο τον σκληρο ...(ολο κολλαει το ΝΕΡΟ γενικα δεν το πολυσυμπαθω...)

λοιπον κατεληξα οτι το θεμα μου ειναι ΨΥΧΟΛΟΓΟΓΙΚΟ γιατι να μου λειπει εμενα δλδ αυτο το jhxvgoisjvlk2.dll ε????

γιατι ..?

τι εχω κι εφυγε?

του κανα κατι?

και γιατι δημιουργει κενο κατα την απουσια του?ε?

:lol::lol::lol::lol:

ΚΟΡΕΣ ΠΕΡΗΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΟΙ

Διαφημίσεις

Κατέβασε από εδώ τους codecs που χρειάζονται:

http://www.softpedia.com/progDownload/Advanced-Vista-Codec-Package-Download-55586.html

Πάτα εκεί που λέει :Softpedia Mirror (US)

Αν και αυτό το αρχείο είναι του Νero, καλύτερα να τον απεγκαταστήσεις και να τον επανεγκαταστήσεις.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

first of all THANK'S....

ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ωρες ωες αυτο το φορουμ με εντυποσιαζει ταμαλα......!!!!

παμε τωρα στην συνεχεια ...:

τα κατεβασα αυτα τα κοντεκσ .... μερσι μπολικα ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΩΡΑ....!!!

ΑΛΛΑ... παμε στο αλλα.... παω αφου φορτωσα την ταινια στο επομενο βημα που .....και λεει : η λειτουργεια των windows Δημιουργεια DVD σταματησε για αγνωστος λόγους και τσουκ μπαμ και κατω ..ΤΕΛΟΣ....!!!

καμια ιδεα????

αλλα να μου πεις εδω οι ιδιοι δεν ξερουν ....εσας ρωταω ???ε ρε vista για αυτο πηγατε απατα....

αντε ν ερθουν τα windows 7 να βρουμε την υγεια μας....!!!!

(αν κανεις για οποιοδηποτε λογο βρει καμια λυση και μπορεσει να με βοηθησει θα το εκτιμησω ....)

Διαφημίσεις

will do pipi ..

will do!!!

σε ευχαριστω καλη μου ....!!!! πολυ ... αλλα να σου πω ...οπως ειπα και πριν το θεμα μου ειναι ψυχολογικο

φτιαχτηκα με τα vista και θελω να το κανω με αυτα (ειμαι και ξεροκεφαλι το ξερω ) καταλαβες...?

τεσπα....χαϊδι δεν βλεπω .... και μαλλον γενικα λεω να παω να παρω τα windows τα pro μου που τα ξερω και τα εμπιστευομαι .... να υσηχασω...!!!

αυτα!

σε ευχαριστω και ...μακρια απ τα vista ....

:lol:

Αν κανεις format αντιγραψε καπου ολους τους κωδικους σου και σωσε σε δισκακια οτι δεν θες να χαθει... μην χαχανιζεις. στο λεω γιατι καπιοιες...ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε...την πατησανε καποτες!

Διαφημίσεις

Αν κανεις format αντιγραψε καπου ολους τους κωδικους σου και σωσε σε δισκακια οτι δεν θες να χαθει... μην χαχανιζεις. στο λεω γιατι καπιοιες...ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε...την πατησανε καποτες!

ααααααααααα βαλε κι εμενα στην λιστα ...αλλα καποτε...ΟΧΙ ΤΩΡΑ .τωρα εχω εξωτερικο σκλυρο δυσκο και εκει πανε ολα ...... ουτε ενα απλο ευχαρσιτω σε wodr δεν εχει ο σκλυρος χαχαχαχα αμ δεν την ξαναπαταω ......