Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μια υπεροχη μαμα

geoste

Recommended Posts

εβλεπα σε ενα αφιερωμα ενα μοντελο που τωρα ειναι και σχεδιαστρια μοδας να τρεχει ολη μερα σε διαφορες δουλειες,να ειναι ντυμενη στη τριχα και οταν την εδειξαν με τα παιδια της στο τραπεζι αφου νευριασε με την κορη της,φωναξε τον μπατλερ της να την παρει μεσα για τιμωρια.Καλα μεχρι εδω αλλα αυτο που ακουσα απο τον πρων συζυγο της με προβληματισε.Ειπε οτι ειναι υπεροχη μητερα.Εχω τωρα την εξης απορια.Ποτε μια μητερα μπορει να χαρακτηριστει υπεροχη;Δηλαδη εγω που αφησα την δουλεια μου για να ειμαι τα πρωτα χρονια κοντα στα παιδια μου τι ειμαι;Παντως υπεροχη μητερα δεν με εχει πει κανεις.Μηπως αυριο που θα μεγαλωσουν οι κορες μου θα γυρισουν να μου πουν οτι μια τετοια μαμα θα ηθελαν και οχι μια που την ειχαν συνεχεια στα ποδια τους;Κανω λαθος επιλογη που θελω να ειμαι σε ολες τις ΄΄πρωτιες΄΄ τους διπλα τους και να μη μου τις λεει η νταντα;Που οταν αρρωσταινουν εμενα να εχουν αγκαλια και οχι μια ξενη και αυτο να σημαινει οτι μπορει να εχω και αλουστα μαλλια και οχι κομωτηριου γιατι δεν θα εχω προλαβει;Μηπως ειμαι παλαιων αρχων και οχι τιποτε αλλο αλλα μηπως ειμαι μονο εγω τετοια μαμα αναμεσα στις αυριανες μαμαδες των συμμαθητων των κοριτσιων μου;

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Διαφημίσεις

Λογικοί οι προβληματισμοί σου...! Να σου απαντήσω με σιγουριά αν είναι καλλίτερο να είσαι εργαζόμενη μητέρα ή όχι, δεν μπορώ μια και δεν είμαι καν μητέρα και δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι θα ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά μου αφού γεννούσα σε περίπου 1-1½ χρόνο. Αυτό όμως είναι θεωρεία. Πρακτικά, δεν είμαι σίγουρη για το τι θα έκανα. Φαντάζομαι όμως ότι το να επιστρέψουν στη δουλειά για πολλές μητέρες δεν είναι επιλογή αλλά ανάγκη. Δεν έχουν όλες οι οικογένειες τη δυνατότητα να συντηρούνται με το εισόδημα του ενός γονιού μόνο. Και βέβαια μπορώ να υποθέσω, σχεδόν με βεβαιότητα, ότι ουδεμία σχέση έχουν με τον τύπο της "μητέρας" που αναφέρεις. Σίγουρα όμως δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς μια μάνα που εργάζεται κακή ως μητέρα, άσχετα αν είναι επιλογή της ή όχι. Κακή μάνα δεν σε κάνει το πόσες ώρες είσαι κοντά στα παιδιά σου αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα μεγαλώνεις άρα το αν αυτές οι ώρες είναι τελικά ποιοτικές.

Geoste,αυτο ειναι το ψυχολογικο προβλημα καθε μανας,αν ειναι καλη μανα για το παιδι της.

Θα σου πω κατι...Ειχα μια συναδελφο σε ενα γραφειο που δουλευα πριν χρονια...Ηταν γυρω στα 45,μια κουκλα για την ηλικια της,τρελαμενη με την κορη της που τοτε ηταν 15 ετων,παντα στην τριχα,παντα να τρεξει για το κοριτσι της,παντα γελαστη,2 χρονια δεν την ειδα με μουτρα,φοβερη νοικοκυρα,κλπ...Ολα,μα ολα σουπερ....Μια φορα μου ειπε ενα παραπονο που της εκανε η κορη της...Της ειπε..."Ολες οι μαμαδες των συμμαθητριων μου ειναι χοντρες,αφτιαχτες,χαλια,οταν ερχονται να παρουν τον ελεγχο,εσυ γιατι να εισαι ετσι :?::shock: ".

Αν ηταν σαν αυτες τις αλλες μαμαδες,θα της ελεγε αλλα...Σε καποιες ηλικιες τα παιδια ειναι σκληρα με τους γονεις...

Πιστευω οτι ολα κρινονται απο το αποτελεσμα....Αν μεγαλωσεις ενα καλο παιδι,ισορροπημενο,ευτυχισμενο,ακομα και αν δεν το αναγνωρισει αμεσως,καποια στιγμη θα το δει....

Ειδικα οταν γινει ο ιδιος γονιος....

Μην ακους τι λενε οι διασημοι.Και η Μαντονα παρεχει στα παιδια της τα παντα απο υλικα αγαθα,μορφωση,κλπ.Σε λιγα χρονια θα δουμε τι καταφερε....

Και δεν εχει σημασια αν εργαζεσαι η οχι...Εχει σημασια ο ποιοτικος χρονος που περνας με τα παιδια σου....

Κι'εγω εκανα ενα πολυ σκληρο επαγγελμα,που ως μανα δεν μπορω να το συνεχισω...Επειδη ο αντρας μου κανει το ιδιο επαγγελμα,οταν καμια φορα του λεω ποσο κουρασμενη ειμαι,μετα ντρεπομαι γιατι ξερω ποσο κουραζεται και του λεω..."Τι να πεις κι'εσυ"..Και μου απανταει οτι και'γω δουλευω ολη μερα,χωρις ρεπο για να δημιουργησω δυο υπεροχους,ευτυχισμενους ανθρωπους,που ειναι πιο δυσκολο,απο καθε δουλεια....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα εγω livinath δεν μιλησα για καλη η κακη μητερα αλλα υπεροχη.Δηλαδη αυτη τη μητερα που μπορει να θελουν οι κορες μου και τα περισσοτερα παιδια.Μπορει να μην εχει να κανει με αυτα που τους προσφερω εγω αλλα με τα πρεπει που η ζωη μας επιβαλει.Οποιο περιοδικο παρεις θα δεις πραγματα που πρεπει να εχεις κανει στα 20 στα 30 στα 40.Για να ειμαι κοντα στα παιδια μου εχω στερηθει πολλα ΄πρεπει΄ μηπως στο μελλον βγουν εναντιον μου;

Κικέρων

Δεν ξερω αν καταλαβα καλα,οποτε αν δεν καταλαβα,να θεωρησεις ακυρη την ερωτηση μου,αλλα τα πρεπει ο καθενας δεν τα καθοριζει στον εαυτο του :?: ,οχι τα περιοδικα...

Δηλαδη,το οτι ο αντρας πρεπει να ζησει την ζωη του και με τα σημερινα δεδομενα να παντρευτει στα 35,ο αντρας μου απεκτησε παιδι στα 25,με δικη του πρωτοβουλια,παει να πει οτι.........τι :?: .

Δεν το παω σε προσωπικο επιπεδο,ενα παραδειγμα φερνω.....

Ετσι,απο περιεργια και αν θες μου απαντας,εσυ τι "πρεπει"απαρνηθηκες....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω με την christiana08. Τα θέλω μας είναι δικά μας. Δεν μας τα επιβάλλει κανείς. Τα "πρέπει" των περιοδικών είναι για να γεμίζουν σελίδες και να δικαιολογούν το αντίτιμο τους (πολλές φορές ούτε αυτό δεν καταφέρνουν). Καμία αξία δεν έχουν. Αν εσύ νιώθεις ότι έχεις στερηθεί πράγματα που θα ήθελες ΕΣΥ να έχεις κάνει είναι άλλο ζήτημα. Όλοι οι γονείς κάνουν θυσίες για τα παιδιά τους. Άλλοι περισσότερες από αυτές που μπορούν κι άλλοι λιγότερες. Δεν είναι κακό, είναι θέμα ανθρώπου. Όπως και το τι θεωρεί ο καθένας από εμάς υπέροχη μητέρα. Έχουμε άλλα κριτήρια και άλλα στάνταρ ο καθένας για να πει κανείς με σαφήνια. Εγώ για παράδειγμα μπορεί να θεωρώ υπέροχη μια μαμά που είναι πάνω από τα παιδιά της και τα καθοδηγεί σωστά. Άλλος όμως μπορεί να τη θεωρήσει καταπιεστική. Από διαφορετικούς ανθρώπους θα ακούσεις διαφορετικές γνώμες. Το βασικό είναι να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και κυρίως με τις επιλογές σου...! :wink:

συμφωνω και εγω και με τις 2 σας αλλα η κορη μου που ειναι 2 χρονων εχει απο τωρα αποψη για τα ρουχα μου[ δεν τις αρεσε μια λεπτομερια σε μια μπλουζα μου που ουτε ειχα δει και μου το ειπε]τι να περιμενω σε μερικα χρονια που και τηλεοραση θα βλεπει και περιοδικα θα διαβαζει;ειναι και το ζωδιο βλεπε ζυγος :D:D:D Παντως εγω δεν μετανιωνω γιατι οτι θυσια εχω κανει την εκανα συνηδητα.Το μελλον θα δειξει και ελπιζω να εχω κανει το σωστο αν και ειμαι ανθρωπος που κακος αλλα επιρρεαζομαι απο σχολια τριτων

Κικέρων

Κοιταξε να δεις,αν η κορη μου,μου μοιαζει εστω και λιγο,θα με περναει γεννεες εκατο που στα εξηντα μου δεν μοιαζω σαν την Βισση....Και να σου πω,κατι μου λεει πως τοτε,οχι κουραγιο για γυμναστηριο δεν θα εχω....θα σερνομαι απο καναπε σε κρεβατι και αντιστροφα.... :lol::lol::lol::lol: .Σε βαθος χρονου ομως,αυτο θα ειναι το λιγοτερο που θα την νοιαξει,οταν εξελιχθει οπως επιθυμει,με την βοηθεια,την συμπαρασταση μου και την αγαπη μου...Ελπιζω,τουλαχιστον....

Αλβερτος Αινσταιν

κακη δεν ειναι καμια μανουλα που αγαπάει τα παιδια της , "υπεροχη μαμα" ειμαστε όλες θελω να πιστευω με το σκεπτικο οτι θα καναμε τα πάντα για τα αγγελουδια μας . Μαμα που δεν κανει το σωστο πώς θα ειμαι σιγουρη ? Διαβαζω διαφορα και μπερδευομαι , το ενστικτο μου , μου λεει π.χ. να μην το αφησω να κλαιει γιατι δεν κανει , αλλα ειναι αυτο το σωστο ???

Ουφ τελικα ειναι δυσκολο να εισαι μαμα !!!

Καλη χρονια σε όλες τις Υπεροχες μαμαδες.!!!

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Διαφημίσεις

κακη δεν ειναι καμια μανουλα που αγαπάει τα παιδια της , "υπεροχη μαμα" ειμαστε όλες θελω να πιστευω με το σκεπτικο οτι θα καναμε τα πάντα για τα αγγελουδια μας . Μαμα που δεν κανει το σωστο πώς θα ειμαι σιγουρη ? Διαβαζω διαφορα και μπερδευομαι , το ενστικτο μου , μου λεει π.χ. να μην το αφησω να κλαιει γιατι δεν κανει , αλλα ειναι αυτο το σωστο ???

Ουφ τελικα ειναι δυσκολο να εισαι μαμα !!!

Καλη χρονια σε όλες τις Υπεροχες μαμαδες.!!!

αν ειναι δυσκολο λεει;;;η αληθεια ειναι πως οταν ξεκινησα αυτη τη συζητηση ειχα στο μυαλο μου μαμαδες που ειναι στο σπιτι και μαμαδες που δουλευουν να λενε η καθε μια απο τη μερια της αν θα αλλαζε την καθημερινοτητα της,πχαν θα προτιμουσε μια εργαζομενη να κατσει σπιτι με τα παιδια η καποια να ξεκιναγε τωρα δουλεια μονο και μονο για να ξεφυγει λιγο :lol::lol:

Κικέρων

Εχω φιλη με μαμα κουκλα και γενικα προχωρημενη, μοντερνα με τελειες αναλογιες και φαινοταν συνομιληκη της

Η δικια μου μητερα ειναι αυτο που λενε συντηρητικη.Δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη της και στερηθηκε να μας μεγαλωσει. Δεν εχει σωμα Βισσης και αν δεν της περισευουν δεν θα βαλει κρεμα στο προσωπο της.

Εκεινη ειχε το προβλημα να κρινουν οι υπολοιπες μαμαδες καπως την προχωρημενη μανουλα της ή ακομα και να αρεσει στους εφηβους τοτε φιλους της ενω εγω παλι θα ηθελα να ειναι λιγο πιο προχωρημενη, πιο μεσα στην μοδα (αυτα στην εφηβεια).

Τωρα πια (οντας μανουλα) χαιρομαι που η μανουλα μου ειναι οπως ειναι και ευχομαι να μπορουσαν τα μισα απο αυτα που απολαυσα εγω σαν παιδι απο την μητερα τους.

Μιλαμε για μια γυναικα που λατρευε και γινοταν χαλι για τα παιδια της, που τα περιμενε να σχολασουν απο το σχολειο για να βρουνε ζεστο το φαγητο (που μπορουσε να μαγειρεψει νωρις και να κοιμηθει αν ηθελε) , που ηταν διπλα μου παντα - οχι σαν φιλη αλλα σαν μαμα που νοιαζεται -, που δεν με περιορισε ποτε στο ελαχιστο αλλα παντα ηξερε που ημουν και τι κανω, που ειναι η δικια μου μοναδικη μανουλα. :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Είχα γνωστή που είχε πρόβλημα με τη σούπερ προχωρημένη μαμά της και φίλη που είχε πρόβλημα γιατί η μαμά της μύριζε... "κουζίνα" (φαγητά, δουλειές σπιτιού κλπ.) Μη γελιόμαστε κορίτσια. Ό,τι και να κάνουμε θα είναι κατά πάσα πιθανότητα "λάθος" ειδικά όταν τα παιδιά θα είναι έφηβοι. Δεν είμαι μάνα ακόμα αλλά η εμπειρία μου από τις γνωριμίες μου αυτό λέει.

it's never too late to start all over again

Δηλαδη,οταν συζηταμε για ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΜΑ,εννοουμε το στυλιστικο κομματι στο συγκεκριμμενο ποστ......

Εγω παντως δεν ειμαι καθολου κλασσικη και παραδοσιακη,στυλιστικα,μαμα και δεν το βλεπω να γινομαι.Αυτο δεν σημαινει οτι απαραιτητα οι κορες μου θα χαιρονται...Ισως τα καποια πιο extreme χαρακτηριστικα της εμφανισης μου,που για παραδειγμα οι μικρες ξαδερφες του αντρα μου λατρευουν,τα κοριτσια μου να μην τα πολυσυμπαθησουν,πιο πολυ απο αντιδραση.....

Αλβερτος Αινσταιν

geoste μου φαίνεται πως είσαι σαφώς "υπεροχότερη" από το μοντέλο που περιγράφεις στο πρώτο σου ποστ, ιλλουστρασιόν οικογένεια με μπάτλερ για να υλοποιεί τις τιμωρίες των παιδιών και μάλιστα παρουσία του δημοσιογράφου που κάνει το ρεπορτάζ (φαντάζομαι δηλαδή αν δεν ήταν το ρεπορτάζ η μαμά δε θα έβλεπε τα παιδιά της καθόλου)...

Και η γνώμη του πρώην συζύγου για την πρώην γυναίκα του ότι είναι υπέροχη μητέρα... Τι να σχολιάσει κανείς...

Διαφημίσεις

Δηλαδη,οταν συζηταμε για ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΜΑ,εννοουμε το στυλιστικο κομματι στο συγκεκριμμενο ποστ......

Εγω παντως δεν ειμαι καθολου κλασσικη και παραδοσιακη,στυλιστικα,μαμα και δεν το βλεπω να γινομαι.Αυτο δεν σημαινει οτι απαραιτητα οι κορες μου θα χαιρονται...Ισως τα καποια πιο extreme χαρακτηριστικα της εμφανισης μου,που για παραδειγμα οι μικρες ξαδερφες του αντρα μου λατρευουν,τα κοριτσια μου να μην τα πολυσυμπαθησουν,πιο πολυ απο αντιδραση.....

μμμ παιζει κι αυτο

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, κρίνεται και η μητέρα. Η δική μου μητέρα ήταν μία 'υπεροχη μαμά' όμως το λέω τώρα αυτά. Πέρασα από την φυσιολογική φάση της αμφισβήτησης και έμεινα σε αυτήν όσο έπρεπε. Όλα τα παιδιά περνάνε από τη φάση που θα ήθελαν να είχαν τη μαμά των άλλων παιδιών :lol: . Είναι φυσιολογικό, όπως είναι φυσιολογικό ότι όλες οι μαμάδες έχουν ανασφάλειες, ειδικά αυτές με τους μπάτλερ (πιστέψτε με είναι η κολητή μου έτσι, που δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς τη νταντά)!!!Είτε αφησουμε τη δουλειά, είτε όχι, είτε μεγαλώσουν τα παιδιά μας νταντάδες είτε γιαγιάδες είτε η ... τηλεόραση, όλες οι μανούλες κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε ευτυχισμένες και να είναι και τα παιδιά μας χαρούμενα.

Παιζει,καρδουλα μου,παιζει....Δεν ειναι και εντελως απιθανο μια μανα με body piercing,tatoos και ο,τι αλλο ειναι μοντερνο για μια μαμα,να μεγαλωσει ενα κοριτσι που να γυρισει και να της πει "Μα πηγες και σημαδευσες το σωμα σου για παντα...".Το εχω δει και το λεω...Δεν βγαζεις ακρη....

Αλβερτος Αινσταιν

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, κρίνεται και η μητέρα. Η δική μου μητέρα ήταν μία 'υπεροχη μαμά' όμως το λέω τώρα αυτά. Πέρασα από την φυσιολογική φάση της αμφισβήτησης και έμεινα σε αυτήν όσο έπρεπε. Όλα τα παιδιά περνάνε από τη φάση που θα ήθελαν να είχαν τη μαμά των άλλων παιδιών :lol: . Είναι φυσιολογικό, όπως είναι φυσιολογικό ότι όλες οι μαμάδες έχουν ανασφάλειες, ειδικά αυτές με τους μπάτλερ (πιστέψτε με είναι η κολητή μου έτσι, που δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς τη νταντά)!!!Είτε αφησουμε τη δουλειά, είτε όχι, είτε μεγαλώσουν τα παιδιά μας νταντάδες είτε γιαγιάδες είτε η ... τηλεόραση, όλες οι μανούλες κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε ευτυχισμένες και να είναι και τα παιδιά μας χαρούμενα.

Ναι,στην τελικη,αυτο εχει σημασια....Και μονο.

Και στην τελικη,αλλη μια επιτυχια μας ως γονεις,θα ηταν ακομα και στην ηλικια αμφισβητησης απο τα παιδια μας,να τους διδαξουμε οτι καθε ανθρωπος εχει το στυλ του....Αν ημασταν ολοι ιδιοι η αν αναγκαζαμε τα παιδια μας να ακολουθησουν το δικο μας στυλ,θα ηταν απλα βαρετο και κλισε.....

Αλβερτος Αινσταιν

Παιζει,καρδουλα μου,παιζει....Δεν ειναι και εντελως απιθανο μια μανα με body piercing,tatoos και ο,τι αλλο ειναι μοντερνο για μια μαμα,να μεγαλωσει ενα κοριτσι που να γυρισει και να της πει "Μα πηγες και σημαδευσες το σωμα σου για παντα...".Το εχω δει και το λεω...Δεν βγαζεις ακρη....

συμφωνώ,αυτό ακριβώς έλεγα :)

Ναι,στην τελικη,αυτο εχει σημασια....Και μονο.

Και στην τελικη,αλλη μια επιτυχια μας ως γονεις,θα ηταν ακομα και στην ηλικια αμφισβητησης απο τα παιδια μας,να τους διδαξουμε οτι καθε ανθρωπος εχει το στυλ του....Αν ημασταν ολοι ιδιοι η αν αναγκαζαμε τα παιδια μας να ακολουθησουν το δικο μας στυλ,θα ηταν απλα βαρετο και κλισε.....

αυτο το μηνυμα θα ηθελα να περναγα και εγω στα παιδια μου.Το μελλον θα δειξει :wink::wink::wink:

Κικέρων

θα δειξει....

Αλβερτος Αινσταιν

Εχω φιλη με μαμα κουκλα και γενικα προχωρημενη, μοντερνα με τελειες αναλογιες και φαινοταν συνομιληκη της

Η δικια μου μητερα ειναι αυτο που λενε συντηρητικη.Δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη της και στερηθηκε να μας μεγαλωσει. Δεν εχει σωμα Βισσης και αν δεν της περισευουν δεν θα βαλει κρεμα στο προσωπο της.

Εκεινη ειχε το προβλημα να κρινουν οι υπολοιπες μαμαδες καπως την προχωρημενη μανουλα της ή ακομα και να αρεσει στους εφηβους τοτε φιλους της ενω εγω παλι θα ηθελα να ειναι λιγο πιο προχωρημενη, πιο μεσα στην μοδα (αυτα στην εφηβεια).

Τωρα πια (οντας μανουλα) χαιρομαι που η μανουλα μου ειναι οπως ειναι και ευχομαι να μπορουσαν τα μισα απο αυτα που απολαυσα εγω σαν παιδι απο την μητερα τους.

Μιλαμε για μια γυναικα που λατρευε και γινοταν χαλι για τα παιδια της, που τα περιμενε να σχολασουν απο το σχολειο για να βρουνε ζεστο το φαγητο (που μπορουσε να μαγειρεψει νωρις και να κοιμηθει αν ηθελε) , που ηταν διπλα μου παντα - οχι σαν φιλη αλλα σαν μαμα που νοιαζεται -, που δεν με περιορισε ποτε στο ελαχιστο αλλα παντα ηξερε που ημουν και τι κανω, που ειναι η δικια μου μοναδικη μανουλα. :D

κι εγω συμφωνω μαζι σου.οταν ημουνα εφηβη ντρεπομουνα για την εμφανιση τησ μαμασ μου που ερχοτανε στο σχολειο να παρει τουσ βαθμουσ μου με τισ μακρυεσ φουστεσ κ τα τσεμπερια στο κεφαλι κ θαυμαζα τις μαμαδες των φιλεναδων μου με τα τζην τους κ το μαλλι κομωτηριου.τελικα καταλαβα οτι αυτες οι γυναικες ηταν πιο δυστυχισμενες

γιατι ειχανε το αγχος των γηρατιων.ειμαι πολυ υπερηφανη για τη μαμα μου γιατι αγωνιστηκε σκληρα να μας μεγαλωσει(6 παιδια)κ την θεωρω πετυχημενη μητερα!

τωρα εαν θεωρουμε οτι απο την εξωτερικη εμφανιση κρινονται ολα ειναι λαθος αλλα δυστυχως παιζει ρολο .....

line_flow2_beg_39_time_1208577600_text_e720ece5ebe9f3f3effdebe120eceff520e5e9ede1e9.gif