Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

αυτη τη στιγμη φανταζομαι παλι εχει γαλαζιες καρεκλες

εγω θελω χρωμααααααααααααααααααα

Δεσποινα ναι ηρθες για να κατσεις!!!!

Κορινα εσυ τουλαχιστον ξερεις! ειναι τα γονιδια!!!!! αφου τρωει παλι καλα!

η Α μαλλον δοντια εχει οχι ιωση

και φυσικα αρνιοταν την φρουτοκρεμα

αλλα αυγο, το τσακισαμε

καποιο εκανε πιιιιφφφφφφφφφφφφφ

παω

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Εμείς δεν μπορώ να πω, τρώμε τώρα πια. Απλά κάθε βδομάδα θελουμε και άλλο ''κόλπο''. Η τελευταία μας ανακάλυψη είναι διάφορα βιντεάκια από το youtube με πρωταρχικό το παριζάκι Υφαντής και ολόκληρη τη σειρά(έχει πολλά τραγούδια ο πράσινος τυπάκος αλλά στα αγγλικά :-) ).

Από ποσότητες

Πρωί 150μλ γάλα( πριν 2 βδομάδες έπινε 240-300)

250μλ φρούτο

300μλ φαγητό αλεσμένο(πάντα μέσα με μακαρόνια ή ρύζι σε κομματάκι για να μασάει γιατί το σκέτο αλεσμένο της φέρνει εμετό) και μετά 3-4 πιρουνιές από το δικό μας, ό,τι και να έχουμε που το τρώει μόνη της.

1 γιαούρτι (απ'την μέρα που μείωσε το γάλα ο τρώει ολόκληρο πριν έτρωγε το μισό)

250-300μλ γάλα το βράδυ

Από μετρήσεις 1/10(16 μηνών) 8500 κ 79 πόντους. Πιάσαμε πάτο..η παιδίατρος καθησυχαστικότατη προς το παρόν λέει ότι πήρε από μένα.

Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι τα δόντια. Δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ! Και η καημένη τρελλαίνεται να τρώει οτιδήποτε βλέπει να τρώμε εμείς, μασάει μεν αλλά πόσο έξτρα να της δώσω? Αν είχε δόντια θα είμασταν σούπερ νομίζω γιατί θα μπορούσα να την ''μπουκώνω'' άνετα ενδιάμεσα με σνακ τύπου τυροπιτάκια, τοστ κτλ. Τα μπισκοτα δεν τα πολυθέλει γιατί δεν είναι του ''γλυκού''. Για να δούμε αυτόν το μήνα τι θα έχει κάνει...

DoUwp3.png

το καημενουλι! φαφουτικο ακομα????

παντως τρωτε πολυ καλα τωρα, αλλα μαλλον εχουμε "γερες" κρασεις

Ναι βρε γατούλα μου ακόμα γυναίκα με τα ''ούλα της'' :lol: Άλλος καημός από εκεί..το ψάξαμε και μέχρι τα δύο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι..τουλάχιστον μασάει οπότε κάτι είναι κι αυτό..

Σήμερα με πήρε η παιδίατρος τηλ. να δει τι κανουμε γιατί είχαμε 15 μέρες να μιλήσουμε (κάθε μήνα την πρίζω και αυτό τον μήνα είπα να μην την πάρω μεχρι να πάμε και πήρε εκείνη! :shock: ). Είναι πολύ ευχαριστημένη με το φαγητό της και μου είπε πως αν σε κάνα δίμηνο συνεχίζει να μην παίρνει να της δώσουμε λίγο σίδηρο γιατί βοηθάει. Σε καμία περίπτωση όμως ενισχυτικά για ν'ανοίξει η όρεξη ή υπερθερμιδικα γάλατα(υπάρχουν και τέτοια..δεν το ήξερα..)

Πάντως γατούλα εσάς σας βλέπω σύντομα να μας αποχαιρετάτε! Φτου φτου σας! Να συνεχίσετε έτσι!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

. Σε καμία περίπτωση όμως ενισχυτικά για ν'ανοίξει η όρεξη ή υπερθερμιδικα γάλατα(υπάρχουν και τέτοια..δεν το ήξερα..)

!

σου εξηγησε γιατι οχι? με ενδιαφερει για τηναδυνατουλα μου, για αυτο ρωταω!

σου εξηγησε γιατι οχι? με ενδιαφερει για τηναδυνατουλα μου, για αυτο ρωταω!

Για τα γάλατα μου είπε ότι συνήθως τα παιδάκια που τα παίρνουν, επειδή χορταίνουν πιο πολύ μειώνουν μετά τις ποσότητες από το φαγητο τους, οπότε δεν έχει νόημα.

Για τα άλλα ενισχυτικά(δεν την ρώτησα, το υποθέτω) προφανώς δεν τα θέλει γιατί η Εύα μου έχει όρεξη να φάει και τρώει, απλά δεν βάζει βάρος. Εξετάσεις έχουμε κάνει γενικές αίματος και ούρων και για θυροειδή και ήταν όλες καθαρές, οπότε έχουμε ψιλοκαταλήξει στο ότι απλά έχει πάρει από εμένα, 1-2 μέρες να μην φάμε καλά χάνουμε κατευθείαν και εγώ και αυτή..Βέβαια δεν αποκλείεται κάποια στιγμη να χρειαστεί παραπάνω έλεγχος αλλά η παιδίατρός μου υποστηρίζει πως το παιδί δεν έχει απολύτως τίποτα.

DoUwp3.png

Κορίτσια εγώ είχα αναφέρει,ότι η Έλενα είναι αδύνατη δηλ. 27 μηνών και 9.960 με ύψος 90.

Μου προτείνανε να της δίνω 1 κουτ.του γλυκού αραβοσιτέλαιο σε κάθε γεύμα.Το κάνω 15 μέρες τώρα και βλέπω διαφορά. Θα πάω τέλος του μήνα στον παιδίατρο να την ζυγίσω και θα σας πώ πόσο έβαλε.Έιναι κάτι που δεν βλάπτει και αν βοηθάει γιατί όχι!!!

Λοιπόν χθές πήγαμε στον παιδίατρο και είμαστε 28 μηνών 10.780 και 92 ύψος.Βάλαμε σε 1 μήνα 780 g.Μας βοήθησε πολύ το αραβοσιτέλαιο.Έβαλε σε 15 μέρες 500 γρ. με το λαδάκι.

Χάρηκα πολύ!!!Ίσως πρέπει να το κάνετε και εσείς αν είναι το παιδάκι σας αδύνατο.Σε κάθε γεύμα 1 κουτ. τ γλ. λαδάκι!!!Η Έλενα ήταν εδώ και καιρο στα ίδια κιλά και στο ύψος για αρκετό καιρό,οπότε αυτό μας έκανε καλό!!!

Διαφημίσεις

Χαρουλα, οταν λες σε καθε γευμα εννοεις μονο το μεσημεριανο να υποθεσω?

Χθεσινες μετρησεις στην Α 22 μηνων

10400 (κλεβει η ζυγαρια, τελος, η δικια μου 10100 τη βγαζει) 82 π (κολλημενη μηνες)

ΟΛΑ στο 20-25% (και το κεφαλι χαχαχαχα)

εχω τις τελειες αναλογιες!!!!!!!!

ο Β, 13900 (παλι 13500 εγω βλεπω) 88π

αναλογιες 70-100% (κεφαλας)

πηγε να μου τον βγαλει 87 ποντους, εμ τον επιασα απο τον λαιμο και τον τεντωσα χαχαχαχαχαχα

αιντε μου κοντενει ολα μου τα παιδια χαχαχαχαχαχα

φιλακια,

Μινιον, μας βλεπεις καθολου? πρεπει να χτυπησω ενα τηλεφωνο να δω τι εγινε.....

kKZUp2.png

αει μαρη!!!!! εχω βαλει εγω φωνες! ουυυυυυυυυυυ

απο προχτες ειπα το μεγαλο ΟΧΙ στο Βασιλη! κομμενη η πιπιλα! με το μαχαιρι

εμ ελεος πια, 15 φορες σηκωμα καθε βραδυ??????

μπηκαμε αισιως στη 3η μερα και το παλευουμε ακομα!

kKZUp2.png

πωπω γατουλα ναι αυτο με τη πιπιλα παλι?εκει που την εφτυνε κ κοιμοταν τωρα θελει 8 ωρες να την εχει στο στομα,βεβαια δεν εχουμε ουτε ενα δοντι κ λεω μηπως φταιει αυτο,παντως πως αντεχετε βρε κοριτσια ,αυτο το στομα ερμητικα κλειστο δεν το μπορω,δεν θελω να ειναι χοντρη αλλα ας φαει 150 μλ απο αυτο που ειναι να φαει ...αυτη τρωει 50

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

Μου είπε (παιδογαστρεντερολόγος) σε κάθε γεύμα δηλ. 5 x την ημέρα.

Στο γάλα (πρωί),φρουτόκρεμα,γιαούρτια,φαγητό μόλις το βάλεις στο πιάτο ρίχνεις και μια κουταλιά λαδάκι.Αν βέβαια τρώει φρούτο κομμάτια,τότε εκεί δεν το βάζεις.Εγώ το έβαζα περίπου 3-4 φορές την ημέρα,γιατί έτρωγε και τόστ ή φρούτα.

Το αραβοσιτέλαιο απλά έχει πολλές θερμίδες,γι'αυτό της το δίνω και είδα αποτέλεσμα!!!

Με ελαιόλαδο μαγειρευω και στο τέλος ρίχνω στο πιάτο της αραβοσιτέλαιο!!!

εγω παντως λαδακι στο γιαουρτι δε βαζω, σορυ!!!!

Ηδη το οτι του δινω το αυγο στο Βασιλη με 2 κουταλιες....φρουτοκρεμα.....μου ειναι πολυ μπλιαχχχχ

Λαδακι βαζουμε και εμεις στο φαι

Παντως να το δοκιμασουμε ετσι που και που , σιγουρα κακο δε θα μας κανει!

kKZUp2.png

Λοιπόν χθές πήγαμε στον παιδίατρο και είμαστε 28 μηνών 10.780 και 92 ύψος.Βάλαμε σε 1 μήνα 780 g.Μας βοήθησε πολύ το αραβοσιτέλαιο.Έβαλε σε 15 μέρες 500 γρ. με το λαδάκι.

Χάρηκα πολύ!!!Ίσως πρέπει να το κάνετε και εσείς αν είναι το παιδάκι σας αδύνατο.Σε κάθε γεύμα 1 κουτ. τ γλ. λαδάκι!!!Η Έλενα ήταν εδώ και καιρο στα ίδια κιλά και στο ύψος για αρκετό καιρό,οπότε αυτό μας έκανε καλό!!!

Ακόμα και στην κρέμα? δεν είναι αηδία? 1 κουταλάκι του γλυκού να βάζουμε στο φαγητό, ανεξάρτητα από το ελαιόλαδο έτσι ?

Θα το εφαρμόσω και εγώ μπας και πάρει κανα γραμμάριο το καστοράκι μου.

Και εμεις εδω με τον σκατουλη να ειναι τσιλιμπιθρας!!! Ειναι 6 μηνων και 3 ευδωμαδων και ειμαστε κοντα στα 7 κιλα αλλα με το φαγητο δεν τα παμε καλα αλλα το γαλα το πινουμε!!!

Ακόμα και στην κρέμα? δεν είναι αηδία? 1 κουταλάκι του γλυκού να βάζουμε στο φαγητό, ανεξάρτητα από το ελαιόλαδο έτσι ?

Θα το εφαρμόσω και εγώ μπας και πάρει κανα γραμμάριο το καστοράκι μου.

Ε λοιπόν δεν το καταλαβαίνει ούτε στην κρέμα ουτε στο γάλα,γιατί ειναι απλά ένα κουτ.του γλυκού.Ανεξάρτητα απο το ελαιόλαδο που μαγειρεύεις,θα προσθέτεις στο πιάτο αραβοσιτέλαιο.Δεν έχεις να χάσεις τίποτα,δοκίμασέ το!!!

Ε λοιπόν δεν το καταλαβαίνει ούτε στην κρέμα ουτε στο γάλα,γιατί ειναι απλά ένα κουτ.του γλυκού.Ανεξάρτητα απο το ελαιόλαδο που μαγειρεύεις,θα προσθέτεις στο πιάτο αραβοσιτέλαιο.Δεν έχεις να χάσεις τίποτα,δοκίμασέ το!!!

CharoulaP μου θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας και θα σας πω αν αηδιάσει!

Μόνο που υπάρχει ενα προβληματάκι. Ο δικός μου ενεργείται αρκετές φορές την ημέρα (για άυτό είναι και τσίρος) και τις μισές είναι ιδαρώδες τα κακά του. Μήπως έχουμε διαρροές....και διάρροιες ? :roll:

CharoulaP μου θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας και θα σας πω αν αηδιάσει!

Μόνο που υπάρχει ενα προβληματάκι. Ο δικός μου ενεργείται αρκετές φορές την ημέρα (για άυτό είναι και τσίρος) και τις μισές είναι ιδαρώδες τα κακά του. Μήπως έχουμε διαρροές....και διάρροιες ? :roll:

Σίγουρα όχι δεν έχει να κάνει με την δυσκοιλιότητα,αλλά με επιπλέον θερμίδες.

Κάνε το έξής: ζυγισέ τον αύριο το πρωί και μετά απο 15 μέρες ξανά. Και πες μου άν είδες διαφορά.Καλή επιτυχία!!!

Καλημέρα! Είμαι πού χαρούμενη!!! Αυτό το μήνα πήραμε 500 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!! Ρεκόρ μιας και από 4 μηνών το περισσότερο που είχε βάλει ήταν 400γρ και αυτο μόνο 2 μήνες...Είμαστε 9 κιλά κ 80 πόντους και ανεβήκαμε στο βάρος από το 3 % στο 10%!

Εγώ αυτό τον μήνα απλά έβαζα λίγο παραπάνω λαδάκι στο φαγητό, ελαιόλαδο όμως και η Εύα για 15 συνεχόμενες μέρες έτρωγε όλο το φαγητό, όλα τα φρούτα, όλο το γιαούρτι και μείωσε λίγο το γάλα. Έτσι λοιπόν κατάλαβα για ακόμα μία φορά πως 1-2 μέρες να μην φάει όλη την ποσότητα χάνει κατευθείαν. Ελπίζω να συνεχιστεί η ανοδική πορεία! :-)

DoUwp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...