Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

θα σας πω τον Μαιο......

λεω προς το παρον να την αφησω με την γιαγια που ακομα αντεχει.....

να δουμε κι αν θα εχουμε βεβαια λεφτακια μεχρι τον Μαιο γιατι κατα πως μας βλεπω σουμπιτοι για σταση πληρωμων μας κοβω!!!!!!!

μακαρι να ειναι η λυση μου αυτη αλλα οσες φορες ειναι σε παρεα με αλλα παιδακια χειροτερευει η κατασταση επειδη θελει να παιξει και οχι να φαει!!!!!το σκ που πηγα στα ξαδερφια της κοντεψαν να φανε τους τοιχους προκειμενου να φαει η Ευα και τελικα εφυγα μετα απο δυο μερες αφαγιας για να την ταισω στο σπιτακι μας και στην μοναξια μας εκει που δεν την αποσπουσαν τα παιχνιδια και τα παιδακια....

τι να πω???? λετε να αλλαξει ποτε??????

θα ειστε απο τους πρωτους που θα το μαθετε!!!!!

όχι στον παιδικό δεν παίζουν...κάθονται όλα στα τραπεζάκια τους και τρώνε...

μαθαίνουν να λειτουργούν σαν ομάδα...

καμμιά φορά στο σπίτι ενώ την ταίζω στο τραπεζάκι της μου λέει καναπέ μαμά!!

της λέω στο σχολείο σηκώνεστε πριν τελειώσει το φαγητό?? το ίδιο και εδώ...

και βουρ γυρνάει πίσω!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

edit την μάσκα η δικιά μου πέρσι την έκανε μόνη της χαχαχαα δηλαδή εγώ πάταγα το κουμπί και αυτή την έβαζε στο πρόσωπο διαφορετικά δεν καθόταν με τίποτα.......

χαχαχα..ισχύει για σήμερα ε κοριτσάκι??

άντε να γνωριστούν τα δαιμονάρια μας!!

και αποθηλασε επιτελους!

εγω το εχω πει οτι 20 μηνων στον παιδικο η Α μεταλλαχτηκε προς το καλυτερο!!!!!

και 22 μηνων πιασαμε τα 10 κιλα χαχαχχαχαχαχχαχα

Μπεμπακι και η Α δε θελει γλυκα

γκοφρετα και λουκουμοκαραμελιτσες μονο

μελι μπλιαχ

οσο για το NUJOL ΦΥΣΤΙΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μονο που δε γλειφεται χαχαχαχαχαχα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

arma χαίρομαι που είσαι καλά. Υπομονή και με το καλό το σούπερ μωράκι σου!! Τα πέρασα και σε καταλαβαίνω...

Οι δικές μας εξετάσεις ευτυχώς βγήκαν καλές και μπορώ να πώ ότι έχω χαλαρώσει αρκετά όσον αφορά την πίεση στο φαγητό. Παραμένει καλαμάκιας αλλά τουλάχιστον υγιής καλαμάκιας! :lol:

Κορίτσια; πατήσαμε μάλλον τα 12 κιλα!!!!!!!!!!!!! Λέω μάλλον γιατι το πρωϊ πάντα δείχνει λιγότερα η ζυγαριά ενώ το βράδυ ανεβαίνει λίγο!:lol:

Τώρα τελευταία τρώει αρκετά κορίτσια και ανησυχώ...:lol: φτού φτού μην τον ματιάσω κιόλας μόνη μου:lol: πίνει γάλα το διανοήστε ; όχι πείτε μου, το διανοήστε ;; μια κούπα γύρω στα 200-220 γρ.!!:shock::shock::shock: μπορεί να κάνουμε μισή ώρα να το πιεί αλλά το πίνει!!!!ας είναι καλά ο σταθμός!

Α μου ζητάει και πουπάκι!! σουβλάκι δηλαδή! α! επίσης άρχισε να μου λέει ''πεινάω''!!:shock::shock: έ όχι ! δεν γίνονται αυτα!!!!!!!

Διαφημίσεις

αντε αρχιζω να βλεπω ενα αχνο φως τελικα!!!!! λες ν αρχισει να μου ζηταει κι εμενα μαμ???? μπραβο σας στουν και σ ανωτερα!!!! με το καλο να φαει ακομα περισσοτερα!!!!!!

εμενα χτες πηρε ενα κομματι αρτο απο την εκκλησια και το τρωγε με μανια.....

ειπα κι εγω να κανω την καλη χριστιανη και να παω στην εκκλησια της γειτονιας που ειχε πανηγυρι.... βλεπει η Ευα τον αρτο ολο μαμ και μαμ...... χαρα εγω..... και με το που φτανουμε σπιτι τον πεταει κατω! φυσικα ειχε φαει ελαχιστο...... και ημουν ετοιμη να αρχισω να ψαχνω που εχει πανηγυρια και γιορτες για να περνω αρτους αλλα τελικα αδικα......χαχαχαχα!!!!!

ρε κορες..... οταν καποιος εχει λοιμωξη αναπνευστικου κολλαει στον αλλο που ειναι κοντα του??? ο συζυξ εχει και αναρωτιεμαι να τον στειλω στην μαμα του πακετακι να μην κολλησει και την Ευα??? τι στοργικη συντροφος που ειμαι.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

g. stone ευχαριστώ! Και σε μένα γνωστά είναι και στο Ευάκι ετσι ήμουν..τεσπα, ας πάνε όλα καλά και δεν πειράζει. Μπράβο που εξετάσεις σας είναι καλές! Μεγάλη ανακούφιση ε??? Όσο για το φαγητό, μάλλον τα αδυνατούλια μας περνάνε μια φαγανή φάση..κι εγώ ορισμένες φορές τρομάζω μ'αυτά που τρώει..:lol: Αυτή την βδομάδα είχαμε και ρεκόρ γάλακτος 420γρ (μέσα σε 1 1/2 ώρα), σε δόσεις..:shock: Εκείνη την ημέρα όλη μέρα έλεγε ''πεινάω''. Πάντως είμαστε για δέσιμο ε? Δεν τρώνε ανησυχούμε, τρώνε πάλι τρομάζουμε...:lol: :lol: :lol:

Μπεμπάκι περαστικούλια! Συνήθως αυτές οι λοιμώξεις αν είναι ιογενείς κολλάνε με βήχα, φτέρνισμα, φιλί κλπ. Καλού κακού, να έχεις την μικρή σε απόσταση. Καλά γέλασα πολύ με τον άρτο! :mrgreen:

Και να σας πω και κάτι να γελάσετε. Για όσες δεν γνωρίζετε, κατά την Εύα μου την μύτη του ελέφαντα την λένε ΠΡΟΣΚΟΒΙΔΑ! Αμέ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Καιρο ειχα να σας διαβασω και σας πεθυμισα.

Bebaki*eva η μικρη σου μοιαζει τοσο πολυ με την κορη μου που νομιζω οτι εχω γραψει εγω αυτα που περιγραφεις.Ειχαμε και εμεις παρομοια περιστατικα και με τον αρτο και με το φαγητο παρεα με ξεδερφια και το αποτελεσμα ηταν οτι και σε σας.Μη το ψαχνεις.

Εχουμε κορες που αδιαφορουν για το φαγητο, παει και τελειωσε.Και σιγουρα ( δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα.....) σε εμας δεν βοηθησε ουτε ο παιδικος.Ειναι ζητημα στα 2,5 χρονια που πηγενε εαν εφαγε 10 φορες ολο η σχεδον ολο το φαγητο της.Απο καθολου εως 3-4 κουτελιες ετρωγε συνεχεια.

Φαντασου τωρα που ειναι α δημοτικου, της φτιαχνω ενα μικρο τσουρεκακι με μερεντα ( εγω το τρωω με εξι μουκιες)και τη Μαρια δε την φτανουν τα διαλειματα για να το φαει.Ωραριο σχολειου 8-2, και παλι " δεν προλαβαινω να το φαω βρε μαμα" μου λεει.

Παντως και εγω νομιζω οτι τα δυσκολα παιδια τρωνε περισσοτερο στο σπιτι τους και στην ησυχια τους παρα με παρεες και εξω απο το σπιτι.Αυτο τουλαχιστον εχω συμπερανει εγω.

Φιλακια σε ολες

που ειστε βρε κοριτσια......

χαθηκατε εντελως......

ασε ασε ολυμπια αυτες τις ημερες μου εχει βγαλει τον αδοξαστο με το φαι!!!! ευτυχως που την παλευει ο αντρας μου γιατι εγω εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.....

τι βολτες την παω τι παιδικη χαρα να κουραστει, την βαζω να τραβαει το καροτσι της για να φαει ασε ασε τιποτα δεν πιανει...... εχω παρει αδεια και καθομαι σπιτι σχεδον μεχρι τα Χριστουγεννα αλλα σκεφτομαι να την κοψω γιατι μου χουν παιξει τα νευρα μου!!!!!! απορω πως μπορει η μαμα μου να προσπαθει να την ταισει και να μην τρωει ποτε!!! μα ποτε ομως!!!!!!!! και ελεγα οτι δεν θα ξαναγκρινιαξω αλλα δεν γινεται με το παιδι που εχω.....

g stone χαιρομαι που ακουω οτι ο δικος σου ο καλοφαγος τουλαχιστον τρωει.....

Ολυμπια τι να πω......λες να θελει κι εμενα να κανει τροχους και ροδες στο σπιτι για να φαει μια μπουκια..... θα πηδηχτω απο το παραθυρο.....παντως αυτο με τον κοσμο και την παρεα ισχυει χαλαρα ........οταν παμε σε παρτυ ολα τα παιδακια τρωνε εκτος την Ευα που θελει μονο να παιζει και δεν εχει κανενα μα κανενα ενδιαφερον για το φαγητο...... ετσι ειμαι σιγουρη οτι και στον παιδικο σταθμο δεν προκειται να τρωει τιποταααααα!!!!

ρε γατουλα καεχεις τοσο μα τοσο ωραια νεα και δεν λες τιποτα??????

μπραβο σας!!!!! αντε με το καλο να φτασετε και την 50%!!!!!!!!!

αλι σε μενα που βλεπω οτι εκτος απο το βαρος που δεν περνει εχει κοψει και να ψηλωνει εδω και κανενα διμηνο...... κλαψ κλαψ κλαψ!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Good Morning φιλενάδες!!!!

Μαρή γατούλα τι καταπληκτικά νέα είναι αυτά;;; ψηλώσατε κυρίες μου ε; εμάς κανά ποντάκι θα μας δώκετε;; μπράβο σας, μπράβο σας!!

Bebaki eva μου; ποιός καλόφαγος;;; πλάκα κάνεις;;;; απλά του έχει ψιλοανοίξει η όρεξη αλλά τρώει μόνο επιλεκτικά... στό σπίτι τουλάχιστον γιατί στο σταθμό μια χαρά τρώει το σκατό.

Ήταν και άρρωστος το σ/κ αλλά ευτυχώς ένα 24ωρο μας κράτησε ο πυρετός και χωρίς απώλεια όρεξης...όχι ότι έτρωγε κανονικά αλλά τουλάχιστον έτρωγε το μεσημέρι...

να ρωτησω τις παλιες......

κανει το παιδι να τρωει ηλιοσπορους???? εχω ενα κολλημα εγω και μαλλον κολλησε και η μικρη..... θελει συνεχεια.... της εχω δωσει ορισμενες φορες και τρελαθηκε αλλα δεν ηξερα αν κανει να της δινω.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

εμενα ο γιατρος σε ανυποπτη φαση μου χε πει οτι σε ενα παιδακι μεχρι 3 χρονων δεν δινουμε για κανενα λογο κ οσο ευφυες κ να ειναι, καθε ειδος ξηρου καρπου λογω μεγαλου κινδυνου πνιγμου...που να τολμησω να του πω οτι απο 2,5 χρονων ο μικρος καθε απογευμα σχεδον παιρνει κ καθαριζει φυστικια κ τα τρωει....:roll::?

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Καλημέρα!

Γατούλα μπράβο σας!!!

Κι εμείς έχουμε ευχάριστα! Σε 10 μέρες πήρε 200γρ και ναι ΕΙΜΑΣΤΕ 11 ΚΙΛΑ!!!!:mrgreen: Έτσι θα πάρει τώρα 1-2 φορές και μετά θα ξανασταθεροποιηθεί για κανα χρόνο..:lol: Όπως σας εχω πει πρόβλημα δεν έχουμε με το φαγητό απλά πιστεύω ότι τώρα αναγκαστικά στέκεται και λίγο στον πωπό της μιας και εγώ δεν μπορώ αν την πηγαίνω κούνιες κλπ οπότε μάλλον παίζει κι αυτό το ρόλο του..

Μπεμπάκι νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα με τους ηλιόσπορους..

g.stone περαστικά σας!

DoUwp3.png

Arma ευχαριστούμε!

Bebaki-eva προσωπική μου άποψη καλύτερα να τους αποφεύγεις όσο μπορείς λόγω του κινδύνου πνιγμού. Και ο δικός μου μην δεί φυστίκι πουθενά! φωνάζει : πικίκι πικίκι τέλω μαμούλα! φυσικά δεν του δίνω και φυσικά μαλώνω με τον σύζυξ που αυτός του δινει...:lol::lol: τα φοβάμαι μωρέ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...