Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Έχω ένα μωρό 18 μηνών και έχουμε κοινή άποψη με την σύζυγο ότι το παιδί δεν το φυλάμε στο στόμα.Παρολο αυτά η αδελφή της συζύγου το έκανε και είπα στην σύζυγο να της πει να μην το κάνει .Της εξήγησε αλλά αυτή το ξαναέκανε.Φαινεται να μην καταλαβαίνει ενώ η σύζυγος δεν έχει μου φαίνεται την πυγμή να της το κόψει. Ποια είναι η πρόταση σας? 

Διαφημίσεις

On 28/2/2023 at 8:24 ΠΜ, Τάκης 1978 είπε:

Έχω ένα μωρό 18 μηνών και έχουμε κοινή άποψη με την σύζυγο ότι το παιδί δεν το φυλάμε στο στόμα.Παρολο αυτά η αδελφή της συζύγου το έκανε και είπα στην σύζυγο να της πει να μην το κάνει .Της εξήγησε αλλά αυτή το ξαναέκανε.Φαινεται να μην καταλαβαίνει ενώ η σύζυγος δεν έχει μου φαίνεται την πυγμή να της το κόψει. Ποια είναι η πρόταση σας? 

μιλας εσυ στη θεια αφου δεν το κανει η συζηγος

προσπαθησε αρχικα να εισαι συγκρατημενος κ να μεινει η συζητηση σε ευγενικο πλαισιο

αλλα θεσε ξεκαθαρα αυτο το οριο που εχετε σαν οικογενεια

αν καποιος συγγενης εξακολουθουσε να κανει κτ το οποιο προσωπικα δεν επιτρεπω για το παιδι μου,κ το εχω πει ξεκαθαρα,πλεον δ θα εχουμε συναντησεις

Το λες εσύ εφόσον η γυναίκα σου δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Σε σχέση με το παιδί σας τα όρια τα θέτετε εσείς οι γονείς και αν δεν  μπουν από τώρα που είναι νωρίς μετά θα είναι πολύ δύσκολο.

Δεν είναι υπερβολή που σας κλοτσάει κάτι τέτοιο, εφόσον δεν συμφωνείτε με αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στο παιδί σας το λέτε.

Αντιμετώπισα και γω το ίδιο περιστατικό από ξαδέρφη του άντρα μου...το οποίο όχι μόνο το φιλίσε στο στόμα ..έκοψε με το στόμα της ψωμάκι και το έδινε στο μωρό!!ο άντρας μου δεν είπε κουβέντα ..εγώ το είπα μεταξύ αστείου και σοβαρού ..πχ κυκλοφορούν και ιώσεις ..η αχ συγνώμη όχι στο στόμα ούτε εμείς δεν το φιλάμε ..είμαστε λίγο φοβιτσιαρηδες με τις ιώσεις κτλ..αν δεις ότι το συνεχίζει πες το με πιο σοβαρό ύφος και αποφασιστικό..μερικοί άνθρωποι είναι γαϊδούρια και δεν παίρνουν από λόγια..σε καταλαβαίνω απόλυτα.εγω με αυτή τη κοπέλα περιόρισα πολύ τις επαφές μας γιατί δεν άντεχα αυτή την χαλαρότητα της και την ανευθυνότητα της..και στο σπίτι της ούτε πατάω γιατί καπνίζει σαν φουγάρο με κλειστά παράθυρα κι ας έχει και δύο παιδιά μέσα..

είναι και θέμα σεβασμού προς το παιδί. 

Τέτοιες κινήσεις τις κανουν τα πιο οικεία άτομα στο μωρό, 

όχι κάποιος που δε μένει με το μωρό, και δεν είναι πχ ο γονέας,..

είναι και  λάθος το μήνυμα στο θέμα της ψυχολογίας,   όχι μόνο στα όρια τα δικά σας τα προσωπικά. 

Είναι μια παραβίαση της φυσιολογικότητας που νιώθει ότι έχει με εσάς, μιας και είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που εσείς κάνετε καθημερινά. 

Σαφέστατα είναι σοβαρό θέμα.  Αν εσείς το κάνατε, και αν η αδερφή ήταν συνέχεια και εκείνη με το μωρο ως babysitter πχ άντε και ίσως θα έλεγα , ε τι να πείτε εκεί. 

Αλλά όπως τα περιγράφετε δεν νομίζω ότι είναι οκ καθόλου. 

Εγώ θα έλεγα

.. "βρε  χψω αμάν ,  όταν κάνεις εσυ μωρό θα κάνεις εσυ οτι θέλεις με το μωρό σου αλλά αυτό είναι δικό μας και εμείς δε θέλουμε φιλια στο στόμα! και στα δικά σου χιχι "  λίγο και στην πλάκα...    

δεν θα έκανα σοβαρή συζήτηση αλλά έτσι αρχικά... και αν δε κταλαβει και εκει τότε συζητηση

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...