Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS: Θετική στην Ερυθρά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια θα ήθελα να παραθέσω την εμπειρία μου ώστε αν υπάρχει κάποια κοπέλα με παρόμοια εμπειρία να μου πει πως εξελίχθηκαν στην πορεία.. έκανα εξετάσεις αίματος στο "Έλενα" και στην εξέταση ερυθράς βγήκα θετική και το Igm  και στο igg.. συγκεκριμένα στο igm το όριο ήτανε 20 κι εγώ είχα 20,20 δηλαδή για λίγο αλλά παρόλα αυτά ο γιατρός θα με στείλει την Δευτέρα να πάω στο ινστιτούτο Παστέρ για να επιβεβαιώσουμε αν όντως έχω νοσήσει και νοσώ ακόμη..εγώ στο άκουσμα τα έχασα.. έχω κάνει ήδη μια καισαρική οπότε και αυτήν την φορά φαντάζομαι εάν βγω θετική με καισαρική θα μου πάρουν το μωράκι μου.. είμαι αυτήν την στιγμή 15 εβδομάδων και 2 ημερών.. σε δύσκολη εβδομάδα δηλαδή.. έχει καμία ανάλογη εμπειρία; Υπάρχει περίπτωση να βγήκε ψευδώς θετικό; Έχει συμβεί; Ρώτησα τον γιατρό την διαδικασία για μετά που θα βγει και στο Παστέρ θετικό και απέφυγε να μου το πει αλλά σίγουρα θα το γεννήσω.. σε ανάλογη περίπτωση τι έγινε με άλλη κοπέλα; Τι διαδικασία ακολούθησε; Δύσκολα, θα μπω για χειρουργείο χωρίς μωράκι όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι..ευχαριστώ που με διαβάσατε..

Διαφημίσεις

Θέλω μόνο να προσθέσω πως μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά μετά από καισαρική όποτε κ αν είναι αυτή η ώρα. Δεν έχω κάποια εμπειρία στο θέμα απλά εύχομαι η περιπέτεια σου να έχει θετική έκβαση στο τέλος.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...