Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβόλια και ασφάλεια


aglaia

Recommended Posts

Κι ο δικός μας ο γιατρός μας ξεκίνησε με φρουτόκρεμα για δεκατιανό και ριζάλευρο-βανίλια για απόγευμα. Όταν μετά από κάποιες μέρες του είπα ότι η κόρη μου δεν την θέλει με τίποτα την κρέμα μου είπε δεν πειράζει ας μην την τρώει, αφού μάλιστα θηλάζει, δεν έχει ανάγκη...

 

Αφού δεν πηράζει αν δεν την τρώει και δεν την έχει ανάγκη τότε γιατί σου την συνέστησε; Για σκέψου το λίγο...

PhC7p3.pngXCt8p2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή εσύ πηγαίνεις στο γιατρό και κάνεις ότι σου λέει χωρίς καν να το σκεφτείς; Τα δέχεσαι όλα, όποια κι αν είναι αυτά;

 

Ο γιατρός δεν είναι μόνο για τα εμβόλια και το φαγητό. Τον έχουμε και για άλλα πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να κρίνουμε οι ίδιοι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεχτούμε ό,τι μας πει χωρίς να το τσεκάρουμε. Κι εννοώ τα σοβαρά πράγματα.

 

... να σου πω την αλήθεια... ναι... αυτό κάνω... ότι μου πει το ακολουθώ... μόνο στο φαγητό τώρα δεν τον έχω ακολουθήσει γιατι βασικά δεν ακολουθεί η κόρη μου, δεν τρώει με τίποτα... Το έχω ξαναγράψει νομίζω, αλλά μου τον σύστησαν πολλοί τον παιδίατρο κι έχω ακούσει γονείς να μιλούν για αυτόν με διθυράμβους. Άρα τον εμπιστεύομαι.

 

Για τα εμβόλια πρώτη φορά σε αυτό το τόπικ είδα ότι υπάρχει κάποιο θέμα... αλλά τελικά κρίνω ότι δεν με αντιπροσωπεύει. Η κάθε μανούλα σίγουρα έχει τα δικά της πιστεύω για την ανατροφή του παιδιού της και τα σέβομαι απόλυτα. Μη νομίσεις ότι σου πάω κόντρα. Απλά διάλογο κάνω κι ίσως κάπου οδηγηθώ. Μου αρέσει η πολυφωνία εδώ μέσα κι ότι μπορει να ακούσει κανείς και το κάτι διαφορετικό. Να σο πω κάτι που δεν μου άρεσε; Μια μανούλα πιο πάνω μίλησε απαξιωτικά για μια άλλη μανούλα που έκανε καισαρική τομή... κρίμα... δεν έχω γεννήσει με καισαρική τομή αλλά τί κακό έχει κι η καισαρική τομή που θα έρθει τη στιγμή που θα σώσει μια ζωή, της μαμάς ή του μωρού; Αυτά τα φανατικά δεν μου αρέσουν. Άσχετο, είχα ξεχάσει να το σχολιάσω όταν το είδα και βρήκα τώρα την ευκαιρία. Σόρυ για την πολυλογία.

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png
Link to comment
Share on other sites

φιλακι που ειναι αυτο για την ΚΤ;Δεν το ειδα;

 

Το ρυζαλευρο εχει μεσα ζαχαρη και δεν προσφερει τπτ στο μωρο,μονο αδειες θερμιδες,ειναι μονο παχυντικο.

Ναι και στις κρεμες συμφεροντα,γιατι σου κανει εντυπωση.Οι γιατροι ειναι γεματοι δειγματακια με κρεμες.Εξαλλου οι εταιριες που εχουν κρεμες,οι ιδιες δεν εχουν και γαλατα; :roll:

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή βρε Φιλάκι μου, αν σου πει μια π@π@ρι@ (συγνώμη) που κάνει μπαμ από μακριά, εσύ θα την κάνεις; Αυτό δεν καταλαβαίνω. Σέβομαι απόλυτα τη γνώμη σου γαι τα εμβόλια και προς Θεού δεν πίστεψα ούτε στιγμή ότι μου πας κόντρα. Κι εγώ με καισαρική γέννησα και τα δύο παιδιά επειδή ο πρώτος μου γυναικολόγος με είδε σαν ένα κομμάτι κρέας. Ήταν ο τοπ γυναικολόγος μετά τον διευθυντή γυναικολογικής/μαιευτικής. Ακόμα μουτζώνω τον εαυτό μου που πίστεψα την βλακεία που μου είπε για να μου κάνει καισαρική. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν εμπιστεύομαι αβλεπί κανενός τη γνώμη αν δεν την τσεκάρω κι εγώ.

PhC7p3.pngXCt8p2.png
Link to comment
Share on other sites

φιλακι που ειναι αυτο για την ΚΤ;Δεν το ειδα;

 

Το ρυζαλευρο εχει μεσα ζαχαρη και δεν προσφερει τπτ στο μωρο,μονο αδειες θερμιδες,ειναι μονο παχυντικο.

Ναι και στις κρεμες συμφεροντα,γιατι σου κανει εντυπωση.Οι γιατροι ειναι γεματοι δειγματακια με κρεμες.Εξαλλου οι εταιριες που εχουν κρεμες,οι ιδιες δεν εχουν και γαλατα; :roll:

 

frene είναι κάπου μέσα στο συγκεκριμένο τόπικ, αν το ψάξω και το βρω θα σου το στέιλω, αλλά να σου πω την αλήθεια βαριέμαι λίγο.

 

Την κρέμα έτσι ακριβώς μου την περιέγραψε κι ο γιατρός μου όταν του είπα ότι η μικρή δεν την τρώει. Ίσως το κάνει για να βάζει το παιδί σιγά-σιγά στον νόημα των στερεών με κάτι που ίσως τους είναι ευχάριστο. Τί να πω κι εγώ δεν ξέρω...

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

[Να σο πω κάτι που δεν μου άρεσε; Μια μανούλα πιο πάνω μίλησε απαξιωτικά για μια άλλη μανούλα που έκανε καισαρική τομή... κρίμα... δεν έχω γεννήσει με καισαρική τομή αλλά τί κακό έχει κι η καισαρική τομή που θα έρθει τη στιγμή που θα σώσει μια ζωή, της μαμάς ή του μωρού; Αυτά τα φανατικά δεν μου αρέσουν. Άσχετο, είχα ξεχάσει να το σχολιάσω όταν το είδα και βρήκα τώρα την ευκαιρία. Σόρυ για την πολυλογία.

 

filaki, συγγνώμη τώρα που απαντάω για τις καισαρικές και καταχρώμαι το θέμα, αλλά το θέμα είναι αυτό να γίνει η καισαρική για να σώσει μια ζωή - όχι ελαφρά τη καρδία και γιατί πρέπει να ξεμπερδεύει ο γιατρός επειδή έχει άλλα 10 χειρουργία - Γιατί εδώ έχουμε καταλήξει να γίνονται οι καισαρικές για πλάκα

 

και για τα εμβόλια, εγώ όπως έχω γράψει είχα κάνει στους δύο πρώτους όλα τα εμβόλια, μετά λόγω του μεταπτυχιακού μου είδα ότι οι ίδιες επικίνδυνες ουσίες που χρησιμοποιούνται για τα πειραματόζωα χρησιμοποιούνται και για τους ανθρώπους, το έψαξα περισσότερο το θέμα και κατέληξα σε μια δική μου άποψη. Την άποψη αυτή η μια γιατρός τη θεώρησε "αφελή" και προσπάθησε να με πείσει για το αντίθετο, ενώ η άλλη γιατρός (παιδίατρος - ομοιοπαθητικός) τη στήριξε. Ο δε ομοιοπαθητικός παθολόγος πρότεινε να κάνω τα εμβόλιο, αλλά όχι τα "ισχυρά" και όλα όσα κάνω να συνοδεύονται από ομοιοπαθητική αγώγή. Προσωπικά επιλέγω να μην κάνω ακόμα εμβόλια έχοντας την ευθύνη της αποφασής μου

Link to comment
Share on other sites

Να σο πω κάτι που δεν μου άρεσε; Μια μανούλα πιο πάνω μίλησε απαξιωτικά για μια άλλη μανούλα που έκανε καισαρική τομή... κρίμα... δεν έχω γεννήσει με καισαρική τομή αλλά τί κακό έχει κι η καισαρική τομή που θα έρθει τη στιγμή που θα σώσει μια ζωή, της μαμάς ή του μωρού; Αυτά τα φανατικά δεν μου αρέσουν. Άσχετο, είχα ξεχάσει να το σχολιάσω όταν το είδα και βρήκα τώρα την ευκαιρία. Σόρυ για την πολυλογία.

Εγώ αναφέρθηκα μια φορά σε καισαρικές, γενικά όμως. Και σχολίασα τις περιπτώσεις φίλων μου που επέλεξαν να κάνουν καισαρική, και αυτές που δέκτηκαν απλές δικαιολογίες από το γιατρό τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν σχολίασα τις καισαρικές που γίνονται σε περιστάσεις ζωής-θανάτου της μαμάς ή του μωρού!!!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Οσες εχετε συζητησει το θεμα αυτο με τους ομοιοπαθητικούς σας θα μπορουσατε να μου πειτε ποια ειναι τα πιο απαραιτητα εμβόλια και ποια να αποφύγετε σε περιπτωση που κάνετε μερικά;

Θα με βοηθούσε πολυ η απάντηση σας!

Link to comment
Share on other sites

Οσες εχετε συζητησει το θεμα αυτο με τους ομοιοπαθητικούς σας θα μπορουσατε να μου πειτε ποια ειναι τα πιο απαραιτητα εμβόλια και ποια να αποφύγετε σε περιπτωση που κάνετε μερικά;

Θα με βοηθούσε πολυ η απάντηση σας!

 

Εμένα μου είπε ότι είναι καλύτερα να μην κάνω κανένα αφού δεν προσφέρονται πλέον απλά εμβόλια. Πιστεύει ότι το ρίσκο των πολλαπλών ξεπερνάει οποιοδήποτε πιθανό όφελός τους. Γι' αυτό πείστηκα κι εγώ μετά από πολλή έρευνα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

filaki, συγγνώμη τώρα που απαντάω για τις καισαρικές και καταχρώμαι το θέμα, αλλά το θέμα είναι αυτό να γίνει η καισαρική για να σώσει μια ζωή - όχι ελαφρά τη καρδία και γιατί πρέπει να ξεμπερδεύει ο γιατρός επειδή έχει άλλα 10 χειρουργία - Γιατί εδώ έχουμε καταλήξει να γίνονται οι καισαρικές για πλάκα

 

Εννοείται βρε παιδιά, μη τρελαθούμε τελείως!!!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

 

Oι ομοιοπαθητικοί γιατί δεν τα παίρνουν;

 

Από ποιον να τα πάρουν;

 

Από το φαρμακοποιό που πουλάει για ένα ευρώ την κάψουλα και η κάψουλα είναι όλη η θεραπεία; :lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

 

Aφού ξέρεις τί πρέπει να σου πει ο γιατρός, τί φαγητό πρέπει να δώσεις, τί εμβόλιο πρέπει να κάνει, γιατί δεν τα κάνεις μόνος/η σου να γλυτώνεις και τα 50-70 ευρώ; δεν ξέρω...

 

Γιατί τα μωρα καλό είναι να παρακολουθούνται κάθε μήνα το πρώτο διάστημα της ζωής τους ώστε αν εμφανιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα να προληφθεί μια δυσμενής εξέλιξη. Υπάρχει μια σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας που όταν προλαμβάνονται στην αρχή η εξέλιξη είναι πολύ καλή αλλά αν ξεφύγουν η εξέλιξη μπορεί να είναι από άσχημη έως τραγική.

 

Οι περισσότεροι γιατροί εκμεταλλεύονται την τακτική παρουσία του γονέα και του πουλάνε προϊόντα διατροφής όπως το γάλα σε σκόνη προτείνοντας διακοπή του θηλασμού πολύ πρόωρα, το ρυζάλευρο κ οι κρέμες που δεν θα έπρεπε καν να συμπεριλαμβάνονται στη διατροφή του βρέφους.

Link to comment
Share on other sites

Καλα οπως παντα καθυστερημενη...τωρα το ειδα το τοπικ...

 

Κι εγω δεν κανω εμβολια στην Αλεξανδρα κι αυτο περισσοτερο γιατι ετυχε εγω κι ο αντρας μου να κανουμε ενα μεγαλο και δυσκολο ταξιδι και τοτε τελειως ανενημερωτοι πηγαμε και καναμε εμβολια κιτρινου πυρετου και ηπατιτιδας. Γυριζοντας ο αντρας μου υπεφερε απο ωτιτδες που γινοντουσαν αφορητες και συνεχεις κι εγω απο ουρολοιμωξη την οποιια την επαθα στα καλα του καθουμενου...(ειχα ξαναπαθει πριν απο πολλα χρονια αλλα σε περιοδο πολλης δουλειας και στρες).Ειδικα για τις ωτιτιδες αρχισα να το ψαχνω ρωτησα και τον ομοιοπαθητικο μας ο οποιος μας ειπε οτι κακως δεν τον ρωτησαμε νωριτερα γαιτι θα μπορουσε να μας δωσει εναλλακτικες...Οι ωτιτιδες και η ουρολοιμοξη ειναι απο τις βασικες παρενεργειες του εμβολιου του κιτρινου πυρετου !!!!

Στη συνεχεια φιλοι που εκαναν παιδια πριν απο εμας αρχισαν να ψαχνονται κι ετσι οταν εμεινα εγκυος ψαχτηκα κι εγω και μετα απο διαβασμα αλλα και κουβεντα πηρα την αποφαση να μην εμβολιασω την Αλεξανδρα....ε μετα το ολο θεμα ηταν να βρω ενα γιατρο που να το υποστηριζει καθως να υποστηριζει και ολη τη σταση ζωης μας σαν οικογενεια, το θηλασμο, τη διατροφη του μωρου και τον βρηκα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Συγκεκριμενα οταν του ανεφερα οτι δεν επιθυμω να κανω τα εμβολια μου ειπε οτι γενικα ειναι υπερ του να μη γινονται οτι ο ιδιος στα 4 παιδια του δεν εχει κανει εκτος απο καποια στο πρωτο αλλα οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι δικη μας.

 

Οσο για το ποια εμβολια μεμονωμενα μπορεις να κανεις εμενα ο δικος μου , μου ειπε οτι αργοτερα αν θελουμε μπορουμε να κανουμε του Τετανου.

t605sfybbbgaujm4.png
Link to comment
Share on other sites

Πες μου εσύ. Αυτό γιατί το κάνουν; Τί να πω; Κι εκεί συμφέροντα; Κι ο δικός μας ο γιατρός μας ξεκίνησε με φρουτόκρεμα για δεκατιανό και ριζάλευρο-βανίλια για απόγευμα.

Δεν υπάρχει ούτε μία τεκμηρίωση για το ότι το ρυζάλευρο είναι απαραίτητη ή έστω καλή τροφή. Σε καμία παιδιατρική δεν έχει γραφτεί ότι είναι απαραίτητη τροφή.

 

δεν πειράζει ας μην την τρώει, αφού μάλιστα θηλάζει, δεν έχει ανάγκη...

Δεν την έχει ανάγκη, δεν πειράζει αλλά σας την πρότεινε. Γιατί;

Για το καλό του παιδιού; ή για το καλό της τσέπης του;

 

τί θα πάθενε και να την έτρωγε; Τί βλαπτικό έχει;

περιέχει ζάχαρη που είναι βλαπτική

περιέχει και αγελαδινό γάλα που δεν είναι κατάλληλο για τη διατροφή του ανθρώπου και ειδικότερα η μητέρα που θηλάζει δεν έχει κανένα λόγο να εκθέσει το μωρό της στους κινδύνους του αγελαδινού γάλακτος γιατί ο γιατρός είναι ανήθικος και θέλει να πουλήσει

Link to comment
Share on other sites

φιλακι που ειναι αυτο για την ΚΤ;Δεν το ειδα;

 

Το ρυζαλευρο εχει μεσα ζαχαρη και δεν προσφερει τπτ στο μωρο,μονο αδειες θερμιδες,ειναι μονο παχυντικο.

 

Δεν είναι μόνο παχυντικό. Είναι επικίνδυνο. Ως μητέρα έκανα αγώνα για να μη δώσω αγελαδινό γάλα στο παιδί μου γιατί γνωρίζω πόσο κακό είναι. Δεν θα ανεχόμουν κανέναν παιδίατρο να μου τη φέρει πλαγίως πασάροντάς μου το αγελαδινό μέσα στο ρυζάλευρο ή στην κρέμα και τελικά να αποκτήσει το παιδί μου τα ίδια που θα αποκτούσε και αν δεν θήλαζε.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

 

Την κρέμα έτσι ακριβώς μου την περιέγραψε κι ο γιατρός μου όταν του είπα ότι η μικρή δεν την τρώει. Ίσως το κάνει για να βάζει το παιδί σιγά-σιγά στον νόημα των στερεών με κάτι που ίσως τους είναι ευχάριστο.

 

οι κρέμες βάζουν το παιδί στη λογική του κουτιού και της βιομηχανοποιημένης τροφής που είναι η πλέον ακατάλληλη

 

Κανείς ποτέ πουθενά δεν έχει τεκμηριώσει τα ελάχιστα οφέλη από αυτά τα παρασκευάσματα. Αντίθετα έχουν τεκμηριωθεί πολλά αρνητικά...

 

Τί να πω κι εγώ δεν ξέρω...

Το να μην ξέρεις και το να μην θέλεις να ξέρεις το καταλαβαίνω.

Link to comment
Share on other sites

 

Την κρέμα έτσι ακριβώς μου την περιέγραψε κι ο γιατρός μου όταν του είπα ότι η μικρή δεν την τρώει. Ίσως το κάνει για να βάζει το παιδί σιγά-σιγά στον νόημα των στερεών με κάτι που ίσως τους είναι ευχάριστο.

 

Ευχάριστες, είναι οι φυσικές γεύσεις για τα μωράκια. Αυτά που εμείς δε μπορούμε να εκτιμήσουμε, γιατί έχουμε μάθει στα αλμυρά, τα γλυκά, και στις έντονες γεύσεις, στα μωρά αρέσουν.

Η κόρη μου 7 μηνών, έτρωγε σκέτο κολοκύθι, χωρίς τίποτα πάνω, και της άρεσε!

Όταν τα μαθαίνουμε στις συνθετικές γεύσεις, και τη ζάχαρη, μετά δεν πρέπει να έχουμε την απαίτηση να τους αρέσει η υγιεινή τροφή.

Link to comment
Share on other sites

Οσο για το ποια εμβολια μεμονωμενα μπορεις να κανεις εμενα ο δικος μου , μου ειπε οτι αργοτερα αν θελουμε μπορουμε να κανουμε του Τετανου.

Εμένα μου έχει πει ότι τα μεμονωμένα σταμάτησαν να κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Παλιά μπορούσε να πάρει του τετάνου από την Αγγλία αλλά δεν υπάρχει ούτε εκεί τώρα πια, λέει. Μήπως θα μπορούσες να μάθεις από που τα προμηθεύεται ο δικός σου;

Εκτός και αν φυσικά κάτι άλλαξε στην αγορά μέσα στους 12 μήνες που έχω να συζητήσω το θέμα με τη γιατρό μας...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

όταν τα μαθαίνουμε στις συνθετικές γεύσεις, και τη ζάχαρη, μετά δεν πρέπει να έχουμε την απαίτηση να τους αρέσει η υγιεινή τροφή.

 

Αυτό είναι αλήθεια! Τελευταία δοκίμασα να δώσω στο γιό μου λίγη βρώμη με ελάχιστο ακατέργαστο μέλι (θέλοντας να την κάνω πιο ελκυστική) και αηδίασε :)

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου έχει πει ότι τα μεμονωμένα σταμάτησαν να κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Παλιά μπορούσε να πάρει του τετάνου από την Αγγλία αλλά δεν υπάρχει ούτε εκεί τώρα πια, λέει. Μήπως θα μπορούσες να μάθεις από που τα προμηθεύεται ο δικός σου;

Εκτός και αν φυσικά κάτι άλλαξε στην αγορά μέσα στους 12 μήνες που έχω να συζητήσω το θέμα με τη γιατρό μας...

 

Τα παιδικά εμβολια ειναι ίδια με αυτα που κανουν οι ενηλικες ? :roll: Δεν ξερω ποσο χαζή σας φαινεται η ερωτηση .....

VgL7.jpgIgLdp2.png
Link to comment
Share on other sites

Pipi όμως, δηλ., τί θα πάθενε και να την έτρωγε; Τί βλαπτικό έχει;

Πέρα από τη ζάχαρη και το αγελαδινό γάλα σκόνη που αναφέρθηκαν πιο πάνω, όλες αυτές οι κρέμες περιέχουνε ραφηναρισμένα φυτικά έλαια, τα οποία είναι πολύ επιβλαβή για την υγεία μας, και ιδιαίτερα για την υγεία του μωρού μας!

Επίσης βάζουνε συνήθως και ενισχύματα γεύσης (τους δίνουνε διάφορες ονομασίες όπως "άρωμα" κτλ.), που ουσιαστικά είναι η καρκινογόνως ουσία MSG!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

περιέχει και αγελαδινό γάλα που δεν είναι κατάλληλο για τη διατροφή του ανθρώπου και ειδικότερα η μητέρα που θηλάζει δεν έχει κανένα λόγο να εκθέσει το μωρό της στους κινδύνους του αγελαδινού γάλακτος γιατί ο γιατρός είναι ανήθικος και θέλει να πουλήσει

 

Bρε aglaia μου βοηθησε σε κάτι σε παρακαλώ... Τη γνώμη σου χρειάζομαι. Θηλάζω αποκλειστικά εδώ κι έξι μήνες και κάτι μέρες ένα υγειέστατο μωράκι. Ο γιατρός μου ξεκινάει τις στερεές από τον 4ο, φρουτόκρεμα/δεκατιανό κι υστερα από 10 μέρες μπαίνει και ριζάλευρο-βανίλια/απογευματινό. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε κι εμείς. Αρχίσαμε με τα φρούτε κι υστερα από 10 μέρες κρέμε. Αφού την έφαγε έκανε εμετό. Και την άλλη μερα το ίδιο. Σταματήσαμε κάποιες μέρες, ξαναέδωσα, εμετός, δοκιμή ξανά μετά από 2 εβδομάδες γιατί είπε ο γιατρός ότι μάλλον δεν είναι έτοιμη, εμετός πάλι. Το αποτέλεσμα, τώρα στόμα ερμητικά κλειστό και δεν τρώει ούτε τη φρουτόκρεμα. Τί λες; O γιατρός μου είπε να μην την πιέζω καθόλου, επίσης μου είπε ότι η κρέμα δεν έχει σχέση με τον εμετό...( κάθε φορά που σου γράφω ότι έφαγε κρέμα δεν εννοώ πάνω από μια κουταλια....)

 

Παιδιά σόρυ για την παρεκτροπή από το τόπικ

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png
Link to comment
Share on other sites

Pipi όμως, δηλ., τί θα πάθενε και να την έτρωγε; Τί βλαπτικό έχει;

Πέρα από τη ζάχαρη και το αγελαδινό γάλα σκόνη που αναφέρθηκαν πιο πάνω, όλες αυτές οι κρέμες περιέχουνε ραφηναρισμένα φυτικά έλαια, τα οποία είναι πολύ επιβλαβή για την υγεία μας, και ιδιαίτερα για την υγεία του μωρού μας!

 

τα ραφηναρισμένα έλαια περιέχουν κι επικίνδυνους διαλύτες...

Link to comment
Share on other sites

Ο γιατρός μου ξεκινάει τις στερεές από τον 4ο,

 

απαράδεκτος...

 

 

φρουτόκρεμα/δεκατιανό κι υστερα από 10 μέρες μπαίνει και ριζάλευρο-βανίλια/απογευματινό. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε κι εμείς. Αρχίσαμε με τα φρούτε κι υστερα από 10 μέρες κρέμε. Αφού την έφαγε έκανε εμετό.

:?

 

Και την άλλη μερα το ίδιο.

:?

 

Σταματήσαμε κάποιες μέρες, ξαναέδωσα, εμετός, δοκιμή ξανά μετά από 2 εβδομάδες γιατί είπε ο γιατρός ότι μάλλον δεν είναι έτοιμη, εμετός πάλι.

:shock: :shock: :shock:

κι επιμένεις να δίνεις τέτοια σκουπίδια στο παιδί ενώ το βλέπει να κάνει εμετό;

 

Το αποτέλεσμα, τώρα στόμα ερμητικά κλειστό και δεν τρώει ούτε τη φρουτόκρεμα. Τί λες;

Το παιδί έχει πάθει σοκ με αυτά που του δίνετε και προσπαθεί να προστατευτεί.

 

 

O γιατρός μου είπε να μην την πιέζω καθόλου, επίσης μου είπε ότι η κρέμα δεν έχει σχέση με τον εμετό...

Δηλαδή είναι τυχαίο που έκανε εμετό κάθε φορά με την κρέμα;

Δεν φτάνει που προτείνει σκουπίδια, τα απενοχοποιεί κι όλας;

:twisted:

Το αγελαδινό γάλα είναι ο πρώτος ένοχος για τέτοια συμπτώματα...

 

( κάθε φορά που σου γράφω ότι έφαγε κρέμα δεν εννοώ πάνω από μια κουταλια....)

Ναι αλλά σύμφωνα με το γιατρό δεν έφταιγε η κρέμα... :?

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ...

 

Γιατί το αγελαδινό γάλα είναι τόσο βλαβερό ?

Αναλυτικά βρε κορίτσια πείτε τα ...

 

Και στην περίπτωση δηλαδή που κάποια μανούλα για τον α ή β λόγο δεν καταφέρει να θηλάσει, τι άλλη επιλογή θα είχε ?

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...