Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αρκετό αίμα από αιμορροΐδες. Sos


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Μπήκα στην 32 εβδομάδα και σήμερα το πρωί πηγαίνοντας τουαλέτα είδα αρκετό αίμα τόσο στο χαρτί όσο και στη λεκάνη της τουαλέτας από τις αιμορροΐδες. Η αλήθεια είναι ότι έχω ταλαιπωρηθεί εδώ και μήνες με τη δυσκοιλιότητα και μου έχουν πεταχτεί έξω εδώ και καιρό. Την τελευταία εβδομάδα όμως πήγαινα τουαλέτα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία σχεδόν καθημερινά. Πόνο δεν είχα τις τελευταίες μέρες  καθόλου Γενικά με πονούσαν όταν είχα έντονη δυσκοιλιότητα αλλά μόνο όσο ήμουν τουαλέτα. . Ξαφνικά σήμερα είδα τόσο αίμα και επαθα σοκ. Φοβάμαι ότι δεν θα σταματήσει και κάθε φορά που θα πηγαίνω θα έχω τα ίδια. Έχει συμβεί σε κάποια από εσάς? Έχετε πάρει κάτι? Θα πάρω και τον ιατρό μου το απόγευμα. Έχω θορυβηθεί πολύ. 

Σας φιλώ! 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα! Σου εύχομαι καλή δύναμη και με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου. Είχα κι εγώ θέμα με τις αιμορροΐδες από τον έκτο μήνα και μετά. Στη δική μου περίπτωση δεν αιμοραγουσαν αλλά ο πόνος και η ενόχληση μου έφεραν σχεδόν κατάθλιψη. Σε νιώθω, να ξέρεις! Πληροφοριακά οι αιμορροΐδες "ερεθιζονται" όχι μόνο από δυσκοιλιότητα αλλά και από το αντίθετο. Επίσης με την αύξηση της ενδοκοιλιακης πίεσης ,λόγω του ότι μεγαλώνει το μωρό και σπρώχνει τα ζωτικά μας όργανα, ζορίζονται ακόμα περισσότερο. Η διατροφή παίζει ρόλο αλλά όχι αποκλειστικό. Η αιμορραγία δεν είναι απαραίτητο ότι θα επαναλαμβάνεται, αλλά αν δεις ότι επιμένει, γρήγορα στο γιατρό για οδηγίες γιατί μπορεί να προκαλέσει αναιμία και δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση στην εγκυμοσύνη. Να ξεκουράζεσαι, να πίνεις νεράκι, να κινήσε όσο μπορείς για να ενεργοποιείτε το έντερο. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.. το είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη σε σημείο που είχα τρέξει δύο τρεις φορές στο ιατρείο  πανικόβλητη γιατί δεν μπορούσα να ξεχωρίσω από πού είναι το αίμα.επινα πολύ νερό πολλά φρούτα και στεκομουν όσο το δυνατόν λιγότερο όρθια προς το τέλος για να μην επιδεινώνεται η κατάσταση .επίσης ο γιατρός παρακολουθούσε πιο συχνά τον αιματοκρίτη μου.μετα την γέννα δε με ξαναενοχλησαν.στη δεύτερη και στην τρίτη εγκυμοσύνη μου δεν είχα κανένα θέμα .

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Κατάλληλη διατροφή, σωστή περιποίηση της περιοχής και υπομονή καθώς η τάση που δέχεται η περιοχή ολοένα και αυξάνεται με αποτέλεσμα τέτοιου είδους αιμορραγίες. Ωστόσο, μην ανησυχείτε η κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη. Υπάρχει και τοπική αγωγή (κρέμα) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ανακούφιση των συμπτωμάτων. Θα σας ενημερώσει ο ιατρός σας σχετικά.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...