Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δίδακτρα παιδικών σταθμών


Recommended Posts

Γεια σας!ανοίγω νέο θέμα μιας και όσα βρήκα ήταν αρκετά παλιά.ενδιαφερομαι να γράψω την κόρη μου 26μηνων σε παιδικό σταθμό και ήθελα αν γνωρίζει κάποια να μου πει σε τι τιμές κυμαίνονται;θα την πηγαίνωφέρνω εγώ για αρχή οπότε θα ήθελα τιμές χωρίς το σχολικό λεωφορείο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Υπάρχουν για όλα τα βαλάντια κανονικά τα γούστα. Με μεγάλες διαφορές ανάλογα την περιοχή. Για ποια πόλη μιλας; Αθήνα κέντρο και γύρω περιοχές θα βρεις 250-450. Προάστια φτάνουν και 550-600. Σε επαρχιακη πόλη τα ξαδέρφια μου δίνουν 150. Σε μεγάλο σχολικό συγκρότημα με εγκαταστάσεις κλπ έχω ακούσει και 750 στο παρελθόν (εκεί καραφλιασα). Αναλογα που μενεις και τι ψάχνεις. Ένας μικρός συνοικιακος σταθμός πάντως χωρίς πολλές απαιτήσεις σε εγκαταστάσεις είναι αρκετά προσιτός στη μέση οικογένεια. 

Link to comment
Share on other sites

Υπολόγισε περίπου 330-450 ευρώ το μήνα συμπεριλ γευμάτων, αν θες σχολικό συν 80-100 ευρώ ,συν κάποιο κόστος εγγραφής μια φορά το χρόνο,συνήθως γύρω στα 100 ευρώ, συν ένα ποσό που ζητούν κάποιοι λίγοι σταθμοι για γραφική ύλη χειροτεχνίες κλπ πχ 100-200 ευρώ το χρόνο

Link to comment
Share on other sites

On 26/8/2019 at 11:58 ΜΜ, Merendoula είπε:

Υπάρχουν για όλα τα βαλάντια και ολατα γούστα. Με μεγάλες διαφορές ανάλογα την περιοχή. Για ποια πόλη μιλας; Αθήνα κέντρο και γύρω περιοχές θα βρεις 250-450. Προάστια φτάνουν και 550-600. Σε επαρχιακη πόλη τα ξαδέρφια μου δίνουν 150. Σε μεγάλο σχολικό συγκρότημα με εγκαταστάσεις κλπ έχω ακούσει και 750 στο παρελθόν (εκεί καραφλιασα). Αναλογα που μενεις και τι ψάχνεις. Ένας μικρός συνοικιακος σταθμός πάντως χωρίς πολλές απαιτήσεις σε εγκαταστάσεις είναι αρκετά προσιτός στη μέση οικογένεια. 

 

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται καθαρά από το πού μένεις, πού θα βρεις θέση (αν ψάχνεις τώρα για άμεσα, λογικά ο συνδυασμός οικονομικός / δημοφιλής δε θα υπάρχει πια σαν επιλογή), και τι απαιτήσεις έχεις από έναν σταθμό. Μπορεί σε μία περιοχή το 300 να είναι μία μέση τιμή και σε μία άλλη το 600. Μπορεί να θες απλά φύλαξη, ή κάποιο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Και τα λοιπά και τα λοιπά.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...