Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κάνει εμετό την αντιβιωση

Recommended Posts

Γειά σας και χροβια πολλά.. 

Της αλλάξαμε 3 αντιβίωσεις.. Τις βγάζει όλες, η αγωγή είναι μισαδιακη.. Της την έχω δώσει φαγωμενη και μετά από ένα μισάωρο.. Της της έχω δώσει νηστικη.. Της την έχω δώσει παράλληλα με λίγο νεράκι η γάλα.. Της την έχω δώσει καθιστή, της την έχω δώσει όρθια.. Γουλιά γουλιά, λίγο λίγο, της δίνω παιχνίδια την ξεγελάω... Κι όμως είναι ικανή να μου τα βγάλει μετά από μια ώρα. Δεν έχω δοκιμάσει τον ύπνο.. Επίσης δεν ξέρω, δε μου είπε κανένας γιατρός, να τη βάλω ίσως μέσα σε κρέμα ή στο φαγητό, κανει? 

Τι άλλο μπορώ να κάνω για να τη πάρει χωρίς να τα βγάλει? Αν συνεχιστεί κι άλλο αυτό θα αναγκαστούμε να εισαχθούμε για ενδοφλέβια.. 

Είναι 9 μηνών.. 

Καμμια συμβουλή? 

Ευχαριστω! 

Επεξεργάστηκαν by Nefeli2014

Διαφημίσεις

Τι εχει το μωράκι;  Περαστικά σας γρήγορα εύχομαι!Μίλα οπωσδηποτε με τον παιδίατρο. Ισως πρεπει να δοθει  καποια γαστροπροστασια / προβιοτικα ετσι ωστε το παιδί να μπορεσει να κρατησει το φάρμακο. Εαν το παιδί κάνει εμετό η διάρροια εως δυο ωρες μετά το φάρμακο, ουσιαστικά βγάζει ενα μερος του φαρμακου και δεν επιτυγχανεται η θεραπευτική δόση που χρειάζεται. 

Δημοσιεύτηκαν (επεξεργάστηκε)

Εχει βρογχιτιδα, κάναμε εισαγωγή στο νοσοκομείο και 3 μέρες την πήρε ενδοφλέβια. Τώρα τις επόμενες 6 πρέπει να την πάρει στο σπίτι. Κάνει εμετό την αντιβίωση όχι επειδή είναι άρρωστη. Είναι καλά γενικά, έχει ξεπεράσει πυρετο και βήχα.. Με τα αντιπυρετικα πχ δεν είχα θέμα. Οι αντιβίωσεις δεν της αρέσουν. Ρώτησα μόλις τώρα το γιατρό να της τη δώσω σε γάλα ή κρεμα και είπε ναι. 

Επίσης διάβασα πως στο μισάωρο κάνει δράση η αντιβίωση. Δεν ισχύει δηλαδη αυτό.? Διάρροια όχι δε μου έκανε, την έβαλα για ύπνο.. Δεν ξέρω τι θα κάνει στην επόμενη ώρα αλλά κακά δε νομίζω να κάνει. Το βράδυ βλέπω πως πετυχαίνει καλύτερα όταν νυσταζει.

Σε αυτή τη δόση έκανε γουλιά μια ώρα μετά. Όχι εμετό.. 

Εχουμε απελπιστεί εδώ... 

Just now, Nefeli2014 είπε:

Εχει βρογχιτιδα, κάναμε εισαγωγή στο νοσοκομείο και 3 μέρες την πήρε ενδοφλέβια. Τώρα τις επόμενες 6 πρέπει να την πάρει στο σπίτι. Κάνει εμετό την αντιβίωση όχι επειδή είναι άρρωστη. Είναι καλά γενικά, έχει ξεπεράσει πυρετο και βήχα.. Με τα αντιπυρετικα πχ δεν είχα θέμα. Οι αντιβίωσεις δεν της αρέσουν. Ρώτησα μόλις τώρα το γιατρό να της τη δώσω σε γάλα ή κρεμα και είπε ναι. 

Επίσης διάβασα πως στο μισάωρο κάνει δράση η αντιβίωση. Δεν ισχύει δηλαδη αυτό.? Διάρροια όχι δε μου έκανε, την έβαλα για ύπνο.. Δεν ξέρω τι θα κάνει στην επόμενη ώρα αλλά κακά δε νομίζω να κάνει. Το βράδυ βλέπω πως πετυχαίνει καλύτερα όταν νυσταζει.

Σε αυτή τη δόση έκανε γουλιά μια ώρα μετά. Όχι εμετό.. 

Εχουμε απελπιστεί εδώ... 

Εγω τα βαζω στο γαλα..αλλα βαζεις λιγο γαλα για να εισαι σιγουρη οτι θα πιει ολη τη δοση

Διαφημίσεις

Just now, irin είπε:

Εγω τα βαζω στο γαλα..αλλα βαζεις λιγο γαλα για να εισαι σιγουρη οτι θα πιει ολη τη δοση

Στο γάλα φοβάμαι πως θα το καταλάβει. Σκέφτηκα την μπισκότοκρεμα που έχει έντονη γεύση του μπισκότου και ίσως καλύψει τη γεύση του φαρμάκου. Και της αρέσει και πολύ. Σε δύο κουταλιές να το βάλω... 

Θα δοκιμάσω κι αυτό......... 

5 ώρες πρίν, Nefeli2014 είπε:

Στο γάλα φοβάμαι πως θα το καταλάβει. Σκέφτηκα την μπισκότοκρεμα που έχει έντονη γεύση του μπισκότου και ίσως καλύψει τη γεύση του φαρμάκου. Και της αρέσει και πολύ. Σε δύο κουταλιές να το βάλω... 

Θα δοκιμάσω κι αυτό......... 

Μέσα στο γάλα μπορείς να τη βάλεις κ μέσα στη μπισκότο κρέμα αν τη τρώει τη μπισκότο κρέμα να τη βάλεις μέσα κ να ξεκινήσεις να τη ταιζεις .. 

Αυτό το είχα εγώ με τον μεγάλο μου που χρειάστηκε το χειμώνα να πάρει αντιβίωση .. κ εγώ προσωπικά σωθηκα με το παγωτό κ τον χυμό γιατί αλλιώς κ εμείς θα κάναμε εισαγωγή .. 

Αα κ στη φρούτο κρέμα μέσα μπορείς να τη βάζεις 

Λοιπόν σε Καμμια τροφή δεν τη δέχτηκε.. Το καταλάβαινε με την πρώτη κουταλιά.. Μέχρι στιγμής έχει πάρει 3 δόσεις από τις 12 και δεν τα έβγαλε. Μάλιστα την τελ φορά δεν αναγουλιασε..αλλα χρειάστηκαν δύο άτομα.. Από Δευτέρα που θα τη δίνω μόνη μου δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω.. Χτυπιέται κλαιει..κι από το κλάμα μπορεί Να της έρθει εμετός... 

Ρώτα το παιδίατρο μάλλον θα σου πει να κάνεις εισαγωγή να τη πάρει ενδοφλέβια

Τώρα είδα ότι στο έχει πει ήδη ο παιδίατρος. Γνώμη μου κάνε την εισαγωγή να ξεμπερδευεις μην έχεις χειρότερα μετά.

7 ώρες πρίν, Nefeli2014 είπε:

Λοιπόν σε Καμμια τροφή δεν τη δέχτηκε.. Το καταλάβαινε με την πρώτη κουταλιά.. Μέχρι στιγμής έχει πάρει 3 δόσεις από τις 12 και δεν τα έβγαλε. Μάλιστα την τελ φορά δεν αναγουλιασε..αλλα χρειάστηκαν δύο άτομα.. Από Δευτέρα που θα τη δίνω μόνη μου δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω.. Χτυπιέται κλαιει..κι από το κλάμα μπορεί Να της έρθει εμετός... 

Νεφέλη μου δεν έχει νόημα να παίρνει δόσεις περιστασιακά. Πρεπει να γινει κατι δραστικο. Μα τέτοιο λαγωνικο η πιτσιρικα; 

Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν (επεξεργάστηκε)
7 ώρες πρίν, Merendoula είπε:

Νεφέλη μου δεν έχει νόημα να παίρνει δόσεις περιστασιακά. Πρεπει να γινει κατι δραστικο. Μα τέτοιο λαγωνικο η πιτσιρικα; 

Δεν παίρνει δόσεις περιστασιακά. Όλες τις έχει πάρει. Δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο, λάθος κατάλαβες. 

Είπα πως τις 2 πρώτες αντιβίωσεις τις έκανε εμετό. Και στην τρίτη το παλεύουμε και μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει Καμμια. Στην πρώτη δόση τα έβγαλε αλλά της το έδωσα μετά από μια ώρα. Δεύτερη και τρίτη οκ. Τετάρτη δόση εκανε γουλιά. Και προσέθεσα λίγη και της έδωσα. 

Τρόπους ψάχνω να τη δεχτεί όσο πιο καλά γίνεται. 

10 ώρες πρίν, Ζάντενα είπε:

Ρώτα το παιδίατρο μάλλον θα σου πει να κάνεις εισαγωγή να τη πάρει ενδοφλέβια

Τώρα είδα ότι στο έχει πει ήδη ο παιδίατρος. Γνώμη μου κάνε την εισαγωγή να ξεμπερδευεις μην έχεις χειρότερα μετά.

Εχουν μείνει άλλες 8 δόσεις. Αν τις πάρει έχουμε ξεφύγει από αυτή την πιθανότητα. 

Δοκιμαζω διαφορα.. Κανένα τιπ ήθελα. Το να κανει εισαγωγή είναι η εύκολη λύση.. Δεν είναι ξεμπερδέμα να μείνεις μέσα μια βδομάδα να τσιμπήσεις και τίποτε άλλο. Και να την τρυπάνε.. Εσένα αλήθεια σου φαίνεται ξεμπερδεμα? Γιατί εμένα επειδή το έζησα κάμποσες φορές και με τα δύο παιδιά είναι ότι χειρότερο... 

Αν βάλεις το φάρμακο σε γάλα πχ αλλά στα 50μλ που θα τα πιει λες να το καταλάβει?? Δοκίμασε σε μεγαλύτερη γενικα ποσότητα όχι σε 2 κουταλιές που θα καταλάβει σίγουρα την γεύση..

2 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Αν βάλεις το φάρμακο σε γάλα πχ αλλά στα 50μλ που θα τα πιει λες να το καταλάβει?? Δοκίμασε σε μεγαλύτερη γενικα ποσότητα όχι σε 2 κουταλιές που θα καταλάβει σίγουρα την γεύση..

Ναι η δικιά μου το καταλαβαίνει.. Είναι θηριακι.. Αισιως έμειναν λίγες δόσεις. Νομίζω αρχίζει και συνηθίζει. Δεν αναγουλιαζει όπως στην αρχή. Πιθανότατα επειδή είναι και καλύτερα να τη δέχεται και καλύτερα.. Αντε να δούμε.. Πάντως όταν είναι η ώρα της αντιβίωσης στήνουμε ολόκληρο σκηνικό, από τη μια είναι να γελάς.. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...