Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

επεσε απο το κρεβατι

Recommended Posts

καλημερα σας.ο μικρος μου ειναι 11 μηνων. σημερα τον ταισα κατα τισ 6μιση μετα δεν κοιμοταν παλι,αλλα καθησαμε μαζι στο κρεβατι μεχρι που κατα τισ 7μιση εκει π λεω αντε να σηκωθουμε τον βλεπω οτι παει να κοιμηθει ,μετα αρχισε να στριφογυριζει στο κρεβατι ενω κοιμοταν ,δυστυχως με πηρε και εμενα ο υπνος και μετα απο λιγο ακουσα θορυβο και κλαματα.τον βρηκα μπρουμυτα  με τα ποδια προς το κωμωδινο!σταμτησε γρηγορα να κλαει και ξεκινησε να παιζει,το θεμα μου ειναι οτι αμεσως εκανε διαροια δεν ξερω αν παιζει καπου ρολο αυτο ,για εμετο εχω ακουσει. επισης βλεπω οτι ενχ περπαταει εχει μια ασταθεια και πεφτει.μπορει να ειναι και τυχαιο γτ το κανει και αλλεσ φορεσ αλλα πιο πολυ οταν νυσταζει.δεν ξερω τι ν κανω..καποια συμβουλη??

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι στα περισσότερα παιδάκια έχει συμβεί τουλάχιστον μία φορά.. Αν θες καλύτερα πάρε κ τον παιδίατρο για να σ πει τι να κάνεις μήπως θέλει να τον δει. Πρώτα απ' όλα το πάτωμα κάτω τι είναι ξύλινο ή πλακάκια? Το καλύτερο είναι το ξύλο για να είναι πιο μαλακό.. Δεύτερον χαλιά έχεις στρωμένα? Παίζει ρόλο κ το ύψος του κρεβατιού. Συνήθως όταν πέσει από ύψος ίσο με το ύψος του μωρού ή μικρότερο δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια χρειάζεται παρακολούθηση 2 24ωρα. Επιπλέον απ' ότι Μ είχε πει ι εμένα η παιδίατρος να μην το ταισεις κατευθείαν μην τυχόν κ κάνει εμετό κ μην το πιέζεις στο φαγητο.. Πάντως μην αγχώνεσαι μια χαρά θα είναι!

πρίν από 51 λεπτά , sweety** είπε:

καλημερα σας.ο μικρος μου ειναι 11 μηνων. σημερα τον ταισα κατα τισ 6μιση μετα δεν κοιμοταν παλι,αλλα καθησαμε μαζι στο κρεβατι μεχρι που κατα τισ 7μιση εκει π λεω αντε να σηκωθουμε τον βλεπω οτι παει να κοιμηθει ,μετα αρχισε να στριφογυριζει στο κρεβατι ενω κοιμοταν ,δυστυχως με πηρε και εμενα ο υπνος και μετα απο λιγο ακουσα θορυβο και κλαματα.τον βρηκα μπρουμυτα  με τα ποδια προς το κωμωδινο!σταμτησε γρηγορα να κλαει και ξεκινησε να παιζει,το θεμα μου ειναι οτι αμεσως εκανε διαροια δεν ξερω αν παιζει καπου ρολο αυτο ,για εμετο εχω ακουσει. επισης βλεπω οτι ενχ περπαταει εχει μια ασταθεια και πεφτει.μπορει να ειναι και τυχαιο γτ το κανει και αλλεσ φορεσ αλλα πιο πολυ οταν νυσταζει.δεν ξερω τι ν κανω..καποια συμβουλη??

Το ότι τον βρήκες μπρούμυτα νομίζω είναι θετικό. Η διάρροια δεν νομίζω ότι έχει σχέση. Ψάξε να δεις αν έχει χτυπήσει στο κεφάλι, αν κάνει εμετό, ασυνήθιστη υπνηλία κτλ.  Αφού τα πόδια ήταν προς το κομοδίνο, σίγουρα δεν χτύπησε το κεφάλι του εκεί. 

Ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι αν δεν πεσει αναισθητο το μωρο εκεινη την στιγμη ή δεν δειξει να ζαλιζεται δεν υπαρχει σοβαρος λογος ανησυχιας. Παρ'ολα αυτα κοιτας σημαδια που αναφερθηκαν οπως ασυνηθιστη υπνηλια. Μην ανησυχεις, εχουν μεγαλυτερες αντοχες απ'οσο πιστευουμε ;-) 

σας ευχαριστω πολυ!και πιστευω δεν εχει χτυπησει.το παωτμα ειναι πλακακι,εχω στρωσει αλλα ειναι διαδρομος και ειχε μετακινηθει δυστυχως.εκτος αυτου εχω απεριγραπτες τυψεις που με πηρε ο υπνος και δεν τον προσεξα...

Διαφημίσεις