Σωματική Βία σε Πάρτυ 3η+6η δημοτικού
Από
Efi1975, in Σχολείο, σύλλογοι γονέων, προεφηβεία, εφηβεία
-
-
- 48 απαντήσεις
- 14.601 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 95 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 10.293 εμφανίσεις
-
- 460 απαντήσεις
- 12.048 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.610 απαντήσεις
- 406.240 εμφανίσεις
-
- 145 απαντήσεις
- 49.612 εμφανίσεις
-
Εντονος πόνος Χαμηλά στην 38η Εβδομάδα...
Από Stellinula, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 41 απαντήσεις
- 18.321 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 999 εμφανίσεις
-
Πώς κόβουμε το μπιμπερό;
Από irin, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 7 απαντήσεις
- 1.472 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 81 εμφανίσεις
-
Μεγαλο κεφαλι εμβρυου στην 34η εβδ. Είναι ανησυχητικό;
Από Marilou92, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 2 απαντήσεις
- 119 εμφανίσεις
-
- 501 απαντήσεις
- 60.679 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από korina.v,Μηπως ξερετε ποσο κοστιζει το μηνα το ιδιωτικο εκπαιδευτηριο "ζηριδη" ξεκινωντας απο το δημοτικο μεχρι το λυκειο?
Edit admin
Γειά σας καθώς το κάθε ίδρυμα αναπροσαρμόζει τις τιμές του σε τακτά χρονικά διαστήματα παρακαλούμε να απευθύνεστε στα ιδρύματα απευθείας! -
Από cleo,Αναζητώ πληροφορίες και εμπειρίες από τα δημοτικά σχολεία του Παγκρατίου και συγκεκριμένα για το 2 (στη Δαμάρεως) αφού μάλλον σε αυτό υπαγόμαστε. Είναι κάποια μανούλα από την περιοχή με παιδάκι στο δημοτικό; Για ιδιωτικό σχολείο δεν ξέρω αν τα οικονομικά μας (που πέρα από δύσκολα είναι και αβέβαια...) μπορούν να αντέξουν και θέλω να μάθω τι γίνεται με τα δημόσια της περιοχής.
Ακόμη και την προοπτική να μετακομίσουμε, με μοναδικό κριτήριο ένα καλό δημόσιο σχολείο στην περιοχή σκεφτόμαστε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια πληροφορία -
Από persona.,Καλησπερα σας. Ενδιαφερομαι να βαλω το παιδι μου σε κληρωση εισαγωγης για το Μαρασλειο Δημοτικο Σχολειο και για το Πειραματικο Δημοτικο Σχολειο Παν/μιου Αθηνων, στη Σκουφα. Εχω καταληξει σ αυτα εχοντας εξαιρετικες πληροφοριες και για τα δυο , βρισκω ως μονη διαφορα για την ωρα την υπαρξη σχολικου στο Μαρασλειο που εξυπηρετει και αλλους δημους...
Η κληρωση ειναι κληρωση, φυσικα, αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια...!Καθως δικαιουμαι να μετεχω σε μια απο τις δυο κληρωσεις, μπορειτε να με βοηθησετε να επιλεξω; Οποιοσδηποτε γονιος με σχετικη πειρα και κατανοηση του αγχους επιλογης δημοτικου ειναι ευπροσδεκτος με ενθουσιασμο κι ευγνωμοσυνη. Ευχαριστω προκαταβολικα!
-