Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποτε θα φανει το εμβρυο στον υπερηχο;

Recommended Posts

Πηγα στον γυναικολογο μου εκανα κολπικο υπερηχο ειδαμε τον σακο αλλα χωρις το εμβρυο τελευταια μου περιοδος ηταν 18/06 αλλα μπορει να καθυστερησε λεει  η συλληψη κ να ειμαι 4εβδομαδων κ οχι 5 επισης μου ειπε μετα για ανεμογκαστρι πρωτη φορα το ακουσα αυτο.. εχω αγχωθει κ δεν ξερω τι ισχυει.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Mariloo είπε:

Πηγα στον γυναικολογο μου εκανα κολπικο υπερηχο ειδαμε τον σακο αλλα χωρις το εμβρυο τελευταια μου περιοδος ηταν 18/06 αλλα μπορει να καθυστερησε λεει  η συλληψη κ να ειμαι 4εβδομαδων κ οχι 5 επισης μου ειπε μετα για ανεμογκαστρι πρωτη φορα το ακουσα αυτο.. εχω αγχωθει κ δεν ξερω τι ισχυει.

Το ανεμογκαστρι που λες είναι μια ψυχοσωματική διαταραχή...

Είναι τελείως διαφορετικό απο το έχω μια κύηση η οποία είναι νωρίς και δε φαίνεται ή είναι εξωμήτριο ή παλινδρομη...

Υπερηχογραφικα είναι νωρίς ακόμα να φαίνεται στις 4 ή 5 εβδομάδες,άντε να δει σάκο τότε το πολύ..

Συνήθως υπάρχει καλύτερη εικόνα κοντά στις 7 εβδομάδες όπου και μπορείς να δεις έμβρυο αλλά και να ακούσεις καρδούλα.

Την χοριακη σου την έχεις παρακολουθήσει;

Καλησπερα Μαριλου , λίγο απλοϊκά θα πούμε ότι το έμβρυο φαίνεται (σαν κουκίδα) στις 5 βδομάδες και η καρδούλα του ακούγεται 6η-7η εβδομάδα. Δεν είναι σίγουρο όμως, μπορεί η σύλληψη να έγινε αργότερα κι όχι στα μισά του κύκλου οποτε και να υπάρχει απόκλιση μιας εβδομάδας σε αυτά που λίγο γενικευμένα σου γράφω παραπάνω. Προς το παρόν μην σε ανησυχεί ούτε το ανεμογκάστρι (πρέπει να είναι μεγάλος σε ηλικία ο γιατρός σου ή παλιάς σχολής, είναι παλιά ορολογία αυτή:grin:) Τελοσπαντων σε 1 βδομάδα θα ξαναπάς στον γυναικολόγο και σου εύχομαι να δεις περισσότερα στον υπέρηχο. 

Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας . Μου φανηκε πολυ περιεργο αυτο που ειπε κ εγω συμφωνα με τη λογικη παρολο που ειναι κ η πρωτη μου κυηση υπεθεσα οτι θα ειναι νωρις. Τι να πω μακαρι να πανε καλα. Η χωριακη μου πριν πεντε μερες που εκανα βγηκε 3.094 αυξημενη. 

18 hours ago, Mariloo said:

Χρησιμοποίησε αυτόν τον όρο αλήθεια ????Πρώτη φορά ακούω επιστήμονα να τον χρησιμοποιεί.

Μπορεί να είχες καθυστερημένη σύληψη, μην ανησυχείς, να είσαι ήρεμη., κάνε λίγο υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Mariloo είπε:

Γεια σου κορίτσι μου σου γράφω για να σου δώσω την δίκη μου εμπειρία και να χαλαρώσεις . Και εγώ στην 5η και 4 μέρες πήγα και δεν είδαμε τίποτα παρά ένα σάκο . Είχα αρκετά καφέ υγρά και το μυαλό μου πήγαινε μόνο στο κακό . Την επόμενη εβδομάδα όμως 6 και 4 πήγα ξανά και όχι μόνο το είδαμε αλλα

ακουσαμε και μια καρδούλα να χτυπά .. όποτε κάνε υπομονή μια εβδομάδα ακόμη , ξέρω πως θα φανεί αιώνας , και είμαι σίγουρη θα το δεις ! Ότι καλύτερο σου εύχομαι ... θετική σκέψη !

Ναι κ ομως! Κ εγω τα εχασα μολις το ακουσα αντι να κατσει να μου δωσει πεντε συμβουλες που δεν εχω ιδεα απο εγκυμοσυνη ειναι η πρωτη μου φορα. @kotsifikos 

Εμενα και τις 2 φορες φανηκε ο σακος την 6η εβδομαδα (που το ανακαλυψα και πηγα γιατρο) και καρδια ακουσαμε την 8η (ειχα παει και στην 7η αλλα δεν χτυπουσε ακομη). 

Καλησπερα κοριτσι....μια απο τα ιδια και εγω...11-6 τελευταια περιοδο....πηγα την προηγουμενη εβδομαδα ειδαμε μονο σακο....θα παω την τεταρτη κ ευχομαι να πανε ολα καλα

Διαφημίσεις

κοριτσια μου ευχομαι και στις δυο να εχετε καλα νεα :)

εγω στο παιδακι μου αργησα να καταληξω σε γιατρο οποτε πηγε μετα τις 6 βδομαδες να παμε γιατρο νομιζω και 7

ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα:)

Ολα καλα το ειδαμε κ καρδιακο παλμο απλα δεν ακουγεται ακομα καθαρα. Ειμαι πεντε εβδομαδων κ τριων ημερων. Φυσικα κ αλλαξα γιατρο κ το πιο βασικο κοριτσια ειναι να τον εμπιστευτουμε απτην πρωτη στιγμη αν οχι..αλλου... ουτε να τον ξανα δω δεν θελω...δουλευει σε ενα απτα μεγαλυτερα νοσοκομεια της αθηνας κ ακουστο ονομα! Απαραδεκτος απλα! 

On 29/7/2018 at 1:56 ΜΜ, Mariloo είπε:

Καλη επιτυχια να σκεφτομαστε θετικα..κ εγω την πεμπτη .. περιμενω νεοτερα λοιπον :) @efi_mariel

Ολα τελεια αγαπη...ακουσα κ εγω καρδουλα....Ολα να πανε κατ ευχην....!

• 3 εβδομάδες μετά...
On 6/8/2018 at 10:50 ΠΜ, Efi_mariel είπε:

Ολα τελεια αγαπη...ακουσα κ εγω καρδουλα....Ολα να πανε κατ ευχην....!

Χαιρομαι και για εσενα ... τελεια! Αντε με το καλο να πανε ολα καλα ..αντοχη κ υπομονη! :)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...