Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσυνη και σπασμενα αγγεια


Recommended Posts

Γεια σας είμαι στην 13η εβδομαδα. πριν μια εβδομαδα πηγα στον γιατρο γτ ειχα μια περαστικη αποκολληση και η κοπελα που μου εκανε την ενεση με ρωτησε αν στον ποπο ψηλα ειχα από πριν σπασμένα αγγεια. Δεν εδωσα βαση. Καθως ψαχουλευα το σωμα μου ειδα σπασμένα μικρα κοκκινα αγγειακια στα ποδιαστην μυτη κατω από τα ρουθούνια και γενικα από εδώ κ από εκει. Ειχε ποτε καμια αναλογο πρόβλημα? Ξερετε από τι γινεται?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


 Μεγάλο θέμα άνοιξες... Εγώ θα γίνω Δαλματίας σε λίγο. Λίγο η ζέστη , λίγο οι εμετοί στην αρχή της κάθε εγκυμοσύνης, πολύ το υπερευαίσθητο δέρμα, να και τα σπασμένα αγγεία. Δεν θέλει ζέστη, ήλιο ή κοντά σε ζεστές εστίες. Όχι σφίξιμο (τουαλέτα,εμετοί κτλ σπάνε τα αγγειακια, αλλά τι να κάνεις;) 

Και όχι οι κρέμες δεν κάνουν τίποτα! Μόνο λέιζερ. Αν είναι και λεπτό το δέρμα σου φαίνονται έντονα. Κάθε καλοκαίρι νομίζουν όλοι οτι με έχουν τσιμπήσει κουνούπια η ότι έχω βγάλει σπυράκια, φουντώνουν με τη ζέστη και γίνονται πιο κόκκινα. Το χειμώνα είναι πολυ πιο ήρεμα ,σαν να μην υπάρχουν. Υπομονή και όταν μαζευτούν πααααρα πολλά και αφού κάνουμε τα παιδάκια μας , να είμαστε καλά , θα κάνουμε ολόσωμο λέιζερ....με δάνειο. Χαχαχα

Επεξεργάστηκαν by gkmpl
Link to comment
Share on other sites

με ενδιαφέρει... βασικα εμενα το δερμα μου μετα την εγκυμοσυνη χαλασε ειδικα του προσωπου μετα την εγκυμοσύνη αυξήθηκε, είχα  ροζασεα ( rosacea) και φετος (5 χρονια μετα) με διεγνωσε δερματολογος με ροδόχρους νοσο και με αντιβιωση 1,5 μήνα διορθώθηκαν τα σπυρακια, 

αλλά το δέρμα είναι σαν να έχω πιει σαν 10 μπύρες αν κανει ζεστη.  πολύυυ ευαίσθητο.

βρηκα μια φανταστικη κρεμα αφου δοκιμασα όλες τις προσωπου στην αγορά φαρμακείου , που ειναι για ευρυαγγείες,  (avene, aveno, poche, rosaliac  κλπ)  τωρα κατέληξα στην φανταστική synchroline που εχει και σκετη και με 30 spf . σαφέστατα ανώτερη, και πολύ πιο φτηνη σε online φαρμακείο. 

το υπολοιπο σωμα επισης δυστυχως εχει γινει πιο διαφανο το δέρμα....  γερνάμε κ σαπίζουμε! 

πηγαινε σε δερματολογο να σου επιβεβαιώσει ότι είναι όντως αυτό. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...