Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πολυκυστικες μετά τη γεννά

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Γέννησα πριν 2 μήνες, και στην επίσκεψη μου στον γιατρό στις 60 μέρες ανακάλυψαμε πως έχω πολυκυστικες ωοθήκες. Ωστόσο, είχα κάνει τσεκ απ 2 μήνες πριν μήνα εγκυος και δεν είχα. Γίνεται να εμφανίστηκαν μετά τη γεννά ; Έχετε ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο ; 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Marigat είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Γέννησα πριν 2 μήνες, και στην επίσκεψη μου στον γιατρό στις 60 μέρες ανακάλυψαμε πως έχω πολυκυστικες ωοθήκες. Ωστόσο, είχα κάνει τσεκ απ 2 μήνες πριν μήνα εγκυος και δεν είχα. Γίνεται να εμφανίστηκαν μετά τη γεννά ; Έχετε ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο ; 

Επειδη έχω ταλαιπωρηθεί χρόνια με το θέμα: οι πολυκυστικές είναι κατά βάση διάγνωση ορμονική. Αν οι ωοθήκες σου έχουν πολυκυστική υφή αλλά οι ορμονικές σου εξετάσεις είναι καλές, ουσιαστικά δεν σε απασχολεί. Α οι ωοθήκες σου είναι καθαρές σχετικά, αλλά οι αιματολογικές σου χάλια, τότε ανησυχείς. Γενικά, αν δνε έχεις συμπτώματα και έχεις κάνει και παιδί, απλά αγνόησέ το.

3 ώρες πρίν, Marigat είπε:

Εγώ είχα πάντα πολυκυστικη εικόνα ωοθηκών, χάλια κύκλο, τέλειες ορμονικες, μετά τη γέννα έστρωσε σχετικά ο κύκλος και ενάμιση χρόνο μετά οι ωοθήκες είναι πιο πολυκυστικες από ποτε. Όπως λέει κ η @ΑΡΓΚ, αν δεν έχεις κάποιο πρβλ μη σε απασχολεί.

Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί. Θα κάνω ορμονικές εξετάσεις όταν αδιαθετησω να βγάλουμε άκρη! Γνωρίζετε μήπως Αν συνταγογραφούνται από τον γιατρό ; 

Ευχαριστω και πάλι !

κι εγώ έχω πολυκυστικές, πέρα από πολύ πόνο και ποσότητα στην περίοδο, δεν έχω άλλο σύμπτωμα.

Ούτε ορμονικά ούτε καθυστερήσεις. 

Μετά τη γέννα δεν είδα κάποια διαφορά ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο. 

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...