Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαυρα κοπρανα σε βρεφος

Recommended Posts

καλησπέρα σας! το μωρακι μου ειναι 3μιση μηνών.

από δυο μηνων καταλαβαμε ότι εχει παλινδρομηση,του δίνουμε αντιαναγωγικο γάλα το οποίο δεν έκανε τιποτα,και καταληξαμε σε καποιο αλλο αντιαναγωγικο και υποαλλεργικο.πάλι δεν βλεπω κάποια διαφορα.καθώς του ειχαμε δώσει και το επαντορεν πάλι δεν άλλαξε κάτι.χθες είδαμε τα κακά του ήταν πολύ σκούρα ,φοβηθηκαμε για αιμα,πηγαμε σε ενα μικροβιολογικο και βγηκε "ασθενώς θετική" μας είπε η παιδίατρος οτι πρεπει να το δει κάποιος παιδογαστρεντερολόγος κ κλείσαμε ραντεβού! η παιδιάτρος μας ειπε μηπως ειναι από την παλινδρόμηση και να έχει ερεθισει τον οισοφάγο.αλλα ότι πρεπει να το δει και ο ειδικος.εγω εχω αγχωθεί πολύ!!!έχει τύχει σε καμιά κάτι τέτοιο???αν ναι τι ήταν?

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι καμιά φορά μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός αυτό με τα κακά κ να μην ξανά συμβεί, είχε τύχει κ σε μας. Υπάρχει περίπτωση να δίνεις σίδηρο στο μωρό?? Αν ναι μπορεί να οφείλεται εκεί. Κ μία διευκρίνηση, το γάλα είναι καθαρά υποαλλεργικο ή ΗΑ? Μήπως γενικά έχει κάποια αλλεργία.. Δοκιμάσατε αποκλειστικά κ μόνο αντί αλλεργικό κ να μην δίνετε αντιαναγωγικο? Έχω την εντύπωση ότι οι οδηγίες πλέον των παιδογαστρεντερολογων είναι υποαλλεργικο γάλα στην παλινδρόμηση κ όχι αντιαναγωγικο (χωρίς να είμαι σίγουρη) αλλά μήπως έχει κ κάποια μικρή αλλεργία που θα φύγει με τον καιρό. Όσο για το φάρμακο απ ότι ξέρω προστατεύει τον οισοφάγο αλλά γουλιες βγάζουν κανονικά τα μωρά.

καλημερα!μου ειπε η παιδιατρος μου τελικα να μην το παμε σε παιδογαστρεντερολογο για να μην το υποβαλλουμε σε εξετασεις ενω γενικα η κλινικη του εικονα ειναι μια χαρα.τρωει κανονικα παιρνει βαρος.δεν του δινω σιδηρο.αν τυχει και κανει κακα του δυο φορες την μερα την μια φορα βγαινουν τοσο σκούρα.ΗΑ??τι ειναι αυτο το γαλα??υποαλλεργικο μου εχει πει οτι ειναι συγκεκριμενα της ΝΑΝ ΑR. αλλα τι να κανω να το παω στον πιο ειδικο η να το αφησω λιγο ακομα?γιατι δεν θελω η αληθεια ειναι να του κάνουν επωδυνες εξετασεις.'μου ειπε η παιδιατρος οτι ισως το αιμα ειναι παλιο λογω κάποιας φλεγμονης παλιας.

2 ώρες πρίν, sweety** είπε:

καλημερα!μου ειπε η παιδιατρος μου τελικα να μην το παμε σε παιδογαστρεντερολογο για να μην το υποβαλλουμε σε εξετασεις ενω γενικα η κλινικη του εικονα ειναι μια χαρα.τρωει κανονικα παιρνει βαρος.δεν του δινω σιδηρο.αν τυχει και κανει κακα του δυο φορες την μερα την μια φορα βγαινουν τοσο σκούρα.ΗΑ??τι ειναι αυτο το γαλα??υποαλλεργικο μου εχει πει οτι ειναι συγκεκριμενα της ΝΑΝ ΑR. αλλα τι να κανω να το παω στον πιο ειδικο η να το αφησω λιγο ακομα?γιατι δεν θελω η αληθεια ειναι να του κάνουν επωδυνες εξετασεις.'μου ειπε η παιδιατρος οτι ισως το αιμα ειναι παλιο λογω κάποιας φλεγμονης παλιας.

Απ τη στιγμή που είναι καλά το μωρό κ σου είπε η παιδίατρος να μην πας τότε ας την ακουσεις. Τα γάλατα ΗΑ είναι μερικώς υποαλλεργικα, περιέχουν την πρωτεινη που προκαλεί τις αλλεργίες αλλά είναι υδρολυμενη κ έτσι κάποια μωρακια που έχουν μία μικρή αλλεργία αυτό το γάλα το δέχονται. Αν τυχαίνει όμως να κάνει μαύρα κακακια μήπως τλκ είναι κάποια αλλεργία από το αντιαναγωγικο γάλα που δίνεις σε συνδιασμό με το υποαλλεργικο? Δεν ξέρω βέβαια απλά υποθέτω γιατί αν ήταν κάποια παλιά φλεγμονή θα τύχαινε 1 φορά αυτό με τα κακά όχι κάθε φορά που κάνει 2 φορές μέσα στη μερα. Ρωτησες μήπως την παιδίατρο για να σ απαντήσει ή να κοψετε τελείως το αντιαναγωγικο μήπως δείτε διάφορα?

On 4/4/2018 at 11:55 ΠΜ, sweety** είπε:

Το ΝΑΝ ΑΡ ειναι παχύρευστο αντιαναγωγικό με άμυλο πατάτας! Καθόλου υποαλλεργικό δεν είναι, κάτι δεν πάει καλά αν έτσι σας είπε η γιατρός. Το ΝΑΝ ΗΑ ειναι το υποαλλεργικό, και γενικά όλα τα ΗΑ ανεξαρτήτος μάρκας,  που και πάλι δεν καλύπτει πολύ σοβαρές αλλεργίες, υπάρχουν και πιο εξειδικευμένα.

Διαφημίσεις

4 hours ago, ΑΡΓΚ said:

Το ΝΑΝ ΑΡ ειναι παχύρευστο αντιαναγωγικό με άμυλο πατάτας! Καθόλου υποαλλεργικό δεν είναι, κάτι δεν πάει καλά αν έτσι σας είπε η γιατρός. Το ΝΑΝ ΗΑ ειναι το υποαλλεργικό, και γενικά όλα τα ΗΑ ανεξαρτήτος μάρκας,  που και πάλι δεν καλύπτει πολύ σοβαρές αλλεργίες, υπάρχουν και πιο εξειδικευμένα.

Επεξεργάστηκαν by sweety**

12 ώρες πρίν, sweety** είπε:

καλησπερά! δεν ξερω θα την ρωτησω αν και το λεει και εδω!

https://www.doctorpharmacy.gr/gr/nestle-nan-ar-500g.html

ισως τα ha ειναι ακομα καλυτερα!! 

Ναι όντως αυτό που είπε η @ΑΡΓΚ ισχύει. Βέβαια κ αυτό που σ έδωσε η γιατρός είναι μερικώς υποαλλεργικο αλλά αν δεν κάνω λάθος τα καθαρά υποαλλεργικα φάρμακα κοστίζουν ακριβά. Τα ΗΑ δεν είναι τελείως αντιαλλεργικα

το ξερω.μου το ειπε οτι δεν θελει ακομα να του δωσουμε καθαρα υποαλλεργικο διοτι θελει να δει πως θα παμε και με αυτο..και μετα βλεπουμε μηπως υπαρχει καποια αλλεργια στην λακτοζη!!

Διαφημίσεις

Πήγαινε σε παιδογαστρεντερολόγο, πιθανόν να δίνετε και το επαντορέν χωρίς λόγο, πολύ λίγα μωρά έχουν πραγματική γοπ και το χρειάζονται, όπως και γάλα που δεν βοηθάει το μωράκι σου. Θα βάλει το πρόβλημά σας στις σωστές διαστάσεις, ενημερώσου και πάρε και μια γνώμη από τον κατάλληλο γιατρό. Ο γαστρεντερολόγος δεν θα υποβάλει το παιδάκι σε εξετάσεις που δεν τις χρειάζεται, θα καταλάβει από την περιγραφή των συμπτωμάτων τι χρειάζεται. Συνήθως υπέρηχοι κ.λπ. γίνονται σε μεγαλύτερα βρέφη, οπότε δεν νομίζω να σας ταλαιπωρήσει. Οι παιδίατροι δίνουν πολύ εύκολα αντιαναγωγικά σιρόπια και το αντιαναγωγικό γάλα δεν σταματάει την παλινδρόμηση, απλώς τη συγκαλύπτει.

GCqDp3.png qpsdp2.png

On 3/4/2018 at 4:22 ΜΜ, sweety** είπε:

καλησπέρα σας! το μωρακι μου ειναι 3μιση μηνών.

από δυο μηνων καταλαβαμε ότι εχει παλινδρομηση,του δίνουμε αντιαναγωγικο γάλα το οποίο δεν έκανε τιποτα,και καταληξαμε σε καποιο αλλο αντιαναγωγικο και υποαλλεργικο.πάλι δεν βλεπω κάποια διαφορα.καθώς του ειχαμε δώσει και το επαντορεν πάλι δεν άλλαξε κάτι.χθες είδαμε τα κακά του ήταν πολύ σκούρα ,φοβηθηκαμε για αιμα,πηγαμε σε ενα μικροβιολογικο και βγηκε "ασθενώς θετική" μας είπε η παιδίατρος οτι πρεπει να το δει κάποιος παιδογαστρεντερολόγος κ κλείσαμε ραντεβού! η παιδιάτρος μας ειπε μηπως ειναι από την παλινδρόμηση και να έχει ερεθισει τον οισοφάγο.αλλα ότι πρεπει να το δει και ο ειδικος.εγω εχω αγχωθεί πολύ!!!έχει τύχει σε καμιά κάτι τέτοιο???αν ναι τι ήταν?

Καλησπέρα @sweety** το μωράκι μου έιχε τις ίδιες μαύρες κενώσεις με το δικό σου... έβγαζα φωτο κάθε κενώση κ την έδειχνα στον γιατρο... πήγα σε 2 παιδιάτρους κ οι 2 μου έδωσαν την ίδια απάντηση ... ότι ειναι από το υποαλλεργικο γάλα ha . Μυρίζουν συνήθως κ πολύ άσχημα ... αλλάξαμε γάλα για άλλο λογο βέβαια κ η κένωση έχει γίνει καλύτερη ... ίσως να μην είναι τίποτα ... αφού τρώει κ αναπτύσσεται μην στεναχωριέσαι καθόλου ...

μήπως αλλεργία στη λακτόζη τότε; είναι συνήθης αιτία γοπ και αίματος στις κενώσεις. Ρώτα τον παιδίατρο, εγώ θα ρωτούσα ή αλλεργιολόγο ή παιδογαστρεντερολόγο όμως καλύτερα

GCqDp3.png qpsdp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...