Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μανουλες

Gina3233

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες σας...αυτο που περναμε δε περιγραφεται η αληθεια ειναι ηθελα πολυ να γραψω για να σας πω τουλαχιστον απο δικη μου εμπειρια πως δε πρεπει να το βαζουμε κατω πρεπει να εχουμε πιστη και υπομονη δε θα πρεπει να απογοητευομαστε εχω κανει 3 εξωσωματικες και θα συνεχισω μεχρι να πετυχω το στοχο μου και θα τα καταφερω..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εννοειται κοριτσι μου πως θα τα καταφερεις!! Δυστυχως σε καποιες γυναικες ερχεται ευκολα και σε καποιες δυσκολα και εννοω με εξωσωματικη.

Αυτο που περναμε ειναι πολυ δυσκολο.Εγω εμεινα εγκυος με την 6η ετ  ειμαι στον 7ο μηνα και περιμενω την κοριτσαρα μου!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου η επομενη προσπαθεια σου να ειναι επιτυχημενη!!

• Μου αρέσει 4

10 ώρες πρίν, Xristina1984 είπε:

Και πολύ καλά θα κάνεις.εγω Πέμπτη πρωί πάω με τον άντρα μου για την πρώτη σπερματεγχυση.ελπιζω να πάνε καλά τα πράγματα σε όλες μας!!!

Ευχομαι απο καρδιας ολα να πανε καλα και ολες μας να πετυχουμε το στοχο μας ..και θα τα καταφερουμε

10 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Εννοειται κοριτσι μου πως θα τα καταφερεις!! Δυστυχως σε καποιες γυναικες ερχεται ευκολα και σε καποιες δυσκολα και εννοω με εξωσωματικη.

Αυτο που περναμε ειναι πολυ δυσκολο.Εγω εμεινα εγκυος με την 6η ετ  ειμαι στον 7ο μηνα και περιμενω την κοριτσαρα μου!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου η επομενη προσπαθεια σου να ειναι επιτυχημενη!!

Ευχαριστω πολυ ...με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου..να πω την αληθεια αν και κανω εξωσωματικη και για καποιες κοπελες ειναι δυσκολο εγω παω με μεγαλη χαρα γιατι ξερω οτι ειναι για καλο σκοπο και καποια στιγμη θα ερθει και σε μενα 

• Μου αρέσει 2

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Ο γιατρός είπε να μην ξανακάνουμε σπερματεγχυση.απο χτες ξεκίνησα ενέσεις για να κάνουμε εξωσωματική.τι να πω; ελπιζω να πάει καλά γιατί τα οικονομικά μας αποθέματα δεν μας επιτρέπουν να ξαναπροσπαθησουμε άμεσα...

• 5 εβδομάδες μετά...
On 24/9/2017 at 7:14 ΜΜ, Xristina1984 είπε:

Δυστυχώς εγώ απέτυχαν σαυτη την προσπάθεια.αδιαθετησα.η σπερματεγχυση δεν πέτυχε...

Κοπελα τωρα το ειδα λυπαμαι πραγματικα.μην απογοητευεσαι εχε πιστη ολα καλα θα πανε . .εγω ξεκιναω εξωσωματικη τον αλλο μηνα  περιμενω πως και πως 

On 26/9/2017 at 9:37 ΜΜ, Xristina1984 είπε:

Ο γιατρός είπε να μην ξανακάνουμε σπερματεγχυση.απο χτες ξεκίνησα ενέσεις για να κάνουμε εξωσωματική.τι να πω; ελπιζω να πάει καλά γιατί τα οικονομικά μας αποθέματα δεν μας επιτρέπουν να ξαναπροσπαθησουμε άμεσα...

Σε ποιον γιατρο γινεται η προσπαθεια ?αυτο με τα οικονομικα ειναι μεγαλο θεμα παμε για την 4η εξωσωματικη και η αληθεια ειναι πως φυγανε πολλα λεφτα..

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι κι εγω στη φάση διέγερσης (3η προσπάθεια) και αναμένω την ωολήψία. Αυτή η διαδικασία θέλει πάρα πολύ υπομονή και οι συνεχόμενες προσπάθειες έχουν πόνο και αγωνία. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Να σκέφτεστε το αποτέλεσμα, αυτό μόνο έχει σημασία...ότι στο τέλος η αγκαλιά σας θα γεμίσει και εκεί όλα θα μοιάζουν σαν ένα κακό όνειρο που πέρασε.

Πίστη υπομονή και επιμονή χρειάζεται!!!

Εύχομαι όλες όσες είστε σε προσπάθεια να είναι η τυχερή σας προσπάθεια αυτή.

• Μου αρέσει 2

• 3 εβδομάδες μετά...
On 27/10/2017 at 9:40 ΠΜ, loralora είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι κι εγω στη φάση διέγερσης (3η προσπάθεια) και αναμένω την ωολήψία. Αυτή η διαδικασία θέλει πάρα πολύ υπομονή και οι συνεχόμενες προσπάθειες έχουν πόνο και αγωνία. 

Μακαρι να πανε ολα καλα ολες πρεπει να εχουμε υπομονη

Γειά σας αγαπητά μέλη, παρακαλούμε κάντε χρήση του Καφέ εξωσωματικής για τις καθημερινές σας επικοινωνίες για την πορεία των προσπαθειών σας και για την μεταξύ σας συνεννόηση σχετικά με όλα όσα σχετίζονται με το θέμα. 

Βοηθήστε μας να κρατήσουμε την ενότητα της υποβοηθούμενης ως ενότητα ενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφορίας για καλές/κακές πρακτικές, επιστημονικά νέα, εξετάσεις, κλπ. Το  parentscafe.gr  έχει δημιουργηθεί για να ανταλάσσετε τα καθημερινά σας νέα και να δίνετε δύναμη η μία στην άλλη, για αυτό το λόγο υπάρχει και συγκεκριμένα το http://www.parentscafe.gr/forum/topic/17539-kafe-exosomatikis/  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...