Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

συσπασεις?

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ηθελα να ρωτησω αν εχει κάποια αντιστοιχη εμπειρια..

μου ειχε πει ο γιαγτροσ οτι εχω συσπασεις αλλα γενικα δεν τον πειραζει αν ειναι μονο στο περπατημα η σε κάποια κίνηση..ένιωθα σα να ξερενεται η κολια μου

τωρα πλέον περπαταω και νιωθω(στο κάτω μέρος της κοιλιασ μου) σα να ειναι ετοιμη να πέσει κάτω αφου πολλές φορές πηγαίνω κρατώντας την κοιλιά μου στο κάτω μέρος..αυτό κάπως με ανακουφίζει..οταν κάτσω θα αρχισει να περναει!! αυτό είναι συσπάσεις??

Διαφημίσεις

O  γιατρός σε έχει δει ή κρίνει από το τηλέφωνο; Γιατί με συμπτώματα που περιγράφεις και τίποτε άλλο, γέννησα το τελευταίο μου παιδί παραλίγο στο δρόμο.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, sweety** είπε:

αυτο το μηνα δεν έχω πάει ακόμα να με δει...ουτε στο τηλεφωνο του έχω πει κάτι βέβαια.

Πάντως κι εμένα πέτρωνε σε κάποια σημεία. Τώρα για το βάρος να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι αν το ένιωθα. Είναι λογικό όμως να νιώθεις βάρος. Αυτό που κρατάς την κοιλιά το έκανα κι εγώ. Καλού κακού όμως να το πειε στο γιατρό και να ξακουράζεσαι :-):-):-) πάνω απ' όλα ψυχραιμία. Δε μπορεί καμιά μας να σου πει με σιγουριά ότι είναι κάτι καλό ή κάτι κακό, οπότε μίλα με το γιατρό σου! Εύχομαι όλα με το καλό!!!

συσπάσεις και εγώ είχα από τις πρώτες εβδομάδες μάλιστα, μέχρι τον 5ο μήνα... και μετά απλά ηρεμούσαν λίγο. Τα πετρώματα είναι οι συσπάσεις,μπορεί να πονάνε, μπορεί και όχι. όταν συμβαίνει μην χαιδεύεις την κοιλιά σου. άσε να φύγει η σύσπαση πρώτα και μετά. το βάρος δεν νομίζω πως έχει να κάνει με τις συσπάσεις. μίλησε όμως με τον γιατρό σου. εμένα μου είχε δώσει μαγνήσιο και με βοήθησε πολύ. να ξεκουράζεσαι

1/4/13...3/7/17...my 2 angel girls in the sky...XSZ4p3.png

απο μαγνησιο παιρνω 6 την μερα εδω και δυο μηνες σχεδον!!

απο ξεκούραση προσπαθω όσο μπορω αλλα και με την δουλεια ειναι λίγο δύσκολο...

Αν παίρνεις ηδη μαγνήσιο, σημαίνει οτι ο γιατρός κάτι είδε και ανησύχησε, το μαγνήσιο το παίρνουμε για μείωση προωρων συσπάσεων. Οπότε αν κάτι έχει αλλάξει, πρέπει να σε δει άμεσα ένας γιατρός. Είναι πάρα πολυ νωρίς για να το ρισκάρεις. 

Διαφημίσεις

μήπως είναι καλή ιδέα να ξαναπάρεις άδεια για επαπειλούμενη κύηση? εγώ θα σου έλεγα να μην το ρισκάρεις μέχρι τον Οκτώβρη

1/4/13...3/7/17...my 2 angel girls in the sky...XSZ4p3.png

πηρα τηλ τον γιατρο μου ειπε οτι δεν ειναι κάτι κακο αυτό το βάρος που νιώθω

εχω ραντεβου σε μια εβδομαδα και θα το ξανασυζητησω μαζι του μηπως θα επρεπε να σταμτησω απο τωρα.

Επεξεργάστηκαν by sweety**

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...