Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημερα σας,

 

η κορη μας ειναι 3 ετων και εχουμε διακρινει οτι οταν βλεπει τηλεοραση ανοιγοκλεινει εντονα συνεχως τα ματια της και καποιες φορες ανοιγοκλεινει πιο πολυ το ενα ματι και οχι ταυτοχρονα με το αλλο. Επισης, τωρα που την παρατηρησα στα ματια εχει μια παρα πολυ μικρη αποκλιση του αριστερου της ματιου παρα πολυ ελαφρα προς τα μεσα προς τη μυτη. Αλλα ειναι τοσο ανεπαισθητο που δεν το καταλαβαινεις. Λετε να εχουμε θεμα στραβισμου; Εχουμε αγχωθει. Πρεπει να παμε αμεσα σε παιδοφθαλμιατρο;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ναι, πρέπει να κλείσετε ραντεβού με παιδοοφθαλμίατρο άμεσα. Έτσι κι αλλιώς στα 3 έπρεπε να έχει πια εξεταστεί. Αν ο στραβισμός ανιχνευθεί έγκαιρα, θεραπεύεται με πολύ καλές πιθανότητες, αν μείνει, μετά δε γίνεται τίποτα.  

Link to comment
Share on other sites

Ναι πρέπει να πάτε άμεσα σε παιδοοφθαλμίατρο. Ο στραβισμός είναι κατά πάσα πιθανότητα αποτέλεσμα του γεγονότος ότι το παιδί έχει υπερμετρωπία-αστιγματισμό και μάλιστα μπορεί να έχει διαφορετικούς βαθμούς σε κάθε μάτι, με αποτέλεσμα το ένα να ζορίζεται. Τα λέω λίγο μπακαλίστικα τώρα, αλλά τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει αξιολόγηση και να ακολουθήσετε οδηγίες ειδικού άμεσα.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...