Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα μαμάδες!!!
Η κορη μου 2,5 ετων μυριζει ασχημα ο ιδρωτας της στο κεφαλάκι της κυρίως οταν ξυπνάει το πρωι. Πήρα την παιδιάτρο κ ειπε να την δει οπωσδήποτε παιδο-ενδοκρινολογος. Μίλησε για προ-εφηβική ήβη....
Τι σημαίνει αυτό??? 
Εχει συμβεί σε καμία???
Μα είναι μόλις δυόμιση ετών κ εχω φρικάρει λιγάκι....

Tytxp2.png

Διαφημίσεις

Περιμενε,μη φρικαρεις προκαταβολικα.θα κανετε εξεταση θυροειδη κ αν δειξει κτ υπαρχει λυση.ευχομαι ολα να ειναι καλα

Αν εισαι θεσ/νικη εχω να προτεινω παιδοενδοκρινολογο

Αφού είσαι Αθήνα, κλείσε ραντεβού στο Αρεταίειο στο παιδογυναικολογικό, ή στο Έλενα στο ενδοκρινολογικό. Έχουν άριστα τμήματα και τα δύο και μεγάλη εμπειρία. Ειδικά το πρώτο, θεωρείται κορυφή σε τέτοια θέματα.

Αν δε βγάλεις άκρη με το Αρεταίειο (είναι το μόνο παιδογυναικολογικό σε δημόσιο νοσοκομείο και έχει τύχει να μου πουν και ραντεβού σε ένα χρόνο παλιότερα, μιλάω για 4 χρόνια πριν), υπάρχει τμήμα στο Μητέρα και το Ρεα και επίσης και ελάχιστοι ιδιώτες. Προσωπικά είχα καλή εμπειρία με τον κυριο Χριστόπουλο.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...