Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σπάσιμο προφυλακτικού χωρίς εκσπερμάτωση- πιθανότητα εγκυμοσύνης;

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό καλοκαίρι,εχθές βράδυ με τη κοπέλα μου είχαμε ένα ατύχημα.μολις πήγα να μπω το προφυλακτικό έσπασε,μετά από 3-4 δευτερόλεπτα για να μη πω κατευθείαν βγήκα άλλαξα προφυλακτικό και μετά συνέχισα.Η ερώτηση μου είναι η εξής:να πάρουμε χάπι της επόμενης μέρας ή δε χρειάζεται και τόσο;δεν εκσπερματωσα μέσα της.πολλοι υποστηρίζουν ότι το κάνουν χρόνια χωρίς προφυλακτικό και δε γίνεται τίποτα και να μην αγχώνομαι.Φυσικα πάντα προφυλακτικό αλλά τώρα να αγχώνομαι;

edit admin

Πιθανότητα εγκυμοσύνης από προσπερματικά υγρά ( είτε από τράβηγμα, είτε από σπάσιμο προφυλακ τικού)

Γεια σας παρακαλούμε διαβάστε το εξής θέμα που αναφέρεται στα προσπερματικά υγρά και πιθανότητες εγκυμοσύνης

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Kyriakosc είπε:

Καλημέρα και καλό καλοκαίρι,εχθές βράδυ με τη κοπέλα μου είχαμε ένα ατύχημα.μολις πήγα να μπω το προφυλακτικό έσπασε,μετά από 3-4 δευτερόλεπτα για να μη πω κατευθείαν βγήκα άλλαξα προφυλακτικό και μετά συνέχισα.Η ερώτηση μου είναι η εξής:να πάρουμε χάπι της επόμενης μέρας ή δε χρειάζεται και τόσο;δεν εκσπερματωσα μέσα της.πολλοι υποστηρίζουν ότι το κάνουν χρόνια χωρίς προφυλακτικό και δε γίνεται τίποτα και να μην αγχώνομαι.Φυσικα πάντα προφυλακτικό αλλά τώρα να αγχώνομαι;

Δε θεωρώ ότι υπάρχει λόγος.. Ας μη φορτώνει τον οργανισμό της, εφόσον το καταλαβες και άλλαξες..

Ισχύει ότι υπάρχουν ζευγαρια που το κάνουν χωρίς προφυλακτικό με τη μέθοδο του "τραβήγματος" και είναι κομπλέ.. Ωστόσο δεν το συνιστώ, γιατί μια του κλεφτη, δυο του κλέφτη θα γίνει το "κακό"...

Αχ βρε αγόρι μου στενοχωρήθηκα τώρα με αυτό που έγραψες, αγχώθηκα και εγώ, γιατί δεν ρωτάς έναν γιατρό? έτσι όπως τα λες δεν νομίζω να έγινε κάτι αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου. Μην παίρνεις παράδειγμα τι κάνουν οι άλλοι, μία φορά γίνεται το κακό!

"Λευτεριά στο zaxaroulini!!!"

Μίλησα με τρεις γιατρούς τηλεφωνικά.Ο ένας μ είπε πάρτε καλού κακού,ο άλλος είπε ότι δεν υπάρχει λόγος εφόσον το κατάλαβες και δεν ολοκλήρωσες και ο τρίτος μου είπε πως αν ήταν σε γόνιμες μέρες ας έπαιρνα τα μέτρα μου καλού κακού,αν δεν ήταν δεν υπάρχει λόγος.Αποφασισα να κάνω ότι είπαν οι πιο πολλοί γιατροί δηλαδή να μην ανησυχώ και να μην πάρουμε άλλο χάπι και να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός κι άλλο γιατί έχει ξαναπάρει πριν κάνα πεντάμηνο.ευχαριστώ

Αχ βρε αγόρι μου, τι να πω, τέλος καλό όλα καλά? Εγώ ρώτησα το πρωί και την πρώτη μου ξαδέρφη την γυναικολόγο και μου είπε πως από το τηλέφωνο επουδενί δεν θα έκανε διάγνωση. Επί λέξει μου είπε ότι δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτεί κάποιος αν έχει ανησυχία ότι κάτι μπορεί να μην πήγε καλά είναι να κάνει μία εξέταση χοριακής και αναλόγως του αποτελέσματος υπέρηχο μετά. Το χάπι της επόμενης μέρας δεν είναι καραμέλα μου είπε, πρέπει οπωσδήποτε για αυτά τα θέματα να τα κοιτάζετε με τον γιατρό.

Δεν έχετε έναν στάνταρ γιατρό να τον ρωτάτε κάθε μήνα, αν συμβεί κάτι? Όλες οι κοπέλες πρέπει να έχουν έναν γυναικολόγο σημείο αναφοράς, για όλα τα θέματα.

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, zaxaroulini είπε:

Αχ βρε αγόρι μου, τι να πω, τέλος καλό όλα καλά? Εγώ ρώτησα το πρωί και την πρώτη μου ξαδέρφη την γυναικολόγο και μου είπε πως από το τηλέφωνο επουδενί δεν θα έκανε διάγνωση. Επί λέξει μου είπε ότι δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτεί κάποιος αν έχει ανησυχία ότι κάτι μπορεί να μην πήγε καλά είναι να κάνει μία εξέταση χοριακής και αναλόγως του αποτελέσματος υπέρηχο μετά. Το χάπι της επόμενης μέρας δεν είναι καραμέλα μου είπε, πρέπει οπωσδήποτε για αυτά τα θέματα να τα κοιτάζετε με τον γιατρό.

Δεν έχετε έναν στάνταρ γιατρό να τον ρωτάτε κάθε μήνα, αν συμβεί κάτι? Όλες οι κοπέλες πρέπει να έχουν έναν γυναικολόγο σημείο αναφοράς, για όλα τα θέματα.

Μα σε τρεις πήρα κανείς δε μ είπε ελάτε για εξέταση.οι περισσότεροι είπαν ότι δε χρειάζεται εφόσον το κατάλαβα και δεν ήταν και στις γόνιμες.Δε ξέρω

21 hours ago, zaxaroulini said:

Δεν τίθεται θεμα διαγνωσης.Δλδ η ξαδερφη σου αν ειχε την κοπελα στο ιατρειο της και της ελεγε ότι αυτο εγινε χθες το βραδυ εχει καποιο τροπο να καταλαβει αν εχει μεινει εγκυος σημερα?Τι εξεταση χοριακης και υπερηχο να κανει?Αυτα γινονται για να βεβαιωθεί σε μια γυναικα η εγκυμοσυνη και γινονται κανα μηνα μετα τη συλληψη.Το θεμα του είναι τωρα τι να κανει και αν πρεπει να κανει κατι για να μη φτασει να κανει αργοτερα υπερηχους.

Εγκυμοσυνη χωρις εκσπερματιση λιγο απιθανο να γινει.Μπραβο σας που χρησιμοποιείτε προφυλακτικο,μ[ραβο σου που το καταλαβες.Ετσι να συνεχισετε.

6 ώρες πρίν, Niki81 είπε:

Δεν τίθεται θεμα διαγνωσης.Δλδ η ξαδερφη σου αν ειχε την κοπελα στο ιατρειο της και της ελεγε ότι αυτο εγινε χθες το βραδυ εχει καποιο τροπο να καταλαβει αν εχει μεινει εγκυος σημερα?Τι εξεταση χοριακης και υπερηχο να κανει?Αυτα γινονται για να βεβαιωθεί σε μια γυναικα η εγκυμοσυνη και γινονται κανα μηνα μετα τη συλληψη.Το θεμα του είναι τωρα τι να κανει και αν πρεπει να κανει κατι για να μη φτασει να κανει αργοτερα υπερηχους.

Εγκυμοσυνη χωρις εκσπερματιση λιγο απιθανο να γινει.Μπραβο σας που χρησιμοποιείτε προφυλακτικο,μ[ραβο σου που το καταλαβες.Ετσι να συνεχισετε.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια,ήσουνα κατατοπιστικότατη όπως και οι άλλες κοπέλες τώρα ησύχασα,δεν είμαι και από τους πιο έμπειρους και για αυτό και η αντίδραση.Προστασια πάντα εννοείται!! Ευχαριστώ και πάλι.

Επεξεργάστηκαν by Kyriakosc

αχ κοπέλα μου κάνεις λάθος, η χοριακή είναι ορμόνη, μία κοπέλα μπορεί να έμεινε έγκυος π.χ. την 15η ημέρα, η χοριακή θα δείξει σχετικά γρήγορα, όχι μετά από ένα μήνα. Αχ βρε κορίτσια αν δεν ξέρουμε κάτι μην το λέμε γιατί ο φίλος μας έχει αγχωθεί. Ο υπέρηχος το είπα καλέ ότι θα γίνει ανάλογα με το αποτέλεσμα της χοριακής δεν είπα ότι θα γίνει αμέσως.

Υπάρχουν περιπτώσεις εγκυμοσύνης με προσπερματικά υγρά, αχ μην λέμε κορίτσια πράγματα όταν δεν ξέρουμε.

Μια επιστημονική μελέτη του 2011 έδειξε ότι τα προσπερματικά υγρά είναι πιθανό να περιέχουν και ενεργά/κινητικά σπερματοζωάρια. Επί συνόλου 27 αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα, στους 11 εντοπίστηκαν σπερματοζωάρια μέσα στο προσπερματικό τους υγρό. Σε άλλους 10 υπήρχε μια “νορμάλ” αναλογία κινητικών σπερματοζωαρίων και στους υπόλοιπους δεν υπήρχε καθόλου σπέρμα στο προσπερματικό υγρό.

Εγώ να ευχηθώ στον φίλο μας όλα καλά!

6 hours ago, zaxaroulini said:

αχ κοπέλα μου κάνεις λάθος, η χοριακή είναι ορμόνη, μία κοπέλα μπορεί να έμεινε έγκυος π.χ. την 15η ημέρα, η χοριακή θα δείξει σχετικά γρήγορα, όχι μετά από ένα μήνα. Αχ βρε κορίτσια αν δεν ξέρουμε κάτι μην το λέμε γιατί ο φίλος μας έχει αγχωθεί. Ο υπέρηχος το είπα καλέ ότι θα γίνει ανάλογα με το αποτέλεσμα της χοριακής δεν είπα ότι θα γίνει αμέσως.

Υπάρχουν περιπτώσεις εγκυμοσύνης με προσπερματικά υγρά, αχ μην λέμε κορίτσια πράγματα όταν δεν ξέρουμε.

Μια επιστημονική μελέτη του 2011 έδειξε ότι τα προσπερματικά υγρά είναι πιθανό να περιέχουν και ενεργά/κινητικά σπερματοζωάρια. Επί συνόλου 27 αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα, στους 11 εντοπίστηκαν σπερματοζωάρια μέσα στο προσπερματικό τους υγρό. Σε άλλους 10 υπήρχε μια “νορμάλ” αναλογία κινητικών σπερματοζωαρίων και στους υπόλοιπους δεν υπήρχε καθόλου σπέρμα στο προσπερματικό υγρό.

Εγώ να ευχηθώ στον φίλο μας όλα καλά!

Το παιδι είναι αγχωμενο και εσυ απλα φροντιζεις να τον αγχωσεις ακομα περισσοτερο.Η χοριακη ορμονη να αυξηθεί μεσα σε μια μερα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Διαφημίσεις

Τωρα φιλε μου αν εσπασε το προφυλακτικο και ηρθατε σε επαφη για 4 δευτερόλεπτα χωρις προφυλακτικο και χωρις εκσπερματιση και η κοπελα σου καταφερε να μεινει εγκυος...πραγματικα να πας να αγορασειςκαι κανενα λαχειο.

Δε νομίζω να έχει μείνει έγκυος έτσι όπως τα περιγράφεις.  Είναι λίγο απίθανο.  Αλλά και παλι πότε δεν ξέρεις. Δηλαδή αν είναι σε γόνιμες μέρες και είχες προσπερματικα υγρά χωρίς να το καταλάβεις .. Ίσως υπάρχει μια πολυυυ μικρή πιθανοτητα   1 στο εκατομμύριο!  Ωστόσο καλά κάνετε και χρησιμοποιείτε προφυλαξεις γιατί εκτός από μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη προστατεύει και από ΣΜΝ. Επίσης να ελέγχεις το προφυλακτικό πριν τη χρήση. Και προσοχή από που τ προμηθευεσαι  (καλύτερα όχι από περιπτερο) 

On 9/6/2017 at 10:10 PM, Niki81 said:

Το παιδι είναι αγχωμενο και εσυ απλα φροντιζεις να τον αγχωσεις ακομα περισσοτερο.Η χοριακη ορμονη να αυξηθεί μεσα σε μια μερα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Αχ βρε κοπέλα μου λογικό να τα λες αυτά γιατί μάλλον δεν κατάλαβες αυτά που έγραψα. Εγώ είπα στον φίλο μας ότι ένας γιατρός θα του έλυνε τις απορίες του και μπράβο το παιδί που πήγε και ρώτησε τρεις γιατρούς. Από εκεί και πέρα η έρευνα που παρέθεσα θα βοηθήσει πολλά νέα παιδιά να αποκτήσουν μία εικόνα του τι πραγματικά συμβαίνει, γιατί πολλές φορές μπορεί να γίνει το κακό και να μην καταλάβει ο άλλος γιατί. Και σου εξηγώ για να καταλάβεις ότι και στα προσπερματικά υγρά μπορεί να υπάρχουν ενεργά σπερματοζωάρια τα οποία ενδεχομένως οδηγήσουν σε μία εγκυμοσύνη. Γενικά μιλάω, δεν είπα ότι ο φίλος μας θα αποκτήσει παιδί. Αχ πρέπει να διαβάζεις πιο προσεκτικά γιατί εγώ στενοχωρήθηκα με τον φίλο μας και την περιπέτειά του, όλα καλά να του πάνε του παιδιού.

Πολύ ωραία τα είπε και η violetaland δεν είναι μόνο το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης είναι και όλες οι ασθένεις που κυκλοφορούν, αλλά δεν είναι επί του παρόντος!

Σε ότι αφορά την αύξηση της χοριακής μπορώ να ρωτήσω την ξαδέρφη μου που είναι γυναικολόγος να μου πει ακριβώς πότε αυξάνεται και πόσο, μην λέμε κορίτσια ασυναρτησίες άμα δεν ξέρουμε!

Και πάλι εύχομαι όλα καλά και με το καλό να έρθει ένα μωράκι όταν το επιθυμήσετε!

13 ώρες πρίν, zaxaroulini είπε:

Αχ βρε κοπέλα μου λογικό να τα λες αυτά γιατί μάλλον δεν κατάλαβες αυτά που έγραψα. Εγώ είπα στον φίλο μας ότι ένας γιατρός θα του έλυνε τις απορίες του και μπράβο το παιδί που πήγε και ρώτησε τρεις γιατρούς. Από εκεί και πέρα η έρευνα που παρέθεσα θα βοηθήσει πολλά νέα παιδιά να αποκτήσουν μία εικόνα του τι πραγματικά συμβαίνει, γιατί πολλές φορές μπορεί να γίνει το κακό και να μην καταλάβει ο άλλος γιατί. Και σου εξηγώ για να καταλάβεις ότι και στα προσπερματικά υγρά μπορεί να υπάρχουν ενεργά σπερματοζωάρια τα οποία ενδεχομένως οδηγήσουν σε μία εγκυμοσύνη. Γενικά μιλάω, δεν είπα ότι ο φίλος μας θα αποκτήσει παιδί. Αχ πρέπει να διαβάζεις πιο προσεκτικά γιατί εγώ στενοχωρήθηκα με τον φίλο μας και την περιπέτειά του, όλα καλά να του πάνε του παιδιού.

Πολύ ωραία τα είπε και η violetaland δεν είναι μόνο το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης είναι και όλες οι ασθένεις που κυκλοφορούν, αλλά δεν είναι επί του παρόντος!

Σε ότι αφορά την αύξηση της χοριακής μπορώ να ρωτήσω την ξαδέρφη μου που είναι γυναικολόγος να μου πει ακριβώς πότε αυξάνεται και πόσο, μην λέμε κορίτσια ασυναρτησίες άμα δεν ξέρουμε!

Και πάλι εύχομαι όλα καλά και με το καλό να έρθει ένα μωράκι όταν το επιθυμήσετε!

Η @Niki81 δεν λεει ασυναρτησιες http://www.parentscafe.gr/forum/topic/18550-times-choriakis/.Οπως βλεπεις απο τη 12η μερα συλληψης και μετα μπορει να φανει και οσο περνανε οι μερες τοσο πιο εγκυρο το αποτελεσμα. Ας μην κρινουμε αμεσως την απαντηση του αλλου και να κατηγορουμε οτι δεν γνωριζουν κατι χωρις να το γνωριζουμε ουτε κι εμεις οι ιδιοι. Οσον αφορα τον θεματοθετη, αφου μιλησε με τρεις γιατρους θα πηρε τη πιο σωστη αποφαση. Σ'αυτες τις περιπτωσεις ζυγιζεις τις πιθανοτητες (ωορρηξια κα) και αποφασιζεις τι θα κανεις. Στη συγκεκριμενη περιπτωση εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι πολυ λιγες εως ανυπαρκτες οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης, γιατι ο φιλος το καταλαβε αμεσως και ολα εγιναν γρηγορα. 

Επεξεργάστηκαν by Sentir...natureza

Relax my friend! Εγώ δε θα έπαιρνα το χάπι στη θέση σας. Σαφέστατα "πριν βρέξει ψιχαλίζει" αλλά αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι η κοπέλα σου ΔΕΝ ήταν σε γόνιμες μέρες, ή έστω πολύ κοντά σε αυτές οι πιθανότητες είναι ελάχιστες!!! Βέβαια επειδή ο κάθε γιατρός δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος γι αυτά που του περιγράφεις (σταθερός κύκλος, σωστός υπολογισμός ημερών ωορηξίας κλπ) οφείλει να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια εγκυμοσύνη, αλλά αυτό είναι κάτι απίθανο κατά τη γνώμη μου. Εδώ ένα ζευγάρι που έρχεται ολοκληρωμένα σε επαφή στις γόνιμες μέρες με σκοπό την εγκυμοσύνη και δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει με τη μια (1/3 είναι η πιθανότητα)... Συμφωνώ με την Niki81 για το λαχείο! Θα συμφωνήσω όμως και στο ότι με αυτά τα θέματα δεν παίζουν και αν ναι τότε θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των ρίσκων που παίρνουμε. Όμως θεωρώ ότι καλά το πάτε με τις προφυλάξεις...Δεν είστε "ότι να 'ναι", απο κει και ύστερα "ατυχήματα" μπορούν να συμβούν... Την επόμενη φορά λοιπόν αγόρασε καλύτερα προφυλακτικά ;) 

Διαφημίσεις

On 12/6/2017 at 0:13 PM, Sentir...natureza said:

Η @Niki81 δεν λεει ασυναρτησιες http://www.parentscafe.gr/forum/topic/18550-times-choriakis/.Οπως βλεπεις απο τη 12η μερα συλληψης και μετα μπορει να φανει και οσο περνανε οι μερες τοσο πιο εγκυρο το αποτελεσμα. Ας μην κρινουμε αμεσως την απαντηση του αλλου και να κατηγορουμε οτι δεν γνωριζουν κατι χωρις να το γνωριζουμε ουτε κι εμεις οι ιδιοι. Οσον αφορα τον θεματοθετη, αφου μιλησε με τρεις γιατρους θα πηρε τη πιο σωστη αποφαση. Σ'αυτες τις περιπτωσεις ζυγιζεις τις πιθανοτητες (ωορρηξια κα) και αποφασιζεις τι θα κανεις. Στη συγκεκριμενη περιπτωση εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι πολυ λιγες εως ανυπαρκτες οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης, γιατι ο φιλος το καταλαβε αμεσως και ολα εγιναν γρηγορα. 

Βρε κορίτσια, είναι τόσο απλό αυτό που λέω. Απάντησα στο σχόλιο της κυρίας Niki81 που έλεγε ότι μετά από ένα μήνα περίπου δείχνει η χοριακή, αυτό δεν ισχύει καθώς όπως είναι γνωστό: Η β χοριακή γοναδοτροπίνη (β-HCG), είναι η ορμόνη της εγκυμοσύνης, η οποία παράγεται από τον πλακούντα αφού εμφυτευτεί το γονιμοποιημένο ωάριο. Ανιχνεύεται στα ούρα με τα τεστ κύησης που κυκλοφορούν στα φαρμακεία αλλά πιο νωρίς με την εξέταση αίματος στο εργαστήριο. Συγκεκριμένα ανιχνεύεται στο αίμα, 10-11 ημέρες μετά τη σύλληψη του εμβρύου ενώ στα ούρα, 12-14 ημέρες μετά τη σύλληψη. Το βασικό πλεονέκτημα της μέτρησης της β χοριακής στο αίμα είναι πως υπολογίζονται τα ακριβή επίπεδα της ορμόνης σε αντίθεση με το τεστ ούρων.

Όπως βλέπεις κοπέλα μου, ξέρω για αυτό τα λέω! δεν λέω από το μυαλό μου ότι η χοριακή δείχνει σε ένα μήνα.

Φίλε μου όλα καλά θα πάνε, θα περιμένουμε νέα σου!

Μετα από 2 παιδια πιστεψε με ξερω πολύ καλα τι είναι η β χοριακη.Αυτο που δεν ξερω και δεν καταλαβαίνω είναι τι σχεση εχει με το θεμα και γιατι το αναφέρεις.Μπαινει ένα νεαρο αγορι και αναφερει πολύ συγκεκριμένα ότι εσπασε το προφυλακτικο ΧΘΕΣ και αν θα πρεπει η κοπελα του να παρει το χαπι της επομενης μερας κι εσυ του λες ακριβως αυτο

Επί λέξει μου είπε ότι δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτεί κάποιος αν έχει ανησυχία ότι κάτι μπορεί να μην πήγε καλά είναι να κάνει μία εξέταση χοριακής και αναλόγως του αποτελέσματος υπέρηχο μετά.

Αυτο που αναφέρεις είναι περα για περα λαθος και δινεις λαθος οδηγιες σε ένα νέο παιδι που δεν γνωριζει.Απο τη στιγμη που το ατύχημα εγινε χθες αν θαμπορουσε να κανει κατι είναι να παρει η κοπελα το χαπι της επομενης μερας ώστε να αποφευχθεί πιθανη συλληψη.Το να περιμενει 10 μερες για να κανει εξεταση β χοριακης και απλα να επιβεβειωση την εγκυμοσυνη που ακριβως βοηθαει?Γιατι το θεμα είναι να μη μεινει εγκυος...όχι το τι θα κανει μετα.

Οτυαν λες σε ένα νέο παιδι ασχετο με όλα αυτά ότι ο μονος σιγουρος τροπος για να βεβαιωθεί ότι κατι δεν πηγε καλα είναι η εξεταση χοριακης είναι σα να του λες ότι μπορει η κοπελα του να κανει σημερα εξεταση χοριακης και να δει αν τελικα κατι πηγε στραβα.Αυτο λοιπον είναι παραπληροφορηση.Γιατι μια μερα μετα το συμβαν η εξεταση χοριακης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δειξει κατι.

Διαβαζουν κοπελες μικρες κατά καιρους τετοια θεματα και καλο είναι ν απροσεχουμε τι λεμε και τι συμβουλες δινουμε .

Βρε κοπέλα μου διαβάζεις αυτά που γράφω? εγώ πρώτα απάντησα στον φίλο μας και του είπα να ρωτήσει ένα γιατρό, για το περιστατικό που περιέγραψε, ο φίλος μας ειπε ότι ρώτησε τρεις και έπραξε αναλόγως τι του είπαν! από εκεί και πέρα επειδή ανέφερες λανθασμένα ότι μετά από ένα μήνα δείχνει η χοριακή παρέθεσα κείμενο γιατρού που λέει πότε δείχνει η χοριακή, ελπίζω να καταλαβαίνεις αυτό που θέλω να πω. Εγώ πρότεινα στον φίλο μας να ρωτάει κάθε μήνα τον γιατρό του αν έχει κάποια απορία, εγώ προσωπικά δεν έχω καμία ιδιότητα για να πω σε ένα νέο ζευγάρι να πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας. Το ερώτημα του φίλου μας ήταν για το εάν πρέπει να πάρει το χάπι, αν ήμουν γιατρός πολύ ευχαρίστως να απαντούσα. Επειδή όμως δεν είμαι για αυτό τον παρέπεμψα σε γιατρό. Και ακριβώς επειδή μας διαβάζουν νέα παιδιά θα ξαναπω (μάλλον δεν το διάβασες) ότι όλες οι κοπέλες πρέπει να έχουν ένα γιατρό σημείο αναφοράς.

Η αναφορά στην χοριακή και τον υπέρηχο έχει να κάνει με αυτό που είπα ότι αν γίνει κάποια στραβή αυτές οι εξετάσεις θα το δείξουν, δεν είχε να κάνει με το αρχικό ερώτημα, το αρχικό ερώτημα το είχα απαντήσει. Ούτε ειπα να το κάνουν την επόμενη μέρα. Ελπίζω να κατάλαβες αυτά που ήθελα να πω.

Να ευχηθώ για μία ακόμη φορά να έχουν πάει καλά τα πράγματα, όλοι οι νέοι που μας διαβάζουν θα πρέπει να έχουν μιλήσει με τον γιατρό τους για να έχουν ενημερωθεί και για την αντισύλληψη αλλά και για τα νοσήματα που μπορούν να μεταδοθούν εάν δεν χρησιμοποιείται προφύλαξη!

• 1 month later...

Καλησπέρα είμαι καινούρια στο forum! Έχω μια μικρή (ίσως μεγάλη) ανησυχία..καταρχήν είμαι 19 ετών πριν 2 μέρες είχα επαφή με το αγόρι και για ούτε 1 λεπτό δεν χρησιμοποίησαμε προφυλακτικο και μετά συνεχίσαμε κανονικά με προφυλακτικο..εγω γενικά είμαι λίγο υπερβολικη και λίγο φοβητσιαρα με αυτά..το θέμα μου λοιπόν είναι αν υπάρχει καμία πιθανότητα εγκυμοσύνης για τα κάποια δευτερόλεπτα που έγινε χωρίς προφυλακτικο;...δεν έχω κάποια καθυστέρηση απλά ανησυχώ..επίσης να σας πω επίσης ότι ο κυκλος μου είναι κάθε 33 μέρες αν και είναι σταθερός μόνο τους 2-3 τελευταίους μήνες καο εκείνη την μέρα που έγινε ήταν η 13η μέρα του κύκλου και για αυτό έχω αγχωθεί λίγο αλλά ίσως και να υπερβάλω..ευχαριστώ εκ των προτέρων για της απάντησης! 

Αν εγιναν οπως τα λες τα πραγματα, λιγο δυσκολο να εμεινες εγκυος με ενος λεπτου επαφη και ωρα πριν την εκσπερματιση. Παρ'ολα αυτα αν νομιζεις οτι ησουν στις γονιμες μερες τοτε αυξανονται ο πιθανοτητες, αλλα και παλι χλωμο το βλεπω...Εκτος αν εισαι τοσο τυχερη και με 1ος λεπτου επαφη εμεινες εγκυος...τι να πω...λιγο δυσκολο

Γεια σας @Μαρια 19 τοποθετήσαμε εδώ το ερώτημά σας.

Οι πιθανότητες εγκυμοσύνης από επαφή χωρίς προφύλαξη απαντούνται από μέλη σε αυτό το θέμα εκτενέστερα από όλες τις πλευρές. 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

6 ώρες πρίν, ΝΙΑΡΑ είπε:

Πάντως Maria σε κύκλο 33 ημερών (εφόσον είναι σταθερός), Η ωορρηξία γίνεται τη 19η μέρα. Οπότε μειώνονται κι άλλο οι πιθανότητές σου.

Ο κυκλος μου όπως ανέφερα είναι σταθερός τους τελευταίους 2-3 μήνες ενώ άλλες φρες δεν ήταν καθόλου σταθερός μια κρατούσε 45 μέρες άλλη 30..αυτο που μου είπες ότι την 19η μέρα είναι η ωορρηξία σε κύκλο 33 ημερών έχω μια εφαρμογή όπου τα καταγράφω και μου έδειχνε ότι η μέρα ωορρηξίας είναι η 13η τώρα το ποσό αξιόπιστη είναι μια εφαρμογή δεν το γνωρίζω.. 

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας χθες με την κοπρλα κνμ σεξ για 5 με 10 λεπτα χωρις προφυλαξεις(τεραστεια βαλκεια). Δεν εκσπερματωσα μεσα της αλλα φοβαμαι μηπως εχει μεινει εγκυος απο τα προσπερματικα υγρά. Προηγούμενως δεν υπηρχε αλλη επαφή και θεωριτικα εγινε στις μη γονιμες μέρες καθως σήμερα αύριο περιμένε και περίοδο. Σημερα λοιον το πρωι μετα απο κτ ωρες απ την επαφη μου λει οτι ρβγαλε λιγο καφε αιμα και μετα το ιδιο σε ελαχιστη ποσοτητα. Θρκω να ξεκαθαρισω οτι δεν εγινε εκσπερματωση μεσα της και ειναι αρκετα σιγουρος γι αυτο. Εχουμε ανυσηχησει παρα πολυ και μια εγκυμοσυνη ριναι το τελευταίο πραγμα που θελουμε αυτη την στιγμη.σας παρακαλω θελω τις γνομες σας εχουμε αγχωθει 

Γειά σας, παρακαλούμε να διαβάσετε τις απαντήσεις αυτού του θέματος που περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες! ευχαριστούμε! 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...