Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι θα γινει ??ποτε θα φανει η κοιλια μου σε μενα την παχουλοκομψη?

Recommended Posts

ειμαι στην 15 εβδομαδα και 5 ημερων και καμια 100 κιλα (δεν θελω σχολια χαχα).ποτε θα φανει η κοιλιτσα και δεν θα φαινομαι απλα χοντρουλα ?δεν εχω και συπτωματα εγκυμοσυνης ..ξεχναω οτι ειμαι εγκυος .το αστειο πριν μεινω εγκυος μου προσφεραν τη θεση τους στο μετρο,τωρα τιποτα ...

Διαφημίσεις

Εγω εμεινα εγκυος στα 90 κ εφτασα τα 100.δ φανηκε ποτε.γτ εβαλα ενα κιλο στο πρωτο τριμηνο,δυο στο δευτερο κ τα αλλα στο τριτο.φορουσα φαρδια κ ημουν με πατεριτσες μετα τον 6ο.πηγαινα για ακτινογραφια κ δ εβλεπαν την κοιλια(η κανανε οτι δ την εβλεπαν για να μην προηγουμαι).βεβαια γενικα δ εβγαινα με την εγκυμοσυνη που ειχα

Σε γενιμες γραμμες μετα τον 4ο-5ο η κοιλια σχατιζεται σαν εγκυου

ευχαριστω για τις απαντησεις σας κοριτσια ειχα την ελπιδα να κανω μια ωραια ολοστρογγυλη κοιλια αλλα ας μην ειμαι αχαριστη και ας αρκεστω στις 2 μεγαλες που εχω χρονια τωρα :-D

Διαφημίσεις

@phoinix εγώ τώρα που είμαι στις 19 εβδομάδες φαίνεται για εγκυμοσίνη. Και πιο πριν είχα πετάξει λίγο, αλλά τώρα πια απλά δεν κρύβεται. Μην αγχώνεσαι για τα κιλά, εγώ στο γιατρό είχα δει μια κυρία η οποία ναι με ήταν πολύ παχουλούλα (εκεί γύρω στα 100-110 αν όχι παραπάνω) αλλά η κοιλιά της έκανε μπαμ ότι ήταν έγκυος!! Λογικά έτσι όπως φαινόταν, πρέπει να ήταν προχωρημένη εγκυμοσίνη γιατί η κοιλιά ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και ολοστρόγγυλη..! Εκτός αν περίμενε παραπάνω απο ένα μωρά.. 

Το παράδειγμα αυτό στο ανέφερα για να σου δείξω ότι ίσως να κάνει εμφάνιση πολύ αργοτερα :-)

πρίν από 40 λεπτά , phoinix είπε:

σε ευχαριστω χρυσα μου !!αντε ανυπομονω  και εσυ με το ακλο το μωρακι σου ..ειδατε τι ειναι ειναι ?εμας δεν μας ειπαν

Μας έκανε μια πρόβλεψη για αγόρι.. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν πάνε όλα καλά. Έχω μια ανησυχία γιατί δεν κουνιέται κάθε μέρα το ίδιο. Διαβάζω ότι όλες από τη στιγμή που το ένιωσαν πρώτη φορά το νιώθουν κάθε μέρα το ίδιο, με αποτέλεσμα να ανησυχώ... Θα δείξει

πρίν από 27 λεπτά , ΧρύσαΜ είπε:

Μας έκανε μια πρόβλεψη για αγόρι.. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν πάνε όλα καλά. Έχω μια ανησυχία γιατί δεν κουνιέται κάθε μέρα το ίδιο. Διαβάζω ότι όλες από τη στιγμή που το ένιωσαν πρώτη φορά το νιώθουν κάθε μέρα το ίδιο, με αποτέλεσμα να ανησυχώ... Θα δείξει

Ολα καλα θα πανε.μην εισαι απαισιοδοξη κ τοσο αγχωμενη.Παντως εγω στην πρωτη 19εβδ δ ειχα νιωσει τπτ.ειχα κ προσθιο πλακουντα.κ φυσικα μπορει μια μερα να ναι πιο δραστηριο κ μια αλλη ολο να κοιμαται

Γενικα κοιμουνται πολλες ωρες.κ οταν περπατας νανουριζονται

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , vicky86 είπε:

Ολα καλα θα πανε.μην εισαι απαισιοδοξη κ τοσο αγχωμενη.Παντως εγω στην πρωτη 19εβδ δ ειχα νιωσει τπτ.ειχα κ προσθιο πλακουντα.κ φυσικα μπορει μια μερα να ναι πιο δραστηριο κ μια αλλη ολο να κοιμαται

Γενικα κοιμουνται πολλες ωρες.κ οταν περπατας νανουριζονται

Και εγώ σε κάτι τέτοιο ελπίζω... Βασικά έχω παρατηρήσει οτι όποτε είμαι αγχωμένη και περιμένω να το νιώσω δεν κουνιέται ποτέ. Την Τετάρτη ή την Τρίτη θα πάω στο γιατρό πρώτα ο Θεός και θα δούμε τι παίζει.

Κοριτσια και γω ενω εβαλα 12 κιλα μεχρι την 20 εβδομαδα, η κοιλια μου δεν φαινοταν ολοι μου ελεγαν απλα...... παχυνες? Τα πηρα ολα μπουτια ποπο...μεχρι και φλερτ απο σεκιουριτη σε σουπερ μαρκετ ειχα, ο καημενος πριν μια εβδομαδα καταλαβε οτι ειμαι εγκυος . Εν ολιγης φανηκε στην 22-23 εβδομαδα η κοιλιτσα και ειμαι και αδυνατη σχετικα, οποτε κοριτσαρες υπομονη και θα φανει!  

age.pngpreg.png

καλα να ειναι τα μωρακια και ας φανει η ας μη φανει τοσο η εγκυμοσυνη .αντε να δω το μωρακι μου γιατι εχω σκασει απο την αγωνια ,εχασα και εν ακιλο και λεω πως ειναι δυνατον αντι να παχαινω αδυνατιζω?

• 3 εβδομάδες μετά...

Λοιπόν...εγώ ξεκίνησα με 142 κιλά..ναι ξέρω υπέροχα!Έχασα μεν 12 κιλά μετά τον 6ο μήνα, τεσπά, μετά τον 6 μήνα πλέον η κοιλίτσα κατάφερε να φανεί :) Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

1 hour ago, Sofika123 είπε:

Λοιπόν...εγώ ξεκίνησα με 142 κιλά..ναι ξέρω υπέροχα!Έχασα μεν 12 κιλά μετά τον 6ο μήνα, τεσπά, μετά τον 6 μήνα πλέον η κοιλίτσα κατάφερε να φανεί :) Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Έχασες κιλά μετα τον 6ο μήνα εγκυμοσίνης;;; καλά σε βρίσκω φοβερή!!! Πώς το κατάφερες αυτό;;;;

@phoinix τι γίνεται, φάνηκε η κοιλίτσα;; :-):-):-):-):-):-)

Διαφημίσεις

Έχοντας τόσα κιλά δεν είναι τόσο φοβερό θα έλεγα, αλλά να πω το κρίμα μου το ισχυρό κίνητρο ήταν ο διαβήτης που παρουσιάστηκε, ακόμα και μ'αυτα που έχασα έκανα και ινσουλίνη, απλά πάλευα να μην πάθει ζημιά το παιδί και ευτυχώς τα κατάφερα.

• 2 εβδομάδες μετά...

χρυσαΜ ,λιγα πραγματα ακομα πολυ λιγοι το υποψιαζονται με θεωρουν χοντρουλα ,μου παιρνουν τη σειρα κτλ και αν καποιος πει η κυρια εχει προτεραιοτητα ειναι εγκυος με κοιτανε με απορια ..εσυ ολα καλα ?

2 ώρες πρίν, phoinix είπε:

χρυσαΜ ,λιγα πραγματα ακομα πολυ λιγοι το υποψιαζονται με θεωρουν χοντρουλα ,μου παιρνουν τη σειρα κτλ και αν καποιος πει η κυρια εχει προτεραιοτητα ειναι εγκυος με κοιτανε με απορια ..εσυ ολα καλα ?

Αυτό το πράγμα που σε κοιτάνε, λες και τους λες ψέματα, πόσο εκνευριστικά κατινίστικο είναι;!;!

Δόξα τω Θεώ, όλα καλά πάνε...

• 3 εβδομάδες μετά...

μπα ,εγινε απλα πιο σκληρη οχι πιο μεγαλη απλα τωρα αρχισα να περπαταω καπως σαν εγκυμονουσα ..οποτ ενομιζω εκει την ψιλιαζονται .ειμαι πολυ χαρουμενη και αισθανομαι συχνα κλωτσιτσες και φαινεται κιολας οταν ειναι γυμνη η κοιλια να ανασηκωνεται το δερμα σε εκεινο το σημειο!!!εσυ?ολα καλα ?

Μην αγχωνεσαι και γω εμειγα εγκυος με αρκετα κιλα και η εγκυμοσυνη μου φανηκε μετα τον 5ο μηνα. Θα δεις σιγα σιγα οι "δυο κοιλιτσες" να γινονται μια. Με το καλο και να χαρεις την εγκυμοσυνη σου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...