Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετακομισει απο διαμέρισμα με κηπο σε μπαλκονι.

santoulini

Recommended Posts

Καλησπέρα  σε όλους!Θέμα....μπορεί για κάποιους να μην είναι στεναχωρω  αλλά  εμένα με στεναχωρει  πολύ. Μετακομιζω σε διαμέρισμα  με μπαλκονι ...ενώ είχα συνηθίσει  το κηπο μ τα λουλούδια μου σε αυτό που νοικιαζα...και περισσότερο  για τα παιδια μου που συνηθίσαν τον κήπο ,το χορτάρι κι,το χώμα κτλ κτλ κτλ.Το διαμέρισμα που πάω είναι στο 2 κ με φοβίζει  πολύ το μπαλκονι .Πώς θα συνηθίσουν  τα παιδιά και μετά εγώ! Έψαξα για σπίτι  με κηπο ...μα τίποτα...βασικά κ δεν έχουμε κάι χρόνο..γιατί πρέπει να βγούμε σύντομα!Τα παιδιά είναι 4 κ 2 ..περίπου.. και όλη μέρα την περνούσαν στον κήπο παίζοντας...τώρα τι θα κάνουμε..!Άσε που όσες φορές έβγαιναν στον κήπο δεν είχα κανένα φόβο...τώρα με το μπαλκονι τρέμω  στην ιδέα να πλησιασουν  τα παιδιά μου το γυάλινο κάγκελο. Αυτά!

Διαφημίσεις

Εχει πάρκο, πλατεία, παιδική χαρά κοντά; Πολλές βόλτες έξω. Και στο μπαλκόνι απαραιτητως παίρνετε μέτρα (σίτα, κατά προτίμηση μεταλλική, αρκετά ψηλή να μην μπορούν να σκαρφαλώσουν με τίποτα από πάνω, όχι σκαμνάκια κλπ που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να σκαρφαλώσουν).

υπάρχουν πολύ ωραίες αμμοδόχοι που κάνουν και για μπαλκόνι ! έχεις δει? νομίζω σε γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών έχει κατάλογο γνωστής μάρκας και έχει και τέτοιο. 

Έχω δεί δύο εταιρειών αμμοδόχους κλειστές. που κλείνουν με καπάκι δηλαδή. 

Ακόμα το ωραίο με το μπαλκόνι είναι ότι κάνεις παιχνίδια με νερά και δε λερώνεσαι αμέσως. Οπότε φτιάξε μια γωνίτσα για παιχνίδια νερού !

Θα έλεγα να επενδύσεις στην εμφάνιση & διακόσμηση του μπαλκονιού και θα το χαρούν πολύ τα παιδιά. 

Εμείς οι μεγάλοι είμαστε πιο δύσκολοι στις αλλαγές από ότι τα παιδιά, όταν αφορά λεπτομέρεια όπως αυτή.  Στα παιδιά περισσότερο επηρεάζει η μετακόμιση γενικότερα (η αλλαγή του γνώριμου δωματίου τους, και του σπιτιού)  όχι συγκεκριμένα ότι δεν θα έχουν κήπο αντί για μπαλκόνι. 

Εγώ προσωπικά μεγάλωσα σε σπιτι με μπαλκόνι στον 5ο, δεν είχα ποτέ σύγκριση βέβαια , αλλα κατεβαίναμε συνέχεια κάτω και παίζαμε στα κοινόχρηστα παρτέρια ή όπου αλλού υπήρχε χώμα. Αγαπώ το κήπο και μένω τα τελευταία χρόνια για άλλους λόγους /τυχαίους όλο σε ισόγεια με κήπο.  

Νομίζω ότι εάν επικεντρώσεις στο γεγονός ότι έχετε τους εαυτούς σας, τα παιχνίδια σας, και δυνατότητα να διακοσμήσετε το μπαλκόνι τα παιδιά θα μπορούν να χαρούν αυτό που έχετε. 

Πήγαινε μαζί τους να αγοράσεις αυτά που έχετε επιλέξει ότι μπορείτε να βάλετε στο μπαλκόνι για να συμμετάσχουν στην διαδικασία!

Α, το πλέγμα το ειδικό βάλτε το μέχρι το ύψος του στήθους του γονέα.   

Επεξεργάστηκαν by belleblue

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...