Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δημοσιο νηπιαγωγειο

Recommended Posts

Καλημέρα.

Γράφω το θέμα, ετσι ώστε κάποιος που έχει γνώση, να πει την άποψη του.Έχω δύο κοριτσάκια που θα πάνε νήπιο και προνήπιο.Πήγα να ελέγξω το δημόσιο νηπιαγωγείο όπου θα εγγραφούν και μου έφερε μεγάλη ανησυχία το γεγονός ότι οι τουαλέτες ναι μεν είναι στον ίδιο όροφο , αλλά σε μακρινή απόσταση από τήν τάξη τους, και οι οποίες είναι κοινές με τα παιδιά του δημοτικού όλων των τάξεων.

Όταν ρώτησα άν πάνε με συνοδεία στίς τουαλέτες μου είπανε ότι πάνε ανα δύο τα παιδάκια, έτσι ώστε άν συμβεί κάτι στο ένα παιδάκι , να τρέξει το άλλο να το πεί στις δασκάλες .

Και μία στο εκατομμύριο να συμβεί στραβή, εγώ θα βασίζομαι στίς αντιδραστικές ικανότητες του 5 χρονου συνοδού ?????

Είμαι υπερβολική που έχω πολύ ανησυχία για το θέμα αυτό?Καθώς και στίς ημέρες μας δυστηχώς πολλά άσχημα πράγματα συμβαίνουν στην μικρούλα κοινωνία τους .

Γράψτε πως λειτουργούν και τα άλλα δημόσια νηπιαγωγεία, για να γνωρίζω.

Ευχαριστώ .

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Γράφω το θέμα, ετσι ώστε κάποιος που έχει γνώση, να πει την άποψη του.Έχω δύο κοριτσάκια που θα πάνε νήπιο και προνήπιο.Πήγα να ελέγξω το δημόσιο νηπιαγωγείο όπου θα εγγραφούν και μου έφερε μεγάλη ανησυχία το γεγονός ότι οι τουαλέτες ναι μεν είναι στον ίδιο όροφο , αλλά σε μακρινή απόσταση από τήν τάξη τους, και οι οποίες είναι κοινές με τα παιδιά του δημοτικού όλων των τάξεων.

Όταν ρώτησα άν πάνε με συνοδεία στίς τουαλέτες μου είπανε ότι πάνε ανα δύο τα παιδάκια, έτσι ώστε άν συμβεί κάτι στο ένα παιδάκι , να τρέξει το άλλο να το πεί στις δασκάλες .

Και μία στο εκατομμύριο να συμβεί στραβή, εγώ θα βασίζομαι στίς αντιδραστικές ικανότητες του 5 χρονου συνοδού ?????

Είμαι υπερβολική που έχω πολύ ανησυχία για το θέμα αυτό?Καθώς και στίς ημέρες μας δυστηχώς πολλά άσχημα πράγματα συμβαίνουν στην μικρούλα κοινωνία τους .

Γράψτε πως λειτουργούν και τα άλλα δημόσια νηπιαγωγεία, για να γνωρίζω.

Ευχαριστώ .

Koριτσι αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα.Τουλέτες μακρυα,δύο-δύο τα παιδια,κ το κυριοώτερο μαζι με τα παιδια του δημοτικου.Όταν πηγα να το δω ,πηγα σε μια ταξη νηπαιγωγειου που οι τουαλετες ηταν απεναντι .Ελα ομως που υπάρχουν κ άλλες ταξεις νηπαιγωγειου πολυ πιο μακρια απο τις τουαλετες κ εμεις ειμαστε σε μια απο αυτές.

Ο δικος μου δεν παει συχνα τουαλετα(εχει παει 2-3 φορες)αλλα αυτο δεν ειναι το θέμα.Εχω ρωτησει φιλες κ μου εχουν πει οτι το δικο τους νηπιαγωγειο ειναι ξεχωριστα απο δημοτικο,αλλο κτιριο με δικες του τουαλετες .Τωρα το τι μπορει να γινει δεν το ξερω ,φιλες μου λενε μπες στο συλλογο γονεων και προσπαθηστε αν γινεται κατι μεσα απο εκει αλλα δυσκολο και δαπανηρο το βλεπω.

Kalimera se olous. Mias kai vrika to thema auto..

Zoume agglia kai skeftomaste na erthoume ellada suntoma. H korh mou einai 3 etwn. Mporw na rwthsw sthn athina pws ginete h egrafh se dhmosious paidikous? Dioti akousa oti ta paidia ta pairnoun me klirwsh h me seira protereotitas gia athina.

Exaristw opoios apanthsh.

Kalimera se olous. Mias kai vrika to thema auto..

Zoume agglia kai skeftomaste na erthoume ellada suntoma. H korh mou einai 3 etwn. Mporw na rwthsw sthn athina pws ginete h egrafh se dhmosious paidikous? Dioti akousa oti ta paidia ta pairnoun me klirwsh h me seira protereotitas gia athina.

Exaristw opoios apanthsh.

Εξαρτάται την περιοχή, συνήθως με οικονομικά κριτήρια όταν δεν επαρκούν οι θέσεις. Αν δεν εργάζονται και οι 2 γονείς, σε πολλές περιοχές δε θα το δεχτούν το παιδί.