Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βιοψία προστάτη

Recommended Posts

Ξερω οτι στο parents απευθύνονται νέοι γονείς σε σχέση με οτι τους απασχολεί για τα παιδια τους. Επειδη εχω βοηθηθεί πολυ απο εδώ θα ηθελα να καταχραστω λίγο χώρο και να ρωτήσω:

Υπήρξαν ποτε προβλήματα με τους πατεράδες - συγγενείς σας σε σχέση με τον προστάτη. Και τι πορεία ακολουθήθηκε?

Εμεις έχουμε μια κακή βιοψία στα χέρια μας.

4vrkp2.png]qRG5p2.png

Διαφημίσεις

Ξερω οτι στο parents απευθύνονται νέοι γονείς σε σχέση με οτι τους απασχολεί για τα παιδια τους. Επειδη εχω βοηθηθεί πολυ απο εδώ θα ηθελα να καταχραστω λίγο χώρο και να ρωτήσω:

Υπήρξαν ποτε προβλήματα με τους πατεράδες - συγγενείς σας σε σχέση με τον προστάτη. Και τι πορεία ακολουθήθηκε?

Εμεις έχουμε μια κακή βιοψία στα χέρια μας.

Ο πεθερός μου (65 ετών) και τουλάχιστον άλλοι 2 στον φιλικό μου κύκλο. Όλοι με διαγνωςμενη κακοήθεια, όλοι χειρουργήθηκαν, με άριστη μετέπειτα πορεία!

θείος 55 περίπου τότε έκανε αφαίρεση έκανε ακτινοβολίες και ορμονοθεραπεία (έχω την εντύπωση ότι δεν έμπλεξε με χήμειο) και έχει 7 8 χρόνια τώρα είναι μια χαρά. χειμώνα έκανε την επέμβαση το καλοκαίρι είχε τελειώσει με την θεραπεία ήταν μια χαρά! σε αυτούς τους τύπους καρκίνου ισχύει το όσο πιο νωρίς τόσο 99% θεραπεία! εύχομαι γρήγορα περαστικά!

Κράτα το

Κράτα το

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες σας για τα αισιόδοξα και καθησυχαστικά λόγια.

Πραγματικά με ανέβασαν πολυ.

Εμεις θα ξεκινήσουμε με μαγνητικές για μεταστάσεις και μετα όλα τ αλλα.

4vrkp2.png]qRG5p2.png

Διαφημίσεις