Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαρίζονται σε ανασφάλιστη εγκυο

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια, εχω αρκετα φαρμακα τα οποια δεν θα χρειαστω γιατι πλησιαζει η ωρα του τοκετού.

Καινουρια κουτια σιδηρο OMALIN χ 2 λήξη 2018 δεν εχουν ανοιχτεί καν

calcioral D3 ασβέστιο καινουριο κουτι με λήξη 2019

Trofocard Max ασβέστιο χ 3 κουτια καινουρια με λήξη 2019

1 κουτι filicine φυλλικό οξυ καινουριο με λήξη 2021

Οποια κοπελα ανασφάλιστη τα χρειαζεται ευχαριστως να τα χαρίσω και να τα στειλω ταχυδρομικώς αμεσα.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, εχω αρκετα φαρμακα τα οποια δεν θα χρειαστω γιατι πλησιαζει η ωρα του τοκετού.

Καινουρια κουτια σιδηρο OMALIN χ 2 λήξη 2018 δεν εχουν ανοιχτεί καν

calcioral D3 ασβέστιο καινουριο κουτι με λήξη 2019

Trofocard Max ασβέστιο χ 3 κουτια καινουρια με λήξη 2019

1 κουτι filicine φυλλικό οξυ καινουριο με λήξη 2021

Οποια κοπελα ανασφάλιστη τα χρειαζεται ευχαριστως να τα χαρίσω και να τα στειλω ταχυδρομικώς αμεσα.

Σίδηρο και ασβέστιο και φυλλικό είναι πολύ πιθανό να τα χρειαστείς μετά τη γέννα, οπότε μη βιάζεσαι :)

Σε ευχαριστώ πολυ Αγγελικη μου, εχω αρκετα ανοιχτα αν χρειαστω κι αλλα θα μου τα γράψουν ομως αν τα εχει αναγκη μια κοπελα ευχαριστως να δωσω τα κλειστα κουτια.ακομα και οι ασφαλισμένες οπως εγω πληρώσαμε διαφορα τιμης που δινει ο Ε.Ο.Φ απο το φαρμακειο.αν δεν ενδιαφέρεται κανεις θα χαριστούν σε νοσοκομειο.

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...