Διάφορα (για γονείς & σπίτι κτλ.)
101 topics in this forum
-
- 1 reply
- 21.3k views
Αγαπητά μέλη, Σας εφιστούμε την προσοχή σχετικά με το ότι στο φόρουμ της ΕΕΕΓ δεν υπάρχει ενότητα "ζητώ να μου χαρίσουν" αλλά μόνο "ψάχνω να αγοράσω για μένα κ για το σπίτι διάφορα". Για ό,τι χαρίζεται μπορείτε να ανατρέχετε στην ενότητα χαρίζονται όπου γονείς χαρίζουν αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον. Επίσης εγκαινιάστηκε νέα ενότητα με ανταλλαγές. Όλες αυτές οι αγγελίες μεταφέρονται στο αρχείο. Αν ανήκετε σε ευπαθή κατηγορία πολιτών μπορείτε να διαβάσετε την ακόλουθη ανακοίνωση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Last reply by Συντονιστής Μ, -
Διαφημίσεις
-
- 0 replies
- 20.1k views
παρακαλούμε δημοσιευετε τις αγγελίες σας όλες μαζί σε ένα topic καθώς η πολλαπλή δημοσιευση σε νεα θεματα καθε φορά προκαλεί πρόβλημα στην μηχανή αναζήτησης του φόρουμ όταν κάποιο μέλος αναζητά ενημερωτικά θέματα. Κάτι τέτοιο έιναι εντελώς δυσλειτουργικό για το φόρουμ και θα προκαλέσει την ταυτόχρονη κ παράλληλη συζητηση για το ίδιο θέμα, σε διάφορες ενότητες, απαιτώντας μετά την παρέμβαση των συντονιστών για ένωση των θεμάτων. Η συνήθης πρακτική των μελών είναι να ανανεώνεται η παλιά αγγελία, γράφοντας μια νέα σύντομη δημοσίευση ακριβώς από κάτω, με όλα τα νέα στοιχεία, χρησιμοποιώντας την ένδειξη Απάντηση ευχαριστούμε για την κατανόηση
Last reply by Συντονιστής Μ, -
- 1 reply
- 20.8k views
Όροι Χρήσης 1. Οι Υπηρεσίες του Parents.gr / ΕΕΕΓ παρέχονται απολύτως δωρεάν σε όλους τους Xρήστες και απαγορεύεται η μεταπώλησή τους, καθώς και η παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα τους. Δεν επιτρέπεται η χρήση του απο εκπροσώπους εταιρειών, κατόχους blog, εταιρίες , ιστοσελίδων ή άλλων επαγγελματιών. Επίσης όταν φυσικά πρόσωπα έχουν επαγγελματική σχέση με εταιρεία που σχετίζεται με υπηρεσίες για παιδιά/γονείς ή άλλο παρεμφερές αντικείμενο εργασιών, απο τις οποίες αποκομίζουν χρηματικό ώφελος, δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στην ενότητα όπου το περιεχόμενο αφορά το αντικείμενο της επιχείρησής αυτής, προς αποφυγή κατάχρησης , απο επαγγελματίες…
Last reply by Συντονιστής Org, -
- 0 replies
- 23.1k views
αγαπητά μέλη, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όταν η αγγελία που δημοσιεύσατε παύει να ισχύει, δηλαδή βρήκατε ότι ψάχνατε, πουλήθηκε / χαρίστηκε το εκάστοτε αντικείμενο είτε να μεταφέρετε την αγγελία μέσω της λειτουργιας, move thread που βρίσκεται στα Εργαλεία είτε να κάνετε αναφορά στην δημοσίευση (κόκκινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό) για να μεταφερθεί. Με αυτό το τρόπο θα βρίσκονται δημοσιευμένες στις ενότητες μόνο αγγελίες οι οποίες είναι ενεργές. Αγγελίες που έχουν λήξει, διαγράφονται ένα μήνα μετά τη λήξη τους. ΟΔΗΓΙΕΣ για την μεταφορά των αγγελιών Προσοχή ! απο εδώ και στο εξής όλα τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν δυνατότητα …
Last reply by administrator, -
- 3 replies
- 13.9k views
Κορίτσια περιμένω το πρωτο μου μωρακι και χρειάζομαι ρούχα εγκυμοσύνης και εσώρουχα αν μπορει καποια μανουλα να μου χαρισει νούμερα xs-s-m μπορω και να τα ανταλλαξω με ρούχα παπούτσια κανονικά
Last reply by magdalene_slj, -
- 0 replies
- 1.3k views
κορίτσια γεια σας. αγόρασα τα Clearblue Advanced Digital Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας με δείκτη δύο ορμονών 20 Τεμ. αλλά δυστυχώς δεν τα χρειάζομαι (θα προχωρήσω σε εξωσωματική). Αν ενδιαφέρετε καμία ας μου στείλει.
Last reply by Froufrou!!!, -
- 0 replies
- 847 views
Για να μεταφέρονται με ασφάλεια ανήλικα προσφυγόπουλα από την δομή στην οποία μένουν στο ιατρείο εμβολίων δημόσιου νοσοκομείου Όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλείται να στείλει μήνυμα. Νομός Πέλλας
Last reply by verονικι, -
- 2 replies
- 2.2k views
1.DVD player 2. Ντολμαδοπαρασκευαστής(χρησιμοποιημένος μόνο μια φορά) 3. Σπρέι λαδιού- ξυδιού 4. Πτυσσόμενο καλαθι κόκκινο πασχαλίτσα για παιχνίδια (ταλαιπωρημένο) σαν αυτό https://www.e-jumbo.gr/paichnidi/diakosmisi-paidikou-domatiou/paichnidokouta-paidika-schedia/paichnidokouto-yfasmatino-ptyssomeno-40x75_167694/ 5. Υποστηρικτής πλάτης (S-Μ) 6. καθισματάκι αυτοκινήτου 7. καλάθι 8. σακίδιο πλάτης και ένα ισοθερμικό τσαντάκι 9. καλόγερος μεταλλικος ΙΚΕΑ 10. Βιβλία αγγλικών αρκετά (όποιος ενδιαφέρεται να του στείλωφωτό και άλλα βιλία που …
Last reply by valentine22171, -
- 1 reply
- 1.3k views
1.DVD player 2. Ντολμαδοπαρασκευαστής(χρησιμοποιημένος μόνο μια φορά) 4. παιδικό μικρό ξύλινο κουκλάκι 5. Υποστηρικτής πλάτης (S-Μ) 6. καθισματάκι αυτοκινήτου 6. 5. καλάθι 6. σακίδιο πλάτης και ένα ισοθερμικό τσαντάκι(δεν είναι στη φωτογραφία) 7. καλόγερος μεταλλικος ΙΚΕΑ 8. Βιβλία αγγλικών 9.μελάνια για εκτυπωτή ( εγώ τα χρησίμοποιήσα για hp 655), τα γεμίζεις μόνος σου τα δοχεία. Επίσης χαρίζονται και τρια μελάνια για σφραγίδες 10. ένας λευκό…
Last reply by mamakoulino, -
- 2 replies
- 2.5k views
Χαριζονται ρουχα εγκυμοσυνης (κυριως παντελονια) ανοιξιατικα καλοκαιρινα νουμ 38/40. Επισης σουτιεν θηλασμου, πυτζαμες εγκυμοσυνης/ για το μαιευτηριο. Χαριζεται επισης θηλαστρο medela (δεν ειναι καταλληλο για εδραιωση θηλασμου).
Last reply by Lemonaki035, -
- 1 reply
- 831 views
Χαρίζω ενα κουτι πολυβιταμίνες κύησης Pregnancecare max (το κουτι εχει χαπια για 28 ημερες και λειπουν 5). Χαριζω ενα κουτι μαγνησιο (solumag forte) κλειστο.
Last reply by CMES, -
- 0 replies
- 939 views
Χαρίζονται 12 τεύχη του περιοδικού "γονείς εν δράσει" σε πολύ καλή κατάσταση. Τα τεύχη είναι απ' τον Ιούνιο του 2010 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 (όχι συνεχόμενα). Περιοχή Αθήνα και παραλαβή από μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. φωτογραφία
Last reply by xazo-babas, -
- 0 replies
- 1.3k views
Σχεδιάζω να πάω για σπουδές στην Πόλη και να εγκατασταθώ μόνιμα εκεί μετά το τέλος των σπούδών μου.Έχει κανείς να μου προτείνει σε ποιες συνοικίες μπορώ να αγοράσω σπίτι,να νοικιάσω κτλ;
Last reply by Alister1000, -
- 13 replies
- 1.8k views
καλησπερα εχω ξανα κανει ζητησει οταν ειμασταν σε πολυ δυσκολη θεση και με βοηθησατε παρα πολυ.περνω το θαρρος να ξαναζητησω τα απαρετητα για τα παιδια μου γαλα πανες διαφορα για το παιδικο οπως κρουασαν χυμους μας ηρθε η δεη και εχω φρικαρει μονο ο αντρας μου δουλευει και εδω κ ενα μηνα προσπαθουμε να μπουμε σε ενα προγραμμα αλλα αυτη η δεη μας κατεστρεψε αφου κρεας δεν εχω απο τον ιανουαριο.τρωμε μακαρονια ριζυ κριθαρακι!ηταν κ ο φεβρουαριος κουτσος μια το ενοικιο γενικα ολα μαζι μας ηρθαν. εδω θα δειτε τον λογαριασμο μας λογω καλοριφερ λαδιου εγινε η ζημια αλλα οταν δεν εχεις θερμανση προσπαθεις με κατι να ζεστανεις εστω το δωματιου που θα κοιμηθουν τα παιδια. σε κ…
Last reply by Lisbet, -
- 0 replies
- 1.6k views
Υπάρχουν περίπου 100 σακουλάκια μητρικό γάλα από προσωπική αποθήκευση που τελικά δε χρησιμοποιήθηκε σε βαθιά κατάψυξη στην ΠΑΤΡΑ εαν κάποια μανούλα τα χρειάζεται παρακαλώ ας μου στείλει.
Last reply by mmarilou, -
- 1 reply
- 2.2k views
Χαρίζονται γραμματόσημα κρατημένα από διάφορους φακέλους κατά καιρός.Είναι αρκετά. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου με π.μ.Ευχαριστω!
Last reply by mama_2013, -
- 8 replies
- 3.1k views
Χαριζονται 6 κουτακια αλτερμον των 75 iu. Ημερομηνια ληξης 6/2017. Μαζι δινονται και συριγγες, 4 φιαλιδια prolutex 25mg και μια δοση cetrotide 0.25mg. Περιοχη Καισαριανη για αμεση παραλαβη, μπορω να τα στειλω και με καποιο courier με εξοδα του παραληπτη.
Last reply by santanina66, -
- 0 replies
- 1.9k views
χαριζω 8 σουτιεν θηλασμου νουμερο 80c μενω δυτικη θεσσαλονικη οποια ενδιαφερεται ας επικοινωνησει με πμ
Last reply by xristina3, -
- 3 replies
- 2.9k views
Καλημερα κοριτσια, εχω αρκετα φαρμακα τα οποια δεν θα χρειαστω γιατι πλησιαζει η ωρα του τοκετού. Καινουρια κουτια σιδηρο OMALIN χ 2 λήξη 2018 δεν εχουν ανοιχτεί καν calcioral D3 ασβέστιο καινουριο κουτι με λήξη 2019 Trofocard Max ασβέστιο χ 3 κουτια καινουρια με λήξη 2019 1 κουτι filicine φυλλικό οξυ καινουριο με λήξη 2021 Οποια κοπελα ανασφάλιστη τα χρειαζεται ευχαριστως να τα χαρίσω και να τα στειλω ταχυδρομικώς αμεσα.
Last reply by pitsinos, -
- 2 replies
- 2.9k views
Θα ήθελα σας παρακαλώ αν έχει κάποια κοπέλα κανένα παλιό σίδερο κι ας είναι χαλασμένο δεν μας πειράζει.Ευχαριστώ.
Last reply by neogenitaki, -
- 1 reply
- 3.4k views
Χαρίζω κρέμες για το στηθος για την εποχη του θηλασμου : frezyderm emollient, frezyderm restructuring. Εχω επισης πολλες πετσετούλες για την αλλαγη του μωρου
Last reply by viktoria1991, -
- 4 replies
- 8.4k views
Καλημερα σε ολες τις μανουλες.Χαριζω γαλατα υποαλλεργικα NUTRIBEN AT,σε οποια μανουλα τα εχει αναγκη.εμεις επιτελους τελειωσαμε,μου περισεψαν πεντε.οποια μαμα ενδιαφερεται ας στειλει μνμ.
Last reply by chriskon, -
- 4 replies
- 6.6k views
Χαρίζω 8 τεστ εγκυμοσύνης και 11 τεστ ωορρηξίας. Λήγουν τον Δεκέμβριο.Ευχομαι να τα πάρει κάποια κοπέλα που δεν έχει την δυνατότητα να τα αγοράσει και να χρειαστεί να κάνει ελάχιστα όπως εγω. Και επειδή είναι κρίμα να πεταχτούν τα έξοδα αποστολής δικά μου.
Last reply by MaroAnd, -
- 0 replies
- 5.3k views
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΠΙΑΤΑ, ΠΟΤΗΡΙΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΠΕΣΕΤΕΣ, ΠΑΠΛΩΜΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΜΟΚΕΤΕΣ, ΧΑΛΙΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ, ΤΑΨΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ.
Last reply by athanasia28, -
- 3 replies
- 6.2k views
για λογους υγειας θα πρεπει να περασω καποιες μερες στην αθηνα το καλοκαιρι σε σπιτι χωρις κλιματιστικο.μηπως καποιος εχει φορητο κλιματιστικο να μου πει αν κανει δουλεια?η αν καποιος δεν το χρειαζεται μπορει να μου το δανεισει?
Last reply by robenula,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 20,363 views
-
- 2 replies
- 9,555 views
-
- 0 replies
- 7,802 views