Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιτροπη εξωσωματικης

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια εδω και τεσσερα χρονια προσπαθουμε να κανουμε παιδακι αλλα ματαια. Εχουμε κανει και οι δυο τις απαιτουμενες εξετασεις αλλα ολα ειναι καλα.

Καναμε τον Ιουνιο την πρωτη σπερματεγχυση αλλα δεν ειχαμε θετικο αποτελεσμα. Αν κανουμε λιγες προσπαθειες ακομα και αποτυχουν, θα περασουμε την επιτροπη για τη χορηγηση φαρμακων για εξωσωματικη;;;

Γνωριζετε αν ισχυει κατι τετοιο;

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια εδω και τεσσερα χρονια προσπαθουμε να κανουμε παιδακι αλλα ματαια. Εχουμε κανει και οι δυο τις απαιτουμενες εξετασεις αλλα ολα ειναι καλα.

Καναμε τον Ιουνιο την πρωτη σπερματεγχυση αλλα δεν ειχαμε θετικο αποτελεσμα. Αν κανουμε λιγες προσπαθειες ακομα και αποτυχουν, θα περασουμε την επιτροπη για τη χορηγηση φαρμακων για εξωσωματικη;;;

Καλημεραααα,

Επιτροπη περνας οταν το παρεις αποφαση οτι θες να πας για εξωσωματικη. Εφοσον συγκεντρωσεις ολες τις εξετασεις που απαιτουνται και καταληξεις και σε ποιο κεντρο επιθυμεις να γινει, τοτε περνας εξωσωματικη και μαλλον παιρνεις και την εγκριση για να προμηθευτεις τα φαρμακα. Η επιτροπη αν κρινει οτι δεν εισαι για εξωσωματικη υπαρχει και η πιθανοτητα να σου εγκρινει φαρμακα για σπερματεγχυση, δηλαδη λιγοτερες μοναδες απο την εξωσωματικη. Στην σπερματεγχυση παιρνεις φαρμακα ή την κανεις σε φυσικο κύκλο? Good luck οτι και να αποφασισεις!!!!!

Δεν ειναι προαπαιτούμενο να εχεις κανει σπερματεγχύσεις για να σε εγκρίνουν για εξωσωματικη! Κρίνουν ανάλογα το πρόβλημα υπογονιμότητας πάντα! Αν είναι όλα καλά όπως λες τότε η αιτιολογία παραπομπής στην επιτροπή θα ειναι "ανεξήγητη υπογονιμότητα". Σαλπιγγογραφία εχεις κανει; Καλή επιτυχία!!!

I 'm a happy twin mom

Γεια σας κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Αρχικα να σας πω οτι εχω κανει σαλπιγγογραφια και πριν ενα χρονο υστεροσκοπηση για να αφαιρεσω ενα πολυποδακι.

Ολα ηταν καθαρα.

Οσο για την σπερματεγχυση πηρα τα clomiphene citrate, ειναι χαπακια που βοηθουν να ωριμασουν περισσοτερα απο ενα ωαρια και μια μερα πριν τη σπερματεγχυση εκανα την pregnyl.

Ευτυχως η ανταποκριση στα χαπια ηταν πολυ καλη, εκανα 8 ωαρια ετοιμα για να γονιμοποιηθουν. Το αποτελεσμα ομως ηταν αρνητικο.

Τωρα οσον αφορα στην εξωσωματικη φοβαμαι οτι αν παω στην επιτροπη χωρις καποιο προβλημα, θα με κοψουν και δεν θα μου δωσουν τα φαρμακα για να συνεχισω. Η επιτροπη του πειραια ειναι αρκετα αυστηρη.

Τι να κανουμε ομως, απο τη μια δεν υπαρχει καποια παθηση που εμποδιζει τη συλληψη αλλα απο την αλλη εχουν περασει τεσσερα χρονια αδικα.

Αρχικα να σας πω οτι εχω κανει σαλπιγγογραφια και πριν ενα χρονο υστεροσκοπηση για να αφαιρεσω ενα πολυποδακι.

Ολα ηταν καθαρα.

Οσο για την σπερματεγχυση πηρα τα clomiphene citrate, ειναι χαπακια που βοηθουν να ωριμασουν περισσοτερα απο ενα ωαρια και μια μερα πριν τη σπερματεγχυση εκανα την pregnyl.

Ευτυχως η ανταποκριση στα χαπια ηταν πολυ καλη, εκανα 8 ωαρια ετοιμα για να γονιμοποιηθουν. Το αποτελεσμα ομως ηταν αρνητικο.

Τωρα οσον αφορα στην εξωσωματικη φοβαμαι οτι αν παω στην επιτροπη χωρις καποιο προβλημα, θα με κοψουν και δεν θα μου δωσουν τα φαρμακα για να συνεχισω. Η επιτροπη του πειραια ειναι αρκετα αυστηρη.

Τι να κανουμε ομως, απο τη μια δεν υπαρχει καποια παθηση που εμποδιζει τη συλληψη αλλα απο την αλλη εχουν περασει τεσσερα χρονια αδικα.

Με την ληξιαρχική πράξη γάμου 4ετιας, υστεροσκοπηση και σαλπιγγογραφια συν χαρτί απο το γιατρό για τις σπερματέγχυση, δεν θα σε κόψουν!

Κλείσε ραντεβού και καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Ολα ηταν καθαρα.

Αν πας με το χαρτί των σπερματεγχύσεων δεν θα σε κόψουν όπως είπε και η κάντι.

Για αυτό για ότι κάνεις ζήτα πλήρες ιστορικό έτσι ώστε να το έχεις για την επιτροπή.

Μην έχεις καθόλου άγχος όλα θα πάνε καλά!!!

Αχ λετε βρε κοριτσια;

Εχουμε σκοπο να κανουμε αλλες δυο προσπαθειες και αν δεν προκυψει εγκυμοσυνη, παμε κατευθειαν για εξωσωματικη.

Σας ευχαριστω πολυ, μου ανεβασατε το ηθικο.

Αχ λετε βρε κοριτσια;

Εχουμε σκοπο να κανουμε αλλες δυο προσπαθειες και αν δεν προκυψει εγκυμοσυνη, παμε κατευθειαν για εξωσωματικη.

Σας ευχαριστω πολυ, μου ανεβασατε το ηθικο.

Εγω πέρασα από την επιτροπη του Πειραια, ειχα κανει 2 σπερματεγχυσεις σε φυσικο κυκλο ομως (επιλογη δικη μου ηταν αυτο) και ειχα χαρτι από το Ρεα οτι τις ειχα κανει, θελανε να με κοψουνε γιατι θεωρουσαν οτι επρεπε να προσπαθησω και με κλομιφαινη. Με λιγα παρακαλια με περασανε και την πηρα την εγκριση. Οπότε να μην σε ανησυχει τιποτα. Παρ'όλα αυτά σου εύχομαι να πετυχεις συντομα εγκυμοσυνη και να μην χρειασθει να περασεις καθολου απο εκει!!!!

Εγω πέρασα από την επιτροπη του Πειραια, ειχα κανει 2 σπερματεγχυσεις σε φυσικο κυκλο ομως (επιλογη δικη μου ηταν αυτο) και ειχα χαρτι από το Ρεα οτι τις ειχα κανει, θελανε να με κοψουνε γιατι θεωρουσαν οτι επρεπε να προσπαθησω και με κλομιφαινη. Με λιγα παρακαλια με περασανε και την πηρα την εγκριση. Οπότε να μην σε ανησυχει τιποτα. Παρ'όλα αυτά σου εύχομαι να πετυχεις συντομα εγκυμοσυνη και να μην χρειασθει να περασεις καθολου απο εκει!!!!

Dimitroula μου σ'ευχαριστω πολυ , ευχομαι κι εγω να μην χρειαστει να φτασω μεχρι εκει αλλα καλο ειναι να ειμαι προετοιμασμενη για καθε ενδεχομενο.

Ελπιζω εσυ να καταφερες να πραγματοποιησεις το ονειρο σου.