Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θετικό τεστ και Εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλο το φόρουμ και καλώς σας βρήκα!

Ειμαι καινούργια στο φορουμ και θα ηθελα την εμπειρία και την βοήθεια σας!

εχω καθυστέρηση 9 ημερών έκανα τεστ απο το φαρμακείο και είναι θετικό! λογικά οπως υπολογιζω απο την τελευταια περιοδο ειμαι 4 εβδ και 6 ημ.

τωρα ψαχνω γιατρο να επισκεπτω! τι πρέπει να κάνω στη συνεχεια και τι ειναι απαραιτητο? πρεπει να παω αμεσα για χοριακη?

ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη .....σας ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Θα σου έλεγα να κάνεις μια χοριακή, ώστε όταν πάρεις το γιατρό να μπορεί να υπολογίσει περίπου πότε να σου κλείσει ραντεβού. Πάντως με 9 μέρες καθυστέρηση λογικά θα είναι μεγάλο το νούμερο. Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Καλησπέρα!Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Θα σου έλεγα να κάνεις μια χοριακή, ώστε όταν πάρεις το γιατρό να μπορεί να υπολογίσει περίπου πότε να σου κλείσει ραντεβού. Πάντως με 9 μέρες καθυστέρηση λογικά θα είναι μεγάλο το νούμερο. Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!:D

τα επιπεδα της χωριακης οσο πιο ανεβασμενα ειναι τοσο το καλύτερο?

Όπως σου είπε και η Merendoula, κάνοντας χοριακή θα ξέρεις σίγουρα αν υπάρχει εγκυμοσύνη.

Η δική μου άποψη είναι οτι αφού έχεις ένα θετικό τεστ στα χέρια σου, τότε ναι, είσαι έγκυος. Σπανίως είναι λάθος το θετικό. Το αρνητικό ναι, μπορεί να μη δείξει. Το θετικό όμως σημαίνει ότι ανιχνεύθηκε η σωστή ορμόνη.

Επίσης το νούμερο της χοριακής δεν είναι απόλυτο, δηλαδή μια τιμή πχ 400 δε δείχνει με ακρίβεια σε ποια εβδομάδα είσαι. Για να καταλάβεις αν πάει σωστά η άνοδος της χοριακής δες αυτόν τον πίνακα

Η γνώμη μου είναι να ενημερώσεις τον γιατρό σου για το θετικό τεστ και θα σου πει αυτός πως θέλει να κινηθείς. Εγώ πχ δεν έκανα ποτέ χοριακή. Πήρα ένα διπλό τεστ, βγήκε την πρώτη φορά (στις 4 ημέρες καθυστέρηση) θετικό, περίμενα μία εβδομάδα έκανα και το άλλο και μετά μίλησα με τον γιατρό ο οποίος μου είπε κάποια βασικά πράγματα τηλεφωνικά και με είδε μετά από μία εβδομάδα (όταν ήμουν ας πούμε στην 6η εβδομαδα). Ακόμα και τότε, ο πρώτος υπέρηχος έδειξε σάκο και αμυδρά καρδιακή λειτουργία και μετά από 5 ημέρες το επιβεβαιώσαμε.

Όλα καλά σου εύχομαι!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!:D

τα επιπεδα της χωριακης οσο πιο ανεβασμενα ειναι τοσο το καλύτερο?

Όχι απαραίτητα, όπως είπε και η vtgian. Οι γιατροί έχουν όμως κάποιους αριθμούς χοριακής βάσει των οποίων ξέρουν αν περιμένουν να δουν σάκο ή καρδιακή λειτουργία για παράδειγμα. Τουλάχιστον έτσι μου είχε πει ο δικός μου γιατρός. Πάντως δεν είναι απόλυτοι αριθμοί και δεν συγκρίνονται από γυναίκα σε γυναίκα. Έχουν μεγάλες αποκλίσεις.

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ε βοηθησατε αρκετα!

τωρα εχω να επιλεξω αναμεσα απο 2 γιατρους στο Ηρακλειο κρητης την Βαρδάκη ή τον Παχάκη, και για τους 2 μου εχουν πει πολυ καλα λογια!

ο Παχακης ειναι εμπειρος λιγο μεγαλος σε ηλικια και η βαρδακη εξισου καλη γιατρος... εχει καμια σας αναλογη εμπειρια?

• 2 weeks later...
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ε βοηθησατε αρκετα!

τωρα εχω να επιλεξω αναμεσα απο 2 γιατρους στο Ηρακλειο κρητης την Βαρδάκη ή τον Παχάκη, και για τους 2 μου εχουν πει πολυ καλα λογια!

ο Παχακης ειναι εμπειρος λιγο μεγαλος σε ηλικια και η βαρδακη εξισου καλη γιατρος... εχει καμια σας αναλογη εμπειρια?

καλημέρα!! είμαι κ εγω από ηρακλειο! θα σε συμβουλευα να το ψαξεις λιγο ακομα με τους γιατρους υπαρχει λογος που καταληξει σε αυτους τους δυο? εγω προσωπικα ειχα πολύ ασχημη εμπειρια με έναν από τους δυα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη! κανενας όμως δεν είναι τελειος παντα μπορει να υπαρξει μια κακη στιγμη για ολους τους γιατρους σημασια εχει να καταληξεις εν τελη σε αυτόν που θα εμπνεει μεγαλυτερη εμπιστοσυνη και θα σε κανει να νιώθεις ασφαλης

[sIGPIC][/sIGPIC]

CsATp3.png

Καλησπερα σε όλο το φόρουμ και καλώς σας βρήκα!

Ειμαι καινούργια στο φορουμ και θα ηθελα την εμπειρία και την βοήθεια σας!

εχω καθυστέρηση 9 ημερών έκανα τεστ απο το φαρμακείο και είναι θετικό! λογικά οπως υπολογιζω απο την τελευταια περιοδο ειμαι 4 εβδ και 6 ημ.

τωρα ψαχνω γιατρο να επισκεπτω! τι πρέπει να κάνω στη συνεχεια και τι ειναι απαραιτητο? πρεπει να παω αμεσα για χοριακη?

ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη .....σας ευχαριστω!

Καλησπέρα Sofito συγχαρητήρια να έχεις μια υπέροχη τελειωμένη εγκυμοσύνη.