Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσυνη και περιοδος

Recommended Posts

Καλησπέρα σας θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω σταθερό κύκλο 31 ημερων. Αδιαθετησα στις 17 Απριλίου Και τώρα 7 μερες νωριτερα Δηλαδή στις 11 Μαΐου Έχω μια ευαισθησία στον αφαλό και πόνο στο στήθος στις 11 και 12 λίγη ροή καμία σχέση με τις προηγούμενες περιόδους και από χθες σκουπιζομαι και έχω ένα ελαφρυκαφ ανακατεμένο με υγρά διάφανα όχι πολλά τι να κάνω να ανησησυχισω να πάρω το γιατρό μου να κάνω τεστ να περιμένω help Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Καλημέρα, έχω ένα θέμα κ θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω ένα μωρακι 11 μηνών που θηλάζω ακόμα. Η πρώτη περίοδος μετά τη γέννα λόγω θηλασμού ήταν στις 5/9. Η δεύτερη στις 3/10 κ τώρα στις 27/10 μ ξαναηρθε 3-4 μέρες νωρίτερα απ ότι περίμενα αλλά έχω πολύ λιγότερη ροή από αυτή που έχω κανονικά. Στο σημείο αυτό να διευκρινησω ότι είχα κανα 2 εβδομάδες που το στήθος δεν άδειαζε απ το γάλα κ είχε αρχίσει να σκληραίνει οπότε κ αυξησα την ώρα του θηλασμού ώστε να επανέλθει. Ή μέθοδος αντισύλληψης που χρησιμοποιώ με τον σύζυγό μου είναι  με διακεκομμένη συνουσία. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος ή μειώθηκε η ροή της περιόδου απ τον θηλασμό? Έχει συμβεί σε κάποια κάτι παρόμοιο?

Οσο θηλάζεις η περίοδος θα είναι ακανόνιστη, μπορεί να σταματήσει, να ξαναρεθει κλπ.  Η διακεκομένη επαφή δεν είναι αντισύλληψη όμως, οπότε αν φοβάσαι μία εγκυμοσύνη, πρέπει να βρείτε κάτι άλλο. 

• Like 1