Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερωτηση για παντρεμενες

Recommended Posts

Προσωπικα θα σου προτεινα να πας σε ψυχολογο ή να μιλησεις σε καποιον που μπορει να σε αποφορτισει. Απ οσα μας λες εσυ η ιδια υπαρχει μια "ανισορροπια" (μην παρεξηγησεις την λεξη) στο πως νιωθεις και αντιδρας. Ισως τα πραγματα να μην ειναι ετσι οπως τα βλεπεις λογο της ευαισθησιας σου. Κοιτα λιγο πιο αισιοδοξα τα πραγματα.. Ολοι δυσκολευομαστε οικονομικα, αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο και ναι εγω προσωπικα αγχωνομαι παααρα πολυ αλλα λεω στον εαυτο μου να χαλαρωσει γιατι δεν μου φταινε ουτε τα παιδια μου ουτε ο αντρας μου να βλεπουν μια μαμα - συζυγο να γκρινιαζει και να μιζεριαζει.. Δεν αποφευγω την πραγματικοτητα αλλα ειτε προσπαθω να συμβιβαστω ειτε να κανω πραγματα που ευχαριστουν εμενα αλλα και την οικογενεια μου. Χαμογελο μεγαλο... και μικρα πραγματακια που προκαλουν ευτυχια οπως σου ειπα και σε αλλο μου ποστ.

Δεν παρεξηγουμαι ,σου ειπα απτην αρχη οτι νιωθω λιγο ....τρελη . μπροστα στα παιδια παντα χαμογελαω ,απο τα παιδια δεν λειπει τιποτα, εγω καταπιεζομαι

Ψαχνω για οποιαδηποτε λυση ,μεχρι και σε εργοστασια του ειπα να παω να δουλεψω ,απο εγωισμο δεν δεχεται,πιστευει ολα θα αλλλαξουν, ειμαι διατεθειμενη να κανω τα παντα

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Ζωη..καπιες φορες θα ηθελα κι εγω ένα τετοιο διάλειμμα...ακομα κι αν είναι δυσκολο και ασχημο.Θα με βοηθαγε κι εμενα ισως να βαλω σε ταξη μεσα μου τα πραγματικα μου θελω και να σκεφτω πιο ρεαλιστικα.Δυστυχως η ευτυχως μου ηταν και μου είναι πολύ δυσκολο εως αδυνατο να πω στο μεγαλο μου γιο ότι πλεον θα μενουμε μονοι μας χωρις το μπαμπα.

Ασε.. ηταν πολυ δυσκολο να πουμε στα παιδια οτι οχι μονο χωριζουμε αλλα μετακομιζουμε σε αλλη πολη. Τοτε μου φαινοταν σωστο γιατι απο τους καυγαδες ο μικρος ειχε παθει κατι σαν φοβια και ετρεχε και κλεινοταν στο δωματιο του. Μετα εβλεπα την αναγκη του να ειναι και με τον μπαμπα του.. να μην εχει ορια.. αυτα που συνηθως βαζουμε στα συμφωνητικα. Ετσι συμφωνησαμε στην ελευθερη επικοινωνια. Δεν του ειπαμε τοτε οτι πηγαιναμε σε δικηγορο και οτι ειχε οριστει ημερομηνια διαζυγιου... Μονο η μεγαλη ηξερα.. το μικρο ηταν τοτε 10 χρονων.

Μπορει να ειχε ηρεμησει απο τις φωνες μας αλλα εβλεπα οτι δεν ηταν ευτυχισμενο το παιδι μου.. Σκεφτηκα πολυ πριν επιστρεψω.. Και παλι στις αρχες φοβοταν ο μικρος... εμπαινε μπροστα και ελεγε στον μπαμπα του ποσο τυχερος ειναι που ειμαι γυναικα του..

Κοριτσια ειλικρινα δεν μπορω να πω αν ειναι σωστο ή οχι να χωριζουμε.. Οταν υπαρχουν παιδια ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα..

Δεν παρεξηγουμαι ,σου ειπα απτην αρχη οτι νιωθω λιγο ....τρελη . μπροστα στα παιδια παντα χαμογελαω ,απο τα παιδια δεν λειπει τιποτα, εγω καταπιεζομαι

Ψαχνω για οποιαδηποτε λυση ,μεχρι και σε εργοστασια του ειπα να παω να δουλεψω ,απο εγωισμο δεν δεχεται,πιστευει ολα θα αλλλαξουν, ειμαι διατεθειμενη να κανω τα παντα

Δεν ειναι κακο να πας να δουλεψεις.. και θα βοηθησεις την οικογενεια και θα νιωθεις οτι κανεις κατι δημιουργικο.

Τελικα βλεπω οτι πολλες γυναικες το σκεφτονται ασχετα με το πια αποφαση θα παρουν ,ασχετα ακομα και αν τολμουν να το ομολογησουν στον ιδιο τους τον εαυτο

ένα θα σου πω... το όνειρό μου τις τελευταίες μέρες είναι ότι πηγαίνω λέει μπροστά του, ανεμίζω το χαρτί του διαζυγίου μαζί με ασφαλιστικά μέτρα για τα πεθερικά να μην ξαναπλησιάσουν ποτέ τα παιδιά μου, του το ρίχνω θριαμβευτικά στο τραπέζι και αποχωρώ αγέρωχη, ενώ ταυτόχρονα θα έχω κανονίσει διακοπές στα νησιά Μπόρα Μπόρα...έχοντας ταυτόχρονα καβατζώσει έναν καινούριο σούπερ γουάου γκόμενο που φυσικά με υπεραγαπάει, είναι πλούσιος κι έχει κανονίσει και νταντά για τα παιδιά.... και τα παιδιά χοροπηδάνε από τη χαρά τους που θα φύγουμε και θα πάψει επιτέλους η πεθερά μου να τα μπουκώνει τυροπιτάκια

και μετά ξυπνάω :|

ένα θα σου πω... το όνειρό μου τις τελευταίες μέρες είναι ότι πηγαίνω λέει μπροστά του, ανεμίζω το χαρτί του διαζυγίου μαζί με ασφαλιστικά μέτρα για τα πεθερικά να μην ξαναπλησιάσουν ποτέ τα παιδιά μου, του το ρίχνω θριαμβευτικά στο τραπέζι και αποχωρώ αγέρωχη, ενώ ταυτόχρονα θα έχω κανονίσει διακοπές στα νησιά Μπόρα Μπόρα...έχοντας ταυτόχρονα καβατζώσει έναν καινούριο σούπερ γουάου γκόμενο που φυσικά με υπεραγαπάει, είναι πλούσιος κι έχει κανονίσει και νταντά για τα παιδιά.... και τα παιδιά χοροπηδάνε από τη χαρά τους που θα φύγουμε και θα πάψει επιτέλους η πεθερά μου να τα μπουκώνει τυροπιτάκια

Αχ.. σουπερ ντουπερ γκομενοι που να αποδεχονται τα παιδια, σπανια υπαρχουν ;) ...

Διαφημίσεις

Χαχα χαχα εισαι υπεροχη,να σαι καλα

Διαφημίσεις

Εγω κατευθειαν να σας το χαλασω... :) ... Και οι ερωτες ερχονται και παρερχονται και γινονται το ιδιο και χειροτεροι μην σου πω... :)

Ζωη να σε ρωτησω? Αν ραγισει το γυαλι ξανακολαει,θελω να πω μετα που γυρισες ολα ηταν τα ιδια?

καλέ τι λέτε εδώ ολόκληρη πρασοκιμαδόπιτα έφτιαξα για να της την σπάσω χαχαχαχα

αλλά αυτό σε άλλο ποστ, μην αρχίσουμε τα πεθερομπερδέματα και χαλάσουμε το ποστ της κοπέλας :wink:

Ζωη να σε ρωτησω? Αν ραγισει το γυαλι ξανακολαει,θελω να πω μετα που γυρισες ολα ηταν τα ιδια?

Εδω σηκωνει κουβεντα με ποτο....

Λοιπον... Ερωτας δεν υπαρχει με την σημασια που ολοι πεφτουμε με τα μουτρα και δεν μπορουμε να φαμε αν δεν τον δουμε.. Εγω μια χαρα παρατρωω και που δεν τον βλεπω μεχρι το απογευμα :) .. Και για να σοβαρευτω.. Η οικογενεια και η συμβιωση ειναι ενας διαρκης αγωνας. Επειδη ξερουμε που ειχαμε φτασει και δεν το θελουμε να ξανασυμβει, προσπαθουμε. Και μια βολτιτσα παραπανω θα βγουμε και λιγο παραπανω χρονο θα διαθεσουμε για τους δυο μας.. ειναι και τα παιδια μεγαλα πλεον και εχουμε ετσι κ αλλιως χρονο. Σαφως και υπαρχουν και μικροεντασεις.. συνηθισμενα πραγματα σε μια οικογενεια. Εγω νιωθω οτι με προσεχει λιιγο παραπανω.. θα μου κανει και το κοπλιμεντο που δεν μου πολυεκανε και θα με κανει να νιωσω σημαντικη. το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν αφηνουμε κανεναν να εισωρησει στην οικογενεια μας. Κοντα μας μενει η πεθερα μου.. Εχει δωσει σαφη εντολη να μην με πολυπρηζει... Οταν εμεινε μονος του ειδε αρκετα πραγματα που δεν ηθελε να δει τα προηγουμενα χρονια...

Εχουμε ηρεμησει πολυ και οι δυο.. λιγο ολα αυτα που εγιναν.. λιγο οτι μεγαλωνουμε και ωριμαζουμε, λιγο οτι τα παιδια μας ειναι σε μια ηλικια πολυ σημαντικη για την ζωη τους και τις επιλογες τους... Ολα ειναι καλα....

Εδω σηκωνει κουβεντα με ποτο....

Λοιπον... Ερωτας δεν υπαρχει με την σημασια που ολοι πεφτουμε με τα μουτρα και δεν μπορουμε να φαμε αν δεν τον δουμε.. Εγω μια χαρα παρατρωω και που δεν τον βλεπω μεχρι το απογευμα :) .. Και για να σοβαρευτω.. Η οικογενεια και η συμβιωση ειναι ενας διαρκης αγωνας. Επειδη ξερουμε που ειχαμε φτασει και δεν το θελουμε να ξανασυμβει, προσπαθουμε. Και μια βολτιτσα παραπανω θα βγουμε και λιγο παραπανω χρονο θα διαθεσουμε για τους δυο μας.. ειναι και τα παιδια μεγαλα πλεον και εχουμε ετσι κ αλλιως χρονο. Σαφως και υπαρχουν και μικροεντασεις.. συνηθισμενα πραγματα σε μια οικογενεια. Εγω νιωθω οτι με προσεχει λιιγο παραπανω.. θα μου κανει και το κοπλιμεντο που δεν μου πολυεκανε και θα με κανει να νιωσω σημαντικη. το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν αφηνουμε κανεναν να εισωρησει στην οικογενεια μας. Κοντα μας μενει η πεθερα μου.. Εχει δωσει σαφη εντολη να μην με πολυπρηζει... Οταν εμεινε μονος του ειδε αρκετα πραγματα που δεν ηθελε να δει τα προηγουμενα χρονια...

Εχουμε ηρεμησει πολυ και οι δυο.. λιγο ολα αυτα που εγιναν.. λιγο οτι μεγαλωνουμε και ωριμαζουμε, λιγο οτι τα παιδια μας ειναι σε μια ηλικια πολυ σημαντικη για την ζωη τους και τις επιλογες τους... Ολα ειναι καλα....

Ευχαριστω για την απαντηση!

Διαφημίσεις

Πάντως εγώ έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι οι πιο πολλοί δεν δείχνουν καμία καλή θέληση για αλλαγές γιατί θεωρούν τον άλλον δεδομένο. Όταν για κάποιο λόγο απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλον για κάποιο χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα εκτιμήσουν κάποια πράγματα διαφορετικά...εκεί ίιιισως υπάρξει κάποια αλλαγή στο ζευγάρι που δεν το χωρίζουν ακραία πράγματα πχ τζόγος, ναρκωτικά, ξύλο κλπ

Τώρα πως αυτό είναι εφικτό χωρίς να υπάρξει διάσταση μεταξύ των δύο συζύγων... τι να σας πω...ψάχνω να βρω μια φόρμουλα...άμα την ανακαλύψω θα σας την πω κι εσάς

Ζωη θα σε ρωτησω κι εγω κατι προσωπικο και αν θες μου απαντας φυσικα.Πως εφυγες?Εννοω κατσατε συζητήσατε και αποφασισατε ότι καποιος πρεπει να φυγει γιατι δεν παει άλλο η απλα πηρες τα παιδια και εφυγες?

Ασε.. ηταν πολυ δυσκολο να πουμε στα παιδια οτι οχι μονο χωριζουμε αλλα μετακομιζουμε σε αλλη πολη. Τοτε μου φαινοταν σωστο γιατι απο τους καυγαδες ο μικρος ειχε παθει κατι σαν φοβια και ετρεχε και κλεινοταν στο δωματιο του. Μετα εβλεπα την αναγκη του να ειναι και με τον μπαμπα του.. να μην εχει ορια.. αυτα που συνηθως βαζουμε στα συμφωνητικα. Ετσι συμφωνησαμε στην ελευθερη επικοινωνια. Δεν του ειπαμε τοτε οτι πηγαιναμε σε δικηγορο και οτι ειχε οριστει ημερομηνια διαζυγιου... Μονο η μεγαλη ηξερα.. το μικρο ηταν τοτε 10 χρονων.

Μπορει να ειχε ηρεμησει απο τις φωνες μας αλλα εβλεπα οτι δεν ηταν ευτυχισμενο το παιδι μου.. Σκεφτηκα πολυ πριν επιστρεψω.. Και παλι στις αρχες φοβοταν ο μικρος... εμπαινε μπροστα και ελεγε στον μπαμπα του ποσο τυχερος ειναι που ειμαι γυναικα του..

Κοριτσια ειλικρινα δεν μπορω να πω αν ειναι σωστο ή οχι να χωριζουμε.. Οταν υπαρχουν παιδια ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα..

Ουφ τι πέρασες... Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολα. Όταν ήταν μηνών ο μεγάλος μου έφυγε ο άντρας μου μόνο για μια εβδομάδα από το σπίτι, δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνες τις μέρες, θυμάμαι το φόβο που ένιωσα, παρόλο που είμαι όσο να πεις ανεξάρτητη, εννοώ έχω δουλειά, φοβήθηκα τόσο πολύ. Αυτό το συναίσθημά ήταν πολύ έντονο (του φόβου εννοώ) γιαυτό το αναφέρω συνέχεια..

Θέλει πολύ δουλειά για να παραμείνει ενωμένο το ζευγάρι.

Ζωη θα σε ρωτησω κι εγω κατι προσωπικο και αν θες μου απαντας φυσικα.Πως εφυγες?Εννοω κατσατε συζητήσατε και αποφασισατε ότι καποιος πρεπει να φυγει γιατι δεν παει άλλο η απλα πηρες τα παιδια και εφυγες?

Σε καμια περιπτωση δεν παιρνεις τα παιδια και φευγεις εκτος αν κινδυνευουν ή κινδυνεις εσυ. Απαγορευεται απο τον νομο ειδικα αν μενεις αλλου και θες να μετακομισεις σε αλλον νομο. Ειχα ρωτησει δικηγορο και χωρις την συναινεση του αντρα μου δεν μπορουσα να μετακινηθω. Θυμαμαι οτι ειχε φυγει για Αθηνα κι εγω δεν μπορουσα να φυγω απο την επαρχια να δω τους γονεις μου, παρα μονο εαν μας ειχε μεταφερει ο ιδιος...

Οταν καταλαβα οτι δεν μπορω να ζησω κατω απο καποιες ορισμνες συνθηκες ειπα οτι θελω διαζυγιο. Βεβαια δεν ηταν ευκολο να φυγω.. ζουσαμε τοτε επαρχια, εγω χωρις δουλεια και ουσιαστικα δεν θα μπορουσα να πληρωσω και ενοικιο. Δεν εχω δικο μου σπιτι... Οποτε επρεπε να βρω τροπο να μπορω να εξασφαλισω τα παιδια. Επειδη γενικοτερα δεν ημουν ανθρωπος να μιλησω στους γονεις μου να τους πω πραγματα που με απασχολουν ή δυσκολιες που μπορει να αντιμετωπιζα, στο ακουσμα του χωρισμου δεν πηραν καθολου αρχικα το μερος μου και για αυτο δεν προσφεραν καμια βοηθεια με το σκεπτικο οτι θα ζοριστω και δεν θα κανω καμια κινηση. Οταν εφτασα στο σημειο να παω με υψηλη πιεση στο νοσοκομειο πειστηκαν οτι πρεπει με καποιο τροπο να μεμ βοηθησουν και μου προσφεραν το πατρικο.

Πολυ αργοτερα και οταν με ειδαν ουσιαστικα να παιδευομαι με την δουλεια με τα παιδια, να εχω χασει πολυ βαρος και να ειμαι στα ορια της ανορεξιας, καταλαβαν οτι δεν μου την εδωσε μια μερα και αποφασισα να φυγω για τα ωραια ματια καποιου αντρα.

Επρεπε να κραταω τις ισορροπιες γενικοτερα.. Να ειναι ηρεμα τα παιδια και να διαχειριζομαι με ηρεμια την οποια κατασταση μπορει να προεκυπτε με τον αντρα μου. Ηταν πολυ λογικο να ειναι θυμωμενος γιατι δεν ειχε καταλαβει τους λογους που ηθελα να φυγω απο κοντα του. Δυστυχως η πρωτη σκεψη ολων οταν δεν υπαρχει θεμα τζογου ή ξυλου, ειναι το γκομενικο...

EVIL σαφως υπαρχουν γυναικες που ειναι καλυτερα μονες τους και τα καταφερνουν. Ισως επειδη εχουν βοηθεια (εγω περα απο το σπιτι κολυμπησα σε ολα μονη μου), εχουν δουλεια και βλεπουν τα πραγματα διαφορετικα.

Εγω γενικοτερα ειμαι της οικογενειας και πολλες φορες με βασανιζε το θεμα των παιδιων.. Δηλαδη ενω πιστευα μαμα ευτυχισμενη με τις επιλογες τους παιδια ευτυχισμενα, μετα με καποιον τροπο αναθεωρησα. Ειδα οτι οι δυσκολιες ηταν πολυ μεγαλες.. Ουσιαστικα και οικονομικα δεν τα εβγαζα περα.. Αρχικα οπως ειπα επιανα 6 η ωρα δουλεια . Τα παιδια ηταν αναγκασμενα να ξυπνανε μονα και να πηγαινουν σχολειο.. Η δουλεια δεν ηταν μονιμη.. παντα υπηρχε ο φοβος της απολυσης οπως κι εγινε. Εμεινα καποιους μηνες ανεργη και η επομενη δουλεια ηταν 10 ωρες την ημερα.. 10 με 8 το απογευμα, βαλε και τον χρονο για να παω και να γυρισω... Δεν ειχα τους γονεις μου να προσεχουν τα παιδια.. Ο αντρας μου εκανε οτι μπορουσε, αλλα ουσιαστικα τα παιδια στα ματια τα δικα μου ηταν μονα τους...

Οταν αρρωστησε το παιδι μου απο πνευμονια και δεν μπορουσα να παρω αδεια εκει αναθεωρησα τα παντα.. Ηδη ο αντρας μου ειχε αλλαξει πολυ και ηταν ο ανθρωπος που γνωρισα.. Οποτε σκεφτηκα τι ηταν σημαντικο και για εμενα...

Πρωτα απ ολα να ειναι ασφαλη τα παιδια μου και να εχουν ευκαιριες στην ζωη τους που μονη μου δεν θα μπορουσα να τους δωσω. Να μην πηγαινοερχονται με ενα βαλιτσακι καθε μερα ή καθε σαββατοκυριακο... αλλωστε αυτο θα ηταν εφιχτο μεχρι να βρεθει καποια να με αντικαταστησει στην καρδια του αντρα μου.. μετα δεν θα υπηρχε αυτη η ελευθερη επικοινωνια (ή τουλαχιστον ετσι νομιζα). Μου αρεσει η μυρωδια του σπιτιου της οικογενειας.. Δεν ξερω αν αντιλαμβανεστε τι λεω... Μια αγκαλια την νυχτα που κοιμαμαι.. μια αγκαλια που δεν θα ειμαι αναγκασμενη να κρυψω, μια αγκαλια που θα ειναι εκει καθε νυχτα ή μερα... Ειναι πολλα που σκεφτηκα και αναθεωρησα... Δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο για ολα τα κοριτσια. Η καθεμια παιρνει τις αποφασεις αναλογα το τι αντεχει και τι θελει απο την ζωη της.

Κορίτσια, καλησπέρα.

Σαν την mckm, ο άντρας μου ήταν μια επιλογή της ωριμότητας και η πορεια των πραγμάτων μας έχει δικαιώσει! Εμενα τουλάχιστον, εκείνος δεν ξέρω αν αισθάνεται το ίδιο τυχερός.

Όμως λάθη κάναμε και οι δύο σε προηγούμενες σχέσεις μας και μάθαμε από αυτά.

Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο χωρισμού δύο φορές, αλλά καμία πολύ σοβαρά. Περάσαν όμως όλες σχεδόν οι σκέψεις που αναφέρθηκαν, με κυριότερη αν τελικά τα παιδιά θα καλοπεράσουν με την επομενη επιλογή συντρόφου τη δική μου ή του πατέρα τους και εκεί τελείωνε κάθε σκέψη για επόμενο κεφάλαιο.

Στη δική σου σχέση, μανούλα, θαυμάζω αυτή την ενέργεια, το δέσιμο που έχετε και που σας κρατάει μαζί. Έχετε κάτι σημαντικό.

Όσον αφορά τα προβλήματα, αυτά αν μου επιτρέπεις, μπορουν να λύνονται με άλλους τρόπους, εκτός από γκρίνια, τσακωμούς, εκρήξεις. Έχετε μάθει τρόπους αντίδρασης αλλά δεν είναι οι μοναδικοί που υπάρχουν. Σκέψου ότι θα είχες έναν εργοδότη και θα περίμενες να λύσει προβληματα. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος οι εκρήξεις; Υπάρχουν και αλλοι τρόποι. Δεν ξέρω αν μπορείτε να τους ανακαλύψετε μόνοι σας ή αν χρειάζεται "βοηθεια" για αυτό και αν η "βοήθεια" ανοίξει τους ασκούς του αιόλου.

Λοιπον σημερα μια φιλη μου ειπε κατι που μου αρεσε πολυ οτι πιο πολλα κερδιζεις με το μελι παρα με το ξυδι,και εχει δικιο. Καποτε ο αντρας μου μου ειπε οτι οταν θελωκατι να του το λεω γιατι δεν θεωρειται τιποτα δεδομενο γι αυτον ,οι αντρες σκεφτονται πολυ διαφορετικα σε σχεση με εμας

Ξερετε κατι?θεωρω τον εαυτο μου δυνατο,μπορω να βγαινω απο δυσκολες καταστασεις,ειμαι αγωνιστρια,μπορει να γονατιζω αλλα συνεχιζω, ετσι και τωρα νιωθω οτι επιασα πατο αρα ισως ηρθε η ωρα για ανοδο,ναι ειμαι ευαλωτη οπως ειπαι ηζωη πιο πανω ,αλλα πιστεψε με δεν ειναι ευκολο να παλεψεις και να βγεις απο τη βουλιμια και εγω το εκανα.

Και αυτον τον ανθρωπο ρε γαμωτο ......τι να πω με τρελαινει με το καλο και το κακο τροπο,

Οσο για το οικονομικο κατι θα βρω που θα παει , θα τα καταφερουμε αφου ειμαστε μαζι ,ειμαστε ενα.…..... Πρεπει να τον καταλαβω

Οπως λέει και η ΖΩΗ ετσι και εμένα μ'αρέσει η μυρωδιά του σπιτιόυ ειμαι άνθρωπος οικογένειας. Προφανώς γιαυτό στην περίπτωσή μου φοβήθηκα, και για πολλά άλλα βέβαια.

Μανούλα1 κι εγω ''βλέπω'' απο αυτά που γράφεις ότι εχετε ενα δέσιμο δυνατό με τον άντρα σου, παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες που έχετε θα τα καταφέρετε, αξίζει να προσπαθήσεις γιαυτά που νοιώθεις και κυρίως για τα παιδιά σου

Λοιπον σημερα μια φιλη μου ειπε κατι που μου αρεσε πολυ οτι πιο πολλα κερδιζεις με το μελι παρα με το ξυδι,και εχει δικιο. Καποτε ο αντρας μου μου ειπε οτι οταν θελωκατι να του το λεω γιατι δεν θεωρειται τιποτα δεδομενο γι αυτον ,οι αντρες σκεφτονται πολυ διαφορετικα σε σχεση με εμας

Ξερετε κατι?θεωρω τον εαυτο μου δυνατο,μπορω να βγαινω απο δυσκολες καταστασεις,ειμαι αγωνιστρια,μπορει να γονατιζω αλλα συνεχιζω, ετσι και τωρα νιωθω οτι επιασα πατο αρα ισως ηρθε η ωρα για ανοδο,ναι ειμαι ευαλωτη οπως ειπαι ηζωη πιο πανω ,αλλα πιστεψε με δεν ειναι ευκολο να παλεψεις και να βγεις απο τη βουλιμια και εγω το εκανα.

Και αυτον τον ανθρωπο ρε γαμωτο ......τι να πω με τρελαινει με το καλο και το κακο τροπο,

Οσο για το οικονομικο κατι θα βρω που θα παει , θα τα καταφερουμε αφου ειμαστε μαζι ,ειμαστε ενα.…..... Πρεπει να τον καταλαβω

Φιλη ψηφίζω για την κοπελα που μίλησε για ψυχολόγο !!

Θα σου φανεί αστείο αλλα απο την δουλειά με στείλανε σε δυο μέρες "group therapy ψυχολογίας " (εχει να κανει με την θέση μου)- με βοήθησε απίστευτα να βγω απο σκ**α θέση σε οικογένεια και δουλειά ... Μου άλλαξε την ζωη! Το πρώτο πράγμα που μας είπαν ειναι οτι σε οτιδήποτε σχέση (δουλειάς , οικογένεια, συζυγική κλπ) μην παιρνεις τιποτα δεδομένο ΠΟΤΕ... Αυτο που ειπε ο άντρα σου δηλαδη . Εχεις προβλημα αν δεν εισαι σαφής σε οτι θέλεις απο τον αλλο κλπ

Καταλαβαινω το οικονομικό θα ειναι δύσκολο για ψυχολόγο... Αν θες εχω υλικό απο την ψυχολόγο που μου έστειλε, αν θες στείλε μου πμ και σου στέλνω οτι εχω ;)

Φιλη ψηφίζω για την κοπελα που μίλησε για ψυχολόγο !!

Θα σου φανεί αστείο αλλα απο την δουλειά με στείλανε σε δυο μέρες "group therapy ψυχολογίας " (εχει να κανει με την θέση μου)- με βοήθησε απίστευτα να βγω απο σκ**α θέση σε οικογένεια και δουλειά ... Μου άλλαξε την ζωη! Το πρώτο πράγμα που μας είπαν ειναι οτι σε οτιδήποτε σχέση (δουλειάς , οικογένεια, συζυγική κλπ) μην παιρνεις τιποτα δεδομένο ΠΟΤΕ... Αυτο που ειπε ο άντρα σου δηλαδη . Εχεις προβλημα αν δεν εισαι σαφής σε οτι θέλεις απο τον αλλο κλπ

Καταλαβαινω το οικονομικό θα ειναι δύσκολο για ψυχολόγο... Αν θες εχω υλικό απο την ψυχολόγο που μου έστειλε, αν θες στείλε μου πμ και σου στέλνω οτι εχω ;)

Εγώ πάντως ψυχολογία από ανάγνωση δεν θα πρότεινα:rolleyes:

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Εγώ πάντως ψυχολογία από ανάγνωση δεν θα πρότεινα:rolleyes:

Υπάρχουν παρα πολλα καλα βιβλία ψυχολογίας εκεί εξω που εχουν γραφτεί απο τους μεγαλύτερους του είδους! Εννοείται τιποτα δεν ειναι όπως το 121 αλλα αν δεν υπαρχει ρευστο τα βιβλία εχουν βοηθηςει κόσμο εξου και υπαρχει μεγαλη αγορά για αυτά

Δεν εχω βιβλίο να προτείνω δυστυχώς απο προσωπική πείρα γιατι έκανα παντα μαθήματα απο ψυχολόγους προσωπικά η σε γκρουπ λόγο εργασίας αλλα σιγουρα υπάρχουν απλα θελει ψάξιμο και να ρωτήσεις κόσμο που ξέρει

Παρεπιμπτωντως τα περισσότερα βασίζονται στις ίδιες αρχές η διαφορα ειναι ο τρόπος που εξηγείται και το υλικό για το οποίο μίλησα ειναι στανταρντ αρχές ψυχολογίας τιποτα συγκεκριμένο για καποιον

Θεματοθετρια good luck- τα δικά σου τα εχουμε περασει πολλες!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...