Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα μαμάδες

Βρισκομαι σε απογνωση. Οποιαδηποτε εμπειρία ή συμβουλή ειναι απαραίτητη.

Ο γιος μου ξεκινησε παιδικο σταθμο 19 μηνων για 3 μηνες. Οκτωβρη 2015 που ξεκινησε, Νοεμβρη και Δεκέμβρη ηταν μονίμως αρρωστος. Το Δεκεμβρη λοιπον σταματησε το σταθμο και μεχρι σημερα που ειναι 27 μηνων δεν ξαναπηγε. Η απελπισία μου οφειλεται στο οτι δεν εχει περασει παρολα αυτα μηνας που να μην αρρωστησει. Απο Ιανουάριο μεχρι σημερα που εκανε παλι πυρετο. Τι να κανω;;; Δεν μπορω να αποδεχτω την κατάσταση αυτη. Η παιδιατρος μας δινει εισπνεομενα, xozal, singulair ομως καθε μηνα τα ιδια. Βηχας, φλεμα, μύξα, λαιμος, ωτιτιδες και καταληγουμε στην αντιβιωση. Γιατι αρρωσταινει τοσο συχνα αφου δεν παει ουτε παιδικο σταθμό; Να παω σε ανοσολογο; Πνευμονολογο, ωρλ; Τα φωτα σας! Εχετε καλους γιατρους να μου προτεινετε;;;;

Διαφημίσεις

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλημέρα μαμάδες

Βρισκομαι σε απογνωση. Οποιαδηποτε εμπειρία ή συμβουλή ειναι απαραίτητη.

Ο γιος μου ξεκινησε παιδικο σταθμο 19 μηνων για 3 μηνες. Οκτωβρη 2015 που ξεκινησε, Νοεμβρη και Δεκέμβρη ηταν μονίμως αρρωστος. Το Δεκεμβρη λοιπον σταματησε το σταθμο και μεχρι σημερα που ειναι 27 μηνων δεν ξαναπηγε. Η απελπισία μου οφειλεται στο οτι δεν εχει περασει παρολα αυτα μηνας που να μην αρρωστησει. Απο Ιανουάριο μεχρι σημερα που εκανε παλι πυρετο. Τι να κανω;;; Δεν μπορω να αποδεχτω την κατάσταση αυτη. Η παιδιατρος μας δινει εισπνεομενα, xozal, singulair ομως καθε μηνα τα ιδια. Βηχας, φλεμα, μύξα, λαιμος, ωτιτιδες και καταληγουμε στην αντιβιωση. Γιατι αρρωσταινει τοσο συχνα αφου δεν παει ουτε παιδικο σταθμό; Να παω σε ανοσολογο; Πνευμονολογο, ωρλ; Τα φωτα σας! Εχετε καλους γιατρους να μου προτεινετε;;;;

Καλημέρα! Ομοιοπαθουσα κι εγω..ο μικρός μου ειναι δυο ετών και δεν πηγαίνει παιδικό ομως πηγαίνει ο μεγάλος Νηπιαγωγειο με αποτέλεσμα να μεταφέρει συνεχώς ιώσεις χωρίς ομως να νοσεί ο ιδιος.Τοθεμα ειναι οτι ο μικρός ειναι κάθε μήνα άρρωστος ποτέ με πυρετό ποτέ με γαστρεντερίτιδα και ποτέ με βήχα-μηξα Κ.τ.λ.Η Παιδιατρος μου είπε οτι θεωρείται φυσιολογικό να αρρωσταίνουν τα παιδιά 6-8 φορές το χρόνο.Τουλαχιστον σκέφτομαι οτι με τόσα αντισώματα που απέκτησε φέτος, ίσως του χρόνου να μην αρρωσταίνει τόσο συχνά..

Λογικο αν το παιδι εχει μεγαλυτερο αδερφακι.Αν όμως δεν εχει αδερφακι και δεν παει και σχολειο τοτε πως κολαει τοσο συχνα?Πλενετε συχνα χερακια?Μηπως πηγαίνετε συχνα σε παιδότοπους και γενικα κλειστους χωρους?

Δεν εχει αδερφακι ακομα. Ειμαι εγκυος στον ογδοο μηνα. Σκέφτομαι και τι θα γινει οταν γεννηθει το μωρο. Θα το κολλαει και θα τρεχουμε νοσοκομεια; Χερακια πλενουμε εννοειται. Νιωθω οτι ειναι ενας φαυλος κυκλος.

Ειναι λογικο να παιρνει καθε λιγο κορτιζονη;

Οποια κοπελα εχει ας μου συστησει εναν καλο πνευμονολογο. Σκέφτομαι να παω και σε ανοσολογο.

Ο γιατρός σου τι σου λέει; Ποιες είναι ακριβώς οι διαγνώσεις και σου δίνει αντιβίωση και κορτιζόνη; Ο δικός μου γιατρός δίνει στο αμην αντιβίωση και έχει πει σε γνωστή μου "όταν ακους γιατρό να δίνει κορτιζόνη σε παιδί, πετάς τη συνταγή και φεύγεις". Για αρχή σου προτείνω να αλλάξεις γιατρό. Παιδίατρο.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω το θεωρώ υπερβολή να του δίνει συνέχεια αντιβίωση και κορτιζόνη.Εμεις μονο μια φορά πήραμε αντιβίωση επειδή είχε 4 μέρες συνεχόμενες πυρετό και μας την έδωσε προληπτικά.και μια φορά κάναμε εισπνοές aerolin-flixotide λόγω συριγμου στην αναπνοή.Βεβαια εδω δεν είμαστε αρμόδιες να σου λέμε τι θα κανεις, αλλα αν θεωρείς οτι το παρακάνει ο γιατρός σου με τα φάρμακα καλό θα ήταν να πάρεις κι άλλη μια γνώμη.Για πνευμονολόγο μου είχε πει η Παιδιατρος μου οτι ειναι καλή η διευθύντρια της Ευρωκλινικής παίδων.

Αντιβιωση δεν μου δινει απο την αρχη. Το παλευουμε ετσι και οταν βλεπουμε οτι δεν περναει και εχει υψηλο πυρετο πανω απο 3 μερες τοτε αναγκαστικα παίρνει. Aerolin & Fixotide κανουμε και εμεις μασκα. Το fixotide δεν εχει κορτιζόνη μεσα; Η παιδιατρος ειναι πολυ καλη δεν θελω να την αλλαξω. Κανει μεχρι εκει που μπορεί και φτάνουν οι γνωσεις ενος απλου παιδιατρου θεωρω. Μηπως θα επρεπε να τον δει ενας πιο ειδικος σκεφτομαι.

Αφού το παιδάκι δεν πηγαίνει σε παιδικό, γιατί αρρωσταίνει διαρκώς; :confused:

Κάποιος του φέρνει τις ιώσεις ή πάτε κάπου και κολλάει.

Ακουσε, ΜΗΝ πηγαίνετε σε παιδότοπους, καλύτερα στείλε το στον παιδικό*.

Βγάζε το παιδί 11-1 το πρωί να το βλέπει λίγο ο ήλιος, να συνθέτει βιταμίνη D που είναι χρήσιμη για το ανοσοποιητικό του, και φροντίστε όσοι έρχεστε σε επαφή με το παιδί αλλά και με εσένα αφού είσαι 8 μηνών, να πλένετε τα χέρια σας καλά μπαίνοντας στο σπίτι.

*Στον χειρότερο παιδικό υπάρχουν οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής. Θα υπάρξουν σε μία ημέρα 20 παιδάκια, 5 που αναρρώνουν και μπορούν να μεταδώσουν ιώσεις. Θα πλύνουν τα χεράκια αλλά κατά την συναναστροφή μεταξύ τους και την χρήση παιχνιδιών, μαρκαδόρων, πλαστελίνης κλπ, θα ανταλλάξουν μικρόβια.

Στον καλύτερο παιδότοπο δεν υπάρχουν κανόνες υγιεινής. Κάποιοι πηγαίνουν τα παιδιά που είναι άρρωστα και δεν πηγαίνουν σχολείο, πχ με παιδικές αρρώστιες κλπ, στους παιδότοπους να παίξουν και να ξεδώσουν. Κάθε ημέρα από ένα φουσκωτό μπορεί να περάσουν 60 παιδάκια και τα 30 απ' αυτά να αναρρώνουν. Καταλαβαίνεις νομίζω.

Εμείς είμασταν έτσι όπως περιγράφεις πέρισυ, με νοσηλείες μάλιστα. Μετά κάναμε ομοιοπαθητική και ηρεμήσαμε. Φέτος η χρονιά ξεκίνησε όμορφα, έτυχε να λείπει όλη η τάξη και η κόρη μου να είναι εκεί μαζί με 3 παιδάκια.

Και αρχίσαμε να πηγαίνουμε σε παιδότοπους. Μαζέψαμε τα πάντα και ακόμη παιδευομαστε. Κι εμείς με κορτιζόνη που και που γιατί κάνουμε κρουπς.

Απαξ και αρρωστήσει το παιδί βαριά και πάρει και αντιβίωση, το ανοσοποιητικό πέφτει πολύ. Ετσι κολλάει το ένα πίσω απ'το άλλο εφόσον ασφαλώς έρχεται σε επαφή με τις ιώσεις.

Προσοχή λοιπόν.

Αντιβιωση δεν μου δινει απο την αρχη. Το παλευουμε ετσι και οταν βλεπουμε οτι δεν περναει και εχει υψηλο πυρετο πανω απο 3 μερες τοτε αναγκαστικα παίρνει. Aerolin & Fixotide κανουμε και εμεις μασκα. Το fixotide δεν εχει κορτιζόνη μεσα; Η παιδιατρος ειναι πολυ καλη δεν θελω να την αλλαξω. Κανει μεχρι εκει που μπορεί και φτάνουν οι γνωσεις ενος απλου παιδιατρου θεωρω. Μηπως θα επρεπε να τον δει ενας πιο ειδικος σκεφτομαι.

Γιατι σου αρέσει αυτη η Παιδιατρος; Πλακώνει το παιδι με φαρμακα του βλάπτει το ανοσοποιητικό αν παιρνει καθε λιγο αντιβιωςη ακομα και κορτιζόνη

Καλα ειςπνεομενα τι παιρνει; Εχει αςμα; Γιατρος που δίνει κορτιζόνη και εισπνεομενα για μύξα και λαιμό ειναι για κρέμασμα!

Οταν εχει μύξα το παιδι πολυ φυσικό όρο για να μην του κατςει στα αυτιά! Και μονο οταν ο πυρετός κρατάει πιο πολυ απο '3 μέρες ' και δεν πέφτει με αντιπυρετικά με τιποτα τότε ειναι βακτήριο και δινεις αντιβίωση

Αυτά ειναι στοιχειώδη που ολοι οι σωστοί γιατροί ακολουθούν

Καμπανάκια χτυπάνε οταν δίνει τοςο εύκολα πια αντιβίωση , κανει τεράστιο κακο στο παιδι σου και η παραμικρός ιός θα του γύρναει σε βακτήριο (που μέλλον αυτο γινεται τωρα)

Ψάξε για άλλο παιδίατρο, παρε συστάσεις απο εδω το φόρουμ

Και καλή λευτεριά!

Διαφημίσεις

Εχουμε κανει ολες τις εξετάσεις σιδηρο, φερριτινη, αιματοκριτη, θυροειδη, βιταμινη D. Ολα πολυ καλα. Δεν τρωει ποσοτητες απο φαγητο αλλα τρωει απο ολα και κυριως υγιεινά. Ειναι 27 μηνων 11 κιλα. Γενικά πολυ δραστηριο, κοινωνικο και δυνατο παιδι με αστειρευτη ενεργεια. Δεν ξερω γιατι αρρωσταινει συνεχεια. Οποια κοπέλα εχει αναλογη εμπειρια και καποιο καλο πνευμονολογο να μου συστησει θα το εκτιμουσα.

Εχουμε κανει ολες τις εξετάσεις σιδηρο, φερριτινη, αιματοκριτη, θυροειδη, βιταμινη D. Ολα πολυ καλα. Δεν τρωει ποσοτητες απο φαγητο αλλα τρωει απο ολα και κυριως υγιεινά. Ειναι 27 μηνων 11 κιλα. Γενικά πολυ δραστηριο, κοινωνικο και δυνατο παιδι με αστειρευτη ενεργεια. Δεν ξερω γιατι αρρωσταινει συνεχεια. Οποια κοπέλα εχει αναλογη εμπειρια και καποιο καλο πνευμονολογο να μου συστησει θα το εκτιμουσα.

Μα αυτο προσπαθούμε να σου πούμε οτι αρρωσταίνει συνεχεια γιατι η γιατρό σου αντιμετωπίζει τον καθε ιό με βαριά φαρμακα, τι πιστεύεις οτι κανει αυτο στο ανοσοποιητικό. Ξεκίνησε με το να βρεις μια γιατρό που δεν δίνει αντιβιωσει μετα απο 3 μέρες πυρετό, προωθεί καλή διατροφή, βιταμίνες και προβιοτικα και θα δεις οτι ο μικρος θα αναπτύξει πάλι καλή φλορα το ανοσοποιητικό θα ανεβεί και θα καταπολεμήσει τους ιούς γρήγορα

Και ο πνευμονολόγος τι να σου κανει οταν λες οτι εχει οτιτιδες;

Για καποιο λογο δεν θελω να δω;;;;;;

Θα παρακαλουσα για περισσοτερο ευγενικες εκφρασεις.

Σας ευχαριστώ ολες για τις απαντησεις. Εκτιμω ιδιαιτερα που διαθεσατε λιγο απο το χρονο σας για να βοηθησετε. Απο Δευτέρα θα αρχισω το ψαξιμο.

Διαφημίσεις

Για καποιο λογο δεν θελω να δω;;;;;;

Θα παρακαλουσα για περισσοτερο ευγενικες εκφρασεις.

Σας ευχαριστώ ολες για τις απαντησεις. Εκτιμω ιδιαιτερα που διαθεσατε λιγο απο το χρονο σας για να βοηθησετε. Απο Δευτέρα θα αρχισω το ψαξιμο.

Δεν ηταν αγενης η έκφραση απλα φαινεται περίεργο που θες να μείνεις με γιατρό που δίνει τόσα βαριά φαρμακα για απλούς ιούς (αν και καταλαβαινω η αλλη γφαιβεται επάγγελματιας οποτε εύκολο να την πιστέψεις)

Μπράβο που θα βρεις άλλον θα δεις μεγαλη αλλαγή στο παιδι σου αν κανεις διαφορετικές επιλογές, μπορεις να ρωτήσεις εδω στο φόρουμ αν εχουν να σου συστήσουν κάποιον

προβιοτικα απο που παιρνουμε εκτος απο γιαουρτι?

Δυστυχώς το γιαούρτι δεν εχει πολλα λόγω του τρόπου που το φτιάχνουν

Στο φαρμακείο πουλάνε αλλα το καλύτερο ειναι να κανεις μονη σου κέφιρ - σε βιολογικά μπορει να πουλάνε σπόρους και να το φτιάξεις . Θυμάμαι η μανα μου έπινε κέφιρ πριν 25 χρονια οποτε σιγουρα ειναι εύκολο στην ελλαδα να βρεις ;)

Δε θεωρώ πως έγραψα κάτι αγενές. Είπα πως κατά την άποψή μου (και αρκετών άλλων που απάντησαν επίσης) δεν χρειάζεσαι γιατρό άλλης ειδικότητας αλλά τη διάγνωση άλλου παιδιάτρου. Αν θεωρείς αγενή μια απάντηση που δεν σου άρεσε, είσαι λάθος. Πες ότι διαφωνείς μαζί μου αλλά όχι ότι είμαι και αγενής!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλησπέρα κ από εμένα. θα σου πω την εμπειρία που είχα φέτος, με το γιο μου 4 ετών, ο οποίος όμως πηγαίνει παιδικό σταθμο. Έχω ένα παιδίατρο ο οποίος αργεί να δώσει αντιβίωση, δεν τη θέλει καθόλου κ ένα παιδί που θεωρούσα από πριν ξεκινήσει το σχολείο ότι είναι επιρρεπής στα αναπνευστικά, πολλές φορές βήχα, βρογχιολίτιδα κ άτυπη πνευμονία πριν καν ξεκινήσουμε τον παιδικό. Φέτος ξεκινήσαμε με βήχα πριν τα χριστούγεννα, μέσα στη μέρα κ τη νύχτα 3-5 κ 7-8 ξύπνιος κ μύξα πράσινη κ επίμονη, παρʼόλες τις 7-8 πλύσεις με ορό ημερησίως. Έβαζα otrivin σώζαμε τα αυτιά, έκοβα το otrivin υγρό στα αυτιά. Κ αυτά για 1,5 μήνα, ώσπου έκανε ωτιτιδα γερή κ βρογχίτιδα κ πήραμε την πρώτη αντιβίωση. Τα αυτιά έστρωσαν, η βρογχίτιδα με 15 μέρες aerolin τίποτα κ έστρωσε με 15 μέρες flixotite. 1 εβδομάδα καλά κ μετά μύξα, βήχα, πυρετό κ 4 μέρες στο νοσοκομείο λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού. Κ μόλις τελείωσε την αντιβίωση, μάντεψε, πάλι από την αρχή. Κατά τη διάρκεια αυτών κ που δεν πήγα, ρώτησα τους γιατρούς στο νοσοκομείο, σε 2 διαφορετικούς κλασσικούς παιδιάτρους, σε 2 ωρλ μήπως φταίνε οι αμυγδαλές κ τα κρεατάκια… κ στο τέλος μου είπαν ότι μάλλον είναι αλλεργικός αφού δεν έχει τίποτα άλλο. Να πω επίσης ότι το παρακολουθούσε κ ομοιοπαθητικός ο δικός μου ο οποίος δεν έκανε κ πολλά… όμως επειδή κάνω χρόνια ομοιοπαθητική κ έχω δει τα αποτελέσματά της, πήρα την απελπισμένη απόφαση κ πήγα στην ομοιοπαθητικό παιδίατρο τη δική μου που εμπιστεύομαι αλλά βρίκεται 1 ώρα από το σπίτι μου (μένω βόρεια κ είναι στο Ν.Κόσμο).

Γέλασε που της είπα για αλλεργίες και μου είπε αυτά που σου λένε κ τα κορίτσια εδώ. Η αντιβίωση κάνει τη δουλειά του ανοσοποιητικού κ όταν τελειώσει η αντιβίωση ξανακολλάει στο άψε-σβήσε… (εμένα από τον παιδικό, εσένα είναι ένα ερώτημα από που) πήραμε ομοιοπαθητικό για να δυναμώσει το ανοσοποιητικό, μου είπε ότι θα δω τεράστια διαφορά, αλλά μου είπε κ ότι του χρόνου θα είναι σίγουρα καλύτερα τα πράγματα. Είμαστε στην 4η μέρα της θεραπείας κ πάμε καλά… ελπίζω να έχω αποτελέσματα.

Καταλαβαίνω τη θέση σου γιατί είμαι κ εγώ στον 8ο μήνα έγκυος κ ούτε θυμάμαι τί θα πει ύπνος…

Όμως τα πράγματα είναι απλά (κ λίγο μπακάλικα που τα ξέρουν οι μαμάδες), εισπνεόμενα παίρνουμε μόνο για βρογχίτιδα, άσθμα, σφίριγμα στην αναπνοή κ αντιβίωση για λοιμώξεις, μικρόβια (ωτίτιδες, αμυγδαλίτιδες) κ πολλές μέρες υψηλού πυρετού… κ επιβαρύνουν πολύ τον οργανισμό μικρών κ μεγάλων… κ ένας ομοιοπαθητικός γιατρός που θα ταιριάξει στον εκάστοτε οργανισμό μπορεί να κάνει θαύματα…

επίσης τα προβιοτικά κάνουν πολύ καλή δουλειά σαν συμπλήρωμα γιατί τα τρόφιμα είναι όλα λίγο έως πολύ πειραγμένα… κ κατά τη διάρκεια της αντιβίωσης δεν κάνει η σοκολάτα, η ζάχαρη και οι ξηροί καρποί…

Όμως δεν κατάλαβα πολύ καλά, πνευμονολόγο γιατί σκέφτεσαι? κάνει βρογχίτιδες? ή κάτι στο κατώτερο αναπνευστικό? ή ωτίτηδες κ μύξες? γιατί εμένα που είχα πρόβλημα με το ανώτερο αναπνευστικό με έστειλαν σε ωρλ, οι αμυγδαλές κ τα κρεατάκια ευθύνονται για καταστάσεις που περιγράφεις μαζί με ροχαλητό κ άπνϋες κατά τη διάρκεια του ύπνου…

πωπω, συγνώμη για το σεντόνι!!!

δεν ξέρω τι να απαντήσω, όταν βλέπω ανθρώπους που εμφανώς δεν είναι γιατροί να δίνουν τόσο κάθετες συμβουλές..πιθανολογώ πως αν δε ήσουν ευχαριστημένη θα άνοιγες θέμα "θέλω να αλλάξω παιδίατρο"...Εμείς έχουμε ας πούμε μια εξαιρετική παιδίατρο που δεν δίνει εύκολα φάρμακα..παρόλα αυτά τα κορίτσια μου έχουν πάρει και κορτιζόνη, για δύσπνοια λόγω αλλεργίας η μία και λαρυγγίτιδα η άλλη, και αντιβιώσεις για ωτίτιδες, και εισπνεόμενα για βρογχίτιδες και τίποτα όταν δε χρειάζεται..δλδ δεν καταλαβαίνω πώς χαρακτηρίζεις όλα αυτά "βαριά φάρμακα", εκτός αν δεν αποδέχεσαι την κλασική ιατρική οπότε πάσο..

μια λαρυγγίτιδα αλλιώς μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

από κάπου κολλάει το παιδάκι..να ξέρεις ότι μάλλον είναι φάση και του χρόνου θα είστε καλύτερα..ξέρω, είναι πολύ δύσκολο. υπομονή, φρούτα, βόλτες έξω..θα ξενοιάσετε..στη θέση σου ίσως να πήγαινα και σε κάποιον αλλεργιολόγο πάντως

Κοριτσια εγραφα μια ωρα και με πέταξε εξω και σβηστηκε ολο το κατεβατο.

Eliz ευχαριστώ για το σεντονι! Μοιαζουν οι περιπτωσεις μας.

Babycobra συμφωνω. Παιδιατρο δεν θελω να αλλαξω γιατι δεν δινει φαρμακα με το παραμικρο, ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο γιος μου τη λατρευει, παιρνει τηλ να δει πως παει, ηταν η μονη που ετρεξε Πρωτοχρονια για να δει εμενα που ειχα κι εγω βρογχιτιδα και δεν εβρισκα γιατρο κλπ κλπ. Αν ειναι λαθος στο θεμα aerolin δεν μπορώ να την ακυρωσω και σε ολα τα υπολοιπα.

Απλά θελησα να παρω μια δευτερη γνωμη γιατι ολο αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος καθε 20 με 25 μερες ειναι αρρωστος. Και επειδη αυτό που εχει ειναι βηχας με φλεματα και μυξες θεωρησα οτι ειναι σωστοτερο να απευθυνθω σε καποιον ειδικο στο θεμα αναπνευστικο και οχι παλι σε εναν απλο παιδιατρο. Δεν ξερω εχω απελπιστει. Μεχρι και σε ανοσολογο σκεφτηκα να παω. Δεν μπορω να βλεπω αλλο το παιδι να υποφερει καθε τοσο.

Απλά θελησα να παρω μια δευτερη γνωμη γιατι ολο αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος καθε 20 με 25 μερες ειναι αρρωστος. Και επειδη αυτό που εχει ειναι βηχας με φλεματα και μυξες θεωρησα οτι ειναι σωστοτερο να απευθυνθω σε καποιον ειδικο στο θεμα αναπνευστικο και οχι παλι σε εναν απλο παιδιατρο. Δεν ξερω εχω απελπιστει. Μεχρι και σε ανοσολογο σκεφτηκα να παω. Δεν μπορω να βλεπω αλλο το παιδι να υποφερει καθε τοσο.

Μην απελπίζεσαι! Αν πας σε ειδικό για αναπνευστικό δεν θα σου κανει πολλα για τις ωτίτιδες όπως είπες οτι εχει. Για μένα καλυτερα ενα άλλο παιδίατρο να δεις τι μπορει να συμβουλέψει για να ανεβεί το ανοσοποιητικό και να δεις επίσης πως χειρίζεται ενα απλό κρυωμα (αυτο φαινεται να εχει ο μικρος σου)

Η Παιδιατρος σου σιγουρα ειναι άνθρωπος δεν το αμφισβητο αλλα θα έπρεπε τουλαχιςτον να σου εξηγήσει τη κανει η αντιβίωση και η κορτιζόνη στο ανθρώπινο σώμα ειδικα οταν δίνει το πρώτο μετα απο τρεις μέρες πυρετό . Ειναι καθήκον της να ενημερώνεται η ιδια καταρχήν αν δεν ξέρει

Αν δεν θες μην την αλλάζεις απλα παρε δευτερη γνωμη