Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λογοθεραπεία 2016 Τι ισχύει με ΕΟΠΠΥ?

Recommended Posts

Καλημέρα

Θα ηθελα να μου πείτρε όσες κοπέλες κάνετε μεσω Εοππυ τα παιδακια σας λογοθεραπεία

1.Μετα απο πόσο καιρό παίρνετε τα χρήματα πίσω

2.την ακριβή διαδικασία,για τα δικαιολογητικά.

Συγνώμη που ανοίγω νέο ποστ,αλλά όσα βωρηκα ήταν απο 2014 και πριν...οπότε σίγουραεχουν αλλάξει τα πράγματα.

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε.

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

• 1 month later...

καλησπέρα εγω συνεργαζόμουν με ένα κέντρο οπου δεν χειαζόταν να πληρώσω εκείνη την στιγμή τους έδινα τα λεφτά όταν τα έπερνα από το εοππυ και ερχόντουσαν και στο σπίτι πολύ εξυπηρετικό για θέμα χρόνου απλά πρέπει να κλείσεις το ραντεβού σου άμμεσα γτ έχουν πολλά παιδάκια και την πρώτη συνεδρία δεν στην χρεώνουν http://feelthefamily.com/

Καλησπέρα! Αρχίσαμε τον Απρίλιο λογοθεραπεία σπίτι.

Στο τέλος κάθε μήνα παίρνεις από την λογοθεραπεύτρια την απόδειξη και την καταθέτεις στον εοπυ μαζί με το πτυχίο της, φωτοτυπία της έγκρισης και φωτοτυπία του τραπεζικού σου λογαριασμού και μία αίτηση που σου δίνουν εκεί. Σου δίνουν πρωτόκολλο και περιμένεις . Δεν ξέρω αν αργούν τα χρήματα, μας είπαν όμως όχι.

Καλημέρα.

Ο γιος μου άρχισε εργο- και λογο- θεραπεία γύρω στις 20 σεπτέμβρη '15. Πήγα στον εοπυυ τις πρώτες αποδείξεις (σεπτεμβρίου + οκρωβρίου) μαζί με όλα τα άλλα δικαιολογητικά τις πρώτες μέρες του νοέμβρη '15. Πρώτη φορά πήραμε χρήματα αρχές φλεβάρη '16. Από τότε παίρνουμε κανονικά κάθε μήνα το ποσό που αντιστοιχεί σε κάποιον προγενέστερο μήνα, με εξαίρεση τον προηγούμενο μήνα που πήραμε για δύο μήνες!!!!

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Διαφημίσεις