Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσπάθεια με δανεικά ωάρια

Recommended Posts

Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες (μέχρι γονιμοποίηση) δοκίμασα με δανεικά. Είμαι 11 μέρες πριν την χοριακή και έχω φοβερή αγωνία... Έχει δοκιμάσει κάποια? Υπάρχουν κάποια συμπτώματα ότι μπορεί να έχει γίνει η εμφύτευση?

Διαφημίσεις

Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες (μέχρι γονιμοποίηση) δοκίμασα με δανεικά. Είμαι 11 μέρες πριν την χοριακή και έχω φοβερή αγωνία... Έχει δοκιμάσει κάποια? Υπάρχουν κάποια συμπτώματα ότι μπορεί να έχει γίνει η εμφύτευση?

μην το βαζεις κατω. ολα καλα θα πανε

εκανα δυο αποτυχημενες προσπάθειες μα δανεικά αλλά η τρίτη πέτυχε

Διαφημίσεις

Kai γω έχω ακούσει καλά λόγια για τον Ξυδιά.

ο καλύτερος.

στην δευτερη αποτυχημενη ειχε σκασει. "τον οκτωβρη θα μεινεις εγκυος ο κοσμος να χαλασει" ειχε πει. το ειπε και το εκανε. και δεν πηρε καθολου λεφτα στην τρίτη προσπαθεια!!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Καλησπερα mayra. Και χρονια πολλα σε σενα και σε ολα τα κοριτσια του φορουμ.

Ευχομαι σε ολες καλες εγκυμοσυνες.

Τελικα πως εξελιχθηκε η εξωσωματικη με δανεικα? το σκεφτομαι κι εγω.... Αν και 30 χρονων εχω κανει δυο χειρουργεια στις ωοθηκες με αποτελεσμα πολυ χαμηλη ΑΜΗ συν κλειστες σαλπιγγες.

Τελικα πως εξελιχθηκε η εξωσωματικη με δανεικα? το σκεφτομαι κι εγω.... Αν και 30 χρονων εχω κανει δυο χειρουργεια στις ωοθηκες με αποτελεσμα πολυ χαμηλη ΑΜΗ συν κλειστες σαλπιγγες.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Η πολύ χαμηλή ΑΜΗ δεν είναι από μόνη της λόγος για δανεικά. Όσο για τις κλειστές σάλπιγγες είναι ο λόγος για τον οποίο εφευρέθηκε η εξωσωματική.

Ρίξε μια ματιά στο forum σε διάφορα topic που σε αφορούν και σκέψου μήπως θα ήταν σκόπιμο να επισκεφτείτε με τον σύντροφό σου δύο-τρεις γιατρούς με καλό όνομα στην εξωσωματική γιατί θεωρώ ότι είσαι πολύ νέα για να σκέφτεσαι τα δανεικά.

Καλή χρονιά και με ένα μωράκι εύχομαι!

Γεια και χρονια πολλά! Εχετε επιχειρήσει διεγερση ωοθηκών ή εξωσωματική σε φυσικό κύκλο; Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα. Τσέκαρε τις ειδοποιήσεις σου πανω δεξιά! ;)

I 'm a happy twin mom

Καλησπερα indyla, σε ευχαριστω για την απαντηση σου,

δυστυχως ΑΜΗ εχω μολις 1.4 στα 30 μου και δυο ωοθηκες με ηλικια οπως ειπε ο γιατρος μου 40+ χρονης, μετα απο δυο χειρουργεια εφυγε πολυ πραμα ειναι πολυ μικρες σε μεγεθος ταλαιπωρημενες οσο δε παει.

Το σκεφτομαι ως ενδεχομενο τα δανεικα αφου εξαντλησω τις προσπαθειες που εχω να κανω.

Σε οσους γιατρους εχω παει μου λενε να βιαστω οσο μπορω...ο οργανισμος μου γενναει δερμοειδεις κυστεις και φοβουνται ενα μελλοντικο χειρουργειο οπως τα δυο προηγουμενα.

Μακαρι να παει καλα για ολα τα κοριτσια που προσπαθουν! Να κραταμε ενα μωρακι συντομα στην αγκαλια μας.

Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας! Δυστυχώς δεν πήγε καλά, μηδενική χωριακή. Συνεχίζουμε με άλλες εξετάσεις και έχει ο Θεός. Τι να πω?! Αυτός ξέρει... Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Διαφημίσεις

mayra ήταν η πρώτη σου εμβρυομεταφορά γενικά; Υστεροσκόπηση εχεις κανει να δειτε τη μήτρα σου; Σου ευχομαι μεσα απο τη καρδιά μου η επόμενη εμβρυομεταφορά να είναι η τυχερή σας! Και θα ειναι!

I 'm a happy twin mom

mayra ήταν η πρώτη σου εμβρυομεταφορά γενικά; Υστεροσκόπηση εχεις κανει να δειτε τη μήτρα σου; Σου ευχομαι μεσα απο τη καρδιά μου η επόμενη εμβρυομεταφορά να είναι η τυχερή σας! Και θα ειναι!

Ναι η πρώτη ήταν με πολύ καλό έμβρυο. Υστεροσκόπηση θα κάνω σε λίγες μέρες να δούμε τι θα δείξει και αυτή. Μακάρι να είναι η επόμενη!!!

• 4 months later...

Εχω κάνει δυο αποτυχημένες με.δανεικα στο γ@ννμ@ με τον κύριο Μαντ....

Τώρα ειμαι στην τρίτη μερα έμβρυομςταφορας.Και μια.μετεια.βλαστοκθατη στην ψύξη

Μου λεει εχω 70,τις 100

Δε το.πιστεύω θέλω να δω τι αλλο μπορει να φταίει.Στην

τύχη δεν πιστευω

Εχω κάνει δυο αποτυχημένες με.δανεικα στο γ@ννμ@ με τον κύριο Μαντ....

Τώρα ειμαι στην τρίτη μερα έμβρυομςταφορας.Και μια.μετεια.βλαστοκθατη στην ψύξη

Μου λεει εχω 70,τις 100

Δε το.πιστεύω θέλω να δω τι αλλο μπορει να φταίει.Στην

τύχη δεν πιστευω

Αρχή, σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά και αυτή η προσπάθεια να είναι η πετυχημένη! Τώρα αν ο μη γένοιτο δεν ευοδωθεί και αυτή σου η προσπάθεια, ίσως θα μπορούσες να σκεφτείς το ενδεχόμενο να δεις και έναν άλλον γιατρό για μία δεύτερη γνώμη.

Καλή υπομονή όσο περιμένεις και καλή επιτυχία! :)

Αρχη καλη επιτυχια κ απο μενα.ισως κ στατιστικα κ μονο ηρθε η ωρα να πετυχεις.θα σου πω ομως κατι.γιατρο που σου λεει οτι εχεις 70% πιθανοτητες να πετυχεις να μην τον πιστευεις.35% ειναι οι πιθανοτητες με τις καλυτερες προυποθεσειες.τοσο δινει η ιατρικη κ η φυση.αν παεει κατι στραβα που δεν στο ευχομαι ψαξετο κ αλλαξε κ κεντρο.