Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ήθελα να ρωτήσω τις μαμάδες που τα μωράκια τους πίνανε frezylac....με ποιο φρέσκο γάλα το αντικατέστησαν?Έχω αργήσει αρκετά για το μικρό, ο οποίος είναι 31/2, και θέλω να βρω ένα φρέσκο που να μην βρει τεράστια διαφορά. Σήμερα το μεσημέρι του έδωσα το όλυμπος το φρέσκο το βιολογικό αλλά δεν του άρεσε....

Διαφημίσεις

Και εγώ την μετάβαβαση την έκανα με το βιολογικό φρέσκο γάλα του Ολυμπος, εμένα το ήπιε πολύ ευχάριστα και συνεχίζει να το πίνει. Δώσε του λίγο χρόνο μήπως το συνηθίσει, η αλήθεια είναι ότι η γεύση του φρέσκου είναι τελείως διαφορετική. Αν θέλεις να δοκιμάσεις άλλη μάρκα, η αδερφή μου δίνει ένα της αμερικάνικης σχολής (δεν είναι bio), το βρίσκεις μόνο στον βασιλόπουλο και είναι πολύ εύγεστο. Δεν είναι αμερικάνικο, παράγεται εδώ αλλά με τα πρότυπα της αμερικάνικης σχολής.

Λες το αμερικάνικης γεωργικής σχολής?Βασικά συνέχιζα τη σκόνη γιατί ο μικρός δεν μου τρώει φρούτα, οπότε προσπάθησα τουλάχιστον να πίνει το frezylac 3 το οποίο έχει και φρούτα....Φοβάμαι μήπως το σταματήσει και από το συγκεκριμένο πίνει πάρα πολύ....Βασικά είναι δικός μου φόβος. Επίσης, από όσο ξέρω δεν πρέπει να ανακατεύουμε το γάλα σκόνη με το φρέσκο, τουλάχιστον να το πάω σιγά σιγά....:confused:

Ναι, της αμερικάνικης γεωργικής σχολής λέω. Μην σε ανησυχεί αν δεν πίνει πολύ γάλα, μεγάλωσε πλέον, εγώ μόνο το πρωί της δίνω πλέον και καμιά φορά το βράδυ γιατί προτιμώ να της δίνω γιαούρτι. Και έχεις δίκιο, δεν ανακατεύουμε φρέσκο με σκόνη. Μήπως να του το έδινες όταν είναι μειωμένες οι αντίδράσεις του? Πχ λίγο πριν τον ύπνο που θα είναι νυσταγμένος?

Το θέμα μου είναι οτι δεν τρώει φρούτα αλλά ούτε και γιαούρτι....οπότε είμαι πολύ ανήσυχη αν θα κόψει το γάλα. δεν θέλω με τίποτα.

Διαφημίσεις