Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σε απόγνωση

Recommended Posts

Καλησπέρα ονομάζομαι αλεξανδρα κ ειμαι 25 χρόνων ειχα καθυστέρηση 6 μερες εκανα τεστ κ βγήκε θετικο,επαιρνα αντισυλληπτικά αλλα ομως μου ειπε ο γιατρός λόγω κάποιας τροφικής δηλητηρίασης δ έδρασαν,δυστηχως ειμαι ανεργη κ εγω κ το αγόρι μου κ θα κανω άμβλωση θα ηθελα να ρωτησω αν ξέρετε αν γινεται σε δημοσιο νοσοκομειο κ ποσο ειναι το κόστος σας παρακαλω δ θα ηθελα αρνητικά σχόλια ειμαι στα πρόθυρα της κατάθλιψης οποιος γνωρίζει κατι ας μου απαντήσει ευχαριστω

Διαφημίσεις

Koριτσι μου εχω την εντυπωση ότι αμβλωση σε δημοσιο νοσοκομειο γινεται μονο για ιατρικους λογους...αφου εχεις πάρει αυτην την αποφαση δρασε γρηγορα...ο γιατρος σου είναι ιδιώτης? Παρε ένα τηλ στα εξωτερικα ιατρεια ενός νοσοκομείου για να ρωτήσεις...

Δυστηχως δ ειναι μονο το οικονομικό ειμαι απο μικρή πολη κ στην ιδιωτική κλινική δουλεύει καποιος γνωστός μου πραγματικα δ ξερω τι να κανω

Alex πες το στους γονεις σου. Χρειαζεσαι την υποστηριξη τους αυτη τη στιγμη. Το να εισαι σε αυτην τη θεση, απελπισμενη, χωρις καμια στηριξη δεν ειναι ο,τι καλυτερο...

Alex πες το στους γονεις σου. Χρειαζεσαι την υποστηριξη τους αυτη τη στιγμη. Το να εισαι σε αυτην τη θεση, απελπισμενη, χωρις καμια στηριξη δεν ειναι ο,τι καλυτερο...

Συμφωνώ πες τους το, δεν εισαι και έφηβη στο κατω κατω θα σε στηρίξουν

Διαφημίσεις

Ειναι παλαιών αρχών κ πολυ αυστηροί πιστέψτε με αν τους το πω τα πραγματα θα γίνουν πολυ χειρότερα,ειμαι στη χειρότερη θεςη που θα μπορουςα κ το χειρότερο ειναι οτι δ εχω λεφτα για τιποτα

βαλε το αγορι σου να σε βοηθησει, βρειτε απο φιλους δανεικα. παρε τηλ γιατρο σε καποια μεγαλη πολη κοντα σας και κλεισε ραντεβου.

αν δεν μπορει να γινει, θα το πεις αναγκαστικα στους γονεις σου. αφου ειναι "παλαιων αρχων", προκειμενου να μην γινουν "βουκινο" θα σε βοηθησουν.

Στο δημόσιο νοσοκομείο τυπικά δεν γίνονται αμβλώσεις. Βέβαια, είμαι σίγουρη ότι εάν πας και πιάσεις έναν γυναικολόγο και του πεις ότι θα τον πληρώσεις σίγουρα θα την κάνει.

Θα πρότεινα να μαζέψετε εσύ και ο φίλος σου ό,τι δανεικά μπορέσετε να βρείτε από φίλους και να πας στην πλησιέστερη μεγαλύτερη πόλη. Για τιμή δεν γνωρίζω. Δεν έχει τύχει να ακούσω.

Προσωπικα αυτα τα "παλαιων αρχων" τα ακουω βερεσε. Δεν εισαι 16 χρονων, εισαι κοτζαμ γυναικα. Απο το να γινετε βουκινο στη μικρη κοινωνια που ζειτε ζητωντας δανεικα απο εδω και απο εκει, πιο τιμιο ειναι να ενημερωθουν οι γονεις σας για να σας βοηθησουν.

Συμπληρωματικα να αναφερω οτι καμια φορα οι γονεις μας επιδεικνυουν ψυχραιμια που δεν την περιμενουμε. Μην το δενεις κομπο οτι θα σας σφαξουν στο γονατο για κατι που ετυχε και μπορει να συμβει σε καθε ανθρωπο. Δεν υπονοω οτι θα ανοιξουν σαμπανιες απο τη χαρα τους, αλλα προσωπικα θα τους ελεγα: συνεβη αυτο, μπορειτε να μας βοηθησετε? Κανενας σωφρων γονιος (μετα απο το πρωτο σοκ) δεν θα το τραβουσε περισσοτερο (νομιζω)

Διαφημίσεις

Συμπληρωματικα να αναφερω οτι καμια φορα οι γονεις μας επιδεικνυουν ψυχραιμια που δεν την περιμενουμε. Μην το δενεις κομπο οτι θα σας σφαξουν στο γονατο για κατι που ετυχε και μπορει να συμβει σε καθε ανθρωπο. Δεν υπονοω οτι θα ανοιξουν σαμπανιες απο τη χαρα τους, αλλα προσωπικα θα τους ελεγα: συνεβη αυτο, μπορειτε να μας βοηθησετε? Κανενας σωφρων γονιος (μετα απο το πρωτο σοκ) δεν θα το τραβουσε περισσοτερο (νομιζω)

Χριστός Ανέστη! Συμφωνώ με την AMD...Ξεχνάμε,πως και οι γονείς μας υπήρξαν νέοι και ζήσανε την ζωή τους κάνοντας λάθη!!!ολοι κανουμε λάθη!Αλεξανδρα πριν αποφασίσεις οτιδήποτε,μιλά με κοπέλες στο forum που βρέθηκαν στην κατάσταση σου, θα σε βοηθήσουν είμαι σίγουρη! Υπάρχουν σύλλογοι οπως" η αγκαλιά" του αγέννητου παιδιού που καλούνται να βοηθήσουν αβοήθητες υποψήφιες μητέρες..φοβισμένες και σε απόγνωση οπως περιγράφεις την κατάσταση σου.. όπου και αν καταλήξεις να σκεφτείς μόνο την Αλεξανδρα και το μωρό κανέναν άλλο!!! ( στην σελίδα της ο συλλογος "αγκαλιά" εχει αυτό το τηλέφωνο για στήριξη και βοήθεια 2108828788 )

Σας ευχαριστω πολυ για ολα ευχομαι να βρεθεί μια λύση γιατι ειμαι πολυ αςχημα ψυχολογικά αφου δ γινεται αλλιως θελω να γίνουν ολα ΄οσο πιο γρήγορα γινεται

Αλεξάνδρα όλα θα πανε καλα.. (προσπάθησε να βρεις έναν καλο γιατρό ειναι σημαντικό! )Επειδή ξέρω πως εισαι άσχημα ψυχολογικά δεν χάνεις να καλέσεις στην γραμμή βοήθειας.. Γι'αυτό υπάρχουν οι κατάλληλοι ψυχολόγοι θα μιλήσεις ανώνυμα για όσα νιώθεις μην διστάζεις ειναι ακριβώς για την περίπτωση σου.. 210 8828788..

καλησπέρα.

Αλεξάνδρα γύρω στα 500 ευρώ κάνει η άμβλωση. κι εγώ θα έλεγα να το πεις στους γονείς σου, αλλά εσύ τους ξέρεις καλύτερα, οποτε δεν επιμένω.

το καλύτερο νομίζω, σε περίπτωση που δεν επιθυμείς παιδί, είναι να μαζέψετε όπως μπορείτε τα χρήματα και να πάτε σε διπλανή πόλη σε ιδιωτική κλινική για τη διαδικασία. Να ξέρεις πώς όσο πιο νωρίς το κάνεις τόσο το καλύτερο για τον οργανισμό σου.

Καλή τύχη και να μη φοβάσαι.

μερικές φορές μας συμβαίνουν και ατυχίες.

2t7wp3.png

alex βρες πρωτα απ ολα εναν καλο γιατρο να δειτε σε πιοσταδιο βρισκεται η κυηση.κοιτα μονο μην ειναι παραδοπιστος.σου το λεω αυτο γιατι η κυηση μπορει να διακοπει κ με φαρμακα.παντα ομως με την καθοδηγηση του γιατρου κ με υπερηχογραφικη παρακολουθηση.ισως να μην χρειαζεται να κανεις αποξεση.ετσι θα ειναι πολυ πιο απλο.προσοχη ομως!μην κανεις κατι μονη σου.μονο με την αδεια του γιατρου!

Διαφημίσεις

ναι κοριτσια ο γιατρος δεν πρεπει να ειναι παραδοπιστος συμφωνω με το σχολιο της κοπελας πρεπει να σε προσεχει σαν ανθρωπο πανω απο ολα

• 3 months later...

Στα μέσα Ιουλίου περίπου είχα ένα ατύχημα με το φίλο μου, έσπασε το προφυλακτικό και ενώ πήρα ellaOne εντός 12ώρου και έκανα και υπέρηχο για να διαπιστώσω αν είχε γίνει ωορρηξία (δεν είχε γίνει), τελικά έμεινα έγκυος.

Έκανα predictor early το οποίο βγήκε αχνό θετικό και την ίδια μέρα πήγα για β-χοριακή και έβγαλε τιμή άνω του 1.500.

Τώρα περιμένω να κάνω υπερηχογράφημα τη Δευτέρα να δω πως είναι η κατάσταση στη μήτρα μου και το συντομότερο, ενδεχομένως και την Τρίτη, θα κάνω επέμβαση. Και εγώ έχω τα ίδια προβλήματα, ζω στην επαρχία, σταθερή δουλειά δεν υπάρχει και γενικώς η κατάσταση είναι δραματική...

Αν είχα σταθερή δουλειά ίσως να σκεφτόμουν να το κρατήσω, με την παρούσα συγκυρία όμως όχι...

Καλημερα!

Ποσο ετων εισαι;

Ξερεις πως αυτη η απόφαση ειναι πολυ σοβαρή...

Φυσικα και θα κανεις αυτο που θελεις χωρις να επηρέαζεσαι απο κανέναν ομως να εισαι απολύτως σιγουρη...

Εισαι;

Επίσης καταλαβαίνω πως δεν εχεις κλεισει μηνα ακομη και η χοριακη σου ειναι μεγαλη δηλαδη μεσα αυγουστου δεν εχουμε ακομη....

Αχ βρε κορίτσια... Τι είναι τα μωρά δηλαδή?... Συγγνώμη για την αντίδρασή μου, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο!!

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Ειναι πολυ λεπτο ζήτημα...

Και εγω ειμαι πολυ κάθετη στις εκτρώσεις, ομως δεν μπορω να το επιβάλω σε καμία!

Σημασία εχει να μην το μετανιώσει...

Ας διαβάσει τι λενε αυτες που το εκαναν πως ένιωθαν τι εγινε μετα...

Να σκεφτεί βρε παιδι μου τα παντα!

Και ας αποφασίσει!

Εάν ειναι "μικρη" σε ηλικια θελει βοηθεια.

Εάν ειναι "μεγαλυτερη" πιστεύω ξερει τι θελει και εχει την δυνατότητα να σκεφτεί!

Καλημερα!

Ποσο ετων εισαι;

Ξερεις πως αυτη η απόφαση ειναι πολυ σοβαρή...

Φυσικα και θα κανεις αυτο που θελεις χωρις να επηρέαζεσαι απο κανέναν ομως να εισαι απολύτως σιγουρη...

Εισαι;

Επίσης καταλαβαίνω πως δεν εχεις κλεισει μηνα ακομη και η χοριακη σου ειναι μεγαλη δηλαδη μεσα αυγουστου δεν εχουμε ακομη....

Είμαι 31 ετών. Εδώ και 13 χρόνια που είμαι σεξουαλικά ενεργή η ασφάλεια στο σεξ ήταν απόλυτη προτεραιότητά μου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αποφύγω το ατύχημα.

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί μόλις 2 μήνες και κάτι.

Ούτε ο ίδιος είναι έτοιμος για παιδί. Είναι όμως βράχος δίπλα μου και με στηρίζει από την πρώτη στιγμή που συνέβη το ατύχημα.

Η χοριακή είναι πάνω από 1.500 αλλά δεν έχει βγει ακόμα το οριστικό αποτέλεσμα. Η τελευταία μου περίοδος ξεκίνησε στις 5 Ιουλίου.

Δεν έχω ξανακάνει άμβλωση και είμαι σίγουρη ότι το τίμημα θα είναι βαρύ, τουλάχιστον ψυχολογικά...

Είμαι 31 ετών. Εδώ και 13 χρόνια που είμαι σεξουαλικά ενεργή η ασφάλεια στο σεξ ήταν απόλυτη προτεραιότητά μου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αποφύγω το ατύχημα.

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί μόλις 2 μήνες και κάτι.

Ούτε ο ίδιος είναι έτοιμος για παιδί. Είναι όμως βράχος δίπλα μου και με στηρίζει από την πρώτη στιγμή που συνέβη το ατύχημα.

Η χοριακή είναι πάνω από 1.500 αλλά δεν έχει βγει ακόμα το οριστικό αποτέλεσμα. Η τελευταία μου περίοδος ξεκίνησε στις 5 Ιουλίου.

Δεν έχω ξανακάνει άμβλωση και είμαι σίγουρη ότι το τίμημα θα είναι βαρύ, τουλάχιστον ψυχολογικά...

Συγνωμη τι εννοεις οτι δεν εχει βγει ακομη το οριστικο αποτελεσμα? Οταν κανεις χοριακη και σου δινουν το αποτελεσμα οι μοναδες ειναι οι οριστικες για εκεινη την μερα. Εαν παει καλα οι εγκυμοσυνη οι μοναδες ανεβαινουν.

Αχ βρε κορίτσια... Τι είναι τα μωρά δηλαδή?... Συγγνώμη για την αντίδρασή μου, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο!!

Δε μου είναι καθόλου ευχάριστο, ούτε το κάνω ελαφρά τη καρδία. Πίστεψέ με.

Και εγώ το βρίσκω τραγική ειρωνεία που άλλες γυναίκες προσπαθούν χρόνια και εγώ έμεινα έγκυος με τη μια, ενώ είχαμε προφυλακτικό (το οποίο απέτυχε) και ενώ πήρα και χάπι επόμενης μέρας!

Ούτε εγώ ούτε ο φίλος μου έχουμε ασφάλιση (ΙΚΑ κλπ) για να σου δώσω να καταλάβεις.

Αν αυτό το παιδί γεννιόταν δε θα είχε ούτε ασφαλιστική κάλυψη από τους γονείς του.

Συγνωμη τι εννοεις οτι δεν εχει βγει ακομη το οριστικο αποτελεσμα? Οταν κανεις χοριακη και σου δινουν το αποτελεσμα οι μοναδες ειναι οι οριστικες για εκεινη την μερα. Εαν παει καλα οι εγκυμοσυνη οι μοναδες ανεβαινουν.

Μου είπε η μικροβιολόγος ότι φαίνεται ότι ήταν πάνω από 1.500 αλλά ήθελε περαιτέρω διάλυση, κάτι τέτοιο.

Εισαι σιγουρη δηλαδη ;

Ή το σκεφτεσαι;

Θελεις να κανεις παιδια;

Τα οικονομικά μπορει να μην φτιάξουν στις μερες που ζούμε... Εχεις τους γονεις σου κοντα;

Edited by Xristinaki91!
Πρόσθεση