Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!

Recommended Posts

Καλημέρα σε ολους....

Μετα απο τοσο καιρο καταφερνω να γραψω και εγω την εμπειρια που εζησα για να φερω στον κοσμο αυτο το πλασματακι που οταν με κοιταει στα ματια πραγματικα τρελενομαι..

Λοιπον αφου ειχα κλεισει και την 40η εβδομαδα, ο γιατρος μου λεει να παω με προκληση.Ετσι και εγινε...Την 25η του Σεπτεμβρη το πρωι θα παρουσιαζομουν στο νοσοκομειο (σαν φανταρος ενα πραμα!).Εδω και καιρο ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα και πραγματικα ημουν ετοιμη για την μεγαλη στιγμη.Στις 8 το πρωι γινεται η διαδικασια της εισαγωγης και με βαζουν στην αιθουσα ωδινων,ωχ παναγια μου λεω...ερχεται ο γιατρος μου με εξεταζει και μου βαζει υποθετο για να μαλακωσει ο τραχηλος...ετσι περιμενα μεχρι κατα τις 12 οπου ο γιατρος λεει να παω στο δωματιο μου διοτι ακομη δεν ημουν ετοιμη για να γεννησω.Πηρα μια ανασα που θα ξαναεβλεπα τον αντρα μου και ανεβηκα στο δωματιο..Εκει χαλαρωσα λιγακι και εκανα βολτες μπας και βοηθησω την κατασταση και το θηριακι μου ερθει πιο γρηγορα..Μου ειχε πει ο γιατρος οτι στις 17.00 θα μου βαλουν ορο για να ερθουν οι τεχνιτοι πονοι..Μεχρι τις 5 οι πονοι ηταν πολυ υποφερτοι..Με το που μου βαζουν τον ορο στις 17.00 στις 17.30 ειχα εντονους πονους,μεχρις τις 19.30 μπορουσα να παρω και μια ανασα αναμεσα στους πονους,απο τις 19.30 και μετα οι πονοι ηταν ανυποφοροι και συνεχομενοι.Μπορω να πω οτι λυγισα εκεινη την στιγμη....δεν υπεκυψα ομως και εκανα κουραγιο να φερω το αγγελουδι μου στον κοσμο φυσιολογικα.Εκανα συνεχεια αναπνοες..Περιμενα πως και πως την στιγμη του τοκετου..21.00 η ωρα ο γιατρος μου λεει διαστολη τελεια παμε για γεννα..Ανεβαινω στο BOOM,γαντζωνομαι και απο τα καγκελα και ειμαι ετοιμη..Σπρωχνω μια φορα και μου λεει η μαια βγηκαν τα μαλλια,σπρωχνω ακομη μια και βγηκε το κεφαλι,στο τριτο σπρωξιμο ακουσα το κλαμματακι της οπου ειπα αχ το γιαβρι μου!Ενιωσα μια ανακουφιση που την ειδα,εκεινη την στιγμη πραγματικα αλλαξε η ζωη μου,ειναι το μοναδικο πραγμα που πραγματικα ειναι απο το ειναι μου,ειναι απο τα σπλαχνα μου...

Την αγαπαω τοσο πολυ που οταν της το λεω με πιανουν τα δακρυα...

Σιγουρα οι μανουλες με καταλαβαινουν....

Καλη λευτερια σε ολα τα κοριτσια...

Διαφημίσεις

να σας ζήσει!!!

αχ τι όμορφα .. πόσο πολύ θέλω να ξαναζήσω αυτή την εμπειρία ... :D

να είναι γερό κι ευτυχισμένο πάντα το αγγελουδάκι σας!!!!! :D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια...Nanouka γλυκια μου κοντευει ο καιρος να ξαναζησεις την στιγμη αυτη...ολα να σου πανε καλα..Σε ολες βεβαια να εχουν μια καλη γεννα..

Οσο για σενα mariantinos σε ευχαριστω πολυ,ολο αυτο το διαστημα ησουν το στηριγμα μου...Καπου διαβασα ομως οτι τον ταζεις αλλου τον γιοκα σου,ισχυει????????

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια...Nanouka γλυκια μου κοντευει ο καιρος να ξαναζησεις την στιγμη αυτη...ολα να σου πανε καλα..Σε ολες βεβαια να εχουν μια καλη γεννα..

Οσο για σενα mariantinos σε ευχαριστω πολυ,ολο αυτο το διαστημα ησουν το στηριγμα μου...Καπου διαβασα ομως οτι τον ταζεις αλλου τον γιοκα σου,ισχυει????????

em ti na se kanw?egw ston prokseneya prin genisw k mou leges oti h korh mporei na ginei san thn mama k na tis aresoun oi megaliteroi.ti na ekana?sto rafi na to afhsw to fatsoli mou? :P:P:P

Διαφημίσεις

να σου ζήσει η κοράκλα σου, τα περιγράφεις τόσο όμορφα που είναι σαν να το ξαναζώ (αν και γέννησα με καισαρική τα συναισθήματα είναι ίδια)

Να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένη και καλότυχη... και εσύ να είσαι ευτυχισμένη και περηφανη μανούλα!!!

Όντως η περιγραφή σου είναι τόσο ωραία!!!!

Διαφημίσεις

1572871oclsanq0tw.gif

Να σας ζήσει γερή και καλότυχη!!!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά