Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΗΡΘΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!!

Recommended Posts

Φιλενάδες, τί μου κάνετε;;; Το ξέρω ότι εξαφανίστηκα αλλά όλα ήρθαν τόσο αναπάντεχα!!!! Γέννησα μόλις μπήκα στον 9ο!!! Άλλαζα μήνα στις 21/10 και μόλις στις 23/10 γέννησα! Έκανα καισαρική με επισκληρίδιο, όλα μια χαρούλα, θα μπω και κάποια άλλη στιγμή να σας πω λεπτομέρειες γιατί τώρα γίνεται ένας ψιλοπανικός! Ο μπεμπούλης μου είναι μια χαρούλα και εμείς τρισευτυχισμένοι! Πολύ ήρεμο νινάκι, όλο μαμ, κακά και νάνι είναι!!! Όταν μπορέσω θα βάλω και φωτογραφιούλες του να τον δείτε! Σας φιλώ και σε πρώτη ευκαιρία θα ξαναμπώ να τα πούμε διεξοδικά!!!

Υ.Γ.: Επειδή δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα από τα άλλα θέματα, να ευχηθώ εκ των προτέρων σε όλες όσες έγιναν επίσης μανούλες αυτό το διάστημα! :D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Fallenangel Να σου ζησει,βιαστικος ο μπεμπης,ηθελε να σας γνωρισει φαινετε :D .Περιμενουμε λεπτομερειες της γεννας σου :D Εγω οπως βλεπεις ακομα περιμενω,εχει βολευτει η μπεμπα και δεν βιαζεται :cool: .Φιλακια πολλα στα πατουσακια και να τον χαιροσαστε!

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Διαφημίσεις

Fallenangel, Συγχαρητήρια!!!!Να σας ζήσει ο μικρούλης!!!Δεν το πιστευω!Ξεκινήσαμε μαζί και να που το νινάκι σου ήρθε κιόλας!!!Πραγματικά χαίρομαι πολύ πολύ!!!άντε να παίρνουμε σειρά...περιμένουμε φωτογραφίες και λεπτομέρειες...μόλις έχεις χρόνο!!φιλάκια

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

1543082pudn88ktcd.gif

Συγχαρητήρια!!!

Να σας ζήσει ο μπέμπης σας!!!

Να τον χαίρεστε γερό ,ευτυχισμένο και καλότυχο!!!

Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό να μαθαίνουμε ότι φέρατε στον κόσμο τα κουκλάκια σας όλες οι κοπέλες που γράφατε στο παλιό θέμα,όταν προσπαθούσατε να μείνετε έγκυες!!!

Να απολαύσετε την μοναδική αυτή περίοδο της ζωής σας κι από δω και στο εξής να είστε πάντοτε αισιόδοξες κι ευτυχισμένες!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

1441915csw094iaau.gif

Fallenangel,να ζήσει ευτυχισμένος και υγιής ο μικρούλης σας.Σα χθές μου φαίνεται που προσπαθούσες :D:D:D

Καλή "σταδιοδρομία" στο ρόλο της μαμάς :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι