Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

To μωρο ειναι ακομα ψηλα!!!!

Recommended Posts

Σημερα που με εξετασε ο γιατρος κολπικα :? (αουτς) μου ειπε οτι το μωρο ειναι ακομα ψηλα και οτι ο τραχηλος μου ειναι μακρυς :( .Απ'οτι διαβαζω εδω και απο γνωστες μου που το μωρο τους ηταν ψηλα στην εβδομαδα που ειμαι κι εγω 38w3d κατεφυγαν στην καισαρικη γιατι το μωρο δεν κατεβηκε εντελει και δεν εκανε ο τραχηλος καθολου διαστολη.Ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω να περπαταω οσο πιο πολυ μπορω.ΠΗΤ εχω 12/11, πιστευετε οτι τελικα δεν θα την γλυτωσω την καισαρικη?Ειχε καποια παλια μανουλα αναλογη εμπειρια με αισιο τελος ( ΦΤ ) γιατι φοβαμαι παρα πολυ την καισαρικη :( . Y.Σ το μωρο ειναι με το κεφαλι κατω και ειναι ηδη 3,5kg.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Διαφημίσεις

Ax Μαρια μου κι εγω περιπου μια απ τα ιδια..Δεν ειναι πολυ ψηλα το μωρο,αλλα ακομα δεν εχει γυρισει και πολυ,και ο τραχηλος μου ειναι ακομα πολυυυυυ μακρυς...Κι εμενα η γιατρος μου μου ειπε να περπαταω πολυ(λες και εχω κατσει καθολου με τοσες δουλεις που εχουν μαζευτει)..Εγω ειμαι ακριβως 37 εβδομαδες,εχω παλι ραντεβου την επομενη εβδομαδα και βλεπουμε..Τι να πω,δεν νιωθω καθολου οτι θα γεννησω συντομα,βεβαια η γιατρος μου δεν μου ειπε τιποτα για καισαρικη,αλλα ξερω γω..? :roll: Κι εγω θελω να την αποφυγω την καισαρικη αλλα και στην τελικη ο'τι ειναι καλυτερο για τα μωρακια μας θα το υποστουμε..ε?Ευχομαι να πανε ολα οπως τα θες!! :D

Μαρία Χ. δεν νομίζω πως ο σοβαρός λόγος για καισαρική είναι αυτά που παραθέτεις.Όλα είναι υπέρ φυσιολογικού τοκετού.

Σε μία πρωτοτοκη τουλάχιστον δικαιολογούνται.Υπάρχουν υπόθετα για να μαλακώσει ο τράχηλος και ογιατρός αν χρειαστεί θα στα συστήσει,αλλά και το περπάτημα είναι πραγματικά η καλύτερη λύση για να κατέβει το παιδί.

Τέλος όπως συνέστησαν σε άλλο θέμα,το σπέρμα βοηθάει στο να μαλακώσει ο τράχηλος.Αν μπορείς βέβαια να το καταφέρεις τώρα αυτό!

Στο πρώτο μου παιδάκι η γιατρός μου συνέστησε σεξ και περπάτημα γιατί είχα τα δικά σου ευρήματα.Πραγματικά γνώρισα το μισό Περιστέρι που εως τότε δεν είχα παρατηρήσει τίποτα.Γέννησα φυσιολογικά και μάλιστα 11 ημέρες πριν την ΠΗΤ.!!!!

Τώρα όμως στην κόρη μου να δεις.Στις 17-10-2008 που πήγα για εξέταση κολπική τα ευρήματα ήταν:χαμηλά η κοιλιά,τράχηλος πολύτοκης,διαστολή 2εκατοστά.

Στις 29-10-2008 τα ευρήματα ακριβώς τα ίδια.Καμμία αλλαγή.!!!

Ο γιατρός λέει θα γεννήσω εύκολα,όλα είναι όπως θα ήθελε κάθε γυναίκα για έναν Φ.Τ.

Τελική ημ/νια έχω στις 6-11-2008 και αν δεν γεννήσω εως τότε θα πάω 7-11-2008 για πρόκληση τοκετού με τεχνητούς πόνους.

Σε πληροφορώ ότι τούτη τη φορά με τα ευρήματα όπως λέει ο γιατρός υπέρ μου δε λέω να γεννήσω με τίποτα.Τα νεύρα μου κρόσια!!!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Καλημέρα Μαρία!Άντε έφτασε η μεγάλη ώρα. Πως πέρασε ο καιρός???Εγώ είχα ακριβώς τα ίδια με εσένα. Το μωρό ακόμη ψηλά (γυρισμένο όμως από τον πέμπτο μήνα) και ο τράχηλος τα ίδια. Περπατούσα, έτριβα μπανιέρες ότι άλλο μπορείς να φανταστείς μήπως αλλάξει κάτι. Τελικά ο γιατρός μου είπε πως ότι και να κάνω αν αυτό δεν θέλει να κατέβει δεν θα κατέβει. Και όπως έγινε. Έκανα τρεις κολπικές εξετάσεις και έλεγα άντε θα ενοχληθεί ο τράχηλος και κάτι θα γίνει. Μπα........Τελικά έκλεισα τις 40 εβδομάδες και μπήκα για καισαρική. Δεν τη γλίτωσα. Ο μικρός δεν θα κατέβαινε με τίποτα. Δεν είναι τόσο δύσκολη η καισαρική ως εμπειρία. Τις πρώτες μέρες θα έχεις κάποιες ενοχλήσεις αλλά μετά όλα καλά. Να φανταστείς από την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο εγώ όρθια με τον ορό στο χέρι έκανα βόλτες στο θάλαμο με τα μωρό για να βλέπω το μωρό μου όταν δεν ήταν μαζί μου. Τα πάντα έκανα. Στο τέλος βέβαια έσπασε η φλέβα μου από το πέρα δώθε και μου τα ψάλαν!!! :P Μην ανησυχείς!Μακάρι να κατέβει το μπεμπουλίνι σου και αν γεννήσεις φυσιολογικά , αλλά εγώ δεν τη γλίτωσα!Μην φοβάσαι τίποτα!Με το καλό κοπέλα μου να αποκτήσετε ένα υγιέστατο μωράκι!!!! :P:P:P

Διαφημίσεις

Μαράκι, όχι, αυτός δεν είναι λόγος για καισαρική. Πολλά μωράκια, ειδικά όταν είναι η πρώτη γέννα για τις μαμάδες τους, είναι ψηλά μέχρι και την έναρξη του τοκετού. Ξέρω πολλές περιπτώσεις που φίλες μου ετοιμόγεννες επαναπαύονταν ότι το μωρό είναι ψηλά και αργεί η μεγάλη ώρα, αλλά ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Αρχίζει ο τοκετός και δεν το πιστεύουν!!! Με το καλό λοιπόν, να έχεις μια φανταστική γέννα!!! :D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Περπατημα. περπατημα . Η κουμπαρα μου θα ειχε φτασει Σουνιο με τοσο περπατημα και μια μερα πριν την ημερα εισαγωγης για τεχνητους εδεησε η κυρια να κατεβει :D Με το καλο :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις.Το ξερω οτι δεν ειναι λογος για καισαρικη αυτος (που το μωρο ειναι ψηλα και ειναι μακρυς ο τραχηλος) αλλα και η ξαδερφη μου και η μαμα μου,μου λενε το ιδιο πραμα οτι θα γεννησω με καισαρικη (και ειναι και σιγουρες 100%) :evil: και τσατιζομαι πολυ που το ακουω ,αυτη η σιγουρια τους με αποθαρρυνει,αλλα τι να κανω, το μωρο αποφασιζει πως θα γεννηθει στην τελικη.Ξεκινησα απο χθες περπατημα και ελπιζω μεχρι την Παρασκευη 07/11 που θα με δει ο γιατρος να εχει αλλαξει κατι και να κατεβει η μπεμπα. :roll:

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Μην ακούς χαζά...Όλοι το παίζουν γιατροί!

Εμένα στο πρώτο μου έσπασαν τα νερά στις 34 εβδομάδες, το παιδί ΦΥΣΙΚΑ ήταν ψηλά όπως διαπίστωσε και η μαία που μ' εξέτασε μόλις έκανα την εισαγωγή...Ακόμη κι όταν ξεκίνησαν τα πρώτα πονάκια μετά απο τέσσερις ώρες περίπου (απ' την ώρα που έσπασαν τα νερά) το μωρό ήταν ψηλά...

Κι όμως, όχι μόνο γέννησα με φυσιολογικό τοκετό αλλά και σε 1,5 ώρα! Ούτε επισκληρίδιο δεν πρόλαβαν να μου κάνουν...

Τώρα που ο γιατρός ανησυχούσε για πρόωρο τοκετό 1ον λόγω ιστορικού και 2ον λόγω του βάρους του μωρού οι "γιατροί" του σογιού και της γειτονιάς μου έλεγαν "Βλακείες σου λεει, η κοιλιά σου δεν έχει χαμηλώσει καθόλου!" Αλλά δεν με επηρέασαν επειδή ακριβώς θυμόμουν πόσο γρήγορα είχε κατέβει ο Ραφαήλ όταν ήρθε η ώρα...

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Μαρία,μην αγχώνεσαι καθόλου,όταν έρθει η ώρα όλα θα γίνουν φυσιολογικά.Και μένα στην πρώτη γέννα το μωρό ήταν ψηλά και δεν περπάταγα και πολύ.Αφού πέρασα από την ΠΗΤ τελικά γέννησα με τεχνικούς πόνους φυσιολογικά.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη συνήθως αργεί να κατέβει το μωρό.

Με το καλό σου εύχομαι!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

Κοριτσια μην αγχωνεστε...Κι εμενα η μικρη ηταν ψηλα ωσπου μπηκαμε με τεχνητους πονους και σπασιμο νερων και αμεσως κατεβηκε...γεννησα σε 3 ωρες...!βεβαια τις τελευταιες 15 μερες εκανα περιπου 3 χμ. τη μερα στο διαδρομο σπαστα, ανα 20 λεπτο και σιγα σιγα...Αυτο με βοηθησε πολυ να εξελιχτει ομαλα ο τοκετος (ΦΤ).Η μπεμπα μου γεννηθηκε 3.750.Με το καλο ευχομαι σε ολες να αντικρισετε τα αγγελουδια σας(η πιο ομορφη στιγμη της μεχρι τωρα ζωης σας)Μετα θα ακολουθησουν κι αλλες :D

Μαρια.X μην αγχωνεσαι..και σε μενα στην βδομαδα που εισαι το ιδιο μου ειχε πει ο γιατρος μου, και μου συνεστησε να περπαταω πολυ..

δεν μπορω να πω πως τρελαθηκα στο περπατημα αλλα μια βδομαδα μετα που με εξετασε το μωρο ειχε κατεβει κανονικα..

οταν ερθει η ωρα ολα θα ειναι στη θεση τους :wink::wink:

Aχ βρε κοριτσια δεν ξερετε ποσο κουραγιο μου δινετε :D ,σημερα περπατουσαμε με τον αντρα μου 70 λεπτα,καναμε μια τεραστια αποσταση.Και αυριο το ιδιο,που θα παει θα κατεβει ως την Παρασκευη το μωρακι μου, ελπιζω.Σας ευχαριστω παρα πολυ να'στε καλα, με εμψυχωσατε με τις εμπειριες της γεννας σας :D .

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Λοιπόν εμένα το πρώτο μωρό μου ήταν ψηλά μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της γέννας και γέννησα φυσιολογικότατα. Το πρωί ήταν ψηλά και το βράδυ με έπιασαν πόνοι. Είναι τελείως φυσιολογικό για πρωτότοκη γυναίκα. Το αστείο όμως ήταν με το δεύτερο μωρό μου, πήγα με πρόκληση, και ήταν ψηλά μέχρι 5 λεπτά πρίν γεννηθεί :P:P:P:P Οταν είπα στον γιατρό μου ότι θέλω να σπρώξω γέλαγε, και μόλις με εξέτασε άρχισαμε να τρέχουμε για το χειρουργείο. Θέλω να πώ λοιπόν ότι όλα είναι φυσιολογικά.

Μην στενωχωριεστε κοριτσια!Κι εμενα ο γιατρος στην εξεταση τραχηλου 38 κ 3W μου ειχε πει οτι το μωρο δεν ειχε εμπεδωθει και ο τραχηλος στον κοσμο του :shock::?

4 το μεσημερι εγινε η εξεταση και μου ειπε να το σκεφτομαι για καισαρικη και 3 τα ξημερωματα εσπασαν τα νερα!!!Πηγα στην κλινικη με 7 διαστολη και 7 το πρωι ειχα το ονειρο μου αγκαλια!!!Ουτε καισαρικη ουτε τιποτα!!

Γι αυτο να εχετε θετικη ψυχολογια και συντομα θα εχετε κι εσεις τα θαυματακια σας αγκαλιτσα!!

Και στο κατω κατω μπροστα στην υγεια των βλασταριων μας η καισαρικη δεν ειναι τιποτα. :D:D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρία. Εγώ γέννησα πριν 17 μέρες φυσιολογικά στις 39 εβδομάδες και 3 μέρες. Το μωρό μου ήταν πολύ ψηλά. Πήγα προγραμματισμένα και δύο μέρες πριν ο γιατρός μου είχε πειράξει τον τράχηλο και του έβγαλε το καπάκι :lol: Μην ανησυχείς. Οι γιατροί αν έχουν υπομονή ξέρουν πως να κατεβάσουν το μωρό. Εμένα κατά τη διαρκεια των ωδινών ερχόταν κάθε 3 και λίγο και με ξεσκάλιζε και συγχρόνως μου πίεζε και την κοιλιά. Ήταν λίγο επώδυνο μέχρι που μου κάνανε την επισκληρίδιο. Επίσης καθοριστικό ρόλο στο να κατέβει το μωρό σε μένα έπαιξε και η στάση. Με είχε γυρισμένη στο πλάι. Ε μόλις κατέβηκε ο μικρός βγήκε πανεύκολα! Με ένα πόνο σου εύχομαι!

age.png

Κοριτσια να σας ζησουν τα παιδακια σας και να τα χαιροσαστε :D ,σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες και για τις απαντησεις.Νεοτερα θα εχω την παρασκευη που θα με δει ο γιατρος παλι :oops: .

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Μαρια.X είχα φτάσει 40 εβδομάδων και το μωρό ηταν ακόμη ψηλά και δεν είχε εμπεδωθεί.Την ημέρα που έκλεισα 40 εβδομάδες μπήκα στο μαευτήριο με ραντεβού,μου έβαλαν ένα υπόθετο για να μαλακώσει ο τράχηλος και κοιμήθηκα(τρόπος του λέγειν :lol: )Μετα απο 4 ώρες έσπασαν τα νερά μου απο μόνα τους,δεν έπαιξε ρόλο το υπόθετο σε αυτό μου είπαν.Ο γιατρός μου συμφωνούσε μαζί μου για επιδίωξη φυσιολογικού τοκετού και έτσι με βάζανε πότε στο πλάι αριστερά πότε στο πλάι δεξιά και μετά απο αρκετές ωρες το μωρο εμπεδώθηκε και γέννησα φυσιολογικά.

Σου εύχομαι μια υπέροχη γέννα,με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

• 3 years later...

koritsia eimai polu stenaxorimeni,simera mas eide i giatros kai mas eipe oti to moro einai poli psila kai o traxilos stin kosmara tou....eimai 37kai 6 meres,mou eipe poli perpatima kai douleies sto spiti,idi ta exo kanei olo to diastima tis egkumosinis kai exo apogoiteytei kai stenaxorithei giati thelo na geniso fisiologika

koritsia eimai polu stenaxorimeni,simera mas eide i giatros kai mas eipe oti to moro einai poli psila kai o traxilos stin kosmara tou....eimai 37kai 6 meres,mou eipe poli perpatima kai douleies sto spiti,idi ta exo kanei olo to diastima tis egkumosinis kai exo apogoiteytei kai stenaxorithei giati thelo na geniso fisiologika

μην στεναχωριεσαι βρε κοριτσι μου!

εγω ημουν 39κ5ημερων κ παω, Παρασκευη πρωι ηταν, μου λεει τα ιδια! μωρο ψηλα τραχηλος σκληρος ελα απο Τεταρτη κ βλεπουμε...

Σαββατο πρωι πλακωθηκα στις δουλειες εσπασαν τα νερα στις 11 το πρωι μπηκα στις 3 το μεσημερι με διαστολη μολις 2 κ το μωρο ψηλα στις 21.10 το βραδκυ ειχα γεννησει το αγορακι μου με φυσιολογικο τοκετο 3100κιλα κ σχετικα ευκολα!!!!!

με το καλο κ με εναν πονο η φυση ξερει αρκει να μην αχγωνεστε!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

μην στεναχωριεσαι βρε κοριτσι μου!

εγω ημουν 39κ5ημερων κ παω, Παρασκευη πρωι ηταν, μου λεει τα ιδια! μωρο ψηλα τραχηλος σκληρος ελα απο Τεταρτη κ βλεπουμε...

Σαββατο πρωι πλακωθηκα στις δουλειες εσπασαν τα νερα στις 11 το πρωι μπηκα στις 3 το μεσημερι με διαστολη μολις 2 κ το μωρο ψηλα στις 21.10 το βραδκυ ειχα γεννησει το αγορακι μου με φυσιολογικο τοκετο 3100κιλα κ σχετικα ευκολα!!!!!

με το καλο κ με εναν πονο η φυση ξερει αρκει να μην αχγωνεστε!

αχ δεν ξερεις ποσο κουραγιο μου δινεις,ευχαριστω πολυ πολυ,και να σου ζησει το μωρακι σου!